Zealot Crit Build Unkillable – Darktide WH40K – Lantern Games, Best Darktide Zealot Build, Senjata, dan Feats | Pcgamesn

Darktide Zealot Terbaik Membina, Senjata, dan Kekuatan

Kelajuan serangan 10% di bawah 50% kesihatan. Bonus dua kali ganda di bawah 20% kesihatan.

Zealot Crit Membina Tidak Boleh Dikehendaki oleh Reaper

Pengkhotbah Zealot

Pengkhotbah itu melangkah ke hadapan atau ke arah musuh yang disasarkan, menambah ketahanan 50%, meningkatkan kerosakan huru -hara seterusnya yang melanda 25%, menjadikannya menjamin hit kritikal.

Ikonik

Swift Exorcism

+Kelajuan serangan huru -hara 10%.

Setiap 90 saat, mengambil kerosakan yang akan membunuh anda, mendapat kebolehan selama 5 saat.

Kesyahidan

+Kerosakan 8% untuk setiap 15 kesihatan yang hilang. Max Stacks 3.

Blitz

Stumm bom tangan

.

Aura

Kehendak Maharaja

+Pengurangan Kerosakan Kerosakan 7% (Sekutu dalam Koherensi).

Umum

Horde-Clear

Anti-elit

Anti-bos

Kawalan orang ramai

Tangki

Frontliner

Huru -hara

Allrounder

Senjata

Catachan Mk III Combat Blade

Catachan Mk III Combat Blade

+Peluang Hit Kritikal 2-5% huru-hara
+Peluang Hit Kritikal 2-5% huru-hara

Lacerate

+1-4 susunan berdarah pada hits tempat bukan weak.

Daging daging

+1-4 susunan berdarah pada hits kritikal.

Locke Mk Iib Spearhead Boltgun

Locke Mk Iib Spearhead Boltgun

+Kerosakan huru-hara 4-10% (elit)
+Kerosakan huru-hara 4-10% (elit)

GLORYHUNTER

+10-30% ketangguhan pada membunuh elit.

Inspirasi

Tambah semula ketangguhan 60% dari masa ke masa semasa api berterusan. Tumpukan sehingga 5 kali.

Curios

+10-20% ketangguhan

+10-20% ketangguhan

+10-20% ketangguhan

Bakat

Membersihkan darah

Tambah semula 100% lebih ketangguhan pada membunuh huru -hara.

Iman dipulihkan

+Pengurangan kerosakan 50% ketangguhan pada hit kritikal selama 4 saat.

Musuh di dalam, musuh tanpa

Tambah 5% ketangguhan sesaat manakala dalam jarak 5 meter dari 3 musuh.

Bloodleting

+10% Peluang Crit CRIT selama 3 saat melee melanda musuh pendarahan. Hit kritikal huru -hara memohon berdarah.

Hukuman

Serangan yang mencecah 3 atau lebih musuh geran +30% kesan selama 5 saat. Tumpukan 5 kali. Pada susunan max, dapatkan tidak terganggu.

Hukuman

Kelajuan serangan 10% di bawah 50% kesihatan. Bonus dua kali ganda di bawah 20% kesihatan.

Semangat suci

+20% kuasa untuk sekutu dalam koherensi selama 5 saat. Apabila mendapat timbunan kesyahidan.

Benediction

+Pengurangan kerosakan 15% ketangguhan (sekutu dalam koherensi).

Pengecualian inspirasi

Menggunakan Casise the Wicked menambah ketahanan 20% kepada Sekutu dalam Koherensi.

Revenant Kudus

Bilakah sehingga kematian berakhir, anda mendapat kesihatan berdasarkan kerosakan yang anda hadapi sehingga kematian. Kerosakan huru -hara berurusan sembuh selama dua kali jumlahnya.

Kemurkaanmu Swift

Anda tidak lagi terkejut dengan serangan huru -hara musuh. Apabila anda mengambil kerosakan, keuntungan +20% kelajuan pergerakan selama 2 saat.

Iman mengembalikan semua

Setelah mengambil kerosakan, anda mendapat semula 25% kerosakan yang diambil lebih dari 5 saat.

Penjahat Maharaja

Berurusan sehingga 25% meningkat antara kerosakan berdasarkan sejauh mana anda berada dalam sasaran anda. Peningkatan kerosakan jarak jauh jatuh jauh dari anda.

