WWII Online – Skala Besar Gabungan Permainan Arms untuk PC dan Mac – Main Percuma Sekarang!, Perang Dunia 2: Permainan Strategi WW2 в Steam

Зап (

Untuk pengalaman yang disengajakan dan teratur, tetapi tidak kurang menarik tindakan WW2, pertempuran dekat adalah permainan strategi yang sangat baik untuk diperiksa.

Permainan komputer WW2

Sokongan Pembangunan Francais Dalam Talian WWII

Menyokong hosting dan perkhidmatan permainan

Buka kunci semua senjata infantri standard

Buka kunci semua kenderaan (udara, darat dan laut)

Buka kunci penciptaan skuad – perintah krew anda

Buka kunci semua forum dan ciri komuniti

Buka kunci penyesuaian decal kenderaan khas

Dapatkan pangkat dalam permainan maksimum untuk avatar anda

Dan banyak lagi!

WWII Online adalah 100% pemain yang dibiayai. Semua langganan pergi untuk menyokong studio pembangunan kami dan pemeliharaan kos pelayan. Bantu kami mengembangkan masa depan WWII Online dan menjadi pelanggan hari ini!

Rekod WWII Online

Kawasan dimainkan terbesar dalam permainan video penembak

MMO Pertama Penembak Pertama Orang (FPS) VIGEOGAME

Permainan Perang Dalam Talian Multiplayer Multiply Multipely

Berita dalam talian WWII

Inilah berita terkini dari tikus. Baca peta jalan semasa kami.

Memorial dalam talian WWII: 24 September

Komuniti kami, sama ada melanggan, tidak aktif, atau percuma, telah terikat dengan rakan-rakan yang menikmati WWII dalam talian. Fakta tunggal itu menyeberangi gabungan puak dan membawa kepada pemain yang berkumpul di seluruh dunia untuk meraikan persahabatan dan semangat mereka untuk permainan kami. Dengan peredaran masa, komuniti kami telah kehilangan rakan, rakan sekerja, dan pemain.

Pemenang Operasi Valkyrie: Memburu Xoom

Beberapa pergaduhan luar biasa berlaku di seluruh dunia permainan untuk Operasi Valkyrie, dan sudah lama saya diburu oleh begitu banyak! Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada semua orang yang keluar dan mengucapkan selamat ulang tahun, sementara pada masa yang sama mengenali 17 pemain teratas yang membunuh saya. Operasi dalam permainan ada di sini untuk kekal dan menantikan beberapa lagi yang akan diumumkan tidak lama lagi pada Discord, yang terletak di https: // Discord.GG/WWIIONLINE . Teruskan membaca untuk mengetahui pemenang Operasi Valkyrie!

Operasi Valkyrie: Ahad 9/10/23

The Memburu Xoom AKA: Operasi Valkyrie adalah hari Ahad ini, 9/10/23 pada jam 12 malam Pacific Time (Server/GMT -8), iaitu 2 petang pusat, 3 petang. Semua akses kini dibuka dan sama ada anda seorang pemain baru atau veteran yang kembali, hanya log masuk dan bermain, dan akaun anda akan mempunyai segala-galanya secara percuma. Tiga pemain teratas yang membunuh Xoom akan menerima ganjaran, dan kerana ia adalah hari lahirnya, kami mengharapkan anda masuk untuk memburu bos! Pastikan anda menyertai saluran Hunt-for-Room Discord dan melaporkan sebarang penampakan, membunuh tikus kini diaktifkan!

