Zombie MMO Terbuka Sehari sebelum ditangguhkan hingga 2023, beralih ke Unreal Engine 5 – GameSpot, 24 permainan zombie yang akan datang 2023 – Gameranx

24 Permainan Zombie yang akan datang pada tahun 2023

Jangan salahkan kami, ada zombi dalam permainan, mereka menyusun hutan dan anda perlu berhati -hati di sekelilingnya. Tetapi, anda juga akan dapat memburu dan memancing, menjelajah, melakukan beberapa pertanian, dan ya, melawan zombi.

Zombie mmo dunia terbuka sehari sebelum ditangguhkan hingga 2023, beralih ke enjin unreal 5

Permainan paling banyak disenaraikan Steam tidak lagi dilepaskan pada tahun 2022.

Oleh Eddie Makuch pada 5 Mei 2022 jam 8:17 pagi PDT

Pada masa ini tidak ada tawaran yang ada
Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

Permainan survival mmo dunia terbuka sehari sebelumnya telah ditangguhkan di tengah-tengah perubahan besar untuk bagaimana ia dibuat. Pada mulanya ditetapkan untuk dilancarkan pada bulan Jun 2022, permainan kini telah beralih ke 2023, sementara pemaju di fntastik kini menggunakan Epic’s Unreal Engine 5 untuk membuat permainan.

. Untuk tujuan itu, pembangunan beralih ke Unreal Engine 5 dan permainan sedang ditolak ke tarikh pelepasan baru 1 Mac, 2023. Studio mengatakan perubahan ke Unreal Engine 5 akan membolehkan hari sebelumnya untuk mempunyai permainan yang “lebih hebat lagi.”

Hari Sebelum Menghilangkan Beberapa Utama Us Last of Us, seperti yang kita lihat dalam demo permainan selama 13 minit sebelumnya. Ia ditetapkan di Amerika pasca-pandemik di mana zombi adalah bahaya yang berterusan dan manusia yang tinggal berjuang untuk mengawal apa yang ada sumber yang berharga.

Permainan ini mempunyai banyak gembar -gembur di belakangnya, seperti hari sebelumnya adalah permainan yang paling disenarai stim.

Setiap permainan enjin tidak nyata setakat ini

Pemaju Fntastik beribu pejabat di bandar paling sejuk di Bumi-Yakutsk, Rusia. Para pemaju tidak semua tinggal di sana, bagaimanapun, sebagai fntastik adalah studio semua-remote. Hari sebelumnya bukan permainan MMO Zombie berskala besar pertama, kerana ia mengikuti seperti Dayz, Rust, dan lain-lain.

Hari sebelumnya bukanlah permainan pertama 2022 yang akan ditangguhkan hingga 2023-menyemak permainan GameSpot yang ditangguhkan untuk melihat lebih banyak lagi.

Bagi enjin Unreal 5, ia dikeluarkan secara rasmi pada bulan April. Terdapat banyak permainan dalam pembangunan menggunakan enjin, dan anda dapat melihat semuanya di galeri di atas.

Produk yang dibincangkan di sini dipilih secara bebas oleh editor kami. Gamespot boleh mendapatkan bahagian pendapatan jika anda membeli apa -apa yang dipaparkan di laman web kami.

Mendapat tip berita atau ingin menghubungi kami secara langsung? Berita e [email protected]

24 Permainan Zombie yang akan datang pada tahun 2023

Leon berjalan melalui hutan di Resident Evil 4

Zombi adalah bahagian kekal dalam kehidupan kita kerana budaya pop tidak dapat mencukupi mereka. Kami pasti mempunyai banyak permainan video yang memaparkannya, dan kerana senarai ini akan menunjukkan beberapa yang kami tidak sabar untuk bermain pada tahun 2023.

Penafian: Hari sebelumnya dikeluarkan dari senarai ini.

#24 Arizona Sunshine 2

Platform: PC PS5
Tarikh Siaran: November 2023

Semua orang, menyapa Fred! Fred adalah seorang yang selamat dari wahyu zombie, dan sekarang anda berpeluang membantu dia terus hidup!

