Fwooper Feather | Harry Potter Wiki | Fandom, Hogwarts Legacy Fwooper Feather: Sekiranya anda mencuri bulu fwooper dari Pejabat Profesor Sharp S untuk Garreth Weasley? Dot eSports

Hogwarts Legacy Fwooper Feather: Sekiranya anda mencuri bulu fwooper dari pejabat Profesor Sharp untuk Garreth Weasley

Berbohong kepada Profesor Sharp tidak akan membuat perbezaan hasil pencarian, tetapi dia meminta anda untuk bertanggungjawab atas tindakan anda ke depan. Sebaliknya, jika anda menerima mencuri bulu fwooper, Profesor Sharp hanya memuji anda kerana bercakap benar. Lebih baik jujur ​​dengan Profesor Sharp jika anda merancang untuk mencuri bulu untuk Garreth.

Fwooper Feather

Sekurang -kurangnya beberapa kandungan dalam artikel ini diperoleh daripada maklumat yang dipaparkan di Hogwarts Legacy. Spoiler akan hadir dalam artikel.

Fwooper Feather

Maklumat ramuan ramuan

Diambil daripada

Ciri -ciri fizikal

Berwarna terang (seperti ungu) [1]
A Fwooper Feather adalah bulu berwarna cerah dari fwooper. [1]

Kandungan

 • 1 Sejarah
 • 2 di belakang tabir
 • 3 penampilan
 • 4 nota dan rujukan

Sejarah []

Pada tahun 1890 -an, Profesor Sharp menyimpan bulu -bulu ini di pejabatnya. Garreth Weasley memperoleh satu dan memasukkannya ke dalam ramuan Wiggenweld yang menyebabkan ia gagal dan mula mencetuskan. [1]

Disebalik tabir [ ]

 • Dalam Hogwarts Legacy, Pemain diminta mencuri bulu fwooper oleh Garreth Weasley. Mereka boleh menerima atau menolak. Sekiranya mereka bersetuju, pemain akan mencuri bulu di pejabat Sharp yang kemudiannya akan mendedahkan dia tahu apa yang mereka lakukan. Sekiranya mereka menolak, Garreth akan kecewa tetapi masih memperoleh bulu. Apa sahaja pemain yang dipilih, Garreth akan selalu meletakkan bulu di ramuannya.

Penampilan []

Nota dan Rujukan []

*Pendedahan: Beberapa pautan di atas adalah pautan afiliasi, bermakna, tanpa kos tambahan kepada anda, Fandom akan mendapat komisen jika anda mengklik dan membuat pembelian. Kandungan Komuniti boleh didapati di bawah CC-BY-SA melainkan dinyatakan sebaliknya.

Suapan kipas

 • 1 Hogwarts Caretaker
 • 2 Tom Riddle
 • 3 Harry Potter

Terokai sifat

Ikut kami

Gambaran Keseluruhan

Komuniti

 • Pusat Komuniti
 • Sokongan
 • Tolong
 • Jangan menjual atau berkongsi maklumat peribadi saya

Hogwarts Legacy Fwooper Feather: Sekiranya anda mencuri bulu fwooper dari pejabat Profesor Sharp untuk Garreth Weasley?

Dalam Hogwarts Legacy, Anda dapat berteman dari rumah yang berbeza dan menghadiri kelas untuk mempelajari pelbagai mantra. Menghadiri kelas ini akan membolehkan anda mendapatkan tugasan tambahan daripada profesor, yang membantu anda maju dengan cepat dalam permainan.

Salah satu kelas yang perlu anda hadiri ialah kelas ramuan yang diajar oleh Profesor Sharp. Ia adalah sebahagian daripada usaha utama, dan ini adalah di mana anda akan bertemu dengan Garreth Weasley. Selepas berinteraksi dengan Garreth, dia meminta anda untuk mencuri bulu fwooper dari pejabat Profesor Sharp.

Anda dibentangkan dengan pilihan di sini. Anda boleh mencuri bulu fwooper atau meninggalkannya di pejabat profesor. Anda mungkin tertanya -tanya apakah keputusan anda di bahagian ini memberi kesan kepada jalan cerita.

Inilah yang harus anda lakukan dalam senario ini dengan Garreth Weasley dan Profesor Sharp In Hogwarts Legacy.

Sekiranya anda mencuri dari pejabat Profesor Sharp untuk Garreth Weasley di Hogwarts Legacy?

Tidak kira sama ada anda mencuri bulu fwooper atau tidak. Hasil usaha ini tetap sama dengan kedua -dua pilihan. Kami mengesyorkan mencuri bulu fwooper untuk Garreth Weasley, dan kemudian meminta maaf kepada Profesor Sharp ketika ditanya mengenainya.

Semasa berinteraksi dengan Garret, anda akan mendapat pilihan untuk memberitahunya tentang tidak mencuri bulu fwooper. Sekiranya anda memilih untuk tidak mencuri item itu, Garreth memaparkannya sendiri dan mencipta ramuannya yang berbahaya.

Sebagai alternatif, anda boleh memastikan Garreth dan mencuri bulu FWOOOP dari Pejabat Profesor Sharp. Dalam kes ini, anda hanya akan mempunyai tugas tambahan dalam usaha untuk memperoleh bulu. Berikannya ke Garreth selepas keluar dari pejabat Profesor Sharp. Sekiranya anda memilih untuk mencuri, Garreth akan berterima kasih kepada bulu, tetapi Profesor Sharp akan mempunyai beberapa perkara yang boleh dikatakan.

Sekiranya anda berbohong kepada Pejabat Profesor Sharp di Hogwarts Legacy?

Setelah kelas ramuan berakhir, anda perlu bercakap dengan Profesor Sharp. Dia melihat anda bercakap dengan Garreth Weasley, dan akan bertanya sama ada anda mencuri bulu fwooper atau tidak. Pada ketika ini, anda akan mempunyai pilihan lain untuk membuat. Anda boleh berbohong kepada Profesor Sharp atau meminta maaf atas tindakan anda.

Berbohong kepada Profesor Sharp tidak akan membuat perbezaan hasil pencarian, tetapi dia meminta anda untuk bertanggungjawab atas tindakan anda ke depan. Sebaliknya, jika anda menerima mencuri bulu fwooper, Profesor Sharp hanya memuji anda kerana bercakap benar. Lebih baik jujur ​​dengan Profesor Sharp jika anda merancang untuk mencuri bulu untuk Garreth.

Dipanjan Dey memulakan perjalanan permainannya dengan Doom 2 dan Contra: Legacy of War kembali pada tahun 1997. Sememangnya, dia tertarik dengan tajuk RPG dan FPS seperti Call of Duty, Halo, dan CS: Pergi. Dipanjan telah merangkumi cerita dan menulis mengenai permainan video selama lima tahun yang lalu. Dipanjan telah bekerja sebagai pengarang bebas hujung minggu untuk dot eSports sejak Ogos 2022, meliputi tajuk seperti Fortnite, Apex Legends, COD, dan Siaran Baru.