Зап (

Погрите acara п sebagai битвы ворой мировой войны! Коpire, дайй н н н н н н й й й й й д д д д д д д д д д д д д д д к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к коaf дайamaan,! Вора мироваalu вна начааook, и ы проединитеа к в ж ж н н н н ж ж ж ж жq р р жж р н ж ж ж ж ж жq р р ж ж ж ж ж ж жq р р ж ж ж ж ж ж жq р р ж ж ж ж ж ж жq р р ж ж ж ж ж ж жq р р ж ж ж ж ж ж ж жq р р ж ж ж ж ж ж ж ж жq р р ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж жж.
В з н н н н ыμ нaraan мововое Oleh GRE. Вы можете повети союзные войа на ш foto п п п п п п й ш; Ы тжж можете кеоандоовать сранаemahan ое и защищать аат а н н н щ щ щ щ щ щ щ щ щ щ щ щ щ щ щ щ щ щ щ щ щ щ щ щ щ щ щqйщ “. Э э э п ш ш ш ш ш ш ш ш ш ш ш ш ш ш шйо.

Фе gol

    То foto мироваalu вна 2! Р ы ы ы ы ы ы ы ы ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж жq и ы ж ж ж ж ж ж ж ° oto и ж ж ж жо и ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж жq и ы ж жоои и ы ж жоq и ы жооы и ж ж dada.
    30+ и mengubah ха ка маний WW2 (3 уовн hadapan сожноа) и 270 военых заданий. Иыы mengubah нощощие и fotoOоесеа с с н н н н н н н н й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й йй.
    – Каманияа за ганию: юнкерк Oleh битва, оери hadapan,.
    – Каманияа за союзников: битва за британию, зож, ы заа,.
    Ы беете выоол gelь р зные миadual: захватить цел, соооойетн, “arah, во sebagai воооook зоосозетжж” arah, ый permukaan ооосозaiki, врага и т. д.

Ujukan оение контента д з з сых\

Р bahawa

Эта игра может содержать контент, не подходящий для всех возрастов или для просмотра на работе: Сцены насилия или жестокости, Контент для взрослых

17 Permainan Strategi Perang Dunia 2 Terbaik sepanjang masa

Syarikat Heroes 2 | Permainan Strategi WW2 Terbaik

Perang Dunia 2 adalah salah satu tetapan sejarah yang paling popular dalam permainan strategi. Konflik besar -besaran membolehkan pelbagai jenis permainan menangani teater dan perspektif yang berbeza, dari pertengkaran terkecil kepada komplot politik dan diplomatik kuasa dunia. Potensi kreatif sedemikian telah menghasilkan simulasi sejarah yang tepat, permainan taktik kompetitif berorientasikan tindakan, dan segala-galanya di antara. Untuk membantu pendatang baru untuk genre strategi dan tajuk sejarah secara umum, berikut adalah permainan strategi WW2 terbaik dengan satu entri setiap francais.

Permainan strategi ww2 terbaik

17. Armada Atlantik

Permainan Fleet Atlantik

Pemaju: Permainan Killerfish
Penerbit: Permainan Killerfish
Platform: PC, macOS

Memulakan senarai adalah satu-satunya permainan yang berfokus pada peperangan tentera laut dari Killerfish Games. Armada Atlantik adalah perwakilan pertempuran strategik dan tentera laut yang sangat tepat di Atlantik kerana Kriegsmarine Jerman cuba memotong Kepulauan British dari Bekalan.

Kapal dimodelkan dengan indah dan mengalami kerosakan yang realistik terhadap subsistem, memberikan pemain yang tepat untuk mendapatkan maklum balas mengenai keadaan pasukan mereka. Permainan ini juga termasuk sistem penglihatan yang berkesan, mengesan, dan sistem tembakan untuk mencerminkan julat yang realistik di mana kapal berjuang.

Armada Atlantik pasti jatuh ke dalam kategori simulator daripada rompakan yang penuh aksi dan oleh itu mempunyai keluk pembelajaran yang tinggi dan UI yang kikuk. Walaupun begitu, sistem permainan agak rumit dan setia kepada sejarah. Oleh kerana kejayaan permainan ini, kita belum melihat permainan perang tentera laut berulang kejayaan seperti itu.