Peningkatan keyakinan

Memukul musuh dengan serangan huru -hara meningkatkan kerosakan anda sebanyak 4% selama 5 saat, tumpukan sehingga 5 kali.

Menghormati syahid

Syahid mempunyai 6 susunan maksimum.

Penyerahan kematian

Hits kritikal huru -hara Mengurangkan cooldown Casise the Wicked by 1.5 saat.

Kemarahan setia

+Kelajuan serangan 20% selama 10 saat menggunakan Chastie the Wicked.

Membersihkan orang jahat

Menghukum orang jahat sekarang mempunyai dua tuduhan.

Penerangan

Binaan itu difokuskan pada krit. Dengan krim anda tidak dapat dikehendaki. Anda mendapat banyak rintangan kerosakan dan mempunyai kira -kira 150+ ketangguhan. Anda tidak mendapat kerosakan kesihatan melebihi 100 ketangguhan sehingga tidak dapat dikalahkan. Digabungkan dengan pengurangan kerosakan keliatan anda menjana semula ketangguhan lebih cepat dengan membunuh musuh, juga musuh -musuh tidak dapat memecahkan 100 halangan ketahanan untuk menangani kerosakan pada kesihatan anda dan jika ia berlaku, anda boleh menggunakan menghukum orang jahat untuk menambah 50 ketangguhan yang membawa anda keluar atau masuk ke dalam Pertempuran dan ia mengisi semula lebih cepat dengan jumlah krit. Cubalah, sangat menyeronokkan dan cuba spam-spam serangan blok, ia menangani banyak kerosakan, bahkan lebih daripada eviscerator dan Thunder Hammer.

Kongsi binaan ini

Hak Cipta © Lantern Games 2022 – 2023

Laman web ini tidak disahkan oleh atau berafiliasi dengan mana -mana syarikat permainan atau perisian.
Semua aset dan imej permainan dilindungi oleh pemilik masing -masing.

Darktide Zealot Terbaik Membina, Senjata, dan Kekuatan

Darktide Zealot Terbaik Binaan: Solider Memegang Warhammer Raksasa di Sedia

The Bina Zealot Darktide Terbaik, Walaupun terutamanya tertumpu pada pertempuran tangan-tangan, mempunyai fleksibiliti yang penting untuk peluang skuad anda untuk bertahan hidup. Keupayaan pusat Zealot, menghukum orang jahat, mendorong anda ke hadapan sekumpulan musuh, tetapi apa yang anda lakukan ketika anda berada di tengah -tengah gerombolan?

Binaan ini menghubungkan kemampanan dan kerosakan anda; Dengan menggunakan keupayaan syahid Zealot, anda dapat menangani kerosakan yang tinggi secara konsisten selagi anda dapat menguruskan kesihatan anda dengan sewajarnya, dengan sehingga keupayaan kematian menjimatkan anda harus keluar dari tangan. Tumpuan utama anda dengan binaan ini dalam permainan co-op adalah untuk masuk ke dalam campuran dan tinggal di sana, dengan rakan sepasukan anda memberikan kerosakan tambahan apabila anda memerlukannya. Sebagai tentera satu orang, bagaimanapun, kemungkinan anda tidak akan memerlukan apa-apa.

Bina Zealot Darktide Terbaik

Idea di sebalik binaan Zealot Darktide terbaik adalah berada di barisan hadapan dan di wajah musuh sebanyak mungkin. Anda akan mempunyai kerosakan yang cukup dengan senjata huru -hara anda untuk menangani apa sahaja permainan yang melemparkan pada anda, dan kejayaan yang kami pilih memastikan bahawa anda boleh menghukum orang jahat sama ada masuk atau keluar dari masalah. Menjadi rendah pada kesihatan akan meningkatkan kerosakan anda, tetapi sangat penting untuk menguruskan perisai ketangguhan anda untuk terus hidup.

