Yang terbaik untuk bermain MMORPGS pada tahun 2023 – F2P MMO pada tahun 2022 & 2023, 41 Permainan MMORPG Pelayar Percuma Terbaik Untuk Bermain Dalam Talian (2023)

Permainan MMORPG percuma terbaik untuk penyemak imbas pada tahun 2023

Contents

Tersedia pada penyemak imbas

Bebas bermain mmorpg pada tahun 2023

Kita semua suka mmorpgs. Kami membesar dengan mereka, atau kami baru kepada mereka – sama ada cara, kami telah berkembang untuk mencintai mereka. Tanpa mmorpgs saya tidak akan pernah bertemu dengan Puan Stix. Ini detik -detik seperti ini dalam MMO yang membentuk kehidupan kita dan benar -benar membolehkan kita menghargai genre, yang, diberikan, telah beralih dan berubah dengan ketara dari masa ke masa.

Terdapat 3 jenis utama MMORPG yang ada sekarang. Bebas bermain mmorpgs, Yang mana anda akan dapati di bawah, membayar untuk bermain mmorpgs dan membeli untuk bermain mmorpgs. Masing -masing mempunyai kualiti permainan mereka sendiri, dan masing -masing memberikan pengalaman yang jauh berbeza kepada pemain mereka. Terdapat juga banyak pilihan sub-genre adegan MMO seperti anime mmorpgs. Di sini anda akan dapati apa yang boleh dikatakan sebagai salah satu pilihan terbesar dan paling lengkap untuk memainkan MMORPGS – masing -masing dengan ulasan, imej, berita dan permainan yang berdedikasi sepenuhnya, seperti ini adalah laman web berita MMORPG, lebih daripada itu, Kami pemain yang benar -benar menikmati permainan yang kami sampaikan.

4Story

4Story

4Story adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan bentuk pertempuran sasaran tab yang sangat, sangat bertarikh, asas, tradisional, memberikan lebih tua yang unik .
Semak mmorpg

Adventurequest-3D

AdventureQuest 3D

Pengembaraan Quest 3D adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan gabungan pertempuran sasaran tab cartoony, memberikan berkualiti tinggi tetapi mengejutkan tinggi .
Semak mmorpg

umur-of-conan

Umur Conan

Age of Conan adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan pertempuran tindakan yang lebih perlahan, membolehkan pemain mengambil pelbagai objek interaktif .
Semak mmorpg

Umur-Wushu

Umur Wushu

Umur Wushu adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan gaya sasaran tab yang diilhamkan oleh Wuxia, menyediakan pelbagai sekolah tempur yang berbeza .
Semak mmorpg

Aika-Online-Min

Aika dalam talian

Aika Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan sistem tempur sasaran tab yang sangat tradisional dan mempunyai yang mendalam, sangat disesuaikan .
Semak mmorpg

aion

Aion

Aion adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan beberapa pertempuran sasaran tab terbaik dalam MMO, memberikan keupayaan untuk .
Semak mmorpg

Albion-Online

Albion Online

Albion Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan sudut pandang isometrik atas ke bawah yang menarik, memberikan pemain cara yang unik .
Semak mmorpg

Alganon

Alganon

Alganon adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan pertempuran sasaran tab yang sangat perlahan, sangat ketinggalan zaman, meninggalkan pemain merasa seperti kebolehan mereka tidak mempunyai .
Semak mmorpg

Allods-Online

Allods Online

Allods Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan beberapa pertempuran sasaran tab terbaik dalam MMO, dan merupakan salah satu daripada .
Semak mmorpg

Angels-Online

Malaikat dalam talian

Angels Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan gaya dan klik gaya pergerakan termasuk titik dan klik gaya pertempuran, .
Semak mmorpg

APB-Reloaded

APB dimuat semula

APB Reloaded adalah MMO percuma untuk bermain. Ia menggunakan hibrid unik antara kedua -dua pertempuran tindakan dan elemen penembak orang ketiga, mewujudkan a .
Semak mmorpg

Arceage

Arceage

Arceage adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan pertempuran sasaran tab berkualiti tinggi, dan salah satu sistem kelas yang paling maju secara percuma .
Semak mmorpg

Ares-Rise-of-Guardians-Min

Ares: Kebangkitan Penjaga

Ares: Rise of Guardians adalah mmorpg percuma untuk bermain. Pada masa ini tidak disahkan apa jenis Ares Combat: Rise of Guardians adalah .
Semak mmorpg

Arthdal-Chronicles-Min

Arthdal ​​Chronicles

Arthdal ​​Chronicles adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan apa yang kelihatan seperti jenis pertempuran tindakan hibrid, mempunyai yang menakjubkan .
Semak mmorpg

Ashfall

Ashfall

Ashfall adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan gabungan menarik tindakan orang ketiga dan permainan penembak orang ketiga untuk membuat .
Semak mmorpg

Astellia-Royal

Astellia Royal

Astellia Royal adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan gabungan yang menarik dari Tab-sasaran dan Tindakan Hibrid Pertempuran, yang kelihatan hebat, tetapi .
Semak mmorpg

Atlantica-Online

Atlantica Online

Atlantica Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan salah satu jenis pertempuran yang paling unik di seluruh MMO .
Semak mmorpg

Aura-Kingdom

Kerajaan Aura

Aura Kingdom adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan sistem tempur sasaran tab asas, pemilihan kelas yang kukuh untuk dipilih antara .
Semak mmorpg

Bellatores-Min

Bellatores

Bellatores adalah mmorpg percuma untuk bermain. Kami kini tidak mempunyai rakaman dalam permainan untuk MMO, selain beberapa tangkapan skrin dan .
Semak mmorpg

bitcraft-min

Bitcraft

Bitcraft tidak mempunyai model perniagaan pada masa ini, tetapi dijangka dilancarkan sebagai tajuk percuma untuk bermain. The Dev .
Semak mmorpg