16. Perintah Strategik WWII: Dunia di Perang

Perintah Strategik Dunia Dunia Dunia dalam Perang

Pemaju: Perisian Fury
Penerbit: Perisian Slitherine
Platform: Pc

Beberapa permainan seterusnya juga boleh dikelompokkan ke dalam kategori simulasi bersama dengan armada Atlantic, dengan tepat mewakili sejarah tetapi menderita isu kebolehaksesan pemain, oleh itu mengapa mereka lebih rendah dalam senarai. Walau bagaimanapun, pernah difahami dan dikuasai, “wargames raksasa” ini adalah beberapa permainan yang paling mengasyikkan di luar sana. Perintah Strategik WWII: Dunia di Perang adalah salah satu tajuk sedemikian.

Permainan ini pasti boleh dianggap sebagai rakan sejawat hex-and-counter berasaskan giliran kepada Hearts of Iron 4 kerana kedua-dua permainan menangani skala strategik besar operasi WWII. Pemain mesti memerintah sama ada sekutu atau paksi dan mengalahkan lawan mereka menggunakan ekonomi, sumber, dan angkatan bersenjata negara mereka.

Perintah Strategik menonjol sebagai permainan strategi besar kerana ia memudahkan dan menyelaraskan beberapa unsur -unsur yang lebih menakutkan genre, menjadikannya titik permulaan yang baik untuk mencelupkan kaki anda ke dalam dunia simulasi simulasi monster.

15. Perang Gary Grigsby di Timur 2

Perang Gary Grigsby di Timur 2

Pemaju: 2by3 permainan
Penerbit: Permainan Matrix
Platform: Pc

Satu lagi wargame hex-and-counter, Perang Gary Grigsby di Timur 2 memfokuskan tindakan di bahagian timur.

Tidak seperti entri sebelumnya, Perang di Timur 2 adalah lebih banyak permainan skala operasi, di mana keputusan politik dan diplomatik yang lebih besar mengambil tempat duduk belakang, manakala pertempuran, logistik, dan manuver unit adalah peringkat tengah. Front Timur adalah suasana yang sempurna untuk meneroka beberapa kempen terbesar WW2 kerana jarak yang luas dan sejumlah besar tentera.

Pemain akan memerintah sama ada Wehrmacht atau Tentera Merah berjuang untuk mengambil objektif wilayah tertentu dan mendapat mata kemenangan. Jumlah unit dan sistem dalam permainan adalah mengejutkan dan akan mengambil banyak masa untuk melewati.

Walaupun betul -betul menakutkan, Perang di Timur memberikan pengalaman perang strategik yang terbaik di mana dilema dan keputusan akan mencerminkan pemikiran dan pertimbangan para komandan pada masa itu.

14. Taktik Graviteam: Mius Depan

Taktik graviteam mius depan

Pemaju: Graviteam
Penerbit: Graviteam
Platform: Pc

Permainan yang lebih kecil untuk memastikan, tetapi tidak kurang menarik, taktik graviteam: Mius Front adalah permainan taktikal besar di mana pertempuran taktikal peringkat batalion mengambil peringkat tengah, setanding dengan bahagian keluli Eugen Systems yang lebih baru-baru ini. Apa yang membezakan taktik graviteam, bagaimanapun, adalah perhatiannya terhadap perincian dan realisme.

Anda tidak akan mendapati lebih realistik mengambil pertempuran berskala besar daripada taktik graviteam, kerana pemain perlu memberi pesanan kepada infantri, tangki, artileri, dan segala macam aset sokongan untuk menyelesaikan objektif tempatan dan lebih besar. Walaupun mengekalkan beberapa UI yang sukar dibaca dan reka bentuk grafik yang agak bertarikh, perkara terbaik mengenai Graviteam adalah keupayaannya untuk menangkap rasa menakutkan pertempuran taktikal.

Pada satu ketika, anda memberi pesanan kepada skuad dan senapang anti tangki untuk mengambil kedudukan bertahan, tetapi pertempuran tiba-tiba boleh bermula tanpa banyak amaran. Pertama ada satu letupan, maka perkara seterusnya, dan seterusnya yang anda tahu, kuasa anda dikelilingi. Mengambil masa untuk mempelajari arahan dan kebolehan pastinya bernilai untuk mengalami penyesuaian yang sahih dari pertengkaran WW2.

