Dancing Dragon Mask | Sekiro Shadows Die Twice Wiki, Sekiro: Di mana Untuk Mencari Setiap Serpihan Mask | Vgkami

Sekiro: di mana untuk mencari setiap serpihan topeng

. Dia menggabungkan kedua -dua nafsu bersama untuk menjadi seorang penulis dalam industri permainan pada tahun 2020.

Dancing Dragon Mask | Sekiro Shadows Die Twice Wiki

Topeng menari kepala naga, dibuat keseluruhan dengan menggabungkan serpihan kembali bersama. Memberi keupayaan untuk menukar mata kemahiran untuk menyerang kuasa di menu idola pengukir.

Wanita Warrior Okami akan memakai ini ke Istana Fountainhead. Di sana, mereka akan menari sebagai persembahan untuk naga. Secara misteri, ritual meninggalkan mereka penuh dengan semangat.

adalah item utama dalam Sekiro: Shadows mati dua kali. .

Penggunaan topeng naga menari

 • Mengumpul ketiga -tiga bahagian topeng naga menari akan membolehkan pemain untuk menukar 5 mata kemahiran untuk meningkatkan kuasa serangan mereka dengan 1.
  • Ini boleh dilakukan berulang kali selagi pemain mempunyai mata kemahiran untuk ganti.

  Cara mencari topeng naga menari

  • .
  • Serpihan topeng: Betul boleh dibeli untuk 7 Tempat Karp Tempat Karp Tempat dari Pot Noble Harunaga di Hirata Estate.
  • Serpihan Mask: Kiri boleh dibeli untuk 12 Tempat Karp Tangan dari Pot Noble Koremori di Istana Fountainhead

  Catatan : .

  Menari Nota Topeng Naga & Trivia

  • Untuk mencari periuk Koremori yang mulia, perjalanan ke Istana Palace Sculptor’s Idol, memasuki bangunan terus di hadapan anda dan berpaling ke kiri melalui pintu tertutup yang menghadap ke kawasan terbesar di Fountainhead Palace. Dari pintu ikuti tebing kanan dan lulus di bawah air terjun dan berhenti berhampiran pokok bunga ceri. . Sebaik sahaja anda bergelut, ikuti terowong sehingga anda jatuh berhampiran bangunan yang menghadap ke istana. Terdapat idola pemahat (“dekat periuk mulia”) dan periuk koremori yang mulia berada di tebing yang menghadap ke istana.
  • Carps Treasure Underwater berhampiran Estet Hirata boleh dibunuh dari tanah menggunakan peningkatan alat thrust thrust thrust thrust.
  • The Dancing Dragon Mask adalah Ryōōmen (陵王面), gaya topeng kuno yang digunakan dalam muzik tradisional Mahkamah Imperial. Reka bentuk ini dipercayai telah dibawa oleh seorang sami Buddha dari Champa, kerajaan lama Vietnam Selatan. Topeng itu dinamakan sempena Gao Xiaoguan dari Lanling, seorang jeneral dinasti qi, yang menghormati lagu dan tarian di mana topeng itu akan digunakan.

  ? !

  Kuasa serangan dipecahkan AF. Saya cuba mengalahkan Isshin dengan 10 atau 11 kuasa serangan dan ketika saya mendapat ini dan mendapat kuasa serangan hingga 15 saya menamparnya

  107 +1 6 -1
  Yang mesti menjadi Hisoka di dalam periuk itu.
  perkara ini tidak berbaloi
  18 +1 68 -1

  Ya, topeng kelihatan seperti perkara ng+ atau “Saya tahu kemahiran yang saya suka dan tidak suka dari pokok kemahiran” perkara. Bukan itu benar -benar masalah besar, kerana, jujur, peningkatan ATK seimbang berdasarkan apa yang berakhir dengan anda.

  Atas sebab tertentu saya tidak boleh membeli sekeping terakhir di kedai Ashina Castle yang mengatakan ia habis dijual

  Saya harap id tahu tentang perkara ini lebih awal, tetapi bukannya mendapat sesuatu yang berguna, saya kini mempunyai banyak kemahiran tempur yang tidak berguna lol

  Saya mempunyai ketiga -tiga keping dalam inventori saya tetapi mereka tidak akan berkumpul, nasihatkan sesiapa?