Black-Gold-Online

Emas hitam

Black Gold adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan pertempuran sasaran tab, tetapi jenis kualiti yang lebih tinggi dan dengan unik .
Semak mmorpg

bilah-dan-jiwa-2-min

Blade & Soul 2

Blade & Soul 2 adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan salah satu sistem tempur mudah alih berkualiti tinggi – diberikan, ia .
Semak mmorpg

bilah-dan-jiwa

Bilah dan jiwa

Blade & Soul adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan apa yang dianggap oleh sesetengah orang sebagai salah satu sistem pertempuran tindakan terbaik di .
Semak mmorpg

Bless-tidak bersuara

Memberkati Unleashed

Bless Unleashed adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan beberapa pertempuran tindakan tradisional yang cukup asas. Ini adalah peningkatan yang asal .
Semak mmorpg

Blue-Protocol

Protokol Biru

Blue Protocol adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan apa yang saya pendapat adalah pertempuran tindakan terbaik dalam anime .
Semak mmorpg

cabal-online

Cabal Online

Cabal Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan beberapa pertempuran sasaran tab yang sangat cepat dan sangat cair yang jujur ​​sedikit mengejutkan .
Semak mmorpg

Karavan-cerita

Cerita Caravan

Cerita Caravan adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan gaya kom-auto yang luar biasa di mana pemain dibentangkan satu keupayaan .
Semak mmorpg

Juara-Online

Juara dalam talian

Champions Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan pertempuran sasaran tab yang menghairankan memandangkan jenis MMO ini dan .
Semak mmorpg

Chrono-Odyssey

Chrono Odyssey

Chrono Odyssey adalah mmorpg percuma untuk bermain. Menurut maklumat secara langsung dari npixel, ia kelihatan seolah -olah Chrono Odyssey akan pergi .
Semak mmorpg

penutup

Penutup

Closers adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan beberapa pertempuran sasaran sasaran yang terbaik mendatar dalam MMO, menyediakan .
Semak mmorpg

Benua-of-the-ninth-seal

Benua Seal Kesembilan

Benua Seal Kesembilan adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan apa yang diperkatakan adalah beberapa pertempuran tindakan terbaik dalam .
Semak mmorpg

Crimson-Desert

Gurun Crimson

Desert Crimson adalah mmorpg percuma untuk bermain. Nampaknya ia akan menggunakan pertempuran tindakan yang lebih baik daripada pendahulunya, hitam .
Semak mmorpg

Tentara Salib-of-Light

Tentara Salib Cahaya

Tentara Salib Cahaya adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ini adalah port lengkap ke PC permainan mudah alih. Tentara Salib Cahaya .
Semak mmorpg

Crystal-saga

Saga Crystal

Saga Crystal adalah pelayar percuma untuk mmorpg. Ia menggunakan pertempuran MMO pelayar tradisional, titik dan klik tetapi pada masa yang sama .
Semak mmorpg

DC-Universe-Online

DC Universe Online

DC Universe Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan beberapa pertempuran tindakan pepejal, menyediakan pilihan kuasa super yang berbeza untuk .
Semak mmorpg

Dekaron

Dekaron

Dekaron adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan gabungan pertempuran tindakan hibrid yang menarik, memberikan pemain pilihan dengan bebas menggunakan .
Semak mmorpg

Digimon-Master-Online

Digimon Masters dalam talian

Digimon Masters Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan sistem tempur yang sangat berbeza. Bukannya mengawal anda .
Semak mmorpg

Digimon-Super-Rumble-Min

Digimon Super Rumble

Digimon Super Rumble adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan sistem tempur berasaskan giliran yang menarik, di mana kedua-dua pemain digimon dan .
Semak mmorpg

DK-Online

DK Online

DK Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan sistem tempur sasaran tab yang sangat asas, memberikan kebolehan terhad pemain dan a .
Semak mmorpg

Dokev

Dokev

Dokev adalah mmorpg percuma untuk bermain. Pada masa ini tidak disahkan apa jenis pertempuran yang akan digunakan, tetapi kemungkinan besar anda akan .
Semak mmorpg

sarang naga

sarang naga

Sarang Dragon adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan beberapa pertempuran tindakan terbaik di MMO berasaskan hab, memberikan puasa .
Semak mmorpg

Dragon-Nest-2-Evolution

Sarang Dragon 2: Evolusi

Sarang Dragon 2: Evolution adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan titik yang sangat asas dan klik sistem sasaran, dan sejak itu .
Semak mmorpg

Dragon-Raja-Min

Dragon Raja

Dragon Raja adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan sistem tempur yang sangat asas yang sangat dihalang oleh platform .
Semak mmorpg

Dungeon-Fighter-Online

Dungeon Fighter Online

Dungeon Fighter Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan beberapa pertempuran tindakan terbaik dalam mmo brawler yang menatal sampingan, menyediakan tidak berkesudahan .
Semak mmorpg

Dungeon-Fighter-overkill

Pejuang Dungeon Overkill

Dungeon Fighter Overkill adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan gaya menatal sisi mendatar yang menarik yang tidak sering dijumpai dalam .
Semak mmorpg

Dungeons-and-Dragons-Online

Dungeons and Dragons dalam talian

Dungeons and Dragons Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia digunakan – cukup mengejutkan, pertempuran tindakan penuh, membolehkan anda berayun secara bebas, .
Semak mmorpg

Echo-of-Soul

Echo jiwa

Echo of Soul adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan bentuk asas, tradisional pertempuran sasaran – tetapi tidak seperti kebanyakan .
Semak mmorpg

Eden-Eternal

Eden abadi

Eden Eternal adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan beberapa pertempuran sasaran tab terbaik dalam MMO anime, terutamanya mempertimbangkan .
Semak mmorpg

Elsword

Elsword

Elsword adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan beberapa pertempuran tindakan penggulungan sampingan yang terbaik dalam MMO anime, yang menyediakan .
Semak mmorpg

Elyon

Elyon

Elyon adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan pertempuran tindakan percuma, dengan setiap kelas mempunyai kebolehan unik mereka sendiri, melihat dan .
Semak mmorpg

