Wrath of the Machine (RAID) | Destiny Wiki | Fandom, Destiny: Wrath of the Machine Guide and Walkthrough |

Takdir: Kemarahan Panduan Mesin dan Walkthrough

Enjin pengepungan memerlukan bahagian pengganti untuk meneruskan di sepanjang dinding. Berhampiran penghalang kedua, skiff akan menyampaikan sekumpulan jatuh termasuk kapten utama. Membunuh kapten ini akan menyebabkan skiff menjatuhkan bahagian pengganti – pemacu, kepala perang, dan blok enjin – dan meninggalkan, dan juga akan memulakan pemasa tersembunyi yang tamat tempohnya akan menyebabkan enjin pengepungan meletup dan menghapuskan fireteam. Bahagian mesti diambil dengan cepat dan dimasukkan ke dalam lokasi yang betul di enjin pengepungan sebelum pemasa tamat.

Wrath of the Machine (RAID)

Fireteam bermula di Foundry 113. Terdapat tiga pemintal di kawasan yang memerlukan voltan untuk beroperasi – di tengah, dan ke kiri dan kanan platform pusat. Voltan boleh dikumpulkan oleh penjaga yang bersentuhan dengan plat bercahaya yang tersebar di seluruh kawasan. Menyentuh plat caj akan memberikan Guardian tahap voltan, dan empat plat mesti disentuh untuk Guardian untuk mencapai voltan maksimum. Sekali voltan maksimum telah dicapai, ia boleh dihantar ke mana -mana pemutar dengan berdiri di cincin di sekelilingnya dan menekan persegi/x. Sekiranya penjaga mengumpul sebarang voltan dan gagal mengumpulkan lebih banyak atau menyerahkannya kepada pemutar sebelum pemasa tamat, mereka akan mati.

Setiap pemutar memerlukan empat penghantaran voltan untuk mencapai kuasa penuh. Sebaik sahaja pemutar tunggal telah mencapai tahap ini, Vosik akan bertelur di platform pusat dan secara berkala teleport ke lokasi lain. Shanks besar yang dipanggil pemakan voltan akan muncul dan cuba mengalirkan voltan dari pemintal. Apabila ketiga -tiga pemintal telah dibawa ke voltan maksimum, mereka akan mula menghasilkan caj Siva, bom kecil yang mungkin dijemput oleh penjaga dan membuang Vosik. Dengan pertuduhan yang cukup memberi kesan perisainya akan jatuh, membolehkan dia rosak untuk masa yang singkat. Caj Siva akan terus dihasilkan dalam tempoh ini, dan juga boleh digunakan untuk merosakkannya.

Proses ini mesti diulang sehingga kesihatan Vosik turun kepada kira -kira 15%, di mana dia akan berundur dan pintu masuk ke kawasan seterusnya akan dibuka.

Ulasan Pakar Gamespot

24 November 2020

Vosik Fasa 2 []

Vosik seterusnya ditemui di Den Splicer, berdiri di atas platform yang menghadap ke bilik besar dibahagikan kepada 3 lorong, dengan pemintal di siling dan empat bilik kecil di sisi. Dia akan disertai dengan sebilangan besar minions dan sekali lagi dilindungi oleh perisai yang tidak dapat ditembusi.

Tidak lama selepas pertemuan bermula, pemintal di siling bilik akan mengaktifkan dan menjatuhkan tiga caj Siva; Kedudukan tepat mereka berbeza -beza tetapi akan selalu ada di sebelah kiri, satu di sebelah kanan, dan satu di tengah. Penjaga mesti mengumpulkan caj ini dan menyegerakkan lontaran mereka untuk memukul Vosik dengan ketiga -tiga tuduhan secara serentak untuk memaksimumkan kerosakan pada perisainya.

Setelah tuduhan dilemparkan, salah satu monitor TV di belakang Vosik akan mengaktifkan. Monitor ini mesti disasarkan dan dimusnahkan oleh seluruh Fireteam, jika tidak, Vosik akan menggunakan serangan kawasannya sebelum ini. Memecahkan Monitor akan membolehkan caj Siva tambahan jatuh, dan sub-kitaran ini berulang sehingga perisai Vosik benar-benar turun, membolehkan pasukan merosakkannya.

Vosik kemudian akan mendapatkan semula perisainya dan mula mengenakan serangan muktamadnya, disertai dengan mesej “Siva Density Critical”. Serangan ini mungkin terselamat dengan memasuki “bilik bersih” di kedua -dua belah kawasan utama. Pada bila -bila masa, hanya dua dari empat bilik yang boleh digunakan, satu di sebelah kiri dan satu di sebelah kanan, tetapi seluruh fireteam harus memasuki bilik yang sama bersama kerana setiap bilik hanya boleh digunakan sekali semasa pertemuan. Apabila setiap ahli pasukan yang tinggal memasuki bilik yang bersih, ia mesti diaktifkan dengan menembak atau melebarkan suis di dalamnya sebelum serangan Vosik.

Setelah bertahan serangan kawasan, keseluruhan kitaran dimulakan semula. The Guardians mempunyai lima peluang untuk menjatuhkan perisai Vosik dan melakukan kerosakan yang cukup untuk membunuhnya – tidak ada ruang bersih yang tersedia untuk bertahan dengan serangan kawasan kelima.

Atas kematian, Vosik akan menjatuhkan ganjaran dan cache Siva akan muncul di platform pusat. Petikan akan dibuka di bahagian belakang bilik bersih sebelah kanan yang paling dekat dengan monitor, yang membawa kepada urutan melompat lain dan pertemuan seterusnya.

