Yang merupakan smg terbaik dalam kaldera warzone? | SHOTGUN PAPER ROCK, SMGS TERBAIK DI WARZONE | PC Gamer

SMG terbaik di Warzone

Tidak mengejutkan, kami mengesyorkan menggunakan banyak senjata ini dalam Panduan Senjata Warzone Terbaik kami. Namun, jika anda mencari lebih banyak variasi, anda telah sampai ke tempat yang betul. Saya di sini untuk membimbing anda melalui sepuluh SMG di Warzone dan memberitahu anda mengapa mereka berhak mendapat tempat di beban anda.

Warzone Caldera Terbaik SMG: Yang Terbaik SMG di Warzone Caldera?

Mahu belajar yang mana SMG terbaik dalam kaldera warzone? SMG sering memainkan peranan penting dalam beban Warzone anda. Dipasangkan dengan senapang serangan dan penembak tepat, anda akan menggunakan senjata submachine secara keseluruhan dalam pengembaraan Warzone anda untuk pertempuran dekat.

Ini Panduan SMG dalam Warzone Terbaik akan membimbing anda melalui setiap SMG dalam permainan, dan membantu anda membina beban yang lebih baik.

Welgun dalam Call of Duty: Warzone

Welgun – SMG Terbaik di Warzone Pacific

Welgun mempunyai fleksibiliti yang luar biasa, dimungkinkan oleh mundur asas yang sangat rendah. Dalam konfigurasi stok, masa-ke-membunuh (TTK) cukup perlahan. Walau bagaimanapun, anda tidak akan mempunyai masalah sama sekali memukul tembakan anda, menjadikannya sangat konsisten. Perkara menjadi menarik setelah anda mula menambah lampiran. Banyak senjata Vanguard mempunyai pilihan tongkat dan barel yang meningkatkan kadar kebakaran dengan kos kawalan mundur. Semuanya mempunyai penukaran majalah yang lebih tinggi dengan kelemahan mundur yang sama. Menyusun lampiran ini menjadikan TTK kelihatan hebat di atas kertas, tetapi dalam praktiknya, peningkatan besar -besaran meningkat merosakkan keseronokan. Welgun adalah pengecualian, dapat menyusun dua penggalak kadar kebakaran dengan majalah kerosakan tinggi untuk mencapai TTK terbaik dalam kelas pada tahap mundur yang anda masih boleh mengurus. Yang menjadikan SMG terbaik di Warzone.

Sudah tentu, anda memerlukan binaan yang betul untuk menarik ini, jadi lihat panduan kami untuk beban Welgun Warzone terbaik untuk lebih banyak lagi.

M1912

Sekiranya anda meminta pemain untuk merancang senarai lampiran SMG tanpa mengetahui statistik asas pistol, mereka mungkin akan datang dengan sesuatu yang cukup dekat dengan M1912. Anda boleh tweak untuk kadar kebakaran Buzzsaw, kerosakan dan kestabilan di julat, atau ketepatan hipfire yang tidak nyata. Oh, dan ia mempunyai majalah 100 pusingan terbaik dalam kelas. M1912 disiarkan untuk kecemerlangan sebelum anda melihat statistik asasnya, yang juga sangat baik. Ia akan menjatuhkan musuh secepat SMG lain dalam permainan. Ini adalah SMG terbaik di Warzone sekarang. Walaupun ia melihat nerfs yang signifikan, M1912 akan relevan untuk masa yang lama.

Untuk mengenali peringkat teratas sekarang dan masa depan ini, lihat panduan kami untuk beban M1912 terbaik di Warzone.

OTS 9

Ketika dibebaskan dalam Perang Dingin Musim 4, konsensus umum pada OTS 9 adalah bahawa saiz majalah maksimum 40 pusingan akan menahannya dari peringkat teratas di luar solos. Sepanjang musim berikut, skrip itu terbalik sepenuhnya. OTS 9 mencairkan musuh pada kadar yang sangat sedikit SMG lain dapat bersaing. Kerosakannya begitu tinggi sehingga kebanyakan pemain akan dengan senang hati memperdagangkan mag yang lebih besar untuknya.

Walaupun julat OTS 9 cukup terhad, ia tidak dapat ditandingi di tempat yang rapat. Kelajuan Pergerakan adalah Raja dalam pergaduhan Warzone jarak dekat, dan anda boleh dengan mudah menyusun tan itu pada OTS 9. Dengan semua mobiliti dan kerosakan jarak dekat, OTS 9 menguasai. Sekiranya anda ingin mencuba keganasan kecil ini, lihat panduan kami ke OTS 9 Loadout terbaik di Warzone.