Envopia-universe

Entropia Universe

Entropia Universe adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan beberapa pertempuran tindakan percuma yang menarik, membolehkan pemain secara bebas berayun, dan .
Semak mmorpg

Magic abadi

Sihir abadi

Magic Eternal adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan bentuk pertempuran sasaran tab yang cukup asas, tradisional, walaupun pertempuran itu sendiri banyak .
Semak mmorpg

Eve-Online

Hawa dalam talian

Eve Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan jenis pertempuran ruang yang menarik yang tidak dijumpai dalam MMO tradisional. Itu .
Semak mmorpg

everquest

Everquest

EverQuest adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan beberapa pertempuran sasaran tab yang paling bertarikh yang anda dapati dalam MMO, tetapi .
Semak mmorpg

Everquest-2

EverQuest 2

EverQuest 2 adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan bertarikh namun tidak dengan apa-apa cara yang lebih rendah daripada pertempuran sasaran tab, .
Semak mmorpg

jatuh-bumi

Bumi yang jatuh

Fallen Earth adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan sistem pertempuran tindakan bebas yang menarik, memberikan pemain dengan keupayaan untuk tidak .
Semak mmorpg

Fiesta-Online

Fiesta Online

Fiesta Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan bentuk sasaran tab tradisional dan tradisional yang lazim dalam MMO anime .
Semak mmorpg

Florenia

Florenia

Florensia adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan gaya perasaan yang sangat bertarikh dari pertempuran sasaran tab, memberikan pemain anime sekolah lama .
Semak mmorpg

Flyff

Flyff

Flyff adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan jenis pertempuran sasaran tab yang sangat asas – tetapi untuk MMO anime .
Semak mmorpg

Forsaken-World

Ditinggalkan dunia

Forsaken World adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan beberapa pertempuran sasaran tab asas, walaupun dengan kebolehan berkualiti tinggi yang mewah yang berdiri .
Semak mmorpg

Godswar-Online

Godswar Online

Godswar Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan titik dan klik pertempuran, yang merupakan gaya tempur yang sangat bertarikh .
Semak mmorpg

Gran-saga

Gran Saga

Gran Saga adalah mmorpg percuma untuk bermain. Nampaknya ia akan menggunakan pertempuran tindakan yang sangat pantas, sangat mencolok .
Semak mmorpg

Granado-Espada

Granado Espada

Granado Espada adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan gaya pertempuran yang sangat menarik dan unik yang merupakan hibrid yang pelik antara .
Semak mmorpg

Grand-fantasia

Grand Fantasia

Grand Fantasia adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan pertempuran sasaran tab yang sangat mengejutkan, sangat tinggi untuk MMO anime, yang menyediakan .
Semak mmorpg

Guild-Wars-2

Guild Wars 2

Guild Wars 2 adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan beberapa hibrid terbaik tab sasaran dan pertempuran tindakan dalam MMO, .
Semak mmorpg

ke-echo-min

Ke dalam echo

Ke Echo adalah MMORPG yang akan datang yang tidak mempunyai model perniagaan yang diumumkan. Semasa studio etlok, .
Semak mmorpg

Keadilan-Online

Keadilan dalam talian

Keadilan dalam talian adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan pertempuran bertema wuxia yang sangat indah, mungkin beberapa pertempuran terbaik yang saya lihat .
Semak mmorpg

Knight-Online

Knight Online

Knight Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan pertempuran sasaran tab yang cukup bertarikh, namun mengejutkan dan cukup menarik, mempunyai .
Semak mmorpg

Kritika-reboot

Kritika: Reboot

Kritika: Reboot adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan pertempuran tindakan yang sangat tinggi, memberikan keupayaan untuk mengikat pelbagai kemahiran .
Semak mmorpg

Lineage-2

Lineage 2

Lineage 2 adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan beberapa pertempuran sasaran tab terbaik di sekolah lama seperti .
Semak mmorpg

hilang-arus

Hilang Ark

Lost Ark adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan beberapa pertempuran tindakan terbaik dalam MMO isometrik, memberikan kecil .
Semak mmorpg

Lucent-Heart

Hati lucent

Lucent Heart adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan bentuk pertempuran sasaran tab yang sangat asas dan sangat tradisional yang semuanya .
Semak mmorpg

Luna-Online

Luna dalam talian

Luna online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan beberapa pertempuran sasaran tab yang cukup mencolok yang saya tidak harapkan dari .
Semak mmorpg

Mabinogi

Mabinogi

Mabinogi adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan salah satu bentuk pertempuran sasaran tab yang paling unik dalam MMO anime, .
Semak mmorpg

dunia gila

Dunia gila

Mad World adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan sistem pertempuran tindakan yang menarik dari sudut pandangan isometrik, yang mempunyai .
Semak mmorpg

Maplestory

Maplestory

Maplestory adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan beberapa pertempuran tindakan terbaik di sisi menatal mmo brawler, memberikan keupayaan .
Semak mmorpg

metin2

Metin2

Metin2 adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan gabungan menarik kedua-dua pertempuran tab dan titik dan klik pertempuran, mempunyai anda .
Semak mmorpg

miR4

MiR4

MiR4 adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan apa yang boleh dikatakan sebagai salah satu sistem tempur terburuk dalam mmorpg. Yang .
Semak mmorpg

Mobile-Suit-Gundam-Online

Saman mudah alih gundam dalam talian

Saman mudah alih Gundam Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan satu-satunya sistem tempur sasaran tab di MMO yang .
Semak mmorpg

Blade Moonlight

Bilah cahaya bulan

Blade Moonlight adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan pertempuran sasaran tab bertemakan Wuxia berkualiti tinggi, menyediakan seni mempertahankan diri yang sangat menarik .
Semak mmorpg

mu-legend

Legenda Mu

Mu Legend adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan sistem tempur tindakan yang menarik, mengikat kebolehan untuk w, s, a, d .
Semak mmorpg

mu-online

Mu dalam talian

Mu Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan bentuk titik yang lebih tua dan klik pertempuran, setelah anda memindahkan watak anda .
Semak mmorpg