Enjin pengepungan []

Pasukan akan muncul di puncak di bawah enjin pengepungan dan menjelajah ke puncak dinding, kawasan terbuka yang luas dengan penghalang dalam jarak yang menghalang kemajuan selanjutnya. Apabila sampai ke halangan, cutscene pendek akan bermain – enjin pengepungan akan mengaktifkan dan mula mengepung ke arah fireteam, meletakkan kebakaran dengan menara. Di samping itu, sekumpulan besar kelopak dan vandal splicer akan bertelur dari lubang di lantai dan skiffs melompat masuk untuk memberikan sokongan udara secara ringkas. Semasa melawan penyerang ini, pasukan juga harus merosakkan enjin pengepungan – pertama menargetkan menara dua pistolnya, maka kawasan yang terdedah ketika kedua -dua menara telah dimusnahkan.

Setelah mengambil kerosakan yang mencukupi, enjin pengepungan akan mengalami pelanggaran badan. Sebilangan serpihan akan jatuh dari sebelah kiri, membolehkan fireteam menaikinya dan melarikan diri dihancurkan terhadap penghalang. Enjin pengepungan akan membunuh mana -mana musuh yang tersisa di atas tanah, mengetuk halangan (penjaga harus berdiri untuk ini), dan meneruskan jalan ke arah penghalang kedua sebelum memecahkan.

Enjin pengepungan memerlukan bahagian pengganti untuk meneruskan di sepanjang dinding. Berhampiran penghalang kedua, skiff akan menyampaikan sekumpulan jatuh termasuk kapten utama. Membunuh kapten ini akan menyebabkan skiff menjatuhkan bahagian pengganti – pemacu, kepala perang, dan blok enjin – dan meninggalkan, dan juga akan memulakan pemasa tersembunyi yang tamat tempohnya akan menyebabkan enjin pengepungan meletup dan menghapuskan fireteam. Bahagian mesti diambil dengan cepat dan dimasukkan ke dalam lokasi yang betul di enjin pengepungan sebelum pemasa tamat.

Fireteam mesti mengambil bahagian -bahagian dan mula membawa mereka kembali ke enjin pengepungan. Setiap Guardian hanya boleh membawa bahagian selama sepuluh saat, dan selepas itu mereka akan menjatuhkan bahagian dan menerima debuff “keletihan” yang menghalang mereka daripada memilihnya selama sepuluh saat lagi. Oleh itu, semua penjaga mesti mengambil bahagian dalam relay, menukar tiga bahagian ke belakang dan sebagainya untuk terus menggerakkan mereka ke jalan kembali ke enjin pengepungan. Penjaga tidak membawa bahagian mesti melindungi pembawa dari bahaya, seperti skuad musuh dan lombong yang akan sangat perlahan kemajuan pembawa jika mereka dibenarkan untuk meletupkan. Sekiranya bahagian hilang lubang di peta, enjin pengepungan akan segera meletup. Halangan terakhir adalah Meksis, Jurutera Pengepungan, musuh yang unik yang dihantar terus ke enjin pengepungan itu sendiri. Dia akan menyebabkan enjinnya menarik balik jalannya dan menghalang pembawa dari menyampaikan bahagian, jadi dia mesti dibunuh untuk menamatkan kaki akhir relay.

Bahagian -bahagian itu mesti dimasukkan ke dalam tempat yang betul pada enjin pengepungan; Setiap bahagian dipasang membeli sedikit masa sebelum letupan. Driveshaft dimasukkan ke dalam teluk dengan segera di sebelah kanan jalan, peledak masuk ke dalam bekas di tengah -tengah kenderaan, dan slot blok enjin diagonal di seberang jalan, berhampiran bahagian belakang. Sebaik sahaja ketiga -tiga bahagian dipasang enjin akan mula bergerak lagi, menghancurkan penghalang kedua dan membunuh mana -mana musuh yang tinggal di jalannya.

Enjin pengepungan akan diteruskan sehingga sampai ke jurang yang besar di dinding, di mana ia akan (perlahan -lahan) memandu ke tepi dan menjatuhkan ke laut. Dada rompakan boleh didapati di bahagian bawah berbatu di bahagian bawah jurang, bersama dengan jalan ke kawasan seterusnya.

Aksis Fasa 1 []

Fireteam akhirnya akan sampai ke jantung kompleks kesempurnaan, bilik yang hampir tidak ringan. Pertemuan itu tidak akan bermula sehingga pemain melangkah ke awan Siva Hama Siva. Setelah berbuat demikian, bilik akan menyala, Aksis akan diturunkan, dan sebilangan besar musuh akan muncul. Sama seperti bilik Vosik, kawasan ini dibahagikan kepada bahagian kiri, kanan, dan pusat yang jelas.

Apabila kebanyakan musuh terbunuh, tiga kapten akan muncul, satu di setiap bahagian. Masing -masing membawa meriam elemen yang berbeza: arka, solar, atau tidak sah, walaupun elemen mana yang muncul di mana rawak. Kapten ini mesti dibunuh dan meriam mereka yang dituntut oleh tiga pemain.