PPSH-41 (VG)

Edisi Vanguard PPSH melakukan banyak berbeza dari sepupu Perang Dinginnya. Ini adalah senjata yang lebih dekat yang terasa lebih seperti OTS 9 dengan majalah yang jauh lebih besar. Ia tidak akan mencairkan musuh secepat Ots Peak, tetapi ia pasti menjatuhkan mereka dengan cepat. PPSH Vanguard juga sedikit bouncier daripada versi Perang Dingin dan tidak mempunyai lampiran Perang Dingin tandatangan yang melepasi kelajuan pergerakan yang berlipat ganda. Ia adalah senjata yang kurang mesra pengguna yang tetap mempunyai kerosakan yang lebih baik di tangan yang mampu. Berikan SMG teratas ini dan anda pasti menguasai; Jangan mengharapkan ia merasa terlalu akrab.

MP5 (Perang Dingin)

MP5s adalah satu-satunya SMG yang benar-benar dapat bersaing dengan OTS 9 dalam masa-masa. Kedua -duanya sangat kuat, tetapi Perang Dingin MP5 menang kerana lampiran. Perang Dingin memperkenalkan banyak cara untuk menambah mobiliti senjata anda yang senjata peperangan moden kini berjuang untuk bersaing.

Perang Dingin MP5 unik untuk memanfaatkannya. Ia mempunyai kerosakan terbaik dalam kelas, mundur tinggi tetapi terkawal, dan majalah yang lebih besar daripada OTS 9. Membungkus semua kelajuan lampiran Perang Dingin ke SMG yang sangat buruk membuat senjata yang luar biasa.

Sekiranya anda menikmati MP5 Perang Dingin, pergi ke panduan kami ke beban MP5 Perang Dingin Terbaik!

Bullfrog

Bullfrog adalah mudah digunakan SMG yang benar -benar boleh cemerlang di tangan pemain yang mahir dan berpengetahuan. Sudah tentu anda sudah mempunyai kemahiran yang dilindungi, jadi marilah kita membantu anda dengan pengetahuan. Corak mundur bullfrog jauh lebih lancar daripada MP5 dan OTS 9, yang menjadikannya sangat mudah untuk disasarkan dengan. Tambahkan dalam majalah 85 bulat, dan ia adalah senjata yang sangat mesra semburan.

Sekarang, inilah rahsia; Bullfrog mempunyai salah satu pengganda kepala tertinggi dalam kategori SMG. Kerosakan badan bukan saman yang kuat, tetapi dengan satu atau dua kepala kepala, bunuh diri menjadi sangat dekat dengan MP5 dan OTS 9. Dengan corak mundur linear, pemain mahir boleh membuatnya berlaku secara konsisten sambil memanfaatkan manfaat periferal seperti majalah gergasi.

Lihat panduan kami untuk Rundown Penuh untuk Membina Loadout Bullfrog Terbaik di Warzone.

Lapa

Lapa baru mempunyai potensi besar tetapi hanya sentuhan yang terlalu tidak konsisten untuk menjadi SMG peringkat terkunci dan dimuatkan. Seperti Bullfrog, ia mempunyai kerosakan kepala besar, dan kerosakan leher bonus yang hampir setinggi. Walau bagaimanapun, kadar konfigurasi asasnya agak rendah, dan kerosakan perut dan anggota badannya juga kurang bersemangat. Anda boleh mengimbangi itu dengan tong unik Lapa, yang mengubah kerosakan dan kadar api. Tong lalai dan tong rifled kelihatan terbaik. Terlepas. Bagi mereka yang mempunyai kemahiran yang mencukupi, LAPA adalah salah satu SMG terbaik untuk Verdansk dan Pulau Rebirth.

Jika anda ingin tahu bagaimana untuk membuka kunci dan membina LAPA, lawati panduan kami untuk beban Lapa terbaik di Warzone.

MAC-10

MAC-10 telah nerfed beberapa kali sekarang, tetapi ia masih merupakan SMG yang hebat di Warzone. Ia mempunyai pergerakan yang hebat, kadar kebakaran yang menggelikan, dan mundur yang boleh diurus. Walaupun ia tidak lagi mempunyai masa yang luar biasa di mana-mana julat, Mac-10 masih terasa sangat baik. Sekiranya Mac-10 adalah pilihan keselesaan untuk anda, jangan takut untuk terus menggunakannya.