Dalam Arizona Sunshine 2, Anda akan melintasi negeri Arizona untuk mendapatkan jawapan kepada misteri yang mesti diselesaikan oleh Fred. Tetapi jangan risau, Fred tidak bersendirian! Ya, dia mempunyai zombi yang akan dia lihat secara teratur, tetapi dia juga akan mempunyai anjing di sisinya!

Dalam tajuk tindakan VR ini, anda akan berjalan melalui rupa bumi dan gerombolan zombi untuk mencuba dan keluar hidup! Oleh itu, fikiran persekitaran anda, dengarkan rakan berbulu anda, dan buat keesokan harinya!

#23 Ill Ness

Platform: PC
Tarikh Siaran: 2023

Ill Ness adalah permainan seram survival yang akan datang yang dibuat oleh pemaju dari inspirasi novel Dreamcatcher Stephen King. Pemain ditinggalkan dalam kehidupan manusia dalam kehidupan dalam permainan. Sebaliknya, makhluk asing telah menjangkiti apa yang tersisa dari manusia ke dalam beg daging yang tidak masuk akal, berusaha menghilangkan segala -galanya di planet ini. Walau bagaimanapun, protagonis kami masih kuat. Pemain melangkah ke peranan Adam Bedford. Adam mencari tanda -tanda kehidupan ketika dia meneroka ke dunia, mengejar sumber -sumber yang berharga dan melawan binatang -binatang yang tidak berpengalaman.

#22 Pulau wabak

Platform: PC
Tarikh Siaran: 2023

Apabila peristiwa misteri telah menyebabkan penduduk pulau sama ada lenyap atau berubah menjadi binatang yang bermutasi, protagonis kita mencari kebenaran. Pemain akan menceburkan diri ke pulau itu dengan harapan dapat mengungkap apa yang berlaku. Walaupun, anda akan segera menyedari bahawa sebaik sahaja anda berada di pulau itu, tidak ada pelarian. Sekarang terperangkap dengan makhluk bermutasi yang ingin menamatkan kehidupan mereka, pemain akan dipaksa untuk membina dan mempertahankan tempat perlindungan mereka. Bertahan dengan mengumpulkan sumber, pertanian, memburu, dan membuat perangkap untuk mengeluarkan raksasa.

#21 selepas

Platform: PC PS4 Xbox One PS5 XSX | S
Tarikh Siaran: 2023

Aftermath mengikuti minda yang cemerlang, Charlie. Dengan kerjaya yang mengagumkan, Charlie mendarat sebagai angkasawan, tetapi dunianya runtuh apabila masuk semula ke planet kita. Kekuatan jahat baru telah menguasai, meninggalkan bumi tidak lebih dari sekadar diri dari dirinya sendiri. Sekarang terpaksa berurusan dengan pasukan antagonis baru ini, Charlie berusaha untuk meneruskan dunia pasca apokaliptik dengan harapan dapat mencari satu-satunya perkara yang penting, anak perempuannya Sammy. .

#20 pulau mati 2

Platform: PC PS4 Xbox One XSX | S PS5
Siaran: 21 April, 2023

Sukar untuk mempercayai bahawa Pulau mati 2 hampir di sini, namun ia adalah! Permainan ini telah lama ditangguhkan, tetapi fajar akhirnya dicapai!

Tidak seperti sebelumnya, permainan akan membawa anda ke Los Angeles, di mana masih hidup adalah sesuatu yang mudah. Bukan sahaja anda perlu bimbang tentang gerombolan zombie yang berlaku, tetapi anda juga perlu bimbang juga yang terselamat.

Tidak kira siapa yang anda perjuangkan, gunakan alat apa sahaja yang anda dapat untuk mengalahkan mereka ke dalam penyerahan. Anda juga boleh menggunakan persekitaran untuk kelebihan anda! Tidak kira bagaimana anda bertahan, selagi anda bertahan. Jadi dapatkannya!