Naruto-Online-Min

Naruto Online

Naruto Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan sistem tempur berasaskan giliran yang menarik, dengan kedua -dua watak pemain dan musuh mengambil .
Semak mmorpg

Neverwinter

Neverwinter

Neverwinter adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan gaya pertempuran tindakan bebas yang asas, namun berkesan yang membolehkan pemain menggunakan sepenuhnya .
Semak mmorpg

Malam-malam

Burung gagak malam

Crows Night adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan sistem tempur tindakan penuh, ditetapkan dalam dunia terbuka yang besar, .
Semak mmorpg

Noahs-Heart

Hati Nuh

Hati Nuh adalah mmorpg percuma untuk bermain. Tidak disahkan apa jenis sistem pertempuran yang akan digunakan oleh permainan, .
Semak mmorpg

Odin-Valhalla-Rising

Odin: Valhalla Rising

Odin: Valhalla Rising adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan pertempuran tindakan yang berkualiti tinggi yang sedikit mengingatkan .
Semak mmorpg

satu keping-dalam-min

Satu bahagian dalam talian

One Piece Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan sistem tempur berasaskan giliran yang berasaskan, dengan keupayaan untuk merekrut banyak .
Semak mmorpg

onigiri

Onigiri

Onigiri adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan sistem tempur tindakan yang menarik, menyediakan pemain dan bukannya sistem kelas, .
Semak mmorpg

Paria

Paria

Palia adalah mmorpg percuma untuk bermain. Palia adalah jenis MMO yang sangat berbeza sehingga tidak mempunyai apa -apa .
Semak mmorpg

Perfect-New-World

Dunia baru yang sempurna

Sempurna Dunia Baru adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia diturunkan untuk menggunakan dunia yang sepenuhnya terbuka, hibrid antara kedua -duanya .
Semak mmorpg

dunia sempurna

Dunia sempurna

Perfect World adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan sasaran tab tradisional, tetapi mengejutkan yang berkualiti tinggi yang tidak dijumpai terlalu kerap .
Semak mmorpg

Phantasy-Star-Online-2

Phantasy Star Online 2

Phantasy Star Online 2 adalah hub mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan apa yang dianggap oleh sesetengah orang sebagai pertempuran tindakan terbaik di .
Semak mmorpg

Phantasy-Star-Online-2-New-Genesis

Phantasy Star Online 2: Kejadian Baru

Phantasy Star Online 2: Kejadian Baru adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan versi yang lebih baik dari apa yang dipertimbangkan oleh sesetengah orang .
Semak mmorpg

Phoenix-Dynasty-2

Dinasti Phoenix 2

Dinasti Phoenix 2 adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan jenis pertempuran sasaran tab yang sangat asas dengan campuran sihir dan .
Semak mmorpg

priston-tale

Kisah Priston

Priston Tale adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan bentuk titik yang menarik dan klik pertempuran, menggerakkan watak anda dengan anda .
Semak mmorpg

Projek-BBQ

Projek BBQ

Projek BBQ adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan beberapa pertempuran tindakan terbaik dalam MMO anime, yang memberikan cerah, cepat, licin, berdarah .
Semak mmorpg

Projek-Ragnarok

Projek Ragnarok

Projek Ragnarok adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan kombo tindakan berkualiti tinggi, jika treler ada apa -apa untuk dimatikan .
Semak mmorpg

Ragnarok-Online

Ragnarok dalam talian

Ragnarok Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan sistem pertempuran titik dan klik, yang jarang berlaku pada hari ini dan .
Semak mmorpg

Ragnarok-online-2

Ragnarok Online 2

Ragnarok Online 2 adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan sistem tempur sasaran tab asas, jenis pertempuran yang anda akan .
Semak mmorpg

Raiderz

Raiderz

Raiderz adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan beberapa pertempuran tindakan terbaik dalam MMO percuma, memberikan keupayaan untuk memilih .
Semak mmorpg

Ran-Online

Berlari dalam talian

Ran Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan sistem tempur sasaran tab asas dan mempunyai suasana yang sangat unik. Anda .
Semak mmorpg

Rappelz

Rappelz

Rappelz adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan bentuk asas pertempuran sasaran yang telah digunakan semula sepanjang masa yang telah digunakan semula sepanjang masa .
Semak mmorpg

Rebirth-Online

Kelahiran semula dalam talian

Rebirth Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan jenis titik yang sangat asas dan klik pertempuran yang memerlukan anda melewati .
Semak mmorpg

Ingat-Majesty

Ingatlah Yang Mulia

Ingatlah Yang Mulia adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan apa yang kita percaya sebagai sistem pertempuran tindakan, bersama dengan a .
Semak mmorpg

requiem

Requiem

Requiem adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ini adalah salah satu mmorpg yang pernah saya mainkan. Ia menggunakan jenis tradisional .
Semak mmorpg

Wahyu-Online

Wahyu dalam talian

Wahyu Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan hibrid unik tab sasaran tab dan pertempuran percuma, menyediakan pelbagai yang berbeza .
Semak mmorpg

RF-Online

RF Online

RF Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan sistem tempur sasaran tab yang menarik yang berlaku dalam tetapan scifi futuristik, .
Semak mmorpg

Penunggang-of-Icarus

Penunggang Icarus

Penunggang Icarus adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan gabungan menarik kedua-dua sasaran tab dan pertempuran tindakan, yang menyediakan .
Semak mmorpg

Rift

Rift

Rift adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan pertempuran sasaran tab yang sangat tinggi, dan boleh dikatakan salah satu pilihan terbaik .
Semak mmorpg

bangkit

Bangkit

Rise adalah mmorpg percuma untuk bermain. Pada masa ini tidak diketahui jenis permainan yang tepat, sama ada ia akan menjadi, sama ada .
Semak mmorpg

RISE-ONLINE-WORLD

Meningkatkan Dunia Dalam Talian

Rise Online World adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan sistem tempur sasaran tab tradisional yang cukup tradisional, menyediakan pelbagai kelas, statistik .
Semak mmorpg