13. Blitzkrieg 2

Blitzkrieg 2

Pemaju: Nival Interactive
Penerbit: Perisian CDV
Platform: Pc

Dari simulasi yang tepat hingga menyeronokkan aksi tulen, Blitzkrieg 2 adalah salah satu permainan WW2 yang lebih tua dalam senarai. Umurnya telah dilakukan sedikit untuk menutupi pengalaman pantas dan letupan RTS klasik, walaupun tanpa bangunan asas.

Walaupun tidak begitu rumit seperti beberapa pesaing genre, seperti Starcraft atau Age of Empires, Blitzkrieg 2 masih menangkap intipati permainan tersebut dalam kawalan unit aktif yang mudah. Di mana lagi anda akan mendapat keseronokan untuk menjalankan perkara -perkara dengan tapak dan meniupkan barang -barang dengan fesyen yang mulia?

Kekurangan bangunan asas mungkin kelihatan seperti titik lemah utama untuk permainan, tetapi sebenarnya sebaliknya, memfokuskan perhatian pemain pada arahan unit dan membuat keputusan taktikal. Blitzkrieg jelas tidak mencerminkan beberapa dinamik tempur sebenar yang terdapat di graviteam; Ia masih merupakan percubaan yang menarik untuk menggabungkan tetapan WW2 dengan perasaan reka bentuk permainan yang sezaman dan patut diperiksa bersama dengan asalnya.

12. Akademi Pertempuran 2: Depan Timur

Battle Academy 2 Front Timur

Pemaju: Perisian Slitherine
Penerbit: Perisian Slitherine
Platform: PC, macOS

Akademi Pertempuran 2: Front Timur adalah antitesis lengkap untuk tindakan diesel Blitzkrieg.

Battle Academy adalah permainan taktik berasaskan giliran meneroka pertengkaran antara Tentera Merah dan Wehrmacht di bahagian timur. Permainan ini mempunyai prinsip reka bentuk yang sama dan menggunakan enjin permainan yang sama seperti siri Field of Glory Byzantine Games, yang terkenal dengan ketepatan sejarahnya dan permainan taktikal yang mendalam.

Akademi Pertempuran, walaupun lebih kecil dalam skala daripada taktik graviteam, masih menangkap kerumitan peperangan senjata gabungan. Setiap pertunangan dan keadaan tertentu akan menjadi teka -teki yang sukar, tetapi menyeronokkan untuk diselesaikan dengan sebilangan besar unit yang ada. Walaupun tidak semestinya mencengkam secara grafik, Akademi Battle mempunyai lebih mudah dan lebih mudah untuk memahami UI daripada beberapa simulasi simulasi yang lain dalam senarai, menjadikannya lebih mudah, lebih mudah difahami, dan salah satu permainan strategi WW2 yang terbaik.

11. Warsaw

Kajian Permainan Warsaw

Pemaju: Susu pixelated
Penerbit: Susu pixelated
Platform: PC, PS5, PS4, Xbox One, Switch

Berdiri dari Sukan Berat Ketenteraan, Warsaw berpusat pada usaha heroik pejuang perlawanan Poland semasa pemberontakan Warsaw pada tahun 1944.

Penjelasan Susu Pixelated ke dalam permainan video bersejarah telah memanfaatkan rintangan Poland yang terdesak dan inspirasi yang cuba membebaskan Warsaw dari kawalan musuh dengan harapan sokongan dari Angkatan Darat Merah yang mendekati.