#19 pulau wabak

Pemaju: Penyihir kecil
Penerbit: Digital Hypetrain
Platform: PC
Siaran: 2023

Pulau wabak meletakkan pemain ke dalam peranan seorang lelaki yang mencari apa yang berlaku di pulau misterius. Dengan sebahagian besar penduduk kelihatan lenyap, mereka yang ditinggalkan menjadi bermutasi dan bermusuhan. Kini terjebak di pulau ini, pemain terpaksa bertahan. Ini bermakna anda perlu membina tempat perlindungan yang dapat menahan musuh yang akan dilancarkan setiap minggu. Nasib baik, anda akan mempunyai masa untuk menguatkan, membina senjata, menubuhkan perangkap, dan membuang sumber untuk sumber. Tetapi berhati -hati, kerana tidak ada yang mengatakan apa yang boleh dipegang oleh pulau ini ketika anda menceburkan diri ke tempat terbuka.

#18 Kerajaan: Darah

Pemaju: Action Square
Penerbit: Action Square
Platform: PC
Siaran: 2023

Jika anda seorang peminat siri TV Kingdom, anda mungkin berminat untuk memeriksa Kerajaan: Darah. Ini adalah permainan berdasarkan siri di mana anda akan melalui Joseon yang penuh zombie. Butiran telah agak sukar pada ansuran ini, tetapi ia kelihatan akan melemparkan pemain ke abad ke -16 yang berpusat di sekitar wabak zombie. Walaupun, terdapat sedikit tumpuan untuk membuat tetapan budaya Korea yang sahih. Segala -galanya dari seni bina, pakaian, dan pertempuran diwakili dalam permainan. Sementara itu, dikatakan bahawa pertempuran akan mempunyai sistem di tempat di mana lebih banyak zombi yang anda bunuh akan menyebabkan gerombolan besar dilancarkan.

#17 Ke Orang Mati: Hari -hari Paling Gelap Kami

Pemaju: Pikpok

Platform: PC
Siaran: 2023

Ke The Dead: Hari-hari paling gelap kami adalah tajuk zombie yang berfokus pada stealth. Mengambil tempat di Texas pada tahun 1980 -an, wabak zombie telah sampai ke pantai Amerika Syarikat. Sekarang kemanusiaan dalam usaha terdesak untuk bertahan dalam penyakit yang sombong. Zombi membanjiri jalan -jalan, dan setiap rumah hanyalah fasad untuk keselamatan. Pemain akan membimbing sekumpulan mangsa yang terselamat di seluruh dunia untuk mencari sumber untuk terus hidup. Walau bagaimanapun, anda perlu berfikir dengan teliti kerana anda merancang langkah seterusnya kerana ia dapat menjadi kejatuhan mangsa anda. Zombi yang lapar bersembunyi di seluruh dunia, dan bukannya mengambil peluang anda bertarung, melekat pada bayang-bayang mungkin menjadi pilihan terbaik anda.

#16 Survival Blight

Pemaju: Haenir Studio
Penerbit: Haenir Studio
Platform: PC
Siaran: 2023

Permainan zombie biasanya berlaku pada zaman moden. Anda mempunyai pelbagai senjata dan senjata huru -hara untuk mengeluarkannya sambil menghancurkan bekalan. Walau bagaimanapun, Survival Blight mengubah perkara dengan memberi pemain abad pertengahan. . Dalam permainan ini, hama baru telah menyapu, membolehkan orang mati bangkit dan bertarung. Perang baru menghampiri, meninggalkan pemain berjuang melawan kemungkinan. Menggunakan perisai dan pedang, anda perlu menceburkan diri melalui tanah yang mengeluarkan undead. Nasib baik, anda akan mendapat bantuan kerana tajuk ini akan menawarkan sokongan permainan koperasi 4-pemain apabila tiba di pasaran.

#15 Stalker 2: Hati Chornobyl

Pemaju: Dunia Permainan GSC
Penerbit: GSC World Publishing
Platform: PC XSX | S
Siaran: 2023

Jika anda tertanya -tanya apa yang akan berlaku jika letupan nuklear lain menjejaskan zon pengecualian chornobyl, anda akan mengetahui Stalker 2: Hati Chornobyl. Permainan ini berlaku bertahun -tahun selepas letupan nuklear kedua dan mendedahkan bahawa perkara tidak bertambah baik.