Rohan-Blood-Feud

Rohan: Perseteruan Darah

Rohan: Perseteruan Darah adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan gaya pertempuran sasaran tab yang lebih tua yang ternyata bertarikh secara visual, tetapi .
Semak mmorpg

Rose-Online

Rose Online

Rose Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan bentuk pertempuran sasaran tab yang lebih tradisional yang terlalu lazim .
Semak mmorpg

Runes-of-magic

Runes of Magic

Runes of Magic adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan bentuk pertempuran sasaran tab yang lebih tua dan lebih tradisional .
Semak mmorpg

Runescape

Runescape

Runescape adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan sistem tempur sasaran tab asas, tetapi juga pada masa yang sama salah satu yang paling aktif, .
Semak mmorpg

Rusty-Hearts

Hati berkarat

Rusty Hearts adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan beberapa pertempuran tindakan yang sangat cepat, sangat mencolok – beberapa yang terbaik .
Semak mmorpg

Blade-Blade

Blade Scarlet

Blade Scarlet adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan hibrid unik tab sasaran dan pertempuran tindakan, yang membolehkan pemain .
Semak mmorpg

Scions-of-Fate

Scion of Fate

Aion adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan sistem tempur sasaran tab yang sangat perlahan, memberikan banyak permainan berulang-ulang .
Semak mmorpg

SEAL-ONLINE

Meterai dalam talian

SEAL Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan pertempuran sasaran tab gaya anime yang lebih perlahan, tetapi. Ia bukan .
Semak mmorpg

Rahsia dunia rahsia

Legenda Dunia Rahsia

Rahsia Dunia Legends adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan sistem tempur sasaran yang paling banyak, di mana pemain boleh menyerlahkan sasaran mereka .
Semak mmorpg

Shaiya

Shaiya

Shaiya adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan pertempuran sasaran tab yang sangat tradisional. Ya, MMO sangat tua, jadi secara semula jadi .
Semak mmorpg

Kafan avatar

Kafan Avatar adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan sistem tempur tindakan yang menarik, tetapi bertentangan dengan sesuatu yang mencolok .
Semak mmorpg

Silkroad-Online

Silkroad Online

Silkroad Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan sistem tempur sasaran tab asas, menyediakan banyak raksasa untuk mengisar .
Semak mmorpg

Skyforge

Skyforge

SkyForge adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan beberapa pertempuran tindakan terbaik dalam MMO, pilihan kelas yang unik .
Semak mmorpg

Soul-of-the-Ultimate-Nation-Min

Jiwa Bangsa Terbaik

Soul of the Ultimate Nation adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan gaya yang lebih tua dan lebih tradisional bukan sahaja pergerakan, .
Semak mmorpg

pekerja jiwa

Pekerja jiwa dalam talian

Soul Worker Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan beberapa pertempuran tindakan terbaik dalam MMO anime, menyediakan .
Semak mmorpg

Star-Trek-Online

Star Trek Online

Star Trek Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan sistem pertempuran sasaran tab sasaran yang menarik, yang harus dijangkakan .
Semak mmorpg

Star-Wars-the-Old-Republic

Star Wars The Old Republic

Star Wars The Old Republic adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan pertempuran sasaran tab tradisional yang cukup tradisional, yang mempunyai pemain melalui nombor .
Semak mmorpg

Pedang-of-Legends-Online

Pedang legenda dalam talian

Pedang Legends Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan sistem tempur tindakan yang cepat dan cerah yang membolehkan pemain kombo .
Semak mmorpg

Tera

Tera

Tera adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan apa yang boleh dianggap sebagai pertempuran “tindakan sebenar” terbaik dalam genre MMO, menyediakan pemain .
Semak mmorpg

The-Lord-of-the-ring-online

Tuan cincin dalam talian

The Lord of the Rings Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan sedikit bentuk bertarikh pertempuran sasaran tab, .
Semak mmorpg

Projek-TL

Takhta dan kebebasan

Takhta dan Liberty adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan pertempuran tindakan berkualiti tinggi yang pantas dari perspektif orang ketiga, dan .
Semak mmorpg

tibia

Tibia

Tibia adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan jenis titik dan klik yang sangat menarik dan memerangi kedua -duanya, menyediakan segalanya .
Semak mmorpg

TL-asal

TL: Asal

TL: Asal adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan pertempuran tindakan berkualiti tinggi yang pantas dari sudut pandangan isometrik atas ke bawah, .
Semak mmorpg

toram-online-min

Toram Online

Toram Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan pelepasan yang menarik dari kedua-dua sistem tempur berasaskan giliran dan sasaran tab, membuat .
Semak mmorpg

Menara-of-Fantasy

Menara fantasi

Menara Fantasi adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan apa yang kelihatannya sangat berkualiti, sangat cepat, sangat lancar .
Semak mmorpg

Pokok-dari-Savior

Pokok Juruselamat

Pokok Juruselamat adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan pertempuran tindakan bebas yang menarik dari sudut pandangan isometrik, yang menyediakan .
Semak mmorpg

Trickster-Online

Trickster Online

Trickster Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan titik yang menarik dan klik sistem tempur, mempunyai pemain bergerak dengan kiri mereka .
Semak mmorpg

Twilight-Spirits

Semangat senja

Twilight Spirits adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan beberapa pertempuran tindakan terbaik yang saya jumpai di hub-mmo bagaimanapun .
Semak mmorpg

Twin-saga

Twin Saga

Twin Saga adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan pertempuran sasaran tab yang cukup lancar, memberikan pemain salah satu sistem tempur yang lebih baik .
Semak mmorpg

Ultima-Online

Ultima Online

Ultima Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan bentuk perkembangan bukan koma yang menarik, namun pertempuran pasti mungkin – .
Semak mmorpg

v4

V4

V4 adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan pertempuran sasaran tab dengan keupayaan untuk menetapkan pelbagai kebolehan yang berbeza untuk roda keupayaan anda, tetapi .
Semak mmorpg