  Spoiler untuk membeli Dragon Mask Fragment 500 Sen lebih murah (4,500 tidak 5,000) tetapi jika anda menunggu sehingga endgame sebelum melawan bos terakhir (tidak akan bekerja untuk Shura berakhir) dan telah menghantar Kotaro (Fatty Taro Taro yang menangis di sebelah kanan Masuk ke Kuil Senpou) ke Anayama The Peddler (menggunakan Pinwheel Putih Merah dan setelah maju questline Anayama), anda boleh pergi ke mana Anayama dan Kotaro biasanya menubuhkan kedai selepas serangan kementerian dalaman Ashina, dan akan menemui mereka di belakang pintu di mana mereka biasanya Jual barang mereka dengan Kotaro meletakkan di tanah dan Anayama cedera. Selepas beberapa dialog, anda boleh membeli nota janji dari dia untuk 1 sen, yang akan mengurangkan kos semua item untuk vendor di seluruh permainan, termasuk Fragment Mask Dragon. .

  Adakah topeng yang lengkap membawa ke ng+?

  Bolehkah seseorang membetulkan pautan “Prototaip Menaik taraf” ke “Prosthetic”? Saya akan tetapi saya di telefon bimbit dan tidak mahu mengacaukan semuanya

  Jangan gunakan ini jika anda ingin melengkapkan pokok kemahiran. Titik kemahiran tambahan adalah kira -kira 80k XP di 125 Skill Point Mark, anda akan bertani selama berjam -jam untuk menampung mata yang terbuang di topeng.

  102 +1 5 -1

  Kedua -dua periuk nobel kami mati selepas saya memberi makan umpan yang benar. Sekarang saya tidak dapat mendapatkan sekeping topeng naga yang betul. ada yang tahu bagaimana lagi yang dapat saya dapatkan atau saya hanya diskriminasi?

  Sekiro: di mana untuk mencari setiap serpihan topeng

  Rhett Roxl adalah seorang penulis profesional yang telah bermain selagi dia dapat ingat. Dia menggabungkan kedua -dua nafsu bersama untuk menjadi seorang penulis dalam industri permainan pada tahun 2020.

  Marshall adalah penulis yang berpengalaman dan peminat permainan yang berpusat di Tokyo. Dia kata-kata yang produktif dengan beratus-ratus artikel yang dipaparkan di laman web teratas seperti Business Insider, How-to Geek, PCWorld, dan Zapier. !

  Mengumpul serpihan topeng di Sekiro

  • 3 min Baca
  • Dikemas kini 27 April 2023, 4:22 pagi EDT
  • Ditulis oleh

   Rhett Roxl adalah seorang penulis profesional yang telah bermain selagi dia dapat ingat. Dia menggabungkan kedua -dua nafsu bersama untuk menjadi seorang penulis dalam industri permainan pada tahun 2020.

   . Dia kata-kata yang produktif dengan beratus-ratus artikel yang dipaparkan di laman web teratas seperti Business Insider, How-to Geek, PCWorld, dan Zapier. !

   Hanya ada tiga serpihan topeng di sekiro. Anda boleh membeli masing -masing dari Mob Dungeon Memorial, Pot Noble Harunaga, dan Pot Noble Koremori.

   Serpihan topeng adalah sekeping yang membentuk topeng naga menari di Sekiro. Sebaik sahaja topeng naga menari dibentuk dengan mengumpul ketiga -tiga serpihan topeng, anda akan mendapat keupayaan untuk meningkatkan kuasa serangan anda dengan mata kemahiran.

   Isi kandungan

   Di mana untuk mencari serpihan topeng: naga

   Sekiro berdiri di hadapan Mob Dungeon Memorial

   Salah satu kepingan topeng naga menari adalah serpihan topeng: naga. Anda boleh membeli ini dari Mob Dungeon Memorial untuk 5,000 Sen. Pedagang ini terletak tepat di sebelah idola Masuk Dungeon yang ditinggalkan.

   Di mana untuk mencari serpihan topeng: betul

   Sekiro berdiri di seluruh periuk harunaga

   . Anda akan menemuinya di perairan di bawah jambatan di bahagian pertama Estet Hirata. Dia akan menjual serpihan topeng kepada anda sebagai pertukaran untuk tujuh skala karun harta karun.

   Di mana untuk mencari serpihan topeng: Kiri

   Sekiro berdiri di seluruh periuk Noble Koremori

   Sekeping kiri serpihan topeng dijual oleh periuk Koremori yang mulia sebagai pertukaran untuk 12 skala karun harta karun. Penjual ini terletak di sebelah Pot Noble Idol, di tebing di sebelah kiri istana.