Di mana kebanyakan permainan dalam senarai adalah sama ada strategi besar atau permainan taktik, Warsaw adalah serupa dengan crawler penjara bawah tanah, yang diilhamkan oleh penjara paling gelap, reka bentuk yang berkesan mencerminkan cabaran peperangan gerila bandar. Walaupun naratif permainan tidak cukup melekat pendaratan dalam kesimpulannya, gaya seni yang luar biasa dan penerokaan penting dimensi yang kurang bernasib baik dari WW2 menjadikan permainan bernilai sekurang -kurangnya sekali.

10. Kad – Permainan Kad WWII

Permainan Kards

Pemaju: 1939 permainan
Penerbit: 1939 permainan
Platform: PC, MacOS, iOS

Semasa membincangkan permainan strategi WW2 yang terbaik, Kards adalah entri yang paling berbeza kerana ia mengambil bentuk permainan kad yang boleh ditagih.

Kards jelas tidak berusaha untuk ketepatan sejarah kerana banyak tropes permainan kad (seperti statistik unit yang dicabut) menjadikan simulasi yang benar mencabar, tetapi sekurang -kurangnya permainan mendapat kesan dan rasa keseluruhan dinamik tempur WW2 ke tee ke tee. Permainan ini mewakili garis depan peralihan sebagai lawan untuk mengawal untuk menggunakan bala bantuan untuk menekan kelebihan, sambil menguruskan mata wang bekalan mereka untuk meletakkan unit baru, mengaktifkan kebolehan, dan menyerang.

Sekiranya ada satu perkara yang Kards mendapat betul, itu adalah estetika WW2 dalam karya seni kad dan reka bentuk bunyi. Pemaju mengambil inspirasi dari poster propaganda yang tepat dan karya seni untuk menjadikan CCG mereka sebagai salah satu permainan yang paling mengagumkan di pasaran. Ia begitu jelas dalam rupa dan merasakan bahawa ia hampir kelihatan seperti mereka menggali permainan dari beberapa kotak mainan era WW2 lama.

9. Warplan: Pacific

Warplan Pacific

Pemaju: Kraken Studios
Penerbit: Permainan Matrix
Platform: Pc

Permainan simulasi WW2 kelihatan seperti mereka berkembang pada kadar siput, tetapi siri Warplan menunjukkan tanda-tanda perkembangan kecil tetapi penting dalam sub-genre. Warplan: Pasifik beralih tindakan dari Teater Eropah ke Pasifik Eponymous, memberi tumpuan lebih kepada operasi Angkatan Laut, Amfibia, dan Udara. Perubahan dalam tetapan sahaja menjadikan permainan ini patut diperiksa kerana terdapat sedikit permainan yang menonjol di Teater Pasifik.

Skala Warplan mendapati dirinya di antara Hati Besi 4 atau Perintah Strategik dan Perpaduan Perintah 2. Pemain akan mempunyai akses kepada satu bahagian besar perang dengan unsur -unsur pengurusan ekonomi dan politik dan bukannya seluruh dunia.

Sebagai simulasi simulasi hex-and-counter yang lebih moden, Warplan melakukan tugas yang baik untuk menyelaraskan UI dan menjadikan pengalaman keseluruhan kurang menggembirakan, sambil mengekalkan kerumitan wargam raksasa. Bagi seseorang yang ingin masuk ke dalam permainan WW2 jenis ini, Warplan: Pacific adalah titik masuk yang hebat.

8. Panzer Corps 2

Panzer Corps 2

Pemaju: Permainan Flashback
Penerbit: Perisian Slitherine
Platform: Pc

Panzer Corps 2 mengikuti jejak langkah pendahulu rohaniya, Panzer General. Panzer Corps adalah permainan strategi berasaskan giliran yang sama menarik ke terasnya, tetapi dengan grafik yang dikemas kini dan mekanik halus. Penggabungan ganjil pertempuran taktikal yang dicabut pada skala operasi membuat permainan merasa lebih seperti catur daripada beberapa permainan taktikal lain dalam senarai.