Vindictus

Vindictus

Vindictus adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan beberapa pertempuran tindakan terbaik dalam MMO, memberikan keupayaan untuk berantai .
Semak mmorpg

Wakfu

Wakfu

Wakfu adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan sistem tempur taktikal yang menarik dan berpaling yang tidak benar-benar direplikasi di mana-mana .
Semak mmorpg

Wildstar

Wildstar

Wildstar adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan sistem pertempuran tindakan yang sangat tinggi, cepat, cair dan responsif yang menyediakan pemain epik .
Semak mmorpg

Wizard101-Min

Wizard101

Wizard101 adalah mmorpg hibrid yang unik. Ia menggunakan gabungan semua 3 model perniagaan tradisional. Anda boleh membayar langganan, beli .
Semak mmorpg

Wonderland-Online

Wonderland Online

Wonderland Online adalah mmorpg percuma untuk bermain. Ia menggunakan salah satu jenis pertempuran yang paling unik dalam MMO: berasaskan giliran. I .
Semak mmorpg

Dunia-of-Jade-Dynasty

Dunia Dinasti Jade

World of Jade Dinasti adalah mmorpg percuma untuk bermain. Pada masa ini tidak disahkan jenis sistem tempur permainan .
Semak mmorpg

Zenith

Zenith

Zenith adalah vr mmorpg percuma untuk bermain. Ini adalah salah satu daripada beberapa MMORPG VR yang ada sekarang, dan menawarkan salib penuh .
Semak mmorpg

Permainan MMORPG percuma terbaik untuk penyemak imbas pada tahun 2023!

41 Permainan MMORPG Pelayar Percuma Untuk Main Ditemui dalam senarai kami! Anda boleh mencari permainan MMORPG penyemak imbas terbaik dan terbaru dengan menggunakan penapis.

Orbit gelap dimuat semula

Naga bangun

Drakensang Online

Semak imbas platform:
Tag popular:
Tag lain:
Disusun mengikut:

Drakensang Online

Drakensang Online

Drakensang Online adalah Percuma untuk Memainkan Permainan RPG Tindakan 3D yang mempunyai grafik dan kesan 3D yang luar biasa dan menyuarakan generasi akan datang permainan pelayar dalam talian percuma untuk bermain. Dengan keupayaan untuk menyesuaikan watak, kemahiran dan kekuatan sihir anda seperti tidak pernah sebelum ini, sertai rakan -rakan anda untuk melancarkan perang kejam terhadap kejahatan.

Tersedia pada penyemak imbas

Orbit gelap dimuat semula

Orbit gelap dimuat semula

Mengambil bahagian dalam pertempuran intergalaktik yang besar dan mengambil seluruh galaksi di Darkorbit, MMO pertempuran ruang berasaskan pelayar percuma dari Bigpoint-sekarang dalam 3-D! Pilih puak dan kapal anda, masing -masing dengan kekuatan mereka sendiri, dan berlepas ke pengembaraan!

Tersedia pada penyemak imbas

League of Angels - Syurga

League of Angels – Fury Syurga

Memulakan usaha epik untuk menyelamatkan dunia dalam liga malaikat-surga kemarahan, entri terbaru dalam francais MMORPG berasaskan pelayar percuma untuk bermain. Bermain sebagai Dragoon yang hebat, penyihir yang enigmatic, atau pemanah yang mematikan dan merekrut pasukan malaikat anda dari sisi cahaya dan kegelapan untuk melawan binatang -binatang setan dan tuan -tuan mereka yang jahat dalam dunia fantasi yang indah.

Tersedia pada penyemak imbas

Flyff Universe

Flyff Universe

Flyff Universe menggunakan enjin grafik yang dikemas kini untuk menggabungkan beberapa ciri kegemaran peminat! Mengalami anime mmorpg di mana sahaja melalui mana -mana penyemak imbas.

Tersedia pada penyemak imbas

Kemarahan abadi

Kemarahan abadi

Mainkan bahagian dalam pertempuran antara tuhan dan gergasi di Fury Abadi, ARPG percuma untuk bermain dari R2 Games. Syurga dan neraka berperang, dan alam manusia ditangkap di antara.

Tersedia pada penyemak imbas

Runescape

Runescape

Runescape adalah salah satu pelayar percuma yang paling popular MMORPG, dari studio pembangunan British Jagex. Ditubuhkan dalam dunia fantasi yang terperinci, zaman pertengahan skala epik baik secara geografi dan sejarah, Runescape dengan bangga menarik inspirasi dari permainan peranan klasik untuk menyampaikan pengalaman kontemporari, inovatif dan asli untuk berjuta-juta pemain di seluruh dunia, dengan pilihan langganan yang popular Skala dan cita -cita yang lebih besar, kedua -duanya berjalan secara langsung dalam hampir semua pelayar komputer.

Tersedia di Windows

Tersedia pada penyemak imbas

Kisah zaman dahulu

Kisah zaman dahulu

Sekolah lama, pasukan kecil mmorpg dengan daya tarikan nostalgia.

Tersedia di Windows

Tersedia pada penyemak imbas

Dunia Rune

Dunia Rune

Terokai dunia fantasi ajaib dalam pelayar 2D terbaru R2Games ‘MMORPG.

Tersedia pada penyemak imbas

Jade Goddess

Jade Goddess

Berlepas dalam perjalanan epik di dunia yang diilhamkan oleh mitologi timur dalam penyemak imbas percuma 101xp MMORPG Jade Goddess. Pilih salah satu daripada empat kelas dan merekrut sekutu yang kuat dalam beberapa jenis pertempuran yang berbeza untuk melindungi rakyat Dinasti Jade.

Tersedia pada penyemak imbas

Mirage Online Classic

Mirage Online Classic

MMORPG benar -benar dibuat untuk dijalankan di mana -mana komputer pada bila -bila masa.

Tersedia pada penyemak imbas

Firestone Idle RPG

Firestone Idle RPG

Terletak di dunia fantasi Alandria, Firestone adalah RPG yang terbiar di mana pemain ditugaskan untuk membina parti pahlawan yang terbaik dan menggunakannya untuk mengalahkan undead dan orcs yang melanda dunia. Walaupun biasanya menjadi ancaman mereka sendiri, kedua -dua kaum telah bergabung dan menggunakan kuasa api api untuk mendatangkan malapetaka di atas tanah.