Keselesaan adalah rahmat terbesar Mac-10. Lebih mudah digunakan dan lebih memaafkan daripada MP5 dan OTS 9. Mundurnya rendah, dan majalah yang lebih besar akan membantu anda menangkis pelbagai musuh. Ada sesuatu yang boleh dikatakan untuk kemudahan penggunaannya. Krig 6 adalah AR yang paling dipilih selama lebih dari sebulan kerana ia hanya mudah digunakan berbanding dengan pilihan yang lebih kuat. Mac-10 sesuai dengan acuan yang sama untuk kategori SMG.

Lihat panduan beban mac-10 terbaik kami untuk mendapatkan lebih banyak petua dan nasihat!

TEC-9 di Warzone

TEC-9

Di atas kertas, versi penuh auto TEC-9 kelihatan sangat kuat. Ia mempunyai masa yang sangat baik dan dibuat dengan cukup memaafkan oleh kadar api langit yang tinggi. Satu -satunya perkara yang menjadikannya sukar untuk dinilai adalah pemilihan lampiran yang luar biasa. Adakah terdapat sebarang penggunaan untuk versi separa auto atau pecah api? Adakah kekurangan penekan agensi memegang TEC-9 sama sekali? Masa akan memberitahu, tetapi buat masa ini, jawapannya kelihatan sederhana. Jangan berpeluh kekurangan agensi. Hanya menampar pengulang auto penuh dan menjadi liar.

Mod api lain menarik, tetapi sukar untuk bersaing dengan auto penuh. Matematik masa untuk membunuh masa tidak kelihatan baik, tetapi separa auto mempunyai potensi. Sekiranya anda mahukan SMG Sokongan Sniper yang unik, beban TEC-9 semi-atumoatik mungkin bernilai ditembak. Namun, pengulang auto penuh adalah pertaruhan paling selamat untuk kebanyakan pemain.

Untuk mendapatkan binaan terbaik untuk senjata yang luar biasa ini, lawati panduan kami ke beban TEC-9 terbaik di Warzone.

Mp5 (peperangan moden)

Peperangan moden MP5 akhirnya menangkap nerf pada akhir 2021, tetapi ia masih cukup baik. Ia tidak akan dicincang secara konsisten seperti yang pernah dilakukannya, tetapi jika anda memukul tembakan dada klasik ini masih dimasukkan ke dalam kerja. Sekiranya anda benar -benar menyukai peperangan moden MP5, tidak ada alasan untuk meninggalkannya sekarang.

Peperangan moden MP5 tidak dapat bersaing dengan kelajuan pergerakan MP5 Perang Dingin, tetapi ia dapat mencapai penyebaran hipfire yang sangat baik. Sekiranya anda lebih suka playstlyle berasaskan hipfire, SMG perang moden masih boleh cemerlang, dan MP5 adalah salah satu yang terbaik. Ini adalah satu -satunya peperangan moden SMG yang dapat memadankan kerosakan OTS 9, dan merupakan pilihan yang hebat walaupun kekurangannya.

Lihat Panduan Loadout MP5 terbaik kami untuk maklumat lanjut.

MP40

MP40 adalah tanaman baru SMGs yang paling dekat dengan Krig 6. Saya tahu krig 6 adalah senapang serangan tetapi menanggung saya. MP40 mempunyai kadar kebakaran yang lebih rendah yang membawa kepada masa-masa ke jalan-ke-jalan yang berkaitan dengan kebanyakan SMG. Walau bagaimanapun, dengan beban yang sesuai, ia hanya mudah digunakan. Anda boleh menyesuaikan perkara ini hingga minimum minimum sambil membanggakan kelajuan strafe yang hebat yang membuat pergaduhan yang selesa. MP40 hanya perjalanan yang lancar, dan mungkin akan menjadi pilihan keselesaan jangka panjang untuk banyak pemain.

Sekiranya anda memerlukan binaan, lawati panduan kami ke beban mp40 terbaik.

Owen Gun

The Owen Gun adalah salah satu senjata yang mungkin terlalu bergantung pada kemahiran, bahkan untuk pemain terbaik. SMG yang perlahan-lahan ini, SMG yang tinggi ini mempunyai kerosakan kepala raksasa yang benar. Walau bagaimanapun, dengan kadar api yang rendah, ia berfungsi dengan sangat buruk jika anda memukul kaki. Dalam kebanyakan pergaduhan, pemain yang baik akan berakhir mendarat sebilangan tembakan mereka di lengan atau kaki. Akhirnya, ia meninggalkan pistol berasa sedikit tidak sekata. Purata masa untuk membunuh adalah baik, tetapi kes terburuknya adalah buruk. Julat pepejal membantu, tetapi melainkan jika anda mempunyai matlamat yang sangat baik, anda mungkin dapati pistol Owen yang ingin.

