Wow Shadowlands Dungeons Keperluan Tahap | Pemain, contoh Shadowlands mengikut tahap – Wowpedia – Panduan Wiki Anda ke World of Warcraft

Tahap:
Bos:
Kesukaran: Heroik, mitos

WOW Shadowlands Dungeons syarat

Anda mengikuti langkah yang sama apabila anda memulakan RPG di pasaran. Pertama, anda perlu belajar bagaimana kawalan berfungsi dan bagaimana membuang kebolehan anda. Kedua, anda bertemu dengan NPC yang terdekat dan mengikuti jalan cerita melalui banyak pencarian. Akhir sekali, anda mengetahui bahawa item jatuh dari musuh rawak, dan mereka meningkatkan keupayaan watak anda dari semasa ke semasa. Sekarang, di World of Warcraft, anda mengambil pengalaman mencari ke tahap yang lain. Kami melihat pelbagai kawasan yang datang dengan peristiwa dan cerita mereka dengan pengembangan baru -baru ini. Selepas beberapa ketika, anda dapat mengetahui kesimpulan kepada “bab” itu apabila anda memuat penjara yang mencabar. The Wow Shadowlands Dungeons tidak terkecuali.

Menggunakan pencari parti

Apabila anda sampai ke titik itu dalam questline, anda perlu mengklik pada pencari parti (LFG). Bergantung pada kelas anda, anda boleh memilih untuk menjadi tangki, sokongan, atau DPS. Contohnya, jika anda seorang penyihir, pemilihan DPS adalah satu -satunya pilihan anda. Sebaliknya, Paladin memberi anda kebebasan untuk memilih apa -apa. Setelah semuanya ditetapkan dan dilakukan, anda mendapat kedudukan giliran, dan anda perlu menunggu pemain lain (lima anggota lain) untuk menyertai. Di dalam penjara bawah tanah, anda boleh berkongsi rampasan dengan pemain yang berbeza. Ada yang akan berpegang pada objektif dan cuba melakukan larian secepat mungkin tanpa sebarang interaksi sosial. Sebaliknya, anda juga melihat ahli pasukan yang suka menulis beberapa baris dan membuat perjalanan lebih menghiburkan.

Perkara yang perlu anda ketahui mengenai Wow Shadowlands Dungeons

. Peta berikut akan dimuatkan, dan anda akan bertemu rakan sepasukan baru anda dalam beberapa saat. . . Dengan bantuan tempat -tempat ini, anda boleh mencapai tahap tertinggi (60) dalam masa yang singkat. Selepas itu, anda perlu memberi tumpuan kepada meningkatkan tahap item anda dari titisan rawak atau apabila anda mengalahkan bos. Apabila anda sampai ke tahap item 157, anda boleh beratur untuk versi heroik penjara bawah tanah. Mereka sedikit lebih rumit, tetapi anda akan mendapat ganjaran yang lebih baik. Akhir sekali, kesukaran mitos memerlukan anda menetapkan parti terlebih dahulu dan masuk ke pintu masuk penjara bawah tanah. Akibatnya, anda boleh meminta bantuan daripada rakan atau guildmates. .

Berikut adalah senarai penjara bawah tanah Shadowlands yang ada:

Nama Dungeon Penerangan & Cara sampai di sana
PlagueFall Walaupun peta penjara bawah tanah ini kecil, ia adalah ujian yang kekal untuk pemain sokongan. . Kedua, anda mendapat banyak debuffs (penyakit) dari perusuh dan bos yang boleh membunuh seluruh parti. Akhir sekali, slimes yang berbeza kelihatan secara rawak di antara kolam dan cenderung melakukan kerosakan AOE ketika mereka meletup dan mati. Anda perlu mencapai tahap 53 untuk membuka kunci tempat yang mengerikan ini.
Bangun nekrotik Mengikuti tema Scourge, anda melihat pelbagai jenis zombi dengan kebolehan yang luar biasa. Di samping itu, beberapa bos menggunakan mekanik permainan baru yang menjadikan penjara bawah tanah unik dan menyeronokkan. Contohnya, dalam perjuangan Stitchfless Surgeon, anda memerlukan kumpulan untuk “mengaitkan” bos ke arah pesta anda. Disarankan agar anda melihat video atau tutorial sebelum memulakan barisan. Untuk membuka kunci contoh ini, anda memerlukan watak dengan tahap 50.
Dewan Pendamaian Masukkan bahagian Gothic Shadowlands dengan penjara bawah tanah ini. Anda akan melawan gargoyles, Vampire, dan jiwa yang tersiksa di dalam dinding ini. Sama dengan contoh sebelumnya, anda dapat melihat mekanik permainan baru yang membuat perkara rumit. Ingatlah untuk bercakap dengan pesta anda (sekurang -kurangnya dengan teks) dan ping debuff yang jahat. Anda memerlukan tahap 57 untuk membuka pintu tempat ini.
De sisi lain Perjalanan ke kuil-kuil “troll” yang terkenal dengan kastor yang kuat dari perlumbaan ini. .
Kabut Tirna Scithe Sekiranya anda ingin menceburkan diri ke hutan mistik yang dapat menjebak anda selama -lamanya jika anda memilih jalan yang salah, ini adalah untuk anda. Anda akan berjuang melawan pokok hidup, binatang yang kuat, dan bug squishy di tempat ini. Sentiasa ambil inisiatif jika anda mempunyai pengalaman di hutan ini. Oleh itu, anda boleh memilih ikon yang betul dan bergerak dengan cepat. Maju ke tahap 55 untuk membuka kunci penjara bawah tanah.
Spiers of Ascension Perjalanan melalui “kuil langit” penuh dengan perusuh yang berbeza yang menggunakan sayap mereka untuk serangan. Di samping itu, lebih baik untuk berjaga -jaga dengan angin kencang yang dapat menarik anda keluar dari peta. Ingatlah untuk menjaga tombak berguna dan menargetkan mereka yang suka melayang di sekitar pesta.
Teater kesakitan Mulai sekarang, semua penjara bawah tanah memerlukan tahap 60 dari watak anda. Dalam hal ini, anda melihat bagaimana rasanya bertempur di dalam arena. Semua bos mempunyai gimik yang berbeza yang memerlukan pengetahuan dari parti. Secara keseluruhannya, mereka akan sentiasa membuang kebolehan dan debuff AOE yang dapat menghapuskan seluruh kumpulan.
Kedalaman sanguine Dari penjara bawah tanah terakhir ini, anda kembali membunuh gargoyles, vampire, dan jiwa yang tersiksa. Walau bagaimanapun, musuh akan membuang kebolehan yang mencabar pada anda dari titik ini. Pertama sekali, anda boleh tersingkir dari peta jika anda tidak berhati -hati. Kedua, anda dapat melihat banyak mantra AOE yang menghalang anda daripada tinggal diam. Akhir sekali, beberapa debuffs boleh membunuh seluruh parti jika anda tidak berhati -hati.

Titisan yang ketara

Selain peralatan yang dapat meningkatkan tahap item anda, anda dapat melihat lebih banyak barang di penjara bawah tanah ini. Segala-galanya adalah mesti meragukan-dari pernak-pernik ke saluran ke penurunan resipi legenda. Anda dapat melihat barang sia -sia seperti gunung, haiwan peliharaan, dan jiwa. Tidak ada masa yang lebih baik untuk mengumpulkan pesta anda dan menyelesaikan contoh ini dengan kesukaran mitos untuk penurunan yang lebih baik!

Berapa kali anda boleh mengulangi penjara bawah tanah setiap hari?

Anda boleh melengkapkan, meninggalkan, dan melawan penjara bawah tanah sekali lagi seberapa banyak yang anda sukai. Walau bagaimanapun, kesukaran yang lebih teruk memberi anda beberapa sekatan drop yang ditetapkan semula setiap hari Selasa.