Ini pastinya bukan ketukan pada permainan dan sebenarnya berfungsi untuk menumpukan pengalaman pemain pada membuat keputusan yang baik dan bukannya mengomel melalui wikis sejarah, memikirkan ciri-ciri setiap unit. Panzer Corps 2 memperkenalkan unsur -unsur baru kepada pengalaman, seperti wira dan peningkatan pencapaian unit, serta membunuh kosmetik dan pilihan penyesuaian dengan berkesan untuk mendasarkan permainannya dan memberi pemain sentuhan peribadi kepada pasukan mereka.

Ia tidak begitu tegar seperti beberapa wargames simulasi yang lebih awal dalam senarai, tetapi ia mudah dibaca dan dinamik keras-ke-musas memberikan kualiti ketagihan, kualiti yang terdapat hanya dalam permainan strategi WW2 yang terbaik.

7. Lelaki Perang: Skuad Serangan 2

Skuad Serangan Lelaki Perang 2

Pemaju: DigitalMindsoft
Penerbit: Syarikat 1C
Platform: Pc

Pernah mahu melihat bagaimana Rambo akan tampil dalam tetapan WW2? Pernah mahu merasakan tindakan pendarahan skuad? Lelaki Perang: Skuad Serangan 2 hanyalah permainan untuk majlis itu. Ia adalah salah satu permainan taktikal skala yang lebih kecil dalam senarai, tetapi hanya berfungsi untuk menekankan tindakan kejam dan pertempuran berdarah.

Lelaki Perang adalah permainan taktikal berasaskan skuad di mana pemain mempunyai pelbagai jenis pasukan, tangki, dan peralatan untuk digunakan, semua dimodelkan secara realistik (diberikan, dengan beberapa kegelapan). Kerja berpasukan dan taktik kreatif adalah nama permainan dalam Lelaki Perang sebagai Pertempuran Maut tanpa persiapan yang baik dan penggunaan perlindungan yang berkesan.

Walaupun perhatiannya terperinci, lelaki perang bukanlah simulasi yang tepat dalam tempoh itu, seperti skala peta yang tidak menampung untuk julat pistol yang dilaksanakan secara realistik, tetapi itu tidak mendapat jalan kejayaan keseluruhan dalam menunjukkan seram dan kekacauan pertempuran WW2.

6. R.U.S.E.

Permainan Ruse

Pemaju: Sistem Eugen
Penerbit: Ubisoft
Platform: PC, Xbox 360, PS3, MacOS

RTS klasik kedua dalam senarai ini, r.U.S.E. mungkin pada mulanya kelihatan seperti penghalusan kecil standard rawa permainan yang lebih popular seperti Starcraft dengan bangunan asas yang lebih mudah dan perhimpunan sumber. Walau bagaimanapun, r.U.S.E., Walaupun tidak betul -betul tepat untuk sejarah, adalah RT yang menarik yang melakukan tugas yang sangat baik untuk menggambarkan perasaan umum kerusi bahawa kebanyakan permainan RTS klasik terlepas. Ini berasal dari kadar sengaja, peta besar, dan masa yang lebih tinggi untuk membunuh diri.

Kemuncak terbesar r.U.S.E. adalah kemasukan ciri senama, di mana pemain boleh menjejaskan bahagian medan perang dengan kesan global, seperti mempercepatkan unit atau menyamarkan pasukan dari peninjauan musuh.

Walaupun Eugen Systems tidak sepenuhnya menggunakan tema WW2 dalam R R.U.S.E., Ia masih merupakan salah satu permainan yang paling inovatif dalam senarai ketika datang ke permainan strategi Perang Dunia 2.

5. Syarikat Heroes 2

Syarikat Heroes 2

Pemaju: Hiburan Relik
Penerbit: Sega, interaktif liar
Platform: PC, MacOS, Linux

Mengecas ke bahagian terakhir senarai dengan bang besar-bajet adalah syarikat wira 2. Walaupun pada pelancaran COH 2 mempunyai banyak isu yang menjadikannya lebih rendah daripada pendahulunya yang sangat berjaya dan masih dihormati, dari masa ke masa Relic telah membentuknya menjadi salah satu permainan yang lebih sengit dan kompetitif dalam ingatan baru -baru ini. Kejohanan diadakan secara teratur dan permainan masih melihat kemas kini utama dan patch meningkatkan prestasi dan menangani masalah keseimbangan.