MP7

MP7 berada di tempat yang hebat sekarang di Warzone. Ia mempunyai beberapa pesaing yang turun ke tahapnya pada pertengahan 201. Kerosakannya jatuh cukup keras pada jarak yang melampau (untuk SMGS), tetapi masih membuat sokongan sniper pepejal. Pistol ini benar -benar kuat di dalam kira -kira 15 meter. Jika anda belum menggunakan klasik peperangan moden ini dalam beberapa ketika, sekarang adalah masa.

Sekiranya anda belum memilih senjata ini, dapatkan penyegaran dengan panduan kami untuk beban mp7 terbaik.

AK-74U dalam Call of Duty: Warzone

AK74U

AK74U adalah selaras untuk menjadi sokongan sniper hebat SMG di Warzone. Output kerosakan jarak dekatnya berada di hujung yang rendah, tetapi ia memegang sangat baik pada pertengahan hingga jarak jauh. Ia tidak secepat atau fleksibel seperti beberapa pesaingnya dalam kategori itu, tetapi dengan kerosakan kepala yang kuat, ia tidak perlu. Sekiranya anda menjumpai sniper lama anda sokongan senapang serangan yang membiarkan anda turun, berikan cubaan AK74U.

Sokongan Sniper SMGs secara umum kelihatan sangat menggembirakan dalam meta Warzone. Senapang serangan telah berulang kali mengalami kerosakan jarak dekat dan pertengahan mereka, jadi sokongan sniper AR membina mempunyai masa yang lebih sukar duel smgs. AK74U yang dibina dengan betul akan mengalahkan pengguna Rifle Assault dekat dan keluar ke jarak pertengahan. Di luar itu, Swiss K31 atau Kar98k anda akan membuat kerja pendek pengguna AR jarak jauh.

Buat sebahagian besar binatang ini dengan panduan kami untuk menetapkan beban AK74U yang terbaik.

PPSH-41 (CW)

PPSH sentiasa mempunyai pelbagai dan mobiliti yang hebat, dan membuat sokongan sniper yang mengejutkan. Ia benar-benar hanya batu-padat dalam segala hal, dan majalah 71 bulat dapat memberi anda kelebihan dalam pergaduhan yang sibuk. Ia mungkin tidak mempunyai banyak ciri -ciri yang menonjol, tetapi tidak ada apa -apa tentang PPSH yang buruk.

Peranan terbaiknya mungkin sebagai alternatif yang lebih fleksibel kepada AK74U. Majalah gergasi akan menghalang anda daripada ditangkap semula. Tambahan pula, kadar kebakaran yang lebih tinggi dan kekurangan ketegangan kepala menjadikannya lebih memaafkan. PPSH mungkin tidak berada di peringkat atas, tetapi sangat bagus.

Semak panduan kami untuk beban PPSH terbaik untuk memanfaatkan kekuatannya.

Aug

Kerosakan nerfs di tempat lain mempunyai peperangan moden yang kembali ke meta, walaupun masih sedikit kesakitan untuk digunakan pada masa -masa. AUG mempunyai pengendalian yang benar -benar kejam, dengan salah satu kelajuan iklan paling lambat dalam kategori. Walau bagaimanapun, kerosakannya dengan 5.56 Majalah Penukaran adalah luar biasa. Ia boleh digantung dengan OTS 9 dan dua MP5 ketika membanggakan jarak yang lebih baik. Gunakannya sebagai sokongan sniper untuk mengurangkan isu pengendalian dan Aug boleh menjadi senjata yang sangat baik untuk Warzone, terutamanya pada kaldera.

Sekiranya pengendalian tidak menakutkan anda, lihat panduan kami untuk membina beban Aug Warzone terbaik.

Rangka Tindakan untuk CX-9 SMG di Warzone

CX-9

CX-9 tidak cukup raksasa OTS 9, tetapi ia sangat pepejal. Ia lebih bersaing dengan Mac-10 dalam masa-masa. MAC-10 mempunyai mobiliti puncak yang lebih baik, tetapi CX-9 mempunyai kerosakan jarak pertengahan yang lebih baik. Plus, ia boleh mencapai hipfire yang sama dengan MP5 dan MW SMG yang lain. Kami tidak akan menyebutnya peringkat teratas tetapi CX-9 masih merupakan SMG yang hebat. Plus, ia kelihatan sangat sejuk. Ia bernilai ditembak untuk itu sahaja.