Adakah anda perlu membeli pengembangan Shadowlands untuk bermain penjara bawah tanah ini?

Ya, anda perlu membeli pengembangan Shadowlands untuk World of Warcraft jika anda ingin pergi ke peta baru.

Portal-230px

Artikel ini adalah senarai Contoh Shadowlands mengikut tahap.

Singkatan Kawasan Tahap minimum Julat tahap yang dicadangkan Min heroik. Tahap Julat tahap heroik Bos
Darkmaul Citadel Jangkauan pengasingan 1-4-pemain 7 7-10 N/a N/a Tunk, Gor’Groth dan Ravnyr
Nekrotik bangun Nw Bastion 60 Blightbone, Amarth, Pakar Bedah Stitchflesh, Nalthor The Rimebinder
PlagueFall Pf Maldraxxus 5-pemain 60 Globgrog, Doktor Ickus, Domina Venomblade, Margrave Stradama
Kabut Tirna Scithe Kabut Ardenweald 5-pemain 50 50-60 60 Ingra Maloch, Mistcaller, Tred’ova
Dewan Pendamaian HOA 50 50-60 60 Halkias, Echelon, Adjudikator Tinggi Aleez, Lord Chamberlain
Spiers of Ascension Sp Bastion 5-pemain 60 60 60 Kin-tara, ventunax, oryphrion, devos, paragon keraguan
Teater kesakitan Atas Maldraxxus 5-pemain 60 60 60 60 Penghinaan terhadap pencabar, gorechop, xav the unfallen, kul’tharok, mordretha, empress yang tidak berkesudahan
De sisi lain Dos Ardenweald 5-pemain 60 60 60 Hakkar the Soulflayer, Manastorms, Dealer Xy’exa, Mueh’zala
Kedalaman sanguine SD Revendreth 5-pemain 60 60 60 60 Kryxis yang Voracious, Executor Tarvold, Grand Proctor Beryllia, General Kaal
Tazavesh, pasaran yang terselubung Di antara 5-pemain 60 60 Zo’phex Sentinel, Menagerie, Mailroom Mayhem, Oasis Myza, So’azmi, Hylbrande, Timecap’n Hooktail, So’leah

Serbuan []

Nama contoh Singkatan Jenis Tahap minimum Julat tahap yang dicadangkan . Tahap Julat tahap heroik
Castle Nathria CN Revendreth Raid 10-30-pemain 60 60+ Shriekwing, Huntsman Altimor, Destroyer Hungering, Artificer Xy’Mox, Sun King’s Salvation, Lady Inerva Darkvein, Majlis Darah, Sludgefist, Batu Legion Jeneral, Sire Denathrius
Sanctum dominasi Maw 60 60++ The Tarragrue, Eye of the Jailer, The Nine, Remnant of Ner’zhul, Soulrender Dormazain, Painsmith Raznal, Guardian of the First, Fatescribe Roh-Kalo, Kel’thuzad, Sylvanas Windrunner
Kubur yang pertama SFO Zereth Mortis Raid 10-30-pemain 60 60+++ Penjaga yang berjaga -jaga, Skolex, Ravener yang tidak dapat dipuaskan, Artificer Xy’Mox, DauseGne, Oracle yang jatuh, prototaip pantheon, Lihuvim, arkitek prinsip, Halondrus the Reclaimer, Anduin Wryn, Lords of Dread, Rygelon, Jailer,

Shadowlands penjara bawah tanah dan serbuan

 • Castle Nathria
 • De sisi lain
 • Dewan Pendamaian
 • Kabut Tirna Scithe
 • Bangun nekrotik
 • PlagueFall
 • Kedalaman sanguine
 • Spiers of Ascension
 • Tazavesh, pasaran yang terselubung
 • Teater kesakitan
  • Sanctum dominasi

  Terokai Dungeons of Shadowlands

  Pengembaraan Baru Menunggu Dalam 8 Dungeon Baru di Dungeons Leveling Shadowlands-4 dan 4 Dungeons Max. Pengembara akan mendapat akses kepada setiap penjara bawah tanah yang meratakan ketika mereka maju melalui zon Bastion, Maldraxxus, Ardenweald, dan Revendreth.