   Memandangkan kedua -dua periuk Noble Haranuga dan Pot Noble Koremori hanya mengambil skala karun karun sebagai bayaran untuk barang -barang mereka, anda perlu mengumpul sekurang -kurangnya 19 daripadanya untuk mendapatkan dua serpihan topeng dari mereka.

   Anda kebanyakannya mendapat skala karun harta karun dengan membunuh karp harta karun. Walau bagaimanapun, sesetengah daripada mereka hanya boleh dijemput.

   Terdapat 44 skala karun harta karun di Sekiro, yang bermaksud anda akan mempunyai lebih daripada mereka untuk membeli dua serpihan topeng.

   Skala karp harta karun dari harta karun

   Sekiro mengejar karp karun

   Anda boleh meneroka perairan tahap berikut untuk mencari harta karun dan mendapatkan skala karun harta:

   • Hirata Estate – Anda akan menemui dua karp karun di perairan yang sama di mana anda menemui periuk harunaga. Terdapat juga dua lagi karp harta karun di tasik di bawah jambatan selepas idola buluh buluh.
   • Ashina Castle – Anda akan menemui satu di perairan di luar bilik di mana idola masuk penjara bawah tanah yang ditinggalkan. Anda terlebih dahulu memerlukan keupayaan untuk menyelam di bawah air untuk mencapai karp karun.
   • Kuil Senpou – Tasik yang berdekatan dengan idola tanah kuil mengandungi dua harta karun.
   • Lembah tenggelam – Thre adalah dua karp karun di tasik berhampiran gua riven. Anda perlu menyelam di bawah air untuk mencari harta karun.
   • Kedalaman ashina – Terdapat karp harta karun di sungai berhampiran jambatan di kampung Mibu. Jambatan yang dipersoalkan adalah yang sebelum idola kilang air.
   • Istana Fountainhead – Terdapat tujuh karun harta karun di badan besar di luar istana. Anda perlu menyelam di bawah air untuk mencari mereka.

   Lokasi skala karp harta lain

   Anda juga boleh mendapatkan pelbagai skala karun karun semasa meneroka pelbagai tahap permainan. Di sinilah anda dapat mencari atau mengumpulkan skala karun harta karun di luar hanya memburu harta karun.

   Terdapat satu skala karun harta karun di sebelah sungai kiri jambatan pada permulaan tahap.

   Terdapat satu di laluan sempit di bawah Mibu Village Idol. Ia dijaga oleh shinobi kementerian.

   Anda juga boleh mendapatkan lima lagi dengan memberi imam di kampung Mibu di istana. Dia akan berada di rumah yang dikelilingi oleh musuh di luar jambatan selepas kawasan bos Rin. Anda perlu berjongkok dan memasuki rumah dari bawah melalui pintu berputar.

   Bagi air istana, anda akan dapati item ini di Istana Fountainhead.

   Mulakan dari idola panggung tontonan bunga dan masuk ke taman di belakang anda. Terdapat sebuah bangunan di sebelah kanan dengan lubang di tanah. Dive di sini dan anda akan mendapati diri anda berada di dalam bilik di seberang jalan. Air istana ada di bilik ini.

   Setelah diperoleh, berikan barang itu kepada imam di kampung Mibu. Kemudian, muat semula kawasan itu dan imam akan berubah menjadi musuh. Mengalahkannya untuk mendapatkan lima skala karun harta karun.

   Istana Fountainhead adalah sumber skala karp karun yang paling banyak dalam permainan. Anda akan menemui tiga dari mereka di bilik yang sama di mana anda juga menemui air istana.

   Anda juga akan menemui lima di sekitar badan besar air. Tiga daripadanya berada di dalam rumah yang tenggelam di bawah air, dan dua daripadanya berada di dasar laut, di atas kerangka ikan gergasi.

   Anda juga boleh mengumpulkan empat dengan memberi makan ikan masur berwarna gergasi dengan umpan berharga.

   Apa yang ditari oleh topeng naga menari

   Dengan topeng naga menari, anda boleh meningkatkan kuasa serangan anda dengan satu pertukaran untuk lima mata kemahiran. Ini menjadi berguna apabila anda telah membuka kunci semua kemahiran dalam pokok kemahiran dan mempunyai lebih banyak mata kemahiran untuk ganti.

   . Dia menggabungkan kedua -dua nafsu bersama untuk menjadi seorang penulis dalam industri permainan pada tahun 2020.