Diablo 4 Ashava World Boss Server Slam Spawn Times., Diablo 4 Beta World Boss, Times, Lokasi – Cara Melawan Ashava | Beban

Diablo 4 Beta Dunia Bos, Masa, Lokasi – Cara Melawan Ashava

Dalam blog PlayStation, Blizzard juga mendedahkan bahawa bos akan sesuai untuk semua pemain – tanpa mengira kemahiran, kelas atau pengalaman. Lebih banyak pemain menyerang bos dunia, semakin cepat ia akan turun – dan kelas yang berbeza perlu menggunakan taktik yang berbeza untuk mengalahkan masing -masing.

Diablo 4 Ashava World Boss Server Slam Spawn Times

Diablo 4 Ashava World Boss Server Slam Spawn Times

Sekiranya anda telah menyelam jauh ke dalam beta, anda pasti tertanya -tanya tentang Diablo 4 Ashava World Boss Server Slam Spawn Times. Salah satu musuh yang paling sukar yang akan anda hadapi dalam beta terakhir sebelum pelancaran penuh pada bulan Jun, berjuang Ashava bukan peluang yang anda mahu terlepas.

Bagi mereka yang tidak benar -benar tahu, Ashava adalah salah satu bos dunia baru permainan – monstrosities gergasi yang memerlukan banyak pemain untuk bekerjasama untuk menurunkan. Berjaya, dan ganjaran akan menjadi hebat.

Mari kita hancurkan bos dunia apa dalam konteks Diablo 4 – dan kemudian apabila anda dapat melawan Ashava – di Diablo 4 beta.

Diablo 4 Ashava World Boss Server Slam Spawn Times: Potret Seni Konsep Ashava

Diablo 4 World Boss – Apa itu Bos Dunia?

Seperti namanya – bos dunia adalah makhluk bos besar yang akan muncul pada selang masa yang tetap di Overworld of Diablo 4. Perkara-perkara ini berada dalam liga di luar bos penjara bawah tanah yang lain seperti The Butcher dan The Den Mother, kerana mereka tidak direka untuk menjadi pengalaman untuk pemain solo. Anda juga akan dapat menemui mereka apabila anda memukul titik tertentu dalam cerita.

Walau bagaimanapun, sebaik sahaja anda menemui – atau mengalahkan mereka – mereka akan terus kembali pada jadual biasa, jadi anda boleh mengalahkan mereka untuk peluang rampasan yang jarang berlaku dan tentu saja, banyak pengalaman.

Sama yang berkuatkuasa dengan bos MMO, mereka akan memberikan cabaran baru bagi pemain untuk mengambil – sebenarnya, mereka adalah aktiviti langsung yang memerlukan bukan hanya anda dan parti anda empat, tetapi beberapa pihak untuk mengalahkan.

Dalam blog PlayStation, Blizzard juga mendedahkan bahawa bos akan sesuai untuk semua pemain – tanpa mengira kemahiran, kelas atau pengalaman. Lebih banyak pemain menyerang bos dunia, semakin cepat ia akan turun – dan kelas yang berbeza perlu menggunakan taktik yang berbeza untuk mengalahkan masing -masing.

Anda juga akan mempunyai masa yang terhad untuk mengambil bos dunia – sekitar dua puluh minit – sebelum mereka melarikan diri di medan perang, dan tidak akan dapat bertarung lagi sehingga penampilan yang dijadualkan akan datang.

Diablo 4 World Boss – Bos Dunia Mana Dalam Beta?

Dalam beta Slam Server Diablo 4, hanya ada satu bos dunia untuk mengambil – dengan nama Ashava. Mereka akan muncul empat kali sepanjang beta – jadi anda akan mempunyai empat peluang untuk membawa mereka dan membuktikan keberanian anda.

Diablo 4 Ashava World Boss Server Slam Spawn Times: Pemain melawan Ashava

Sekiranya anda berjaya – anda sepatutnya dapat menangkap sekumpulan rampasan legenda untuk watak anda. Walaupun rampasan ini tidak akan membawa ke permainan penuh, sekurang -kurangnya anda akan mempunyai hak membual dan bersedia ketika Ashava kembali dalam pelancaran penuh Jun ini.

Ashava tidak akan mudah diturunkan, tetapi jika anda suka peluang anda – di sini adalah ketika mereka akan berada di beta.

Diablo 4 Server Slam Ashava World Boss Spawn Times

Beta Slam Server

Untuk beta slam pelayan, Ashava akan bertelur 13 Mei bermula pukul 9 pagi PST/ 5 petang BST. Dia kemudian akan bertelur lagi setiap 3 jam selepas itu sehingga bertelur terakhir pada 14 Mei pukul 9 pagi PST/ 5pm BST.

Sekarang anda tahu masa anda boleh mengambil Ashava pada selebihnya, seperti yang mereka katakan, terpulang kepada anda. Ini akan memberi anda rasa yang baik dari salah satu cabaran terbesar Diablo 4 menjelang tarikh pelepasan akses standard dan awal yang tiba pada bulan Jun.

Bos dunia mana yang berada di beta terbuka Diablo 4?

Dalam beta Diablo 4, hanya ada satu bos dunia yang perlu diambil – dengan nama Ashava.

Berapa kali bos dunia muncul di beta Diablo 4?

13 Mei bermula pukul 9 pagi PST/ 5 petang BST. Dia kemudian akan bertelur lagi setiap 3 jam selepas itu sehingga bertelur terakhir pada 14 Mei pukul 9 pagi PST/ 5pm BST.

Diablo 4 Beta Dunia Bos, Masa, Lokasi – Cara Melawan Ashava

Ketahui semua tentang Ashava The Pestilent dengan Diablo 4 Beta World Boss Times, Lokasi, dan Cara Mengalahkan Monster Boss Tough ini.