  Dungeons of Bastion

  Bangun nekrotik

  Dalam tindakan pengkhianatan yang tidak dapat difikirkan, pasukan dari Maldraxxus, alam yang dituduh mempertahankan Shadowlands, telah menyerang Kuil Keberanian. . Sekiranya dibiarkan tidak terkawal, daya nekrotik zolramas nekropolis akan merampas benteng meninggalkan kemusnahan di bangun.

  Tahap: 51
  4
  Kesukaran: Normal, heroik, mitos

  • Blightbone: Jisim daging yang membusuk yang dikenali sebagai Blightbone dengan penuh kasih sayang dibina oleh Pakar Bedah Stitchflesh. Sekarang kekejian tidak sabar -sabar untuk dilepaskan di kuil keberanian.
  • Armarth, penuai: Amarth mengawasi penuaian mayat dari atas tulang monstrositi mayat mayat, terbang di atas pertempuran. Komander sadis memusnahkan tangan keberanian, dan kini datang untuk paragon mereka.
  • Pakar Bedah Stitchflesh: Pakar Bedah Stitchflesh adalah dalang di belakang kekejian yang mengasyikkan yang dikerahkan dari kubu terapung Zolramas. Dia membongkok tugasnya dengan semangat maniacal, membuat daging musuh -musuh yang jatuh ke dalam pembinaan undead untuk digunakan dalam peperangan maldraxxus.
  • Nalthor the Rimebinder: Dari atas Ziggurat Zolramas terbang, Nalthor rimebinder memerintahkan pasukan menyerang Bastion. Lich yang bercanda merancang untuk hujan beku keajaiban dan kematian di tanah murni benteng.

  Spiers of Ascension

  Spiers of Ascension Dungeon Luaran Kawasan dengan Lajur dan Patung Pedang Pedang

  Terapung di antara awan dan mewakili kemuncak cita -cita Kyrian, penumpang Ascension adalah kerusi kuasa Archon. Yang tidak dipersoalkan dan tidak dicabar untuk banyaknya, peraturan benteng selalu merangkumi kebaikan tugas dan perkhidmatan. Tetapi dengan kemarau dan ketidakstabilan yang menyebabkan patah tulang dalam sistem kepercayaan yang meningkat, pemerintahan Archon menghadapi bahaya yang tidak dapat dibayangkan sebagai salah satu pengikutnya yang paling dipercayai berada di bawah pengaruh kejahatan yang paling gelap.

  Tahap: 60
  Bos: 4
  Kesukaran: Heroik, mitos

  • Walaupun aspiran Kyrian terpaksa menunggu dengan sabar semasa kemarau Anima kerana kenaikan mereka yang tertunggak, Forsworn tidak takut untuk memberikan sayap setia mereka. Kin-Tara membuktikan dirinya kepada Kyrian yang gelap dan belajar menguasai langit sebaik sahaja dia naik. .
  • Ventunax: Ventunax adalah salah satu pembinaan forsworn yang paling dahsyat, yang asalnya direka untuk menguji keberanian aspiran Kyrian. Pergerakan Praetorian begitu cepat dia nampaknya akan hilang sebelum mata musuhnya.
  • Oryphrion: Oryphrion adalah senjata api di Paragon of Loyalty’s Vanguard. The Dark Colossus telah menguasai pencerobohan ke bandar dengan artileri anima mereka, dan kini sangat mempertahankan fon kuasa sebelum kerusi Archon.
  • DeVos, paragon keraguan: DeVos adalah simbol kesetiaan sehingga jiwa dengan masa lalu yang mengganggu tiba di benteng. . Merampas pukulan Ascension hanyalah langkah pertama dan kemusnahan Archon kini berada dalam pemahamannya.