Masih terdapat banyak mutan dan raksasa lain yang bersembunyi di dalam zon radioaktif. Walau bagaimanapun, kerana barang -barang dan barang berharga yang jarang berlaku di dalam zon, penipu seperti anda sudah bersedia untuk menceburkan diri dan menjadi kaya.

Atau mungkin anda akan masuk ke dalam untuk melihat apa yang sebenarnya berlaku dan belajar kebenaran di sebalik seluruh tempat. Pengembaraan yang penuh dengan tindakan linear menanti!

#14 Synced: Off Planet

Penerbit: Tahap tak terhingga
Platform: PC
Siaran: 2023

Ramai orang percaya bahawa nanomachines dan teknologi yang serupa akan menamatkan tamadun seperti yang kita tahu. Dalam Disegerakkan: dari planet, ketakutan mereka betul. Nanoteknologi menjadi sebahagian besar dunia, dan kemudian mereka menjadi penyangak.

Mereka dimeteraikan di dalam zon yang orang tahu tidak masuk. Walau bagaimanapun, kumpulan yang dipanggil “pelari” sanggup berani bahaya dan usaha. Kenapa? Kerana mesin ini mempunyai bahan berharga yang dapat mereka gunakan untuk menjadi kaya atau terkenal.

Oleh itu, masukkan zon, dan bekerjasama dengan pemain lain untuk melawan raksasa nano atau kumpulan lain untuk memastikan anda mendapat apa yang anda mahukan dan keluar hidup.

#13 Showa American Story

Pemaju: Nekcom Entertainment
Penerbit: Permainan 2p
Platform: PC PS4 PS5
Siaran: 2023

Dalam Showa American Story, masa depan bukanlah apa yang anda harapkan. Permainan ini membawa anda ke versi Amerika Syarikat, di mana Jepun telah membeli banyak tanahnya dan berhijrah banyak orangnya di sana. Perkara dengan cepat bersatu untuk mencipta versi baru negara.

Kemudian, semuanya menjadi salah. Anda bermain seorang gadis muda yang bangun selepas masa tertentu dan mendapati zombi dan raksasa di mana sahaja. Dia mesti mengembara versi baru Amerika Syarikat ini dan memikirkan kebenaran. Apa yang berlaku di sini? Di manakah semua orang? Mengapa dia tidur ketika semuanya turun? Soalan -soalan itu dan lebih banyak menanti anda!

#12 tidak ada ruang lagi di neraka 2

Pemaju: Permainan tuil
Penerbit: Permainan Lever
Platform: PC
Siaran: 2023

Tidak ada lagi ruang di neraka 2 adalah sekuel mod yang dikasihi dan merangkumi semua permainan pertama yang dilakukan semasa memperluaskan dunia yang anda mesti bertahan.

Orang mati ada di mana -mana, dan anda adalah sekumpulan orang yang selamat untuk mendapatkan keselamatan. Di dalam kumpulan anda sehingga lapan pemain, anda mesti bekerjasama dan mengatasi gerombolan zombie. Zombi tidak henti -henti, jadi longgar pada mereka untuk memastikan mereka tinggal.

Setiap peta yang anda pergi akan rawak dalam beberapa cara, dan anda akan mencari senjata, peluru, dan jalan keluar supaya anda boleh hidup dan tidak menjadi sebahagian daripada undead.

#11 Projekt Z

Pemaju: 314 Seni

Platform: PC
Siaran: 2023

Semasa Perang Dunia II, orang Jerman berkecimpung dalam pelbagai projek untuk cuba mengubah gelombang perang. Dalam Projekt z, Anda akan melihat salah satu versi yang lebih ghaib dari matlamat tersebut. Anda akan menuju ke pulau di mana pasukan Jerman cuba bukan sahaja membuat zombi tetapi dapat mengawalnya.