Mengikuti kapten adalah tiga servitor, sekali lagi masing -masing dikaitkan dengan elemen yang berbeza dan sekali lagi masing -masing muncul di lokasi rawak – tetapi tidak pernah berada di tempat yang sama dengan kapten yang membawa meriam yang sepadan. Setiap pemain yang memegang meriam mesti mencari servitor yang sepadan mereka dan membunuhnya, kerana meriam yang dipadankan adalah satu -satunya senjata yang dapat merosakkannya. Seluruh pasukan mesti membantu mencari servitor supaya mereka dapat dibunuh dengan cepat, kerana destinasi mereka adalah tiga plat yang ditetapkan ke lantai yang akan menyebabkan fireteam menghapuskan jika dicapai dan diaktifkan.

Setiap pelayan menjatuhkan pertuduhan Siva atas kematian. Seorang pemain yang telah mengambil meriam tidak dapat mengambil tuduhan ini, jadi tiga pemain yang tinggal mesti membawanya dan membuangnya ke panel Siva yang meluncur ke sekitar bos pada masa ini. Sebaik sahaja semua panel dalam pusingan telah rosak, bos akan memanggil sejumlah besar shanks untuk satu masa, kemudian mulakan lagi dengan gelombang lain minions, kapten unsur, dan servitor. Kitaran mesti diselesaikan tiga kali, pertama dengan dua panel, kemudian dengan tiga, kemudian dengan tujuh. Dalam kitaran akhir, pelayan tambahan akan terus bertelur selepas tiga yang pertama dibunuh, jadi pasukan mesti tetap berjaga-jaga dan terus membimbing pembawa meriam sehingga semua tujuh panel telah dimusnahkan. Kegagalan untuk memusnahkan panel akan mengakibatkan bos mencapai ketumpatan Siva kritikal dan menyapu fireteam.

Melengkapkan kitaran ketiga akan menghancurkan Aksis dan menghantar rampasan ke pusat kawasan tersebut. Perjumpaan terakhir serbuan itu dapat disiapkan dengan menembak rantau bercahaya di dadanya.

Aksis Fasa 2 []

Ketika Aksis ditembak di dada dia akan menghidupkan semula, fius bahagian atasnya dengan satu set kaki mekanikal, dan segera memanggil kawanan besar shanks. Aksis mempunyai dua serangan biasa, meledak boltan Siva dan bom berkerumun yang membuat kawasan berbahaya di sekitar kawasan tersebut. Dia juga akan teleport secara berkala; Penjaga harus menyedari lokasinya dan tetap berada di belakang penutup apabila mungkin. Lokasi yang Aksis boleh teleport ditandai dengan jalur bahaya kuning di atas lantai, dan terdapat empat lokasi tersebut – kiri, kanan, pusat, dan belakang (secara langsung bertentangan dengan platform permulaan Aksis, berhampiran tempat penjaga mendarat setelah memasuki ruang kesempurnaan ). Dalam fasa awal ini, Aksis hanya akan menggunakan lokasi kiri dan kanan serta platform permulaannya.

Seperti dalam pertemuan sebelumnya, tiga kapten yang membawa meriam unsur akan bertelur, meriam mereka mesti dikumpulkan dan digunakan untuk dengan cepat membunuh tiga servitor yang sepadan di tempat lain di kawasan itu, dan para servitor akan menjatuhkan bom yang hanya boleh digunakan oleh pemain tanpa meriam. Kali ini, panel tidak muncul, dan caj Siva mesti dilemparkan pada Aksis sendiri.

Semasa fasa ini, tiga pemain secara rawak akan menjadi “diberi kuasa”, menerima penggemar yang meningkatkan kelajuan pergerakan mereka dan menghasilkan kesan bercahaya biru pada pandangan mereka. Pemain ini mesti bergerak sehingga ada di setiap “lorong” kawasan – kiri, kanan, dan tengah. Sebaik sahaja Aksis telah rosak oleh tiga tuduhan Siva, dia akan teleport. Pemain yang diberi kuasa terdekat mesti segera melompat ke punggungnya dan tekan persegi/x untuk melepaskan kuasa mereka ke dalamnya, yang mengagumkan dia seketika dan membuatnya terdedah kepada kerosakan. Pada ketika ini, pemberdayaan sekali lagi diedarkan secara rawak di kalangan fireteam, dan sekali lagi pasukan mesti bergerak supaya pemain yang diberi kuasa berhampiran setiap tiga lokasi teleport yang tinggal. Selepas masa yang singkat, ini berlaku lagi – Aksis akan teleport untuk kali kedua, pemain yang diberi kuasa mesti mencetuskannya untuk kedua kalinya, dan sekali lagi pemberdayaan akan dirombak dan pemain mesti berpindah untuk mengekalkan liputan. Mana -mana pemain yang tidak diberi kuasa harus menembak Aksis pada masa ini, kerana dia tetap terdedah kepada kerosakan sepanjang proses ini.

Aksis akan teleport buat kali ketiga, dan mesti terkejut oleh pemain yang diberi kuasa buat kali ketiga. Kali ini, dia akan tetap terdedah untuk masa yang lebih lama daripada sebelumnya, dan semua pemain bebas merosakkannya dengan apa -apa cara serangan yang ada. Mana -mana meriam yang tinggal di arena harus diprioritaskan, kerana mereka melakukan lebih banyak kerosakan daripada mana -mana kebolehan pemain atau senjata sendiri.

Akhirnya Aksis akan pulih, teleport ke platform permulaannya, dan menggunakan serangan kepadatan Siva kritikalnya. Kali ini, pasukan mesti mengelakkan serangan dengan melompat ke salah satu daripada empat tiang yang menyala di belakang mereka, dari pinggir platform yang bertentangan dengan Aksis. Seperti bilik yang bersih, setiap tiang boleh digunakan sekali sahaja, jadi seluruh pasukan mesti berkumpul pada yang sama setiap kali.