Tersedia pada penyemak imbas

Kesatria gelap

Kesatria gelap

Menjadi pemburu syaitan dan mencabar kekuatan kejahatan di Dark Knight, pelayar percuma mmoarpg dari Fortune Game Ltd. Mulakan sebagai ahli sihir atau pembunuh dan memanggil dewi untuk bertarung di sebelah anda ketika anda naik untuk menjadi mesin pemadaman syaitan yang muktamad!

Tersedia pada penyemak imbas

Berkaitan:

  • Permainan penyemak imbas dalam talian
  • Mmorpg mudah alih
  • MMORPG 2023
  • MMORPGS untuk pemula
  • MMORPG yang akan datang

Stein.World

Stein.dunia

Ambil bahagian dalam dunia fantasi dalam talian multiplayer yang mendalam di Stein, MMORPG berasaskan penyemak imbas sosial yang menawan dari PG5-Studio. Memulakan beratus -ratus pencarian dan mengambil penjara bawah tanah gelombang yang mencabar – atau hanya menikmati aspek sosial permainan!

Tersedia pada penyemak imbas

League of Angels 3

League of Angels 3

Memulakan usaha epik untuk menyelamatkan dunia dalam League of Angels III, entri terbaru dalam francais MMORPG yang berasaskan pelayar percuma untuk bermain. Merekrut pasukan malaikat anda untuk melawan binatang -binatang setan dan tuan -tuan mereka yang jahat di dunia fantasi yang indah.

Tersedia pada penyemak imbas

Jiwa saya

Jiwa saya

Ambil pejuang jiwa kegemaran anda ke dalam pertempuran melawan gelombang musuh yang tidak berkesudahan dalam permainan tindakan percuma ini dari GameSprite. Pilih salah satu daripada empat watak – Nightmare, Ivy, Siegfried, dan Tira – dan meningkatkan kebolehan dan gear mereka untuk menghadapi musuh yang semakin sukar.

Tersedia pada penyemak imbas

Dewa Asal dalam talian

Dewa Asal dalam talian

Gods Origin Online adalah pelayar percuma 2D mmorpg di mana anda akan bertarung bersama para dewa sendiri dalam perang iman yang epik. Lakukan pelbagai tugas, seperti pencarian harian dan pencarian jalan cerita untuk memajukan watak anda dan akhirnya anda dapat memanggil tuhan -tuhan itu sendiri untuk membantu anda dalam pertempuran!

Tersedia pada penyemak imbas

Tawarikh Eidola

Tawarikh Eidola

Memulakan pengembaraan epik dengan grafik revolusioner dan permainan dalam Chronicles of Eidola, pelayar berasaskan giliran, MMORPG dari AmzGame! Coe menggunakan enjin 3-D baru untuk menjadikan watak-wataknya yang berwarna-warni, ejaan dan kesan senjata, dan raksasa yang ganas dalam perincian yang menakjubkan.

Tersedia pada penyemak imbas

Therian Saga

Therian Saga

Therian Saga adalah percuma untuk bermain kotak pasir berasaskan pelayar MMORPG dengan elemen strategi di mana pemain membuat watak yang unik untuk meneroka, memburu, melatih, dan kraf. Therian Saga bukan permainan peranan biasa anda, pelayar MMORPG ini, yang diterbitkan oleh Gameforge AG, menawarkan pertempuran berasaskan giliran, sistem kerajinan yang kompleks, sistem giliran berasaskan tugas dan penjara bawah tanah dan dungeon yang diilhamkan oleh naga.

Tersedia di Windows

Tersedia pada penyemak imbas

Naga bangun

Naga bangun

Awak Dragon Your Inner In Dragon Awaken, pelayar percuma untuk bermain mmorpg di mana anda mengambil kuasa naga untuk mempertahankan kerajaan anda! Tingkatkan watak anda, menghadapi penjara bawah tanah yang mencabar, mendapat gunung, dan – yang paling penting – memanfaatkan kuasa naga!

Tersedia pada penyemak imbas

Omega Zodiac

Omega Zodiac

Berjuang untuk Dewi Athena dan Dapatkan Ganjaran Hebat di Omega Zodiac, tindakan berasaskan pelayar percuma untuk MMORPG dari City dan Game Hollywood yang mahir. Pilih salah satu daripada tiga kelas: The MeLee Knight, The Nimble Archer, atau The Arcane Mage, masing -masing dengan gaya bermain sendiri dan kuasa khasnya.

Tersedia pada penyemak imbas

Naruto Online

Naruto Online

Menghidupkan semula detik-detik kegemaran anda dari Naruto di Naruto Online, MMORPG berasaskan pelayar percuma yang dilesenkan secara rasmi oleh Bandai dan berdasarkan jalan cerita anime. Bermain sebagai salah satu watak popular anime, seperti Naruto Umuzaki atau Sakura Haruno – disuarakan oleh pelakon anime mereka – untuk menghidupkan semula anime atau memilih salah satu daripada lima watak yang mewakili elemen bumi, air, api, angin, atau kilat dan dan kilat dan kilat dan memulakan pengembaraan anda sendiri!

Tersedia pada penyemak imbas

Legenda Sao

Legenda Sao

Terokai Dunia Seni Pedang Anime Popular dalam Legenda Sao, pelayar percuma untuk MMORPG dari GameSprite.saya. Perjalanan melalui dunia yang luas dan mengambil penjara bawah tanah yang mencabar untuk meningkatkan watak dan gear anda, dan anda juga akan menemui beberapa kawan di sepanjang jalan, baik sebenar dan AI!