Anda akan mengambil misi yang akan memulakan arka cerita dan memerangi zombi dan ancaman lain yang ditawarkan pulau. Senjata dan bahan kraf di pangkalan anda, jadi anda tidak pernah ditangkap.

Atau anda boleh menuju ke mod survival dan melihat berapa lama anda bertahan menentang ancaman zombie! Pilihan adalah milik anda.

#10 The Last of Us: Bahagian I (PC).

Pemaju: Anjing Nakal
Penerbit: Sony Interactive Entertainment
Platform: PC
Siaran: 28 Mac, 2023

Memandangkan penyesuaian HBO siri ini sangat dilakukan, tidak ada keraguan yang banyak anda mahu bermain Yang terakhir kita: Bahagian I di PC ketika tiba pada bulan Mac.

Sekiranya anda tidak pernah mengalami gelaran gaya zombie ini, anda akan merawat. Kisah Joel dan Ellie telah diberitahu selama sepuluh tahun, namun tidak pernah menjadi tua. Joel didakwa dengan mengambil Ellie ke pasukan doktor di pantai barat Amerika Syarikat kerana dia mempunyai penyembuhan di dalamnya untuk menghentikan jangkitan kulat yang telah mengubah banyak penduduk.

Tetapi sejauh mana kedua -duanya akan menyelesaikan tugas ini? Lompat masuk dan cari tahu.

#9 yang tidak dibatalkan

 • Penerbit: Team17
 • Pemaju: Studio Rocketbrush
 • Platform: PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, dan Mac
 • Siaran: 31 Oktober, 2022 Akses Awal, pelancaran penuh TBA

Unlib adalah RPG Tindakan Rogue-Lite yang dinamik yang terdiri daripada aspek strategik utama. Dalam permainan ini, alam hidup telah rosak dan ribut akan tiba yang akan mengubah perjalanan dunia. Inilah perkara itu, badai sebenarnya … anda; seorang nekromancer yang kuat yang mengetuai legiun orang mati. Anda mesti menaikkan undead dan memanfaatkan kuasa mereka dengan pelbagai mantra anda, dan anda juga perlu meneroka setiap inci dunia pixelated ini. Permainan ini ditetapkan untuk dibebaskan pada 31 Oktober dan berharap untuk menjadi satu permainan zombie yang perlu diingat.

#8 Malam Orang Mati

 • Pemaju: Jacktostudios
 • Platform: Microsoft Windows
 • Siaran: 28 Ogos 2020 Akses Awal, pelancaran penuh TBA

Pergi dari tajuk, cerita permainan ini tidak memerlukan pengenalan, tetapi kami akan memberikannya juga. Pemain mengawal Lucy, yang bangun dari percubaan manusia dan terperangkap di bandar yang ditutup dengan zombi. Setiap malam, Lucy perlu bertahan gelombang selepas gelombang zombi ini, sementara juga berkomunikasi dengan sekumpulan mangsa yang menjadi kunci untuk melarikan diri dari kawasan terpencil ini. Permainan yang menekankan penerokaan, membina kubu, mencipta beberapa barang dan senjata, dan menyelesaikan pelbagai petunjuk untuk membantu anda di sepanjang jalan. Seperti setiap permainan survival yang baik, Kejayaan di Malam Orang Mati bergantung pada masa yang anda masukkan ke dalamnya, jadi pastikan anda menggunakan semua minit yang anda miliki.

#7 Wanderlost

 • Pemaju: Eli Segal
 • Penerbit: Crytivo
 • Platform: PC
 • Siaran: TBA

Wanderlost adalah permainan yang lebih “homey” daripada yang lain yang telah kami bicarakan dalam senarai ini. Kerana di dalamnya, anda bermain sebagai orang yang hanya berusaha untuk bertahan dalam dunia kiamat yang mereka tinggal sekarang dengan membina rumah mereka, mengumpul bekalan, dan hanya menjalani kehidupan terbaik mereka.