  Dungeons of Maldraxxus

  PlagueFall

  . Mereka yang mengingini kuasa ini mencari serpihan yang dilanda wabak dalam perlumbaan untuk menuntut senjata ini untuk diri mereka sendiri. Sesiapa yang menangkap hadiah ini akan memegang nasib Shadowlands di cengkaman mereka.

  Tahap:
  Bos: 4
  Kesukaran: Normal, heroik, mitos

  • Sifat tepat dari wabak dan meleleh oleh House of Plague’s Fall mungkin tidak akan dapat diuraikan, tetapi pengumpulan slimes dan daging yang menjadi Globgrog akan menjaga harta karun ini secara fanatik.
  • Doktor ickus: Kemusnahan Rumah Tanah dan Letusan Lendir yang ditinggalkan pada masa itu tidak akan menghentikan jenius Doktor Ickus yang dianggap dan eksperimennya yang gila.
  • Domina Venomblade: Domina Venomblade percaya instrumen dendamnya untuk kejatuhan rumah mata. Tidak ada seorang pun, bahkan bekas sekutunya akan menghalangnya daripada mendapatkan senjata yang tersembunyi di runtuhan ini.
  • . Sebenarnya letupan itu mengubahnya menjadi bentuk baru yang besar, mendorongnya marah, dan meninggalkannya di tengah -tengah rumah yang jatuh.

  Teater kesakitan

  Teater Pain Dungeon Arena Arena

  Di Maldraxxus, anda mesti sentiasa diuji dan diukur sebagai yang terbaik untuk mempertahankan Shadowlands. . Kerumunan pesaing berhadapan dengan harapan menghadapi salah seorang juara. Kekejaman! Mayhem! Keganasan! Dan tentu saja, kesakitan! Hanya yang paling kuat menjadi juara rumah mereka, dan hanya satu yang boleh menjadi yang paling kuat.

  60
  Bos: 5
  Kesukaran: Heroik, mitos

  • Penghinaan terhadap pencabar: Juara tidak bertempur dengan sesiapa sahaja. Pesaing pertama bertarung di antara mereka untuk melihat yang layak. Dessia the Decapitator, Paceran the Virulant, dan Sathel yang terkutuk telah membawa gaya pertempuran yang berbeza bersama -sama untuk mengetuk pesaing lain. Mereka akan menghancurkan siapa yang berdiri di antara mereka dan perlawanan tajuk.
  • Gorechop: Sebagai lapar untuk kemenangan kerana dia untuk bahagian baru, Gorechop bersedia untuk menunjukkan rumah konstruk dapat membina pahlawan yang lebih baik. .
  • Xav the unfallen: XAV telah berjuang dan mengalahkan begitu banyak musuh yang ada garis pesaing bertempur untuk giliran mereka. Sekiranya seseorang dapat melepasi mereka, XAV akan menikmati cabaran yang layak.
  • KUL’THAROK: Kul’tharok adalah tuan seni nekromantik dan menunjukkan bahawa kekuatan kasar bukanlah satu -satunya cara ke puncak. Jalan ke kemenangan adalah melalui labirin portal sihirnya, dan kemudian melewati serangan nekrotanya.
  • Mordretha, Permaisuri yang tidak berkesudahan: Pertempuran yang tidak berkesudahan dan kemenangan yang tidak berkesudahan, Mordretha telah mengalahkan setiap lawan yang telah mencabarnya. Dalam hidupnya, dia adalah tuan sihir gelap dan waktunya di Maldraxxus hanya mengembangkan pengetahuan itu. Adakah ini tajuk yang sepadan dengan teater kesakitan yang telah ditunggu -tunggu?

  Dungeons of Ardenweald

  Kabut Tirna Scithe

  Tahap:
  3
  Kesukaran: Normal, mitos heroik

  The Lush Grove yang dipanggil Tirna Scithe pernah dilindungi dengan tekun oleh rakyat Fae, kerana ia adalah tempat suci yang dikatakan memegang rahsia kuno. . . Malah para penghuni asli alam didorong oleh kelaparan dan keputusasaan untuk memakan apa yang dimiliki oleh ratu musim sejuk.