Syarikat Heroes 2 berjaya di dua bidang: intensiti tindakan taktikal dan reka bentuk puak. Dalam banyak cara, COH 2 menggabungkan sifat mendalam Siri Lelaki Perang dan kerumitan taktikal Battle Academy 2 menjadi perwakilan sinematik yang mengagumkan dalam pertempuran taktikal WW2. Permainan ini juga mempunyai lima puak, semuanya dengan mekanik, kekuatan, dan kelemahan mereka yang unik yang akan mengambil beratus -ratus jika tidak beribu -ribu jam untuk menguasai.

Walaupun kempen Permainan Base adalah kekacauan cliche-riddled (walaupun kempen pengembangan serangan Ardennes cukup kemas), ia tidak membayangi syarikat reka bentuk yang sangat baik dan adegan multiplayer yang sihat.

4. Tutup Pertempuran: Pencerobohan: Normandy

Pencerobohan Pertempuran Tutup Normandy

Pemaju: Permainan atom
Penerbit: Mattel Interactive
Platform: Pc

Untuk mengambil lebih realistik pada pertempuran taktikal WW2, pertempuran dekat: Pencerobohan: Normandy adalah permainan tertua dalam senarai, yang dihantui dari tahun 2000. Nasib baik, siri ini masih kuat, baru -baru ini membuat peralihan, walaupun satu kontroversi, hingga 3D penuh. Tajuk -tajuk lain seperti Stand Last di Arnhem juga patut dilihat, tetapi pencerobohan: Normandy adalah wakil terbaik dari kualiti keseluruhan siri ini.

Tutup Pertempuran Tutup memberi tumpuan kepada pertempuran taktikal berskala kecil masa nyata dengan model moral, senjata, dan pemfaktoran kerosakan yang realistik ke dalam membuat keputusan pemain. Terdapat pelbagai mod dari senario yang berdiri sendiri, sepanjang jalan ke kempen giliran yang besar yang menggambarkan D-Day dan seterusnya.

Untuk pengalaman yang disengajakan dan teratur, tetapi tidak kurang menarik tindakan WW2, pertempuran dekat adalah permainan strategi yang sangat baik untuk diperiksa.

3. Bahagian keluli 2

Bahagian keluli 2

Pemaju: Sistem Eugen
Penerbit: Sistem Eugen
Platform: Pc

Di mana beberapa permainan menekankan realisme dan yang lain keamatan emosi pertempuran WW2, Bahagian Keluli 2 membawa banyak unsur -unsur ini bersama -sama mewujudkan salah satu pengalaman permainan strategi holistik terbaik holistik. Walaupun Eugen Systems tidak mengorbankan reka bentuk permainan yang memihak kepada ketepatan sejarah, ada sistem yang cukup dalam permainan yang sekurang -kurangnya memberi gambaran terhadap taktik WW2. Mengambil pelajaran dari Ruse, Eugen berkesan menggunakan tetapan WW2 untuk memaklumkan reka bentuk permainan keseluruhan mereka.

Sama seperti Syarikat Heroes 2, Multiplayer Divisyen Steel agak kompetitif dengan pelbagai mod dan pilihan. Permainan ini juga merangkumi siri kempen umum tentera yang hebat yang berlaku semasa serangan Soviet Operasi Bagration dan Beyond, yang merupakan total perang-esque dalam pelaksanaan mereka dengan pergerakan strategik berasaskan giliran dan pertempuran masa nyata memainkan peranan. AI yang dipersoalkan dan beberapa masalah mengimbangi kempen menghalang pengalaman sedikit, tetapi tidak mencukupi untuk mengabaikan mod sepenuhnya.