Jangan salahkan kami, ada zombi dalam permainan, mereka menyusun hutan dan anda perlu berhati -hati di sekelilingnya. Tetapi, anda juga akan dapat memburu dan memancing, menjelajah, melakukan beberapa pertanian, dan ya, melawan zombi.

Oleh itu, lompat ke Wanderlost dan dapatkan sekilas bagaimana ia mungkin tinggal di dunia pasca apokaliptik.

#6 Rumah Mati 2: Pembuatan semula

 • Pemaju: Hiburan Selamanya
 • Penerbit: Megapixel Studio
 • Platform: TBA
 • Siaran: TBA

Bagaimana dengan sekarang kita kembali ke masa ke usia yang lebih mudah membunuh zombi. Kami bercakap mengenai permainan video arked yang membantu menjadikan orang lebih baik pembunuh zombie. Salah satu yang terbaik dari mereka adalah Siri Rumah Dead, yang merupakan penembak kereta api yang telah membunuh zombi kiri dan kanan dan ke atas dan ke bawah.

Sekarang, akan menjadi rumah yang mati 2: pembuatan semula, yang menjanjikan bukan hanya pergi dan memperbaiki grafik, tetapi meningkatkan pengalaman keseluruhan. Jadi jika anda memainkan asal di Arcade, permainan ini pasti ada yang memberi perhatian kepada.

#5 keadaan kerosakan 3

Keadaan kerosakan 3

 • Pemaju: Makmal Undead
 • Penerbit: Xbox Game Studios
 • Platform: x/s, PC
 • Siaran: TBA

Kami meletakkan State of Decay 3 cukup rendah dalam senarai ini untuk alasan yang sangat asas … kami tidak mempunyai petunjuk sebenar tentang apa yang akan berlaku. . Jadi sekarang, tanpa kemas kini baru, semua pemain boleh lakukan adalah cuba dan meneka apa yang akan berlaku di dalamnya.

Nampaknya akan ada pilihan co-op/multiplayer berdasarkan beberapa perkataan di laman web mereka. Juga, anda boleh bertaruh akan ada banyak pilihan yang sukar yang perlu anda buat untuk bertahan di dunia.

Yang boleh kita lakukan ialah menunggu berita datang dan berharap ia adalah pelbagai yang baik.

#4 pulau mati 2

 • Pemaju: Deep Silver Dambuster Studios, Yager, Sumo Digital
 • Penerbit: Perak dalam
 • Platform: XBO, PS4, PC
 • Siaran: 21 April, 2023

Dead Island 2 adalah permainan yang kami telah menunggu masa yang sangat lama. Akhirnya semasa Gamescom treler baru dikeluarkan, kami melihat satu lagi dunia dalam permainan ini, dengan bintang tengah menjadi Jacob. Jacob akan menjadi salah satu daripada beberapa watak yang boleh dimainkan yang dapat dipilih oleh pemain ketika mereka melalui permainan. Sekali lagi, sama dengan treler pertama hampir sedekad yang lalu, kami berada di California, dan permainan kelihatan hampir sama dengan pelepasan Pulau Dead awal. Terdapat tumpuan untuk menghilangkan mayat hidup dengan senjata untuk senjata melee ketika anda berusaha untuk bertahan pada hari yang lain.

#3 The Walking Dead: Saints & Sinners – Bab 2: Retribusi

 • Pemaju: Skydance Interactive
 • Penerbit: Skydance Interactive
 • Platform: PS4, PC, PS5
 • Siaran: 2023

Francais Walking Dead telah berada di alam permainan video untuk sementara waktu … dengan kejayaan bercampur. Tetapi, terdapat beberapa tajuk yang sangat besar, dan yang lain mempunyai suasana yang mendalam dan segar di dunia yang menarik orang untuk memainkannya.

Di The Walking Dead: Saints & Sinners – Bab 2: Retribusi, anda akan kembali ke New Orleans dan menyedari betapa gelap dan berbahaya tempat ini. Terutamanya kerana anda akan berlari dari Axeman, serta berurusan dengan pasukan menara.

Anda akan dapat memainkan misi sebagai pelbagai watak, dan menggunakan pelbagai alat untuk kembali ke zombi, dan rakyat. Bantuan atau Hinda, Saint atau Sinner, itu pilihan anda.