  • Ingra Maloch: Dikutuk untuk wujud di luar kitaran hidup dan kematian, Drust kini berusaha untuk mengelakkan nasib mereka menggunakan mekanisme kelahiran semula Ardenweald. .
  • Tirna Scithe dipertahankan dengan kekuatan senjata, tetapi juga licik. Mistcaller yang suka bermain telah menggunakan kabut untuk mengelirukan dan tidak disengajakan. Dengan serangan drust, mistcaller tidak dapat dengan mudah memberitahu rakan dari musuh, dan hanya selepas teka -tekinya dan permainan dikalahkan, anda dapat dengan selamat sampai ke hati Tirna Scithe.
  • Gorm telah mengunyah di tepi Ardenweald, memakan sekam yang mati. Binatang yang dipanggil Tred’ova telah menjatuhkan dirinya pada sesuatu yang jauh lebih berharga, liar lakali, loa pengetahuan. Sekarang bahawa Tred’ova telah merasai kuasa dan kebijaksanaan Loa, dia lapar lebih dari sekadar bertahan hidup.

  De sisi lain

  De sisi lain penjara bawah tanah dengan tenaga mistik dan jalan kuil

  Bwonsamdi telah menyimpan tempat rahsia di Shadowlands yang dia sebut sebagai pihak lain. Ketika orang mati mula menyalurkan ke dalam maw, Bwondsamdi menyembunyikan beberapa jiwa di domain kecilnya, menjaga pengikut trollnya selamat. Tetapi ini memecahkan perjanjian lama dengan Mueh’zala dan sekarang Loa kuno telah menuai jiwa -jiwa itu dan memusnahkan penjaga mereka. Bwonsamdi akan memerlukan bantuan mengumpul beberapa urusannya yang lain jika dia bertahan dalam serangan ini dan melindungi jiwa -jiwa di dalamnya.

  Tahap: 60
  4
  Kesukaran: Heroik, mitos

  • Malah kehadiran Hakkar the Soulflayer telah menyebabkan kekacauan di Azeroth. Keganasan dan wabak menandakan darahnya dan kuasa yang tidak dapat diukurnya. Setia dia berjuang untuknya hingga mati, dan seterusnya. Memberi kuasa tidak pernah berjalan, walaupun ia bukan miliknya.
  • Manastorms: Kejujuran dan kepercayaan mutlak adalah apa yang menjadikan Millicent dan Milhouse Manastorm seperti pasangan kuasa. . Menggabungkan empat elemen dalam keharmonian yang sempurna menjadikan manastorms pasangan yang paling mematikan, berbahaya, dan bencana di mana sahaja.
  • Dealer Xy’exa adalah seorang ahli akhbar yang licik yang menggunakan pelbagai perabot ajaib yang telah dikumpulkannya selama ribuan tahun. Dia bergantung pada manipulasi khas untuk tinggal satu langkah di hadapan musuh -musuh yang tidak terhitung jumlahnya yang dibuatnya dalam urusannya.
  • Mueh’zala: Bapa Tidur, Anak Masa, Rakan Malam. Mueh’zala mengantar mati Azeroth lama sebelum Bwonsamdi membuat perjanjian pertamanya. Dia tahu Tuhan harus memerintah, tidak meminta hamba dan penyembah. Rancangan yang diletakkannya pada zaman dahulu untuk menuntut semula kuasa itu untuk membuahkan hasil, setelah dia berurusan dengan pengganti pemberontakannya.

  Dungeons of Revendreth

  Dewan Pendamaian

  Di bawah penuduh, dewan penebusan adalah penghormatan kepada misi Revendreth. Walaupun dewan berbunyi dengan penderitaan dan dosa, semuanya diarahkan untuk menebus jiwa dan menghalang mereka daripada jatuh ke dalam maw. Tetapi Lord Chamberlain yang baru dipromosikan telah membongkok tujuan Dewan untuk mementingkan diri sendiri meraih anima, selalunya hingga ke titik meninggalkan jiwa yang tidak dapat ditebus. Seseorang mesti menamatkan kejahatan yang telah berkembang di dalam dinding ini.

