Hearthstone: Knights of the Frozen Throne Expansion Release Tarikh yang diumumkan – IGN, Hearthstone Knights of the Frozen Throne Waktu: Bilakah Anda Boleh Membuka Pek?

Hearthstone Knights of the Frozen Throne Time: Bilakah anda boleh membuka pek

Hearthstone’s Next Expansion Knights of the Frozen Throne akan dikeluarkan pada 10 Ogos, Blizzard mengumumkan hari ini.

Hearthstone: Knights of the Frozen Throne Expansion Date diumumkan

Hearthstone’s Next Expansion Knights of the Frozen Throne akan dikeluarkan pada 10 Ogos, Blizzard mengumumkan hari ini.

Pengembangan itu mempunyai pemain mendakwa takhta beku Lich King dengan melancong ke Northend dan menyerang Citadel Icecrown.

Ia memperkenalkan 135 kad baru ke permainan dan sembilan kad wira legenda yang, setelah dimainkan, mengubah wira permainan menjadi kematian kesatria. Kuasa baru yang dipanggil Lifesteal juga akan dipaparkan, yang menyembuhkan pemain untuk jumlah kerosakan yang mereka hadapi.

Ksatria Takhta Beku juga membawa lapan misi percuma yang membolehkan pemain meneroka Citadel Icecrown dan terlibat dalam pelbagai pertempuran bos, termasuk pertarungan dengan Lich King sendiri.

Pemain boleh membeli bundle 50-pek, terhad kepada satu setiap akaun, dengan harga satu kali sebanyak $ 49.99.

Untuk lebih lanjut mengenai Knights of the Frozen Throne, inilah gambaran keseluruhan Blizzard yang memberitahu kami tentang Knights of the Frozen Throne. Juga pastikan anda menyemak salah satu kad baru, seorang legenda imam yang dipanggil Archbishop Benedictus.

Hearthstone Knights of the Frozen Throne Time: Bilakah anda boleh membuka pek?

Oleh Steven Asarch @IaMasarch 08/09/17

  • Android
  • iOS
  • Tingkap

Ia

Adakah anda merasakan bahawa tiba -tiba menggigil tulang belakang anda? Yang menggabungkan kegilaan yang memberitahu anda untuk menuntut kuasa yang betul -betul milik anda? Tanggalkan perisai Knight Kematian Anda dan duduk di penginapan, Hearthstone’s Knights of the Frozen Throne pengembangan hampir kepada kami. Di Bawah Dua Malam, Kita Semua Akan Bermain Dengan Ghouls, Ghasts Dan Wight atau Dua Dalam Permainan Kad Seminal Blizzard. Menunggu adalah bahagian terburuk, mengetahui bahawa semua pek yang anda telah mati untuk dibuka hampir siap untuk dibasahi ke dalam dek apa pun yang akan membawa anda ke legenda.

The Ksatria Takhta Beku Patch hidup malam tadi, yang bermaksud yang perlu kita lakukan hanyalah menunggu Hearthstone pemaju untuk membalikkan suis dan membuka pintu banjir. Mengetahui masa berapa Blizzard akan melepaskan set itu boleh menjadi agak rumit, tetapi menggunakan siaran masa lalu yang mungkin untuk membuat tekaan yang sangat berpendidikan. Ksatria Takhta Beku akan dibebaskan Ogos. 10 pada 2 hingga 3 p.m. EDT di Amerika Utara. Ini hanya meneka, jangan datang kepada kami dengan pitchforks jika Blizzard memutuskan untuk mengubah fikiran mereka.

Sebelum set dilancarkan, masih ada beberapa perkara yang boleh anda lakukan untuk memaksimumkan masa anda. Sekiranya anda belum bermain permainan arena, anda kehilangan pek percuma pengembangan. Sekiranya anda masih belum menyelesaikan Play Three Arena Games Daily Quest, anda perlu melakukannya sekarang sebelum ia hilang selama -lamanya. Juga, perjanjian pra-pesanan yang memberi anda lima puluh pek dan kembali kad eksklusif akan pergi setelah pengembangan berjalan secara langsung. Ia masih merupakan perjanjian terbaik yang akan anda dapatkan dan harus memberi anda debu yang cukup untuk membuat sekurang -kurangnya satu dek meta, legenda dan semua.

Blizzard telah mendengar tangisan fanboys di seluruh internet, dan memberi pemain lebih banyak pek percuma untuk Ksatria Takhta Beku. Satu set pengembaraan akan dikeluarkan dengan pengembangan, dengan lebih banyak lagi dalam dua minggu berikutnya, yang akan memberi pemain pek percuma setelah selesai. Anda juga akan mendapat kad Knight Death Knight secara rawak untuk mengalahkan Misi Prolog. Pada minggu terakhir, anda akan mendapat peluang untuk melawan Lich King, memperoleh wira Uther Paladin yang istimewa jika anda dapat mengalahkannya dengan sembilan kelas.

Perlu diingat bahawa meta akan sentiasa berkembang selama beberapa minggu akan datang, dengan tiada siapa yang benar -benar mengetahui kad apa yang akan berada di setiap dek sehingga habuk menetap. . Bila Perjalanan ke Un’Goro pertama dilancarkan, saya menghabiskan semua yang saya buat keemasan Ratu Marsh, yang ternyata sampah. Saya tidak dapat membuat apa -apa lagi dan terjebak mengisar pencarian harian sehingga saya mempunyai cukup emas untuk membeli pek untuk membuat sesuatu yang berguna. Jangan terperangkap dalam gembar -gembur, atau anda pasti akan kehilangan anda Hearthstone kredit.

Saya telah menunggu siaran ini selama berbulan -bulan, sejak pengembangan Lich King bocor beberapa bulan yang lalu. Setelah melihat semua kad dan mekanik gila mereka, esok tidak dapat datang tidak lama lagi.

Sejauh mana anda bersedia Ksatria Takhta Beku ? Beritahu kami dalam komen.

Hearthstone: Knights of the Frozen Throne dilancarkan minggu depan

Seni utama ini untuk Hearthstone: Knights of the Frozen Throne mempamerkan pelbagai watak dari Warcraft Universe yang ditetapkan terhadap latar belakang pedang yang menyenangkan dengan tengkorak yang tertanam dalam hiltnya

Sebulan yang lalu, Blizzard mengumumkan Hearthstone: Ksatria Takhta Beku, Tambahan terbaru untuk permainan kad digital yang popular pemaju. Hari ini, Blizzard mendedahkan tarikh pelepasan untuk pengembangan, dan hampir di sini.

Berita itu datang melalui pegawai Hearthstone Akaun Twitter, di mana Blizzard mengumumkan bahawa Ksatria Takhta Beku akan tersedia pada hari Khamis, Ogos. 10.

Yang terbaru Hearthstone pengembangan menambah beberapa ciri baru ke permainan, terutamanya satu siri misi pemain tunggal percuma. Bermain melalui ini akan menghasilkan pek percuma dari set baru.

Set juga termasuk mekanik baru yang disebut “Kad Hero.”Kad legenda yang umumnya mahal ini akan mengubah watak wira pemain menjadi versi Death Knight sendiri, memberikan kesan segera yang kuat dan kuasa wira yang disemak semula. Termasuk kad wira, Ksatria Takhta Beku akan menampilkan 135 kad baru.

Untuk lebih lanjut mengenai add-on baru, lihat ciri Reveal Full kami, atau tonton kad baru eksklusif kami mendedahkan dalam video di bawah.