#2 Dying Light 2 DLC

 • Pemaju: Techland
 • Penerbit: Techland
 • Platform: PC, PS4, PS5, XBO, X/S, NS
 • Siaran: 2023

Dying Light baru sahaja mengeluarkan gelaran utama kedua mereka di sini pada tahun 2022, tetapi mereka sudah bersedia untuk DLC dan kemas kini mereka yang akan datang. Kami tahu bahawa ada rancangan untuk mendapat sokongan lima tahun untuk permainan yang boleh bermakna banyak kandungan baru. Ini boleh menjadi campuran jalan cerita baru, peristiwa, musuh, senjata, dan watak. Walau bagaimanapun, kita perlu menunggu dan melihat apa yang akan dikeluarkan oleh pemaju.

#1 Resident Evil 4

Leon berjalan melalui hutan di Resident Evil 4 REMAKE

 • Pemaju: Capcom
 • Penerbit: Capcom
 • Platform: PC, PS5, x/s
 • Siaran: 24 Mac, 2023

Sekarang mari kita berakhir dengan francais yang dicuba dan benar yang telah bekerja keras untuk menjaga perkara -perkara yang segar dan menyeronokkan. Dan ini bermakna meneruskan garis besar remake zaman moden tajuk sebelumnya. Dalam hal ini, kita bercakap mengenai Resident Evil 4.

Permainan ini mempunyai satu -satunya Leon. Kennedy ketika dia pergi dan cuba menyelamatkan anak perempuan Presiden dari sekumpulan orang yang misterius. Monsters, Allies, Pengkhianatan, dan Leon yang Lebih Dinanti.

Permainan ini bukan sahaja kelihatan cantik, tetapi nampaknya, cerita dan permainan akan dikemas kini untuk menjadikannya lebih ikonik.

Terbuka World Zombie MMO sehari sebelum ditangguhkan sehingga 2023 kerana Unreal Engine 5 Shift

Sehari sebelum tangkapan skrin

Zombie MMO yang akan datang sehari sebelumnya telah ditangguhkan sehingga 2023 kerana suis ke Unreal Engine 5.

Seperti yang dinyatakan oleh IGN, Hari sebelumnya kini akan dibebaskan pada 1 Mac, 2023, beberapa bulan yang baik dari tarikh pelepasan asalnya 21 Jun, 2022. Seperti yang diketengahkan dalam kisah IGN, hari sebelum kini duduk di bahagian atas Permainan paling disenarai stim Senarai, diikuti oleh ksatria berongga yang sangat dinanti -nantikan: Silksong.

Dalam satu kenyataan yang diberikan kepada IGN, sehari sebelum pemaju fntastik menyifatkan kelewatan permainan ke suis ke Unreal Engine 5. Kenyataan itu juga berbunyi: “Rasa dan memahami tanggungjawab besar yang kita hadapi dengan rasa terima kasih yang besar di hati kita, kami dengan sukacitanya mengumumkan bahawa hari sebelumnya beralih ke teknologi New Unreal Engine 5!”

“Peralihan ke enjin dunia terbuka yang lebih maju dan disesuaikan akan menjadikan permainan hari sebelum lebih hebat,” kata pemaju itu. ..

Melihat treler untuk hari sebelumnya di halaman Steam permainan menunjukkan betapa tinggi visual untuk permainan ini sudah. Berikutan suis ke Unreal Engine 5, kita tidak boleh mula membayangkan betapa mendalam dan mengagumkan permainan survival multiplayer.

Nampaknya majoriti pemaju akan membuat suis ke Unreal Engine 5 ketika masa berlalu Permainan Tomb Raider baru dilaporkan dalam pembangunan dalam enjin baru serta yang diumumkan baru -baru ini Witcher 4, dan Hati Kerajaan 4.

Ingin tahu apa yang anda boleh nantikan (mudah -mudahan) bermain tahun ini? Lihatlah kami Permainan Baru 2022 senarai.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.