Genshin Impact 3.8 Wanderer Banner Countdown, Tarikh Siaran dan 4 -Bintang, Genshin Wanderer Banner, Kemahiran, Bakat, dan Konstelasi – Panduan Impak Genshin – IGN

Semua peta dan lokasi interaktif

Memampatkan atmosfera menjadi vakum tunggal yang mengisar semua masalah, menangani pelbagai contoh AOE Anemo DMG.

Genshin Impact 3.8 Wanderer Banner Countdown, Tarikh Siaran dan 4-Bintang

Genshin Impact 3.8 Separuh Kedua Kemas kini semakin dekat. Ia akan melihat kembalinya dua watak bintang 5 yang dikasihi, Wanderer dan Kokomi. Spanduk ini akan menandakan penampilan kedua Wanderer dan keempat Kokomi. The Wanderer Misteri, aka Scaramouche, pertama kali diperkenalkan dalam permainan kembali dalam Patch 1.0. Wataknya telah menjadi salah satu watak yang paling hyped sejak itu.

Dengan backstory dan gabungan yang tragis dengan fatui, pengguna anemo ini akhirnya dibebaskan dalam 3 Genshin Impact’s 3.3 kemas kini, pada dasarnya dua tahun selepas dia digoda.

Wanderer’s Rerun Banner akan dikeluarkan pada 25 Julai, 2023, sebagai sebahagian daripada dua spanduk watak terhad bersama Kokomi. Pemain boleh berharap dalam tempoh ini untuk peluang untuk mendapatkannya. Peringatan Tulaytullah Senjata Tulaytullah, juga akan tersedia dalam tempoh ini.

Countdown untuk Genshin Impact Version 3.Banner 8 Wanderer Fasa II untuk semua pelayan

Untuk pelayan Asia

Undur di atas mencerminkan masa yang tersisa untuk pelepasan Wanderer di pelayan Asia kesan Genshin. Wanderer akan dibebaskan pada pukul 6:00 petang (GMT +8) pada 25 Julai, 2023, dan sepanduknya akan disediakan hingga 3:00 petang (GMT +8) pada 15 Ogos 2023.

Untuk pelayan Eropah

Undur di atas mencerminkan masa yang tersisa untuk pembebasan Wanderer di pelayan Eropah. Wanderer akan dibebaskan pada pukul 6:00 petang (GMT +1) pada 25 Julai, 2023, dan sepanduknya akan disediakan sehingga 3:00 petang (GMT +1) pada 15 Ogos 2023.

Untuk pelayan Amerika

Undur di atas mencerminkan masa yang tersisa untuk pembebasan Wanderer di pelayan Amerika. Wanderer akan dibebaskan pada pukul 6:00 petang (GMT -5) pada 25 Julai, 2023, dan sepanduknya akan disediakan sehingga 3:00 petang (GMT -5) pada 15 Ogos 2023.

Watak 4-bintang yang dijangkakan untuk kesan Genshin 3.8 separuh kedua

(3.8) Spanduk Scaramouche & Kokomi

Kokomi
★ Faruzan
★ Yanfei
★ Rosaria

Kebocoran kesan Genshin Terkini menunjukkan bahawa spanduk fasa II versi 3.8 akan menampilkan Faruzan, Yanfei, dan Rosaria sebagai watak 4-bintang terhad. Mempunyai sinergi elemen yang baik dengan kedua-dua pengembara dan kokomi, bintang-bintang ini boleh menjadi tambahan yang baik kepada mana-mana pasukan.

Walaupun Yanfei adalah DPS yang baik yang tidak lagi melihat banyak permainan, Faruzan dan Rosaria sangat indah dalam pasukan masing -masing. . Kedua -dua watak ini mempunyai kemampuan C6 yang kukuh.

Senjata 4-bintang yang dijangkakan untuk kesan Genshin 3.8 separuh kedua

Pemain secara meluas menjangkakan senjata 5-bintang pada sepanduk senjata terhad untuk menjadi peringatan Tullaytullah dan Moonglow yang kekal, dan kebocoran baru-baru ini mencadangkan bahawa akan berlaku. Kebocoran baru oleh HXG juga memberi penerangan tentang senjata 4-bintang yang mungkin untuk spanduk ini. Senjata 4-bintang yang dijangka muncul adalah wain dan lagu, Favonius Bow, Bell, Dragon’s Bane, dan Lion’s Roar.

Impak Genshin

Wanderer, yang pernah dikenali sebagai Scaramouche, terkenal dengan pemain sebagai antagonis yang berulang pada zamannya dengan Fatui Harbingers – tetapi berikutan peristiwa yang berlaku di Sumeru, dia akhirnya menjadi watak yang boleh dimainkan dalam versi 3.3. Pengguna pemangkin anemo 5 bintang yang kuat, Wanderer adalah tambahan yang kuat kepada mana-mana pasukan. Di bawah ini anda akan menemui maklumat mengenai spanduk, kemahiran, bakat, dan burujnya!

Spanduk Genshin Impact Wanderer

Panduan Wanderer (Scaramouche ).jpg

Banner Wanderer, dari Ashes Reborn, pada mulanya dikeluarkan pada 7 Disember 2022, semasa fasa pertama versi 3.3.

A Wanderer Rerun kini hidup, dari 25 Julai hingga 8 Ogos 2023.

Serangan biasa: Yuuban Meigen

Serangan biasa: Melakukan sehingga 3 serangan menggunakan bilah angin, menangani kerosakan anemo.