Sekiranya anda memerlukan binaan untuk senjata peperangan moden yang baru ini, lihat panduan kami untuk beban CX-9 terbaik di Warzone.

Sten

Lelaran pelancaran sten terasa seperti versi bullfrog yang lebih terpolarisasi. Seperti yang anda lihat di tempat lain dalam panduan ini, Bullfrog terkenal dengan kerosakan kepala yang hebat yang menjadikannya smg langit tinggi, langit tinggi. Sten terasa seperti itu harus berada di dalam bot yang sama, tetapi pengganda kerosakan yang lain hanya sangat miskin. Walaupun salah satu pekali kelajuan bergerak tertinggi dalam permainan pasti membantu merasakan pistol, ia sebaliknya berasa sukar untuk membenarkan di atas lembu jantan. Sekiranya anda memerlukan pengganti Bullfrog dalam mod Vanguard sahaja, sten itu patut dilihat. Jika tidak, tunggu penggemar.

Pistol paku

Pistol submachine adalah. Menarik cara untuk menggambarkan pistol kuku, tetapi itulah cara Warzone mengklasifikasikan senjata khusus ini. Pistol kuku itu nerfed selepas pemerintahan keganasan singkat tetapi tetap menjadi pilihan yang kuat di jarak dekat jika anda boleh memukul beberapa kepala. Selain itu, kerosakan jatuh cepat. Sekiranya anda mempunyai ketepatan, pistol kuku masih boleh menguasai.

Sekiranya anda belum membuka kunci persenjataan yang luar biasa ini, lihat panduan berguna kami tentang cara membuka kunci pistol kuku di Warzone.

ISO

ISO tidak pernah sangat baik di Warzone, tetapi sedikit penggemar sekurang -kurangnya menjadikannya tidak mengerikan. Tidak ada julat di mana ISO cemerlang, dan ia tidak akan mempunyai mobiliti untuk bersaing dengan SMG Perang Dingin. Sekiranya anda telah kecewa dengan kekayaan miskin senjata ini sejak pembebasannya, sekarang adalah masa untuk memberikannya.

Saya secara peribadi menyukai rasa pistol, jadi lihat panduan beban iso terbaik kami jika anda ingin mencubanya sendiri.

Jenis 100

Jenis 100 memerlukan beberapa cinta di jabatan kerosakan, walaupun pelancaran buff pasca-caldera hampir segera. Pistol mempunyai statistik periferal yang sangat baik. Ia mengendalikan dengan lancar dengan mundur rendah, kelajuan pergerakan yang hebat, dan julat yang hebat. Ia benar -benar tidak melakukan kerosakan yang mencukupi untuk menjadikan ciri -ciri tersebut bernilai banyak. Seperti yang dinyatakan, Jenis 100 adalah salah satu SMG yang paling perlahan dalam Warzone di bawah semua keadaan. Pengalaman pengguna yang selesa menjadikannya jauh dari yang paling teruk, tetapi tidak semestinya senjata meta sekarang.

Jenis 100 sekurang -kurangnya boleh digunakan walaupun, jadi lihat panduan loadout Type 100 terbaik kami jika anda ingin memberikannya.

Fennec SMG dalam Call of Duty: Warzone

Fennec

Fennec yang menembak cepat kelihatan luar biasa di atas kertas tetapi ditahan oleh kapasiti majalah dan halaju peluru. Majalah 40-pusingan mengosongkan kilat. Menggabungkannya dengan mundur yang tidak menentu dan peluru yang bergerak perlahan, dan ia hanya benar-benar rumit untuk mendapatkan hits yang mencukupi pada jarak dekat musuh. Walaupun anda berada di dalam 10 meter, Fennec masih jatuh sasaran lebih perlahan daripada MP5.

Sekiranya anda ingin memberikan cubaan luar-meta ini, lawati panduan kami ke beban Fennec terbaik di Warzone.

Milano 821

Orang miskin, miskin Milano tidak layak mendapat ini. SMG ini pergi dari tempat sampah ke puncak gunung pada musim panas 2021, tetapi nerf stealth diuji dan disahkan oleh statistik perdana guru Truegamedata menghapuskan kerosakan Milano beberapa bulan kemudian. Niche sekarang telah ditelan sepenuhnya oleh SMG yang lebih kuat.

Sekiranya anda masih mahu menjalankan Milano, anda harus memanfaatkan mundurnya yang sangat rendah. Ini sangat mudah digunakan SMG. Malangnya, juga mudah menggunakan senjata yang menangani lebih banyak kerosakan.

