Yang terakhir dari US 1: Semua Lokasi Alat Workbench | Push Square, Alat | Yang terakhir dari kami wiki | Fandom

Alat terakhir kita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Yang Terakhir Kami 1: Semua Lokasi Alat Workbench

Mencari dalam Yang terakhir dari kita 1? Sebagai sebahagian daripada kami Panduan terakhir kami 1, Kami menyenaraikan semua koleksi, . Alat Workbench adalah item yang membuka kunci pilihan kerajinan baru di Yang terakhir dari kita 1.

Yang Terakhir Kami 1: Semua Lokasi Alat Workbench

Alat Workbench dilambangkan dalam permainan sebagai kotak alat merah yang boleh dibuka. Apabila anda semakin dekat dengan mereka, mereka akan digambarkan oleh ikon tang. Anda boleh mengumpul Alat Workbench dengan butang segitiga. Sekiranya anda membuka ransel anda dengan pad sentuh, anda boleh memeriksa apa -apa Alat Workbench anda telah mengumpulkan setakat ini. Kami Panduan terakhir kami 1 termasuk . Anda boleh mengklik pada mana -mana Alat Workbench untuk penerangan yang lebih terperinci di mana untuk mencarinya. Disana ada Alat paling tajam di Piala Shed.

Bill’s Town

Tanah perkuburan

Pittsburgh

Sendiri dan ditinggalkan

Alat

Alat adalah tahap yang ditentukan oleh kotak alat yang dikumpulkan di Yang terakhir antara kita. Mereka dikehendaki menaik taraf senjata tertentu di meja kerja, untuk menjadikannya lebih cekap dan berkuasa.

Alat tidak digunakan apabila digunakan; Sebaliknya mereka menyumbang kepada “Tahap Alat” yang dimaksimumkan pada tahap 5, di mana anda boleh memohon semua peningkatan ke semua senjata jika anda mempunyai jumlah bahagian yang diperlukan.

Lokasi Toolbox []

Peluang Pertama: Di dalam Pembetung. Sebaik sahaja Ellie membetulkan penjana, Joel, Henry, dan Sam akan menunggang platform bergerak. .
. Terjauh dari tempat anda masuk, terdapat kotak alat di lantai antara beberapa katil dan rak.

Galeri []

Ulasan Pakar Gamespot

Semua lokasi alat terakhir kami Bahagian 1

Lokasi Alat Pembuatan Semula Bahagian 1 yang terakhir

Terdapat lima alat terakhir kami bahagian 1 untuk mencari dan mengetahui di mana untuk mencari lokasi ini akan membolehkan anda menaik taraf senjata, menjadikan mereka perkara penting untuk mendapatkan. .

Oleh itu, untuk mengakses semua peningkatan yang anda dapat, anda perlu mencari semua lima alat. Masalah di sini Mereka boleh dirindui. Sekiranya anda tidak menyedari bahawa anda telah berjalan lulus satu (atau lebih), anda mungkin tidak akan membuka kunci laluan peningkatan senjata penuh. Untuk memastikan bahawa tidak pernah berlaku, kami mempunyai di mana untuk mencari semua alat dalam pembuatan semula terakhir kami Bahagian 1.

Terdapat lima alat terakhir kami Bahagian 1, yang terdapat di tempat berikut:

  1. Bill’s Town, di bawah gereja
  2. Pittsburgh, di garaj pertama
  3. Pinggir bandar,
  4. Universiti, di bangunan sains
  5. Depot bas, di khemah triage

Kami akan mendapat lebih banyak maklumat mengenai di mana mereka berada di bawah, tetapi perlu diingat bahawa anda sedang mencari Kotak Alat Merah. . Alat ini sangat penting untuk memanfaatkan sepenuhnya senjata anda dan, permainan lewat, peningkatan senjata terakhir kami akan membuat perbezaan besar apabila anda menahan pemukul, pengetuk dan penyamun.

Kod selamat terakhir AS

Mahu mencari semua kod selamat terakhir kami? Cari mereka semua di sini dan menjimatkan masa mencari cara membukanya!

Selepas anda bertemu dengan Bill, dia akan membawa anda dan Ellie ke ruang bawah tanah gereja di mana anda mendapatkan senapang pam, salah satu yang terbaik dari senjata terakhir kami, dan bom kuku. ! Kepala ke ruangan bawah tanah dan di sebelah kiri sebelum meja kerja (menganggap punggung anda adalah ke tangga yang mendahului) adalah kotak alat di kabinet. Ia berada di sebelah kiri, dengan beberapa bahagian di bawahnya. Dapatkannya sebelum anda melakukan peningkatan di meja kerja berdekatan sehingga anda mempunyai lebih banyak pilihan untuk dipilih.

Lokasi Alat Pittsburgh yang terakhir

Ini alat terakhir kami bahagian 1 ditemui sangat awal di Pittsburgh – secara langsung selepas serangan hendap pemburu, Ellie membantu anda mengangkat pintu logam ke garaj dan di dalam kotak alat adalah terus ke kiri anda, bersama dengan bom asap pertama anda. .

Lokasi Alat Pembetung Suburbs Last Us

Semasa meneroka pembetung dengan Ellie, Henry dan Sam, anda perlu mengapung Ellie melintasi air pada palet supaya dia dapat menghidupkan penjana untuk memindahkan platform. Sebaik sahaja platform membawa anda, berjalan ke terowong yang baru diakses dan cari pintu di sebelah kiri dengan tanda di sebelahnya yang berbunyi: Bahaya: Bilik Boiler. Kakitangan yang diberi kuasa sahaja. . Perlu dinyatakan bahawa pada ketika ini anda juga boleh kembali ke air dan menyelam di bawah untuk mencari kereta yang terhempas dengan salah satu loket kunang di kami yang terakhir di sebelahnya.

Alat Bangunan Sains Universiti AS yang terakhir

Kotak Alat Keempat boleh didapati tenang jauh ke universiti. Sebaik sahaja anda mendaki di tingkap bangunan sains, selepas menghancurkan di pintu gerbang dengan sampah bergulir, ikuti koridor di sebelah kiri ke bilik 205 (bilik kuliah). Ini adalah pintu shiv – retak ia terbuka dengan bilah, dan anda akan melihat kotak alat di hadapan anda di sebelah kanan. Terdapat juga manual latihan terakhir AS di sini juga, dan juga beberapa suplemen terakhir yang terakhir. Begitu pasti bernilai shiv.

Kotak Alat Akhir dalam permainan hanya selepas depot bas. Ellie dan Joel akan keluar dari sisi lain ke dalam triage – koleksi khemah perubatan, lama ditinggalkan. Anda akan tahu anda berada di kawasan yang betul ketika Joel mengulas di tempat yang membawa kembali kenangan. Untuk mendapatkan alat akhir pergi ke khemah terbuka kedua di sebelah kiri – yang terbesar – dan kotak alat akan berada di sebelah kanan anda. Malah ada meja kerja di sudut kanan atas kawasan ini untuk anda bekerja.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

.