Senjata

Berikut adalah senjata terbaik untuk digunakan sebagai zealot di Darktide:

  • Crucis Mk II Thunder Hammer
  • Artemia Mk III Purgation Flamer

Hampir mustahil untuk melihat tukul guntur di zealot, kerana kemungkinan besar akan menjadi sumber utama kerosakan anda. The Thunder Hammer mempunyai ayunan mendatar yang besar pada serangan beratnya, membolehkan anda mendapatkan tumpukan bakat dengan cepat, dan kawasan kerosakan yang besar akan memelihara gerombolan dengan mudah. Thunder Hammer juga mempunyai serangan khas yang dikenakan yang menangani jumlah kerosakan yang tidak masuk akal kepada satu sasaran; Digunakan dalam kombinasi dengan menghukum orang jahat membolehkan anda melompat ke dalam sekumpulan musuh, satu keluar untuk pelaksanaan, kemudian menyelam sebelum mereka dapat bertindak balas.

. Kerosakan Aoe Unreal meletakkan Flamer di sana dengan senjata Darktide yang terbaik, dan dengan itu, anda tidak akan mempunyai masalah sama sekali menipis kawanan yang tidak berkesudahan Pukulan Pox Walkers.

Feats

Berikut adalah kejayaan terbaik untuk digunakan sebagai zealot di Darktide:

  • Musuh di dalam, musuh tanpa: Masukkan 5% ketangguhan sesaat manakala dalam jarak lima meter dari tiga musuh.
  • Serangan yang melanda tiga atau lebih musuh geran +30% kesan selama lima saat. Tumpukan lima kali. Pada susunan max, dapatkan tidak terganggu.
  • Benediksi: +Pengurangan kerosakan 15% ketangguhan (sekutu dalam koherensi).
    Kemurkaan -Mu Swift: Anda tidak lagi terkejut dengan serangan huru -hara musuh. Apabila anda mengambil kerosakan, keuntungan +20% kelajuan pergerakan selama dua saat.
  • Peningkatan Keyakinan: +Kerosakan 4% selama lima saat semasa hit. Max Stacks lima.
  • Membersihkan orang jahat: Menghukum orang jahat sekarang mempunyai dua tuduhan.

. Dengan musuh di dalam, musuh tanpa, anda akan mahu berada dalam jangkauan senjata (Hammer’s Reach?) musuh pada setiap masa, kerana ini akan mengekalkan ketangguhan anda terus meningkat. Sekiranya anda mendapati bahawa ketangguhan anda akan pecah, hanya gunakan menghukum orang jahat untuk meletakkan semula dan mengisi semula perisai anda sepenuhnya.

Hukuman berfungsi dengan sempurna dengan Hammer Thunder Crucis Mk II, kerana serangan beratnya yang kuat berayun secara mendatar dan mampu memukul pelbagai musuh sekaligus. Ini juga memberi keyakinan yang semakin meningkat, yang memberi anda kenaikan kerosakan peratusan dengan setiap hit.

Purge the Wicked boleh memberi anda keselamatan jika ketangguhan anda akan pecah, tetapi ia juga boleh digunakan untuk meletupkan satu sasaran dan mendapatkan keselamatan relatif. Dengan pertuduhan tambahan untuk menghukum orang jahat, anda boleh melontarkan musuh, melakukan perkara anda, dan mundur keluar.

Curios

Untuk slot tiga curio anda, lebih baik untuk mensasarkan item yang meningkatkan ketangguhan dan kesihatan anda. Kerosakan bukan masalah dengan binaan ini, tetapi jika anda menyesuaikan bar kesihatan yang rendah untuk mengekalkan kuasa tambahan itu, ia boleh menjadi mudah dikalahkan – terutamanya jika anda telah menggunakan dua tuduhan menghukum orang jahat.

Di sana anda mempunyai pembina Zealot Darktide yang terbaik, seorang penyerang yang mudah alih, berat yang dapat menangani hampir apa-apa yang dapat dibuang oleh permainan FPS. Sekiranya anda masih belum membuat keputusan di mana kelas Darktide untuk anda, kami telah membina semua jenis watak yang tinggal: Veteran, Ogyrn, dan Psyker.

. Akhirnya, kami mendapat punggung anda jika anda tertanya -tanya sama ada crossplay Darktide adalah perkara.

Paul Kelly seorang penulis panduan di PCGamesn, PK biasanya ditemui menunggu pemasa respawn di League of Legends, yang berkeliaran di sebuah bar di Baldur’s Gate 3, atau melawan melalui sistem yang diselesaikan di Starfield. Dia suka roti bakar, walaupun ia membuatnya berasa agak sakit. Kebaikan Buttery Menegaskan Jumlah Berat, Yang Dia Sanggup Bayar.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. . Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.