Sekiranya anda terlepas gelombang dan ingin cuba menawan semula sihir, lawati beban terbaik Milano 821 kami.

P90

P90 adalah salah satu daripada beberapa SMG peperangan moden yang terasa ditinggalkan oleh meta mobiliti tinggi. Bullpup yang unik ini adalah laser dengan masa-masa yang tidak mengerikan, tetapi tidak baik sama ada. Sukar untuk membenarkan menggunakan SMG jarak dekat dengan TTK dan kelajuan pergerakan yang lebih teruk daripada pesaingnya. Sekali lagi, seperti senapang peperangan moden yang lain, anda boleh membina beberapa hipfire yang hebat, dan anda tidak memerlukan lampiran majalah. Tidak kira bagaimana anda membinanya, P90 tidak akan bersaing dengan peringkat teratas.

KSP 45 di Warzone

KSP 45

Senjata api, lelaki. Dari Call of Duty 4 M16 ke Warfare Modern (2019) FR 5.56, nampaknya senjata ini sama ada luar biasa atau mengerikan. KSP, tragis, tidak begitu baik. Sama seperti Bullfrog, ia mendapat rangsangan besar jika anda boleh menggerudi headshots. Pada SMG pecah, itu adalah pertanyaan besar. Anda boleh menjadikannya baik dengan matlamat yang hebat, tetapi kebanyakan pemain lebih baik mengelakkannya.

PP19 Bizon

Bizon tidak berada di tempat yang sangat baik sekarang. Ia bersaing secara langsung dengan rakan sejawat Perang Dinginnya, Bullfrog, dan Kecil Kecil. Kerosakan lebih teruk, pergerakan lebih buruk, dan juga majalah itu adalah satu pusingan yang lebih kecil. Tidak ada alasan sama sekali untuk menggunakan bizon di atas Bullfrog di Warzone.

LC10

LC10 sudah mempunyai subpar masa untuk membunuh di setiap julat, dan nerfs lebih lanjut sepanjang musim panas benar-benar tidak membantu. Ini adalah pistol yang rendah, mudah digunakan, dan jika anda suka rasa ada pilihan yang lebih buruk di luar sana. Dalam meta Warzone semasa, mereka pasti tidak lebih teruk oleh banyak. Sekiranya anda tidak dilampirkan ke LC10 anda, saya sangat mengesyorkan anda meneruskannya sekarang. Ia hanya terlalu lama untuk membunuh.

Semak panduan beban lc10 terbaik kami untuk petua mengenai cara kit perkara ini juga.

Uzi

Uzi telah menjadi salah satu SMG terburuk dalam Warzone untuk masa yang sangat lama. Ia mengalami kerosakan jarak jauhnya pada pertengahan tahun 2021, tetapi saya tidak fikir ia cukup penting. Terdapat pilihan yang lebih baik dalam hampir semua situasi sekarang. Tidak ada apa -apa yang dilakukan oleh Uzi.

Penyerang 45

Striker-45 adalah ahli lama dari “adakah mereka membuat pistol ini mengerikan dengan tujuan?”Tahap. Ia agak kompetitif untuk kira-kira lima meter menghulurkan sekitar 30 meter tetapi sebaliknya jauh lebih buruk daripada hampir setiap pilihan lain dalam setiap keadaan lain. Headshots membantu, tetapi tidak mencukupi pada sesuatu dengan kadar kebakaran ini rendah. Jangan gunakan striker 45 kecuali anda ingin sengaja menghalang diri anda.

Berikut adalah jadual stat yang komprehensif untuk banyak SMG Warzone untuk menjelajahi senarai kami. Tembakan-ke-membunuh termasuk tembakan kes terbaik dan terburuk yang diperlukan untuk pelbagai titik putus kesihatan musuh. Kami juga mempunyai statistik pengendalian untuk memberi anda gambaran lengkap setiap senjata.