Apabila Aksis hampir dikalahkan, dia akan menelefon ke tengah -tengah panggung dan sekali lagi menggunakan serangan muktamadnya, tetapi kali ini dia akan tetap terdedah kepada kerosakan dan mesti dibunuh sebelum serangan api. Sekiranya penjaga berjaya, dia akan mati dan serbuan itu akan selesai. Tidak seperti serbuan lain, fireteam akan dikembalikan secara automatik ke orbit lima minit selepas selesai.

Mod susah [ ]

Sebagai tambahan kepada Fireteam menghidupkan semula yang dilumpuhkan, versi heroik Wrath of the Machine mempunyai perubahan berikut:

 • Caj enam Siva dijatuhkan setiap sub-kitaran dan bukannya tiga. Kekuatan perisai Vosik dua kali ganda untuk mengimbangi.
 • Antara penghantaran bom, monitor yang lebih besar di belakang Vosik diaktifkan dan bukannya yang lebih kecil. Ini mengambil lebih banyak kerosakan untuk dimusnahkan.
 • Pintu pintu untuk membersihkan bilik kini disekat sebahagiannya, memerlukan pemain untuk meluncur atau berjongkok untuk memasuki mereka.
 • Walker jatuh di hadapan jalan enjin pengepungan pada masa yang sama bahawa meksis tiba.
 • Jumlah masa sebelum pemusnahan enjin pengepungan meningkat.
 • Terdapat tiga menara senjata di kawasan itu, yang meliputi setiap bahagian. Turret akan menjana semula kira -kira 20 saat selepas dibunuh, dan akan terus melakukannya untuk keseluruhan pertemuan.
 • Menurunkan Perisai Aksis sekarang memerlukan tujuh caj Siva. Sembilan servitor akan bertelur setiap pusingan untuk memberikannya.

Dada []

Sebagai tambahan kepada cache Siva yang muncul selepas pertemuan dikalahkan, terdapat beberapa dada rahsia yang tersembunyi sepanjang serbuan. Ini akan memberikan fragmen utama Engrams dan Siva dan berpeluang untuk menjatuhkan gear eksotik.

 1. Dada pertama dapat dilihat dengan jelas setelah menyelesaikan fasa pertama serbuan, sambil naik dari sfera besar dan memasuki dinding.
 2. Selepas memasuki bahagian dalam dinding, dada berada di kawasan sampingan yang boleh diakses melalui pembukaan tinggi di sebelah kiri koridor utama.
 3. Setelah mengalahkan Vosik dan memasuki kawasan melompat seterusnya, jalan tersedia di sebelah kanan. Setelah memasuki kawasan sampingan ini, mendaki ke catwalk dan mengikutinya ke kiri akan membawa ke dada. Ini juga merupakan kawasan yang mengandungi monitor tersembunyi kedua.
 4. Sebelum mencapai enjin pengepungan, jalan boleh didapati dengan berpaling dan melompat ke rasuk besar yang berjalan di bawah siling. Mengikuti rasuk ini hingga akhir dan menghidupkan sudut membawa ke dada.
 5. Setelah menunggang enjin pengepungan dan jatuh ke tebing, dada berada di dalam paip besar yang patah tinggi. Ia dapat dicapai dengan melompat ke tebing.
 6. Dada ini tersembunyi di kawasan yang sama seperti Monitor 4, dan diakses melalui kaedah yang sama.

Monitor []

Tersembunyi di seluruh serbuan adalah satu set 5 kawasan rahsia, yang kebanyakannya mengandungi monitor TV yang mesti diaktifkan oleh pemain yang berdekatan dengan mereka. Mengaktifkan semua rahsia diperlukan untuk membuka kunci pencarian yang menyalurkan rasuah. Rahsia -rahsia ini mesti diaktifkan dalam sesi permainan tunggal; kemajuan akan hilang jika fireteam kembali ke orbit.

Monitor ini mungkin terletak dengan memasuki bilik bersih di sebelah kiri Vosik dan lebih dekat dengannya, kemudian melompat melalui bilah kipas dan perjalanan ke hujung saluran. Ini lebih mudah dilakukan setelah mengalahkan Vosik, walaupun masih mungkin sebelum ini.

Setelah meninggalkan ruang Vosik dan meneruskan pertengahan urutan melompat, jalan akan tersedia menuju ke kanan di seberang kawasan. Monitor tinggi di bilik sebelah, dan mesti dihubungi dengan melompat perancah.

Setelah membaiki enjin pengepungan, turun dari belakangnya sebelum terjun ke jurang. Di sebelah kanan dinding (menghadap jurang) terdapat satu langkah konkrit yang membolehkan pemain melewati rel elektrik dan melompat ke pembukaan di sebelah luar dinding, yang membawa kepada monitor. Mengaktifkan monitor akan membuka jalan keluar yang mengembalikan pemain ke jalan utama.

Serverroommap

Pantau 4

Monitor keempat ditemui di dalam piramid besar di kawasan ladang pelayan. Membuka Piramid adalah proses yang cukup terlibat, yang memerlukan semua enam anggota Fireteam untuk mengambil bahagian.