Serangan yang dikenakan: Menggunakan stamina tertentu, mengumpulkan tekanan angin yang tinggi, dan menangani kerosakan anemo aoe selepas masa pemutus yang singkat.

Memanggil kuasa Anemo, pengembara menjunam ke arah tanah dari udara, merosakkan semua lawan di jalannya. .

Kemahiran Elemental: Hanega: Song of the Wind

Menumpukan kuasa angin untuk melepaskan diri dari belenggu bumi, berurusan dengan anemo dmg sebelum melompat ke udara dan memasuki keadaan angin.

Windfood:

The Wanderer tidak dapat melakukan serangan terjun di negeri ini. Apabila dia menggunakan serangan normal dan dikenakan, mereka akan ditukar kepada Kuugo: Fushoudan dan Kuugo: Toufukai masing -masing; Kerosakan yang mereka hadapi dan AoE mereka akan meningkat, dan DMG mereka akan dianggap normal dan dikenakan bayaran masing -masing. Kuugo: Toufukai tidak akan menggunakan stamina.

Pengembara akan berlegar secara berterusan pada masa ini. Walaupun keadaan ini aktif, pergerakan Wanderer mendapat sifat berikut:

  • Berterusan menggunakan titik Kuugoryouku untuk mengekalkan keadaan melayang ini;
  • Apabila berlari, mata Kuugoryoku tambahan akan dimakan untuk pengembara untuk melayang di udara; Memegang Sprint akan menyebabkan penggunaan titik langit yang berterusan untuk mengekalkan kelajuan; Kesan ini akan menggantikan pecut lalai.
  • Melompat membelanjakan titik Kuugoryoku tambahan untuk meningkatkan ketinggian melayang; Memegang lompat akan menyebabkan penggunaan mata Kuugoryoku berterusan untuk terus meningkatkan ketinggian.

Kehabisan titik Kuugoryoku akan menamatkan keadaan angin.
Pelakon kedua dalam tempoh angin juga akan menamatkannya.

Elemental Burst: Kyougen: Lima Majlis Upacara

Memampatkan atmosfera menjadi vakum tunggal yang mengisar semua masalah, menangani pelbagai contoh AOE Anemo DMG.

Sekiranya Wanderer berada di Negeri Windfavored kerana kemahiran Hanega: Song of the Wind, Negeri Windfavored akan berakhir selepas pemutus.

Genshin Impact Wanderer Pasif Bakat

  • Hidro: Kuugoryoku Point Cap meningkat sebanyak 20.
  • PYRO: ATK meningkat sebanyak 30%.
  • Cryo: Kadar kritikan meningkat sebanyak 20%.
  • Electro: Apabila serangan normal dan dikenakan melanda lawan, 0.8 tenaga akan dipulihkan. Tenaga boleh dipulihkan dengan cara ini setiap 0.2s.

Anda boleh mempunyai 2 jenis penggemar ini secara serentak.

Genshin Impact Wanderer Constellations

Nama konstelasi Penerangan
Shoban: Plumage Ostentatious (C1) Ketika berada di keadaan angin, serangan SPD Kuugo Wanderer: Fushoudan dan Kuugo: Toufukai meningkat sebanyak 10%.Di samping. Anda mesti membuka kunci bakat pasif “Gales of Reverie” yang pertama.
Niban: Isle di tengah -tengah gelombang putih (C2) Ketika berada di keadaan angin, Kyougen: Lima pertunjukan upacara akan menyaksikan DMG meningkat sebanyak 4% setiap titik perbezaan antara jumlah maksimum Kuugoryoku yang berbeza dengan kapasiti Kuugoryoku ketika menggunakan kemahiran ini.Melalui kaedah ini, anda boleh meningkatkan Kyougen: DMG Play Lima Ceremonial dengan maksimum 200%.
Sanban: Moonflower Kusemai (C3) Meningkatkan Tahap Kyougen: Lima Majlis Upacara dengan 3.Tahap peningkatan maksimum ialah 15.
Yonban: Tetapkan di Spring (C4) Ketika Casting Hanega: Song of the Wind, Sekiranya bakat pasif “Bunga-Bunga yang Dikenali” akan dicetuskan, watak itu akan mendapat buffs dalam surat-menyurat kepada jenis elemen yang dihubungi, dan juga mendapatkan buff yang tidak dicatatkan secara rawak. Maksimum 3 penggemar elemen yang sepadan boleh wujud secara serentak.Anda mesti membuka kunci bakat pasif “bunga jed yang diklaim” terlebih dahulu.
Matsuban: pencahayaan kuno dari luar negara (C5) Meningkatkan Tahap Hanega: Song of the Wind sebanyak 3.Tahap peningkatan maksimum ialah 15.
Shugen: Sway melankolik langsir (C6) Apabila Wanderer secara aktif mencecah lawan dengan Kuugo: Fushoudan Semasa berada di keadaan angin, kesan berikut akan berlaku:

· Tawaran contoh tambahan Kuugo: Fushoudan pada kedudukannya melanda, berurusan dengan 40% daripada dmg asal serangan itu. DMG ini akan dianggap serangan biasa dmg.

· Apabila pengembara jatuh di bawah 40 mata Kuugoryoku, mengembalikan 4 mata kepadanya. Titik Kuugoryoku boleh dipulihkan dengan cara ini sekali setiap 0.2s. Pemulihan ini boleh berlaku sehingga 5 kali dalam satu tempoh angin.