PUBG TAEGO Secret Room Locations Guide | PCGamesn, PUBG TAEGO Secret Room Locations – Razzem

Lokasi Bilik Rahsia PUBG Taego

Anda mungkin menjumpai rampasan berikut di dalam bilik rahsia:

Panduan Lokasi Bilik Rahsia PUBG Taego

Bilik Rahsia PUBG dan lokasi utama

Pernah membuka bilik rahsia di peta PUBG Taego? Jika anda tidak tahu sekarang, Taego mengandungi banyak ciri khas dan bilik rahsia untuk memastikan pemain dihiburkan. Sebaik sahaja anda menemui kunci bilik rahsia, yang perlu anda lakukan ialah merebut kenderaan, mencari bangunan yang betul, dan mengumpulkan rampasan.

Lokasi Bilik Rahsia PUBG dengan peta anotasi. Nasib baik untuk kami, bangunan yang mengandungi bilik rahsia semuanya kelihatan sama. Bumbung sangat mudah dilihat; biru terang di satu sisi, dan ditutup dengan kanvas besar di sisi lain.

Anda mungkin menjumpai rampasan berikut di dalam bilik rahsia:

 • Sendiri: Digunakan untuk memulihkan diri tanpa bantuan dari rakan sepasukan.
 • Perisai peringkat pertengahan hingga tinggi
 • Senjata dan lampiran peringkat pertengahan hingga tinggi
 • Habis -habisan
 • Lontaran

. Namun, kehadiran pakej AED sendiri menjadikan mereka layak dikunjungi, walaupun bagi mereka yang mempunyai gear yang hebat.

Lokasi Kunci Rahsia PUBG

Cara Mencari Kunci Bilik Rahsia Taego di PUBG

Jika anda berharap untuk lokasi bertelur, kami minta maaf untuk mengecewakan anda; kekunci bilik rahsia bertelur di lokasi rawak, jadi anda hanya perlu bertuah untuk mencari satu. Sudah tentu, menghancurkan seberapa banyak yang anda boleh semasa perlawanan akan meningkatkan peluang anda untuk mencari kunci tersembunyi.

Walaupun anda tidak mendapat kunci bilik rahsia sendiri, anda mungkin cukup bernasib baik untuk tersandung pada pemain yang melakukan. Sekiranya anda yakin dengan kemampuan anda untuk mengambil pemain itu, tunggu sehingga mereka membuka bilik rahsia, dan mengambil rampasan untuk diri sendiri.

Bangunan Bilik Rahsia PUBG

Setiap Lokasi Bilik Rahsia PUBG Taego

Masa adalah segala -galanya di PUBG, jadi mari cuba membuat pencarian anda untuk bilik rahsia Taego semudah mungkin. Berikut adalah peta bernombor dengan setiap lokasi bilik rahsia, ditambah dengan penerangan ringkas untuk membantu anda mencari rumah yang betul. Ingat: Selalu Bangunan dengan Bumbung Biru, Bergalut.

Peta Lokasi Bilik Rahsia PUBG

 1. Jika anda mengikuti jalan ke utara, anda akan melihat sekumpulan rumah di sebelah kanan anda.
 2. Anda boleh mengikuti jalan tanah kecil di timur lokasi ini untuk mencarinya dengan lebih mudah.
 3. Terletak di atas bukit, dikelilingi oleh pokok. Ia boleh menjadi sukar untuk ditemui, terutamanya ketika menghampiri dari selatan
 4. Timur sungai, bangunan di sudut timur laut
 5. Cari bangunan kesepian di sebelah jalan
 6. Anda perlu menyeberangi air, tetapi kerana ia satu -satunya bangunan di sana, anda tidak boleh terlepas satu ini
 7. Betul -betul di sebelah jalan asfalt.
 8. Ini satu -satunya bangunan yang kelihatan, dikelilingi oleh pagar yang rendah dan sekumpulan pokok
 9. .
 10. Cari kedua -dua bangunan hanya beberapa meter dari jalan raya, dikelilingi oleh tanah ladang. Bilik Rahsia berada di dalam yang sedikit lebih besar
 11. . Bilik Rahsia ada di bangunan paling jauh dari jalan utama

. . Mencari pengalaman yang lebih menarik seperti PUBG? .

Marloes Valentina Stella Salah satu penyumbang Pakar Pakar kami, Marloes telah dilindungi jika anda perlu membimbing permainan seperti Minecraft, Baldur’s Gate III, Genshin Impact, atau antara kami. Anda mungkin sudah melihat kata -kata Marloes di GamesRadar+ dan Game Rant.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. . Harga betul pada masa penerbitan.

bangunan kunci rahsia taego

Mendapat kunci rahsia dalam peta Taego PUBG dan tidak tahu di mana hendak menuju sekarang. .

. Sebelum anda menjejakkan kaki di salah satu lokasi bilik rahsia ini, anda memerlukan kunci rahsia, yang tidak mempunyai lokasi tertentu kerana ia tersebar secara rawak di peta di mana anda dapat mencari rampasan normal.

Lokasi bilik rahsia Taego

. Di dalamnya anda boleh mengharapkan senjata peringkat peti seperti MG3, Groza, AWM, dan banyak lagi. Selain senjata peti, anda akan menemui beberapa rampasan premium seperti belon pickup kecemasan, diri sendiri (kit diri sendiri), suntikan adrenalin, m79 (pistol asap), perisai tahap 2 dan lebih banyak senjata dan peluru biasa.

PUBG TAEGO WALL RANGKAIAN

Lokasi bilik rahsia Taego ini cenderung menarik banyak pemain kerana anda sebenarnya boleh masuk ke dalam bangunan rahsia tanpa kunci. Kunci Rahsia hanya membuka dinding stash senjata, bukan seluruh bangunan. Terdapat banyak contoh di mana pemain tanpa kunci bilik rahsia akan berkhemah di rumah -rumah ini dengan pintu ditutup dengan harapan bahawa seseorang mungkin membawa mereka kunci. Dengan itu dikatakan, saya selalu suka membuang bom tangan sebelum membersihkan bahagian dalam bangunan bilik rahsia.

Bulatan biru

Lingkaran Taego PUBG

Turquoise atau bulatan biru besar di Taego (hadir di sudut kanan atas panduan peta di atas) sebenarnya adalah kawasan di mana senjata dari peta lain akan bertelur. . Kadang -kadang, terdapat lebih banyak kawasan seperti yang tersebar di seluruh peta (sehingga 3).

Bulatan biru ini dengan tinggal hadir dan tidak bergerak dengan apa jua cara sepanjang perlawanan jadi jika anda berminat dengan senjata dari peta lain, bulatan biru di Taego adalah tempat untuk anda melawat.

Tarikh Siaran

Peta Taego dikeluarkan pada 7 Julai 2021 untuk PC dan pada 15 Julai untuk konsol seperti yang disebut Krafton dalam kemas kini PUBG mereka 12.2 nota patch di sini.

Arena kemunculan semula

.

Peraturannya, sekurang -kurangnya salah seorang rakan sepasukan anda harus terus hidup agar anda dapat sampai ke Gulag. Sistem kemunculan semula ini hanya berfungsi untuk duos dan skuad.