 1. Empat pemain mesti tinggal di bilik piramid manakala dua kembali ke kawasan sebelumnya (“bilik pelayan”) dan cari dua monitor. Satu monitor mempunyai logo merah besar di dinding di sebelahnya, yang lain tidak.
 2. Empat pemain di bilik piramid mesti melompat ke platform tertentu, satu di setiap “kuadran” bernombor bilik. Tepat platform mana yang akan ditunjukkan oleh imej rahsia yang telah dimulakan sebagai matlamat utama arg yang muncul di bungie.laman web bersih sejurus selepas serbuan dibuka. Ketika keempat -empat pemain berada dalam kedudukan, kebodohan akan didengar dan dua monitor di kawasan pelayan menjadi aktif.
 3. Pemain bilik pelayan mengaktifkan monitor mereka. Monitor masing -masing akan memaparkan nombor dalam binari. Nombor-nombor ini mesti ditukar kembali ke perpuluhan dan kemudian ditafsirkan sebagai baris dan lajur yang sepadan dengan susun atur platform di bilik piramid- monitor dengan logo merah memaparkan lajur (set nombor platform dari kiri ke kanan dalam setiap kuadran) , dan monitor tanpa memaparkan baris (platform dalam lajur, bermula di catwalk dan meningkat ke arah dinding jauh). Kedua -dua baris dan lajur bernombor bermula pada sifar dan bukannya satu, jadi lajur sifar adalah yang paling kiri dan baris sifar adalah platform yang paling dekat dengan catwalk.
 4. Kedua -dua monitor Flash 4 pasang nombor, untuk kuadran 0, 1, 2, dan 3 mengikut urutan itu. Sebaik sahaja setiap pasangan nombor telah diuraikan, pemain berdiri di atas platform di kuadran itu mesti bergerak ke platform yang baru ditunjukkan. Menyentuh mana -mana platform selain yang betul akan memecahkan urutan, walaupun selamat untuk kembali ke catwalk. Sekiranya kesilapan dibuat pada ketika ini, monitor akan dinyahaktifkan tetapi tetap diaktifkan dan urutan boleh dimulakan semula dengan mengaktifkan semula mereka.
 5. Setelah semua 4 pemain telah berpindah ke platform baru mereka, semua platform akan menyala dan Piramid Tengah akan dibuka, mendedahkan monitor keempat.

Setelah mengalahkan Aksis, platform muncul di bawah kawasan utama berhampiran tiang yang menyala. Melompat ke arahnya mendedahkan jalan yang membawa kepada bilik rahsia dengan dada yang mengandungi item pencarian awal.

Cabaran []

Cabaran Vosik []

Semasa Vosik Fasa 2, kedua -dua caj Siva yang jatuh sementara perisai Vosik habis mesti dibawa ke bilik -bilik yang bersih dan dilemparkan ke suis untuk mengaktifkannya. Keempat -empat bilik bersih mesti diaktifkan dengan cara ini sebelum Vosik dibunuh. Ini bermakna bahawa Vosik mesti dibunuh dalam tempoh ketiga yang terdedah.

 • Peluang drop rampasan tambahan
 • Vosik’s Venomemblem (selepas siap heroik pertama)
 • Exotic Engram (hanya heroik)
 • Perhiasan yang disempurnakan (hanya heroik)
 • Adept primer
  • ((Rantaian Kejadian ~)) senapang auto
  • ((Chaos dogma ~)) senapang pengakap
  • ((Keluli medulla ~)) senapang nadi
  • ((Demam dan remedi ~)) meriam tangan

  Cabaran Aksis []

  Semasa Aksis Fasa 2, ketika Aksis teleports, salah satu plat merah yang ditetapkan ke lantai kawasan menyala. Plat -plat ini mesti dicapai dan digunakan oleh salah satu pemain lain yang diberi kuasa sebelum Aksis terkejut; Ini mesti dilakukan setiap kali Aksis teleports untuk menyelesaikan cabaran.

  • Peluang drop rampasan tambahan
  • Emblem Machina Sacra (selepas penyiapan heroik pertama)
  • Exotic Engram (hanya heroik)
  • Perhiasan yang disempurnakan (hanya heroik)
  • Adept primer
   • ((Rantaian Kejadian ~)) senapang auto
   • ((Chaos dogma ~)) senapang pengakap
   • ((Keluli medulla ~)) senapang nadi
   • ((Demam dan remedi ~)) meriam tangan

   LOOT []

   Normal []

   Semua rampasan yang diperolehi dalam mod biasa jatuh pada penarafan serangan/pertahanan antara 365 hingga 385, bergantung pada tahap cahaya penerima.

   Armor []

   • Topeng Nanomania (Aksis Fasa 2)
   • Nanomania Genggaman (enjin pengepungan)
   • Nanomania Vest (enjin pengepungan)
   • Nanomania Boots (Vosik Fasa 2)
   • Jubah Nanomania (Aksis Fasa 2)
   • Siva Shard (Aksis Fasa 1)
   • Helm Cosmoclast (Aksis Fasa 2)
   • Gauntlets Cosmoclast (enjin pengepungan)
   • Plat kosmoklas (enjin pengepungan)
   • Cosmoclast Greaves (Vosik Fasa 2)
   • Mark Cosmoclast (Aksis Fasa 2)
   • Siva Core (Aksis Fasa 1)
   • Red Miasma Hood (Aksis Fasa 2)
   • Sarung Tangan Miasma Merah (enjin pengepungan)
   • Jubah Miasma Merah (enjin pengepungan)
   • Boots Miasma Merah (Vosik Fasa 2)
   • Bon Miasma Merah (Aksis Fasa 2)
   • Kapsul Siva (Aksis Fasa 1)

   Senjata []