Nama Kerosakan Tembakan untuk membunuh Rpm Mag Tambah nilai Iklan Pindah %
Aug 49 | 34 | 34 | 30 3-5 | 4-7 | 5-9 | 6-11 739 25 2.21s 238ms 97%
P90 40 | 25 | 25 | 22 3-8 | 4-12 | 5-16 | 7-20 905 50 2.78s 196ms 96%
MP5 49 | 34 | 34 | 30 3-6 | 4-9 | 5-12 | 6-15 798 30 2.79s 200ms 100%
Uzi 55 | 34 | 34 | 30 2-6 | 3-9 | 4-12 | 5-15 603 32 2.30 -an 163ms 99%
Bizon 55 | 34 | 34 | 34 2-6 | 3-8 | 4-11 | 5-14 654 64 2.11s 225ms 96%
MP7 40 | 25 | 25 | 22 3-8 | 4-11 | 5-15 | 7-18 950 40 1.97s 196ms 99%
Penyerang 45 55 | 34 | 34 | 30 2-6 | 3-9 | 4-12 | 5-15 605 25 1.70 -an 192ms 97%
Fennec 40 | 24 | 24 | 21 3-8 | 4-12 | 5-16 | 7-20 1085 25 2.36s 208ms 97%
ISO 36 | 25 | 25 | 22 3-6 | 5-9 | 6-12 | 7-14 882 20 2.23s 196ms 97%
MP5 (Perang Dingin) 44 | 31 | 31 | 27 3-5 | 4-7 | 5-10 | 6-13 854 30 2.48s 200ms 99%
Milano 821 49 | 43 | 39 | 36 3-4 | 4-5 | 5-7 | 6-9 576 32 2.37s 163ms 100%
AK-74U 49 | 34 | 31 | 31 3-5 | 4-8 | 5-10 | 6-13 696 30 2.52s 229ms 99%
KSP 45 62 | 40 | 40 | 40 2-4 | 3-7 | 4-9 | 4-12 510 30 2.40 -an 200ms 99%
Bullfrog 46 | 31 | 31 | 27 3-6 | 4-9 | 5-12 | 6-14 751 50 2.34s 200ms 99%
MAC-10 27 | 23 | 23 | 20 4-6 | 5-9 | 7-12 | 9-15 1118 32 2.00 -an 167ms 101%
LC10 41 | 27 | 27 | 24 3-5 | 4-7 | 5-10 | 6-13 800 34 2.2s 192ms 96%
Pistol paku 66 | 46 | 46 | 46 2-3 | 3-4 | 4-6 | 5-7 515 20 2.38s 229ms 100%
PPSH 33 | 26 | 26 | 23 3-5 | 4-8 | 6-10 | 7-11 904 32 1.98s 172ms 100%
OTS 9 45 | 34 | 34 | 30 3-6 | 4-9 | 5-12 | 6-14 855 20 ??s ??Cik 100%
CX-9 34 | 24 | 24 | 21 3-5 | 5-8 | 6-10 | 8-12 1036 20 1.98 179ms 101%
TEC-9 79 | 53 | 49 | 49 2-3 | 2-4 | 3-5 | 4-6 424 20 1.64s 217ms 100%
Lapa 49 | 33 | 31 | 31 3-5 | 4-6 | 5-8 | 6-10 700 30 2.10s 190ms 101%

SMG terbaik di Warzone

Dan di sana anda memilikinya! Mudah -mudahan sekarang anda seorang tuan senjata SMG, dan anda sudah bersedia untuk meletakkan pengetahuan baru anda untuk ujian. Sekiranya anda memerlukan sesuatu untuk memasangkan SMG anda, berikan panduan kami kepada senapang serangan terbaik di Warzone! Untuk idea loadout yang komprehensif, lihat panduan kami untuk Loadouts Terbaik di Warzone, atau Senarai Tingkat Senjata Warzone kami.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

SMG terbaik di Warzone

Askar memegang SMG yang dilindungi camo

Cabaran untuk mencari SMG Warzone Terbaik Terasa tidak pernah berakhir kerana lebih banyak lagi yang sering ditambah kepada koleksi senjata api kami. SMGS adalah sokongan yang ideal untuk serangan OP atau senapang sniper, tetapi tidak biasa untuk melihat mereka memimpin dalam loadouts perang terbaik. Sekiranya anda ingin mendekat dan peribadi dengan mangsa anda di Verdansk, ini adalah alat yang sesuai untuk pekerjaan itu.

Tidak mengejutkan, kami mengesyorkan menggunakan banyak senjata ini dalam Panduan Senjata Warzone Terbaik kami. Namun, jika anda mencari lebih banyak variasi, anda telah sampai ke tempat yang betul. Saya di sini untuk membimbing anda melalui sepuluh SMG di Warzone dan memberitahu anda mengapa mereka berhak mendapat tempat di beban anda.

SMG Warzone Terbaik

S-tier

MAC-10
Mac-10 adalah SMG yang cemerlang dengan kadar kebakaran yang cepat. Selagi anda mempunyai ketepatan yang baik dan dapat mengawal corak mundur yang agak jahat, anda akan dapat menghancurkan musuh anda sepenuhnya. Ini adalah pemilik bangga di tempat teratas di bahagian SMG, dan merupakan sandaran yang sempurna untuk senapang serangan Warzone Terbaik atau LMGS. Inilah senarai Morgan mengenai beban mac-10 terbaik untuk membantu anda menguasai di Verdansk dan Pulau Rebirth.