  Tahap: 57
  Bos: 4
  Kesukaran: Normal, heroik, mitos

  • Halkias, Goliath yang berwarna-warni: Sinstones dimaksudkan untuk mencatatkan rekod pelanggaran yang lalu. Komplot Venthyr yang jahat telah membolehkan Halkias seorang golem besar, tumbuh dari kuasa Sinstones yang diabaikan. Tentera Lord Chamberlain telah berjuang untuk mengandunginya, memisahkan anima merentasi pelbagai shards Golem Sinstone.
  • Echelon: Stoneborn yang hebat yang dikenali sebagai Echelon selalu memegang orang luar, terutama manusia, dalam penghinaan. .
  • Pengadil tinggi Aleez: Di dalam dewan Pendamaian, melewati halaman dan gargoyles, adalah gereja yang tidak seperti yang dilihat di Azeroth. .
  • Lord Chamberlain: Lord Chamberlain memanjat dengan mantap dan tanpa belas kasihan melalui barisan masyarakat Venthyr, menjadi penuai dengan membantu penangkapan penuduh yang memberontak. Sekarang dia memerintah dewan penuduh, Menimbulkan Anima dan mengubah proses suci Pendamaian kepada tujuannya sendiri yang menyimpang.

  Kedalaman sanguine

  Kedalaman Sanguine Lorong Dungeon dengan Obor dan Lilin Meleleh

  Jauh Di Bawah Istana Nathria terletak kedalaman Sanguine, penjara yang dicipta untuk menempatkan pembangkang yang paling menarik Denathrius. Banduan di sini disimpan untuk eon, dikeringkan dari anima mereka untuk penyelidikan dan kajian. Rintangan Sinfall mengetahui seorang banduan tertentu di sini yang membantu mengimbangi keseimbangan perjuangan mereka dengan Sire Denathrius untuk memihak kepada mereka dan meminta bantuan dalam mengekstrak mereka.

  Tahap: 60
  Bos: 4
  Kesukaran: Heroik, mitos

  • Kryxis the Voracious: Kryxis yang Voracious merasakan Kedai Anima jauh di dalam kedalaman Sanguine, dan hawa nafsu untuk memakan tenaga ini telah mendorongnya menjadi kegilaan. Dengan air mata baru -baru ini yang telah terbentuk di Revendreth, Kryxis telah menemui jalan masuk ke kubur kubur ini dan bertujuan untuk mengalirkan setiap setitik anima terakhir dari rumah penyimpanan bawah tanah.
  • Pelaksana Tarvold: Ramai Venthyr mempertimbangkan siksaan atas tuduhan mereka dan pengekstrakan dosa dan anima tugas suci mereka. Makhluk yang dikenali sebagai pelaksana tarvold yang ditetapkan sebagai warden dan dibenarkan untuk mengambil kesenangannya yang sakit dalam menyeksa tahanan di sini menunjukkan kejahatan kejahatan telah jatuh ke.
  • Grand Proctor Beryllia: Hanya ada sedikit yang cukup lama untuk mengetahui sama ada Grand Proctor Beryllia mempelajari bentuk pengajiannya yang kejam di Revendreth atau jika dia tidak pernah benar -benar menyerahkan dosa itu. Kekejaman yang digunakannya untuk menguasai keajaiban Anima telah dihidupkan sebagai tahanan baru yang sangat pelik, Naaru Z’rali. .
  • Ketua Kaal berdiri sebagai salah satu jeneral utama Sire Denathrius yang mengawasi operasinya di Revendreth. Kuat, tangkas, dan penuh dengan kecurangan Jeneral Kaal menggunakan ketangkasan dan sifat anima yang disemai untuk menghapuskan semua yang akan menentang tuannya.