   • Rantaian Kejadian ~ Auto Rifle (Aksis Fasa 2)
   • Chaos Dogma ~ Scout Rifle (Aksis Fasa 2)
   • Ether Nova ~ Fusion Rifle (Vosik Fasa 2)
   • Quantiplasm ~ senapang patah (Vosik Fasa 2)
   • Bunyi dan Fury ~ Pelancar Roket (enjin pengepungan)

   Item Glimmer []

   • Vosik Core (Vosik Fasa 2)
   • Teknologi Pengepungan Enjin (enjin pengepungan)
   • Aksis Core (Aksis Fasa 2)

   Lain []

   • SIVA Serpihan Kunci
   • Shell Jangkitan (Aksis Fasa 1)
   • Token isenfyre (Aksis Fasa 2)
   • Mesin Emblem Bane Tuhan (Aksis Fasa 2)
   • Incarnadine Shader (kumpulkan set perisai penuh)
   • Penyelesaian Siva (lambang untuk menyelesaikan teka -teki monitor)

   Heroic []

   Semua senjata dan perisai eksklusif untuk mod heroik jatuh pada penarafan serangan/pertahanan antara 385 hingga 400, bergantung pada tahap cahaya penerima.

   Armor []

   • Topeng Nanomania Spliced ​​(Aksis Fasa 2)
   • Genggaman Nanomania Spliced ​​(enjin pengepungan)
   • Vest Nanomania Spliced ​​(enjin pengepungan)
   • Boots Nanomania Spliced ​​(Vosik Fasa 2)
   • Jubah Nanomania Spliced ​​(Aksis Fasa 2)
   • Siva Shard yang disempurnakan (Aksis Fasa 1)
   • Helm Cosmoclast Spliced ​​(Aksis Fasa 2)
   • Gauntlets Cosmoclast Spliced ​​(enjin pengepungan)
   • Plat kosmoklas bersalin (enjin pengepungan)
   • Greaves Cosmoclast Spliced ​​(Vosik Fasa 2)
   • Tanda kosmoklas berselang (Aksis Fasa 2)
   • Teras Siva yang disempurnakan (Aksis Fasa 1)
   • Hood Miasma Merah Spliced ​​(Aksis Fasa 2)
   • Sarung Tangan Miasma Merah Spliced ​​(enjin pengepungan)
   • Jubah Miasma Merah Spliced ​​(enjin pengepungan)
   • Boots Miasma Merah Spliced ​​(Vosik Fasa 2)
   • Ikatan miasma merah spliced ​​(Aksis Fasa 2)
   • Kapsul Siva yang disempurnakan (Aksis Fasa 1)

   Senjata []

   • Medulla keluli ~ senapang nadi (Aksis Fasa 2)
   • Demam dan Remedi ~ Cannon Tangan (Aksis Fasa 2)
   • Ex Machina ~ Sniper Rifle (Vosik Fasa 2)
   • Vektor Zeal ~ Sidearm (Vosik Fasa 2)
   • Jika materia ~ pistol mesin (enjin pengepungan)

   Lain []

   • Amalgam Shell (Aksis Fasa 1)
   • Lambang Devil Undone (Aksis Fasa 2)
   • Nanophoenixjumpship (Aksis Fasa 2)
   • Nanopoesis Shader (kumpulkan set perisai penuh)
   • Weldfire Shader (Aksis)
   • XV2 ReplikatorParrow (Aksis)

   Takdir: Kemarahan Panduan Mesin dan Walkthrough

   Pelancaran lengkap kami untuk menangani serangan Iron yang mencabar.

   Panduan oleh Penyumbang Matthew Reynolds
   Dikemas kini pada 18 Apr 2017

   Ketibaan serbuan baru adalah salah satu momen yang paling dinanti -nantikan, dan Kebangkitan Kekecewaan Besi Mesin tidak berbeza – terutamanya ketika tahun baru sejak penambahan kejatuhan raja.

   Seperti dahulu, aktiviti enam orang dilancarkan beberapa hari kemudian pada 23 September, dan sekali lagi, dipukul dengan cepat oleh komuniti permainan – hanya beberapa jam oleh beberapa pemain terbaik.

   Jangan biarkan perkara itu menipu anda – ia adalah pertemuan yang mencabar dan menyeronokkan yang berlangsung lebih lama untuk pemasa pertama, dengan banyak rahsia dan kejutan untuk ditemui, dan kami akan menjelaskan segala -galanya yang perlu diketahui pada hari -hari yang akan datang.

   Serangan ini – bersama orang lain dalam permainan – telah dibawa kembali pada 390 cahaya sebagai sebahagian daripada umur kemenangan dan senarai main mingguan yang dipaparkan mingguan.

   Ingatlah bahawa pada minggu -minggu terpilih terdapat cabaran Vosik dan cabaran Aksis yang ada, yang kami jelaskan pada halaman itu, dan bagi mereka yang bermain di tahap cahaya yang lebih awal, kami mempunyai panduan untuk mod keras juga.

   Takdir: Wrath of the Machine Walkthrough dan Panduan

   Wrath of the Machine Walkthrough:

   Kemarahan Mod Keras Mesin:

   Kemarahan Mod Cabaran Mesin:

   Destiny Vosik Challenge, Strategi Cabaran Aksis dalam Wrath of the Machine
   Cara melengkapkan setiap mod cabaran yang diperkenalkan dalam kebangkitan serbuan besi.