Bullfrog
Saya suka Bullfrog. Ia mempunyai saiz majalah yang besar, chunky, nilai kerosakan yang besar, dan keupayaan untuk benar -benar meningkatkan potensi jaraknya. Bagi saya, ia juga mempunyai faktor ‘itu’. Bullfrog akan sentiasa mempunyai punggung anda, dan ia boleh berfungsi sebagai SMG tradisional atau pistol sokongan sniper. Lihatlah beban bullfrog terbaik saya untuk membantu dengan sempurna menghiasi senjata untuk kemenangan.

MP5 (Perang Dingin)
Sekiranya anda tidak menggunakan Mac-10, ini harus menjadi pilihan SMG anda. MP5 Perang Dingin sepenuhnya ditumpaskan apabila dilancarkan, jadi anda mungkin sudah mendengar kuasa mistiknya. Walaupun ia belum berjaya membuat semula adegan-adegan pembunuhan beramai-ramai pada awal 2020, MP5 masih cakar kembali ke meta. Anda berpeluang untuk memenangi api berpeluh di tempat terbuka, tetapi mengapit adalah di mana MP5 benar -benar menonjol. Cuba beban mp5 berguna kami untuk maklumat lanjut.

A-peringkat

PPSH-41
PPSH-41 tidak membuat percikan besar apabila penambahan meta Warzone, tetapi dengan perubahan masa dan keseimbangan, ia benar-benar membuat nama untuk dirinya sendiri. Dengan Musim 3 lama berlalu, ia bukan senjata yang paling bergaya, tetapi terima kasih kepada mobiliti dan kadar api yang hebat, PPSH melakukan pekerjaan yang hebat di mana SMG lain sedikit lebih bersemangat. Pilihan kami untuk loadout PPSH-41 terbaik akan membantu anda menyempurnakan lampiran senjata ini.

OTS 9
OTS 9 benar -benar menghidupkan musuh anda dari jarak dekat. Bagi sesetengah orang, (termasuk saya), terasa lebih baik daripada Mac-10. Tidak dapat meletakkan jari saya mengapa. Untuk Loadout OTS 9 terbaik, anda perlu sama ada dek untuk jarak atau kelajuan -saya pasti mengesyorkan untuk pergi ke yang terakhir dan memasangkan pistol dengan senapang serangan yang bagus.

TEC-9
TEC-9 adalah pelik sebenar pistol. Secara lalai ia separa automatik, tetapi apabila anda meletakkan beban TEC-9 terbaik di atasnya, anda mendapat akses kepada kadar kebakaran yang berbeza. Saya akan mengesyorkan pergi penuh auto untuk SMG klasik yang sangat kuat, tetapi mod separa auto cukup menyeronokkan dan membuat playstyle yang unik jika anda sakit semua meta SMGs yang sama.

B-tier

Menang Lebih Banyak Dengan Loadouts Warzone Ini

MP7
MP7 Modern Warfare menyerbu ke perhatian sekali lagi pada September lalu, tetapi tidak perlu menukarnya jika anda selesa menggunakannya. Pembunuh padat ini mudah dicadangkan untuk kebanyakan situasi, dan saya juga memilih beban mp7 terbaik untuk membantu anda memanfaatkannya. Berbanding dengan SMG yang lain yang ditawarkan, kadar kebakaran dan mobilitasnya sukar di atas. Mengosongkan klip penuh tembakan yang tepat akan dengan cepat meningkatkan kiraan membunuh anda dan Scupper rancangan skuad musuh.

Milano
Milano dulu sampah. Kemudian ia mendapat buffed sehingga ia menjadi SMG terbaik dalam permainan. Sekarang, ini adalah pilihan yang sangat baik dan baik untuk orang yang menikmati kadar kebakaran yang perlahan dan sifat pelbagai yang baik.

CX-9
CX-9 telah ditambah kepada peperangan moden baru-baru ini. Kejutan, apa dengan Call of Duty: Vanguard keluar segera, tetapi selamat datang. CX-9 adalah SMG yang bagus dan sederhana yang melakukan apa yang dikatakannya pada timah. Ia mengatasi kerosakan yang besar, dan senjata sekunder anda, seperti XM4 atau Stoner 63 dapat menangani seluruh julat.