Wow Vault of the Incarnates Raid Finder (LFR): Times, Tarikh, Wings & ILVL | Ginx Esports TV, sayap pertama Aberrus yang dibayangi LFR akan dibasmi bersama -sama dengan kesukaran lain dalam Dragonflight Season 2

Minggu 8 MeiRAID Finder Wing 1: Kerja -kerja yang Dibuang (Kazzara the Hellforged, The Gabungan Gabungan, Eksperimen Lupa) tersedia.
Minggu 22 Mei-.
Minggu 5 JunRAID Finder Wing 3: Shadow Neltharion (Magmorax, Echo of Neltharion) tersedia.
Minggu 19 Jun-RAID Finder Wing 4: Edge of the Void (Scalecommander Sarkareth) tersedia.

Wow Vault of the Incarnates Raid Finder (LFR): Times, Tarikh, Wings & ILVL

Wessel Minnie

Panduan EA FC24

.

Wow Vault of the Incarnates Raid Finder (LFR): Times, Tarikh, Wings & ILVL

Dengan pembebasan World of Warcraft (WOW) Dragonflight Season 1 datang putaran mitos+ penjara, penalaan keseimbangan, musim PvP, peti besi serbuan yang dijelmakan, dan banyak lagi. Walau bagaimanapun, pemain tidak dapat menggunakan pencari serbuan untuk melompat ke dalam peti besi serbuan inkarnasi di WOW Dragonflight pada 13 Disember 2022 (ke -14 di Eropah) kerana terdapat tarikh dan masa permulaan yang berbeza untuk LFR.

Artikel ini menerangkan peti besi pencari serbuan (LFR) dari tarikh pelepasan yang dijelmakan dan kali setiap sayap, bos yang akan anda hadapi, dan tahap item minimum (ILVL) yang diperlukan untuk menyertai pencari RAID untuk serangan pertama Dragonflight.

 !

Wow Vault of the Incarnates LFR Wings, Date & Times

. Anda boleh menyemak artikel kami yang menampilkan semua peti besi bos serbuan yang dijelmakan untuk lebih terperinci pada setiap satu.

  • Minggu 19 Disember 2022: Vault of the Incarnates Raid Finder Wing 1 (The Primal Benteng) dibuka. Bos – Eranog, Dathea Ascended, Majlis Primal.
  • Minggu 2 Januari 2023: Vault of the Incarnates Raid Finder Wing 2 (Caverns of Infusion) dibuka. Bos – Kurog Grimtotem, Sennareth The Cold Nafas, Terros.
  • Minggu 16 Januari 2023: Vault of the Incarnates Raid Finder Wing 3 (Fury of the Storm) dibuka. Bos – Penjaga Broodkeeper Diurna, Raszageth The Storm -Eater

. Oleh itu, apakah masa pelepasan yang tepat untuk setiap sayap LFR di peti besi yang dijelmakan? Kami mempunyai jadual penyelenggaraan pelayan di bawah supaya anda dapat menetapkan penggera anda.

  • Wow penyelenggaraan eu capung – .
  • Wow penyelenggaraan kami – Selasa dari 07:00 hingga 08:00 PST.

Dengan Vault of the Incarnates Raid Finder (LFR) dan masa untuk setiap set sayap, anda boleh menandakan kalendar anda dan menetapkan penggera anda jika anda memenuhi keperluan ILVL minimum, iaitu.

Wow Dragonflight Vault of the Incarnates Raid Finder ILVL

. The ILVL minimum untuk memasuki peti besi yang dijelmakan melalui pencari RAID ialah 359.

Oleh itu, anda memilikinya, tarikh pelepasan dan masa untuk setiap peti besi dari sayap LFR yang inkarnasi dan ILVL minimum diperlukan untuk dapat beratur. Nasib baik, pengembara. Ini akan menjadi perjalanan yang kasar sejak pengalaman pencari serangan dalam beberapa minggu pertama boleh menjadi kacau.

Lihat video kami di bawah, di mana kami menyelam jauh ke dalam aspek naga di World of Warcraft, membincangkan semua pemimpin, sejarah mereka, dan beberapa drama keluarga!

Untuk lebih banyak berita World of Warcraft, pastikan anda menyemak bahagian khusus kami atau beberapa panduan & tutorial WOW kami di bawah:

Panduan Klasik Wotlk – Retribusi Paladin Pve| | DPS Hunter Penguasaan Pve Beast| Shadows of Doom| Cuaca sejuk terbang| Pve Mage Fire Permaidani terbang

Hallow berakhir| Perayaan Tudung Musim Sejuk

Gambar yang diketengahkan oleh Blizzard.

Wessel Minnie

Ditulis oleh Wessel Minnie

Wessel adalah bekas ahli Bravado Gaming, organisasi eSports Afrika Selatan, dan bekas editor di Glitched.dalam talian. Dia juga boleh didapati di HLTV membincangkan segala -galanya CS: Go Esports. Apabila dia tidak menulis atau mengedit, Wessel tidak begitu sabar menunggu pembebasan Counter-Strike 2, memikirkan Diablo 4 terbaik yang dibina untuk setiap kelas, atau menceburkan diri ke tanah di antara Elden Ring untuk kesekian kali. Dia suka arpgs dan mana-mana tajuk soulsborne dia boleh mendapatkan mittsnya, tetapi berasa bebas untuk menghantar e-mel atau menjatuhkan mesej di media sosial dengan topik yang berkaitan dengan permainan yang menarik yang anda fikir dia mungkin menikmati.

Captair Patch 10.1 akan melepaskan minggu 1 Mei, dan minggu berikutnya akan melihat permulaan musim 2 bersama pembukaan serbuan baru Aberrus yang dibayangi. Suka dengan peti besi serbuan yang dijelmakan pada musim 1 kesukaran mitos akan tersedia pada minggu yang sama seperti biasa dan heroik – walaupun ia berteori bahawa ini pada asalnya dilakukan untuk memastikan serbuan pertama Captair . Terdapat perubahan yang lebih besar yang datang ke jadual pelepasan dengan Aberrus, namun: sayap pertama LFR (berjudul The Dcarded Works) juga akan dibebaskan bersama -sama dengan kesukaran lain pada permulaan Musim 2.

Untuk memahami mengapa ini adalah masalah besar, penting untuk diingat bahawa LFR belum dibuka pada permulaan musim serangan sejak Dragon Soul, serbuan terakhir dari Cataclysm. Ini juga merupakan LFR yang pertama, menjadikan Aberrus hanya kali kedua LFR akan dilancarkan pada masa yang sama seperti mod biasa. Walaupun masih ada dua minggu antara pembebasan setiap sayap LFR, sekurang -kurangnya mereka yang menyerang secara eksklusif di LFR tidak perlu menunggu minggu tambahan untuk bermula.

Bos dan jadual untuk sayap LFR adalah:

Minggu 8 Mei.
Minggu 22 Mei-RAID Finder Wing 2: Fury of Giants (Serangan Zaqali, Rashok the Elder, Steward yang Berhati -hati Zskarn) tersedia.
Minggu 5 JunRAID Finder Wing 3: Shadow Neltharion (Magmorax, Echo of Neltharion) tersedia.
.

. Walaupun jawapan yang lebih mungkin ialah jadual 2023 yang agresif untuk Captair .