Tersedia pada penyemak imbas

Starbreak

Starbreak

Terletak di masa depan yang jauh, ketika kemanusiaan berada di ambang kepupusan, Starbreak adalah MMO platformer bebas untuk bermain dengan banyak penjelajahan dan pertempuran pantas. Pilih kelas anda dan ikuti sekutu anda ke dalam pertempuran dalam mazes yang membingungkan yang berbeza setiap kali anda bermain, tetapi berhati -hati – bos bersembunyi di akhir zon ini, dan jika anda mati, anda perlu memulakan sepenuhnya!

Tersedia di Windows

Tersedia pada penyemak imbas

Darah naga

Darah naga

Bangkit semula untuk melawan kejahatan dalam naga naga 101xp, MMORPG yang berasaskan pelayar epik yang meletakkan kuasa naga di bawah kawalan anda! Awak naga dalaman anda dan melawan pertempuran epik melawan kekuatan kejahatan dalam permainan yang menampilkan penyesuaian karakter yang mendalam dan banyak kandungan.

Tersedia pada penyemak imbas

League of Angels 2

League of Angels 2

Memulakan usaha epik untuk menyelamatkan planet Sapphire di League of Angels 2 (LOA2), sekuel MMORPG yang berasaskan pelayar percuma untuk salah satu permainan yang paling popular dalam beberapa tahun yang lalu. Merekrut pasukan malaikat anda untuk melawan binatang -binatang setan dan tuan -tuan mereka yang jahat di dunia fantasi yang indah.

Tersedia pada penyemak imbas

Clash of Avatars

Clash of Avatars

Clash of Avatars adalah percuma untuk bermain ARPG berasaskan pelayar dengan kawalan mudah dan kemudahan permainan yang hampir tidak dapat ditandingi dalam bidang permainan dalam talian. Ia bersenang-senang, bersenang-senang dengan gaya anime yang cerah dan ceria yang jelas walaupun anda sedang meretas melalui banyak musuh.

Tersedia pada penyemak imbas

Satu bahagian dalam talian 2

Satu bahagian dalam talian 2

One Piece Online 2: Pirate King adalah mmorpg 2D berasaskan pelayar yang berasaskan pelayar berdasarkan francais yang sangat popular yang mengikuti Luffy dan kawan-kawannya dalam usahanya untuk menjadi raja lanun. Dalam permainan berasaskan giliran ini, pemain pada mulanya memenuhi panduan mereka, beberapa watak yang lebih popular, dan berangkat untuk mencari Luffy.

Tersedia pada penyemak imbas

Felspire

Felspire

Dalam tajuk terbaru 37 perlawanan, anda akan memotong jalan anda melalui gerombolan syaitan yang tidak berkesudahan dan binatang -binatang terkutuk yang lain ketika anda berusaha untuk membongkar misteri Felspire kuno dan misterius. Pilih dari salah satu daripada tiga watak dan pilih dari lebih dari 100,000 pakaian untuk membuat tanda anda di dunia dan mengukir nama anda bersama tuhan -tuhan itu sendiri.

Tersedia pada penyemak imbas

Aberoth

Aberoth

Pengembaraan, sihir, dan fantasi menanti anda di Aberoth, mmorpg percuma untuk bermain dalam grafik retro hari berlalu! Jangan biarkan grafik menipu anda, walaupun, untuk Aberoth menawarkan banyak kepada pemain yang berani memulakan jalan yang ditawarkannya.

Tersedia pada penyemak imbas

Jalan Tuhan

Jalan Tuhan

Lord’s Road adalah MMORPG fantasi berasaskan pelayar 2D percuma yang menampilkan dua kelas yang boleh dimainkan. Walaupun sesetengah pemain mungkin memanggil sistem dua kelas sederhana (pahlawan dan mage) yang terhad, ramai pemain menikmati cabaran baru yang diletakkan oleh Lord Road di hadapan mereka.

Tersedia pada penyemak imbas

8bitmmo

8bitmmo

Dengarkan anda semua pencinta 8bit di luar sana! Seperti namanya, 8bitmmo adalah percuma untuk bermain permainan multiplayer Retrostyle 2D secara besar -besaran!

Tersedia di Windows

Tersedia pada penyemak imbas

Satu bahagian dalam talian

Satu bahagian dalam talian

Terletak di dunia yang pernah popular di One Piece Shonen Jump, One Piece Online adalah tindakan pertahanan menara 2D MMORPG yang akan membolehkan pemain mengambil bahagian dalam alam semesta siri Anime & Manga yang dikasihi. Menggabungkan unsur -unsur permainan pertahanan menara dengan RPG tradisional telah mencipta permainan yang unik yang dapat dinikmati oleh ramai pemain.

Tersedia pada penyemak imbas

Soalan Lazim

Soalan yang sering ditanya

Apa itu Permainan MMORPG Penyemak Imbas?

Penyemak imbas mmorpg Permainan (atau MMORPG berasaskan pelayar) secara besar-besaran berbilang pemain permainan peranan dalam talian yang boleh anda mainkan dalam talian dengan tidak lebih daripada sambungan internet dan pelayar web seperti Chrome, Edge, Vivaldi, atau hampir mana-mana pelayar Internet lain.

Banyak MMORPG yang terkenal yang memerlukan muat turun boleh menawarkan alternatif penyemak imbas juga. Sebagai contoh, Runescape (bukan sekolah lama runescape, walaupun) mempunyai versi muat turun pelanggan dan versi penyemak imbas MMORPG yang popular.

Perkara Hebat mengenai MMORPG berasaskan pelayar adalah bahawa mereka boleh menawarkan pengalaman pemain yang serupa dengan permainan seperti World of Warcraft tanpa perlu benar-benar memasang permainan di komputer atau tanpa beberapa peralatan yang lebih tinggi yang diperlukan oleh beberapa permainan.

Sesetengah permainan akan mempunyai penyemak imbas tertentu yang paling serasi dengan supaya anda ingin menyemak maklumat permainan untuk menentukan pelayar mana yang sesuai dengan permainan.

Apakah penyemak imbas percuma MMORPGS pada tahun 2023?

MMORPG berasaskan pelayar yang popular termasuk, tanpa urutan:

1. Drakensang Online
2. Runescape
3. Flyff Universe
4. AdventureQuest 3D
5. Stein.dunia