Diablo 4 Beta World Boss Time, Lokasi, dan Cara Mengalahkan Ashava: Art yang menggambarkan Ashava the Pestilent, salah satu bos Diablo 4 World

Diterbitkan: 12 Mei 2023

Beta Diablo 4 dibungkus penuh dengan perkara yang perlu dilakukan, tetapi cabaran terbesar ialah Ashava the Pestilent. Jadi, inilah yang Diablo 4 Beta Dunia Bos, Masa, Lokasi, Dan bagaimana melawan Ashava sehingga anda dapat menuntut rampasan yang luar biasa untuk diri sendiri.

Sebelum anda mengambil Bos Dunia Beta Diablo 4, Ashava, untuk diri sendiri, berhati -hati bahawa mereka sangat kuat. Anda akan memerlukan pembina Sorcerer Diablo 4 yang terbaik, Diablo 4 Rogue membina, dan Diablo 4 Barbarian membina, bersama pemain lain di Diablo 4 Multiplayer untuk mengambil ancaman ini ke bawah.

Diablo 4 Beta World Boss Times and Date

The Diablo 4 beta World Boss Times Untuk melawan Ashava adalah seperti berikut:

Sabtu, 13 Mei:

  • 9 pagi PT / 12 PM ET / 5 PM BST
  • 12 PM PT / 3 PM ET / 8 PM BST
  • 3 petang PT / 6 PM ET / 11 PM BST
  • 6 petang PT / 9 PM ET / 2 AM BST
  • 9 malam pt / 12 pagi ET / 5 pagi BST

Ahad, 14 Mei:

  • 12 pagi pt / 3 pagi ET / 8 pagi BST
  • 3 pagi pt / 6 pagi ET / 11 pagi BST
  • 6 pagi pt / 9 pagi ET / 2 PM BST
  • 9 pagi PT / 12 PM ET / 5 PM BST

Ashava Bos Dunia Beta Pestilent hanya tersedia pada waktu di atas, jadi pastikan anda bersedia dengan binaan dan rakan sepasukan yang baik sebelum menuju ke Boss ke bawah. Ini adalah satu -satunya masa bos dunia akan tersedia dalam beta jadi jangan ketinggalan. Dia adalah salah satu daripada banyak bos Diablo 4 dunia yang akan ditemui dalam permainan penuh

Diablo 4 Beta World Boss Lokasi

The Diablo 4 Beta World Boss Lokasi untuk Ashava boleh didapati di kawasan timur paling puncak di Crucible.

Ingat walaupun Ashava hanya akan bertelur pada masa di atas. Sekiranya anda pergi ke lokasi bos dunia dan tidak dapat mencari Ashava maka anda akan menunggu untuk bertelur seterusnya. Di tengah -tengah kawasan ini, anda akan menemui kolam besar yang dikelilingi oleh tulang dan keberanian, ini adalah tempat Ashava akan bertelur pada masa yang ditentukan, ditandai dengan ikon topi keledar pahlawan. Lihat peta Diablo 4 untuk meletakkan tanah lengkap.

Cara melawan Ashava di beta Diablo 4

The Diablo 4 Beta World Boss Ashava adalah peristiwa seperti Raid Level 25 yang hanya berlaku pada masa tertentu. Untuk melawan Ashava, anda perlu berada di tahap Diablo 4 beta max dan bekerjasama dengan pemain lain untuk membawanya turun.

Thumbnail YouTube

Untuk mengalahkan Ashava, tinggal di jari kaki anda untuk mengelakkan serangan mereka yang mematikan tetapi sangat telegraf. Dodge keluar dari jalan dan mencari bukaan untuk menyerang bos dunia. Mereka mempunyai beberapa serangan untuk melihat keluar, mulai dari gigitan jarak dekat dengan pertuduhan yang singkat, dan bahkan serangan besar dan menyapu menggunakan bilah mereka.

Itu sahaja yang perlu anda ketahui mengenai bos, masa, lokasi, dan bagaimana untuk melawan Ashava. Sekiranya anda masih berjuang untuk membuat persediaan watak yang baik, lihat pokok kemahiran Diablo 4 untuk setiap kelas untuk mencari gabungan yang sesuai dengan anda.

Lebih banyak dari beban

Rory Norris Ketika tidak bermain kereta api bintang honkai, takdir, atau mana-mana penembak rooter lain, Rory menulis tentang mereka dengan tegas. Sebenarnya, setelah memainkan penembak Bungie’s Looter sejak dilancarkan, ia adalah salah satu permainan yang paling dimainkan sepanjang masa, dengan beribu-ribu jam tenggelam ke dalam alam semesta yang kaya. Cintanya untuk semua perkara rampasan, RPG, dan pencarian membawanya untuk memulakan kerjaya sebagai wartawan permainan bebas sebelum menjadi penulis panduan sepenuh masa untuk LOADOUT. Sejak itu, dia menulis beratus -ratus panduan yang meliputi segala -galanya dari kegemaran lamanya ke tajuk baru seperti FC 24 dan Assassin’s Creed Mirage. Terdapat juga peluang yang tinggi bahawa dia menggunakan ijazah sejarahnya untuk membuat beberapa sambungan liar ke sejarah sebenar dalam permainan yang kita cintai di PS5, Xbox, dan Nintendo Switch. Dia terpesona dengan hubungan antara Perang Dingin dan perkembangan permainan video ‘benar’ yang pertama, dan cara pengalaman kita membentuk industri permainan dan bagaimana kita berinteraksi dengannya. Saat ini hilang meneroka alam semesta di Starfield dan membuat keputusan yang sukar di Baldur’s Gate 3 sambil menunggu Call of Duty MW3 untuk disiarkan ke tangan kita.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.