   Kemarahan Gear dan Rahsia Mesin:

   Destiny Outbreak Prime Quest – Cara Menyelesaikan Teka -teki Monitor dan Mulailah Rise of Iron’s Mencabar Pencarian Rasuah
   Teka -teki monitor di dalam murka mesin akhirnya telah diselesaikan, dan jalan ke senjata eksotik baru bermula.

   Apa yang Harus Anda Ketahui Mengenai Kemurkaan Destiny dari Mesin Sebelum Laluan Anda

   Seperti dengan peti besi, akhir Crota dan kejatuhan raja sebelum ini, terdapat banyak manfaat untuk menjalankan serbuan. Inilah yang perlu anda ketahui mengenainya:

   • Wrath of the Machine yang disyorkan tahap cahaya adalah 370, walaupun pertemuan pertama adalah 350 dan skala sepanjang jalan setiap pertemuan bos. Dalam pengalaman kami, anda boleh lari dengan beberapa pemain dalam lingkungan 350 yang disediakan beberapa yang baru untuk bermula dengan; Tanpa merosakkan perkara, watak -watak yang berada di bawah diratakan dapat menumpukan perhatian pada bahagian yang lebih mekanikal, sementara mereka yang mempunyai tahap dapat menumpukan perhatian pada kerosakan. Akhirnya, anda mungkin ingin mendapatkan beberapa tahap untuk pertemuan terakhir supaya anda dapat terus hidup lebih lama dan menangani lebih banyak kerosakan.
   • Begitu juga, jangan risau tentang kelas. Walaupun kami mendapati mempunyai Titan untuk senjata gelembung cahaya membantu dalam fasa kerosakan, dan tether pemburu membantu dengan kumpulan musuh, pada mod biasa tidak banyak yang bergantung pada kelas atau sub-kelas tertentu. Sama dengan artifak baru Destiny, walaupun mereka mungkin lebih banyak digunakan pada minggu -minggu akan datang.

   • Sebelum anda bermain, pastikan anda mengambil ‘logam dan daging’ Raid Quest dari Shiro-4 di Menara Besi. Dia tidak akan mempunyai penanda pemberitahuan di atasnya, tetapi bercakap dengannya harus mencetuskan permulaannya. Melengkapkannya akan memberi anda dua kunci cache Siva dan momen yang lengkap dalam Kebangkitan Buku Rekod Besi.
   • Serta menurun dari setiap penyelesaian bos, anda boleh membelanjakan kunci cache Siva di dada untuk mendapatkan rampasan tambahan; Perhatikan bahawa mod keras mempunyai dua dada untuk dibuka, satu untuk normal dan satu untuk rampasan heroik; Dengan jadual rampasan berbeza untuk setiap, pastikan anda memilih yang anda perlukan!
   • Untuk membuat kunci cache Siva, anda memerlukan 10 serpihan kunci Siva, yang diterima untuk menyelesaikan bos (1 pada normal, 2 untuk heroik) dan mungkin dari dada tersembunyi sepanjang serbuan. Tidak ada batasan bilangan serpihan utama Siva yang anda dapatkan dari penyelesaian bos (bos titisan dan dada tersembunyi dihadkan sekaligus setiap minggu setiap aksara) atau serpihan kunci Siva yang boleh anda belanjakan, memberi anda insentif untuk kembali seminggu sekali.
   • Shiro-4 akan membolehkan anda menghidupkan kekunci cache Siva kembali ke serpihan cache Siva. Ini amat berguna kerana kekunci cache Siva tidak dapat dipindahkan antara aksara, sedangkan serpihan cache Siva dapat.
   • Terdapat empat lokasi kluster Siva yang tersembunyi serta lima dada tersembunyi dan monitor untuk memulakan pencarian utama wabak untuk mengaktifkan dan mencari antara pertemuan bos.
   • Kami mendapati bahawa musuh dapat menjatuhkan kekunci splicer, jadi pastikan anda mengalihkan inventori anda sebelum memasuki supaya anda dapat mengumpulkannya.
   • Sebelum pembebasan kami mendengar Wrath of the Machine akan jam sedikit lebih pendek daripada serbuan terdahulu, menurut pengarah permainan Chris Barrett dengan wawancara dengan Edge (melalui Eurogamer), dan Bungie betul, mengambil pasukan peringkat tinggi selama dua jam. Dalam pengalaman kami, dengan pasukan dalam lingkungan 360, sekitar 90 minit hingga dua jam untuk dua bahagian pertama, dan kira -kira sama sekali lagi untuk halangan terakhir yang mencabar.

   • Wrath of the Machine adalah salah satu daripada beberapa aktiviti dalam Bangku Besi yang menjatuhkan gear dan senjata tahap cahaya maksimum. Normal akan turun sehingga 385 rampasan, sedangkan mod keras turun sehingga 400 cahaya.
   • Salah satu ganjaran dari Wrath of the Machines adalah perisai ‘Cosmoclast’ eksklusif, salah satu dari beberapa pemain yang dapat menghiasi dengan kenaikan perhiasan baru Iron – tetapi hanya dalam set yang jatuh ketika mod keras tiba.
   • Akan ada dua trofi untuk membuka kunci dari murka mesin; satu untuk menyelesaikannya dengan kesukaran yang normal, dan satu lagi heroik / keras.
   • Wrath of the Machine juga mempunyai halaman khusus dalam Rising of Iron’s Record Book, yang kami tidak akan merosakkan di sini untuk mereka yang ingin menemui mekanik pertama kali. Kebanyakan mereka adalah kemajuan dan bukannya berasaskan kemahiran, selagi anda bersedia untuk menjalankan serbuan dengan kerap, anda harus mendapatkannya dengan mudah pada akhir tahun ini.
   • Wrath of the Machine akan menawarkan mod cabaran – yang memulakan kerjayanya dengan King’s Fall, memberikan pemain ganjaran tambahan untuk menyelesaikan bos dengan cara tertentu – sebelum akhir tahun.
   • Seperti serbuan terdahulu, pengeluar Scott Taylor memberitahu Eurogamer mengesahkan tidak akan ada pertandingan, walaupun ia adalah sesuatu yang “dibincangkan” untuk serbuan masa depan.

   Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

   Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

   Destiny 2 mungkin mendapat murka mesin musim panas ini

   Destiny 2 mungkin mendapat kemarahan mesin penolakan musim panas ini kerana pengarah permainan mengesahkan pemain akan melihat pembuatan semula serbuan lain dalam Musim 22.

   Destiny 2 mungkin mendapat murka mesin musim panas ini: bos dalam murka serbuan mesin

   Diterbitkan: 13 Feb, 2023

   Destiny 2 mungkin akan melihat tindakan balas Wrath of the Machine Raid musim panas ini sebagai Pengarah Permainan Destiny 2 Joe Blackburn mengesahkan pemain boleh mengharapkan pulangan serbuan klasik pada tahun cahaya sepanjang tahun cahaya. Dalam jawatan blog yang panjang yang memperincikan tahun di luar tarikh pelepasan Destiny 2 Lightfall, Blackburn mengesahkan Bungie akan membangkitkan satu lagi serangan takdir dalam permainan FPS semasa Musim 22, berjudul Musim Deep, yang sepatutnya bermula pada akhir bulan Ogos.

   Dia menyebutkan Raid Reprized yang akan datang semasa merujuk Fireteam Finder/mencari pengalaman kumpulan yang sebelum ini diturunkan semasa acara pratonton cahaya.

   “Pada mulanya, kami berharap dapat mengambil permainan dalam permainan kelas pertama yang mencari alat kumpulan di tangan pemain musim panas ini dengan musim 22, bersama dengan Raid Repred kami yang seterusnya, membuat pasangan yang sempurna untuk Raiders baru,” kata Blackburn. “Tetapi apabila rancangan kami menjadi lebih kuat, kami menyedari bahawa ciri-ciri yang diperlukan untuk mencipta pengalaman LFG yang benar-benar terkemuka akan memerlukan sedikit masa. Oleh itu, sementara Raid yang ditarik balik itu masih keluar musim panas ini, kami menolak Fireteam Finder ke musim terakhir kami sepanjang tahun bersama penjara baru.”

   Walaupun Blackburn tidak secara nyata berkongsi bahawa Wrath of the Machine adalah serangan yang ditekankan, Bungie sebelum ini membayangkan bahawa permainan itu tidak mungkin melihat pembuatan semula akhir Crota sebagai tindak balas kepada soalan wawancara mengenai serangan yang ditarik balik 2022, yang ternyata menjadi Destiny 2 King’s Fall Raid.

   “Kami tahu kami mahu mengembalikan banger. Oleh itu, ia benar -benar mengenai kerumitan membawa serbuan dari D1 hingga D2, “kata Blackburn dalam temu bual dengan PC Gamer. “Saya fikir dengan mengatakan ia akan menjadi salah satu serbuan besar, yang mengambil satu dari persamaan. Kemudian menjadi: ‘Hei, kami membuat serbuan [baru], dua penjara bawah tanah, dan membalas serbuan lama tahun ini … bagaimana kita boleh memilih serbuan yang tidak akan tenggelam kapal?’Dan menjadikannya hebat seperti peti besi kaca.”

   Selanjutnya, pengurus komuniti bungie sebelum ini mencadangkan kemungkinan membawa kembali Crota sebagai penjara bawah tanah. Ramai pemain bersetuju bahawa ia jatuh pendek jika dibandingkan dengan serbuan lain dalam permainan Destiny yang asal, termasuk King’s Fall and Vault of Glass, yang kedua -duanya telah ditekankan.

   Destiny 2 mungkin mendapat murka mesin musim panas ini: Cozmo23

   Blackburn juga mendedahkan tweak untuk kesukaran permainan, kemas kini ke kandungan ops vanguard, dan banyak lagi dalam catatan blog yang panjang.

   Sekiranya anda lapar untuk lebih banyak kandungan serbuan dan penjara bawah tanah, lihat Panduan Table Loot Destiny 2 King kami dan Destiny 2 Spire Of The Watcher Dungeon Guide untuk mengetahui apa yang boleh anda perolehi dari aktiviti gaya endgame yang mencabar ini. Anda juga ingin melihat lebih banyak lagi apa yang akan berlaku di salah satu permainan multiplayer terbaik di PC dengan panduan Destiny 2 Season 20 kami yang meliputi subclass Destiny 2 Strand yang akan datang dan banyak lagi, dan kami juga mempunyai panduan untuk Destiny 2 Lightfall Tarikh pelepasan RAID, tidak lama selepas pengembangan dilancarkan.

   Whitney Meers Pada tahun 2009, Whitney menenggelamkan kerjaya undang -undangnya untuk menjadi wartawan permainan video, yang memberi tumpuan kepada Destiny dan Destiny 2, terutamanya, bersama permainan seperti Valheim dan Tamadun 6. Ciri -ciri kerja beliau di Newsweek, USA Today/untuk kemenangan, TheGamer, HuffPost, dan banyak lagi.

   Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.