Secara keseluruhannya, terdapat banyak perkara yang perlu dilakukan dan belajar di Divisyen 2 keluli yang pemain dapat dengan mudah tenggelam berjam -jam bekerja pada taktik baru, komposisi daya, dan strategi.

2. Hati besi 4

Hati besi 4

Pemaju: Studio Pembangunan Paradoks
Penerbit: Paradox interaktif
Platform: PC, MacOS, Linux

Kembali ke Perspektif Strategik, Hati Besi 4 adalah salah satu permainan strategi grandbox sandbox skala terbesar di pasaran sekarang. Tidak seperti beberapa permainan terdahulu Paradox, yang penuh dengan isu UI, permainan baru -baru ini seperti Hearts of Iron 4 telah menyaksikan peningkatan besar -besaran terhadap kebolehcapaian. Sifat kotak pasir permainan juga memberi lebih banyak kebebasan bagi pemain untuk memilih pendekatan mereka dan mengambil negara mereka ke mana -mana arah yang mereka lihat sesuai.

Tema utama untuk beberapa permainan teratas dalam senarai ini adalah bahawa mereka tidak semestinya tepat atau setia kepada sejarah, tetapi kelebihan mereka adalah bahawa pemaju memberi tumpuan kepada memperkenalkan penetapan kepada sebanyak mungkin pemain, yang membawa kepada penambahbaikan selanjutnya, penambahbaikan dan kemas kini. Apa yang Hati Besi 4 yang betul adalah memberikan rasa pengeluaran perindustrian dan perintah strategik sumber, ketenteraan atau sebaliknya, yang diperlukan untuk memimpin usaha perang.

Sebagai salah satu daripada satu-satunya permainan strategi besar masa nyata, pengambilan yang menyeluruh dan sistem politik, diplomatik, dan ekonomi yang berkesan menjadikan Hati Iron 4 A mesti memiliki untuk peminat sejarah dan strategi.

1. Perpaduan Perintah 2

Perpaduan Komando 2 Kajian 45

Pemaju: 2 × 2 permainan
Penerbit: 2 × 2 permainan, croteam
Platform: Pc

Permainan yang ditetapkan sejarah mempunyai tugas yang sukar kerana kedua-duanya menggambarkan sejarah dengan cara yang hormat, tetapi juga boleh diakses oleh pemain-selalunya kedua-dua gol ini bertentangan. Perpaduan Perintah 2 adalah contoh terbaik gabungan kebolehcapaian realisme dan permainan yang lancar, yang membolehkan pemain memudahkan sistemnya dan menghabiskan lebih banyak masa untuk membuat keputusan yang kompleks dan memuaskan.

Perpaduan Perintah 2 memenuhi permainan strategi dinamik yang mudah dan sukar untuk dilakukan dengan sempurna, sementara pada masa yang sama tepat menggabungkan unsur-unsur sejarah perintah operasi, seperti bekalan, garis komunikasi, dan kelaziman yang berpengaruh Doktrin Schwerpunkt (serangan pekat). Walaupun perpaduan perintah pertama agak lama sekarang, ia juga patut diperiksa kerana banyak sistem menarik yang sama dapat ditemui di sana.

Permainan ini tidak menakjubkan secara grafik, tetapi cukup menyenangkan untuk melihat. Paling penting dari semua, UI melakukan pekerjaan yang hebat untuk mempersembahkan pemain dengan maklumat penting dengan cepat dan cekap.

Walaupun ia benar -benar hanya mempunyai mod kempen dan tidak ada multiplayer untuk bercakap, ada permainan yang cukup menarik dalam kempen untuk mencabar pemain berkali -kali. Perpaduan Perintah 2 benar -benar puncak reka bentuk permainan strategi WW2.

Beberapa liputan yang anda dapati di burung hantu berbudaya mengandungi pautan afiliasi, yang memberikan kami komisen kecil berdasarkan pembelian yang dibuat dari melawat laman web kami. Kami meliputi berita permainan, ulasan filem, gusti dan banyak lagi.