WOW: Membakar Tarikh Siaran Klasik Perang Salib Diturunkan Berikutan Kebocoran, Wow: Bilakah pelancaran TBC Classic?

Wow: Bilakah pelancaran klasik TBC

Siaran global hebat. Jujur, kami menyayangi mereka, dan kami gembira Blizzard terus melakukannya dalam klasik. Selalu ada satu masalah dengan pelepasan global, bagaimanapun, dan itu zon waktu lama yang baik. Oleh itu, apabila Blizzard mengumumkan bahawa TBC klasik akan dilancarkan pada 1 Jun, yang boleh membuang banyak soalan untuk sesiapa sahaja di luar Amerika Syarikat. Walau bagaimanapun, jangan takut, kami telah mendapat anda dilindungi dalam artikel ini.

Wow: Membakar Tarikh Siaran Klasik Perang Salib Diturunkan Berikutan Kebocoran

Wow: Membakar Perang Salib

Awal minggu ini, kami melihat kebocoran mengenai Membakar Perang Salib Klasik, World of Warcraft Classic. Kebocoran itu, yang berpusat di sekitar iklan menerbitkan pertempuran.Pelancar bersih yang kemudiannya ditarik dengan cepat, mencadangkan bahawa Membakar Perang Salib KlasikTarikh pelepasan akan menjadi 1 Jun. Ini mencetuskan banyak perdebatan antara Wow klasik orang ramai, tetapi sekarang kami mendapat pengesahan bahawa kebocoran itu memang tepat.

Blizzard mengumumkan hari ini bahawa Membakar Perang Salib Klasik akan dilancarkan pada 1 Jun, seperti yang dikatakan kebocoran itu. Manakala mereka yang berada di sekitar vanila Wow telah menyatakan bahawa patch pra-pengembangan dilancarkan lebih dari sebulan sebelumnya Membakar Perang Salib Kali pertama, kali ini jadual akan dipercepat. Presiden untuk Membakar Perang Salib Klasik akan terus hidup Wow klasik Pada 18 Mei, hanya dua minggu sebelum pengembangan itu sendiri dilancarkan.

Bila Membakar Perang Salib Klasik berjalan secara langsung, pemain akan mempunyai pilihan untuk membuat. Mereka akan dapat memindahkan watak yang ada ke yang baru Membakar Perang Salib pelayan atau menyimpannya di vanila World of Warcraft pelayan. Pemain juga boleh memilih untuk mengklonkan watak mereka untuk membawa seseorang ke hadapan Membakar Perang Salib Klasik dan teruskan satu Wow klasik, Tetapi itu akan menelan kos $ 35 setiap watak.

Activision/Blizzard

Dengan pelancaran Membakar Perang Salib Klasik, Blizzard juga memperkenalkan peningkatan tahap. Pemain Boleh Membeli Pas Portal Gelap, yang berjalan $ 39.99 dan meningkatkan watak tunggal ke tahap 58, menjadikannya primed ke tahap melalui pengembangan. Blizzard juga akan menjual edisi mewah untuk Membakar Perang Salib Klasik, yang akan merangkumi gunung fasa viridian untuk wow runcit; Gunung pemburuan fasa yang dihidupkan semula, Hearthstone Portal Gelap, dan Jalan Kesan Jejak Illidan untuk Membakar Perang Salib Klasik; pas portal gelap dengan peningkatan tahap 58; dan 30 hari dari Wow Masa langganan.

Perlu dinyatakan bahawa jika anda memilih untuk membeli pas portal gelap, ia tidak boleh digunakan pada elf darah atau aksara draenei, yang diperkenalkan di Membakar Perang Salib Klasik. Seperti Wow klasik, Burning Crusade Classic akan dimasukkan dalam kos biasa World of Warcraft langganan. Anda dapat melihat item dalam permainan yang termasuk dalam edisi mewah dalam imej yang tertanam di atas, tetapi sebaliknya, cari Membakar Perang Salib Klasik prepatch untuk jatuh pada 18 Mei.

Wow: Bilakah pelancaran klasik TBC?

Wow: Bilakah TBC Classic dilancarkan?

Dengan pembebasan global TBC Classic yang dijangkakan pada 1 Jun/2, ia hanya masalah zon waktu.

Siaran global hebat. Jujur, kami menyayangi mereka, dan kami gembira Blizzard terus melakukannya dalam klasik. Selalu ada satu masalah dengan pelepasan global, bagaimanapun, dan itu zon waktu lama yang baik. Oleh itu, apabila Blizzard mengumumkan bahawa TBC klasik akan dilancarkan pada 1 Jun, yang boleh membuang banyak soalan untuk sesiapa sahaja di luar Amerika Syarikat. Walau bagaimanapun, jangan takut, kami telah mendapat anda dilindungi dalam artikel ini.

Bilakah TBC Classic akan dibebaskan?

Peta Dunia menunjukkan masa pelepasan global di negara -negara yang berbeza untuk TBC Classic sepanjang 1 dan 2 Jun

Jadi, kunci untuk diingati adalah dalam imej di atas; Jika anda tinggal di barat London, anda akan mendapatkannya pada hari Selasa, 1 Jun. Jika anda tinggal di timur London, anda akan mendapatkannya pada hari Rabu, 2 Jun.

 • Americas (PDT) – 3 pagi
 • Americas (EDT) – 6 petang
 • Brazil (BRT) – 7 malam
 • Eropah (CET) – 12 pagi (tengah malam)
 • Moscow (MSK) – 1 pagi
 • India (IST) – 3:30 pagi
 • Taiwan (CST) – 6 pagi
 • Korea (KST) – 7 pagi
 • ANZ (AEDT) – 8 pagi

Dan itu sahaja. Pelepasan ini global, dan semuanya harus hidup sebagai jam menyerang masa -masa (pastikan untuk /tambah nilai). Perlu diingat bahawa pada badai salji yang lalu telah terhuyung-huyung pelepasan sepanjang tingkap 10-15 minit untuk pemain. Ini pada dasarnya bermakna mereka akan “membuka kunci” portal untuk 10% orang yang menunggu pada satu masa, untuk mengelakkan semua orang zon pada masa yang sama.

Wow membakar garis masa pelepasan kandungan klasik perang salib

World of Warcraft Peminat tidak mendapat tarikh pelepasan untuk pengembangan vintaj yang akan datang, Klasik perang salib yang terbakar, Semasa BlizzConline tahun ini. Tetapi pemaju telah mendedahkan beberapa maklumat tentang apa yang diharapkan dari segi kalendar kandungan setelah ia jatuh akhir tahun ini.

Sama seperti Klasik, TBC Kandungan serbuan dan pvp akan dikeluarkan dalam fasa yang saling melengkapi.

Inilah yang kelihatan seperti kandungan yang kelihatan seperti sekilas:

 • Fasa pertama: Karazhan, Gruul’s Lair, Lair Magtheridon
 • Fasa Kedua: Serpentshrine Cavern dan Mata di Tempest Keep
 • Fasa Tiga: Gunung Hyjal, Kuil Hitam, dan Arena Musim Dua
 • Fasa Empat: Arena Musim Tiga dan Raid 10-Man Zul’aman
 • Fasa Lima: Sunwell Plateau dan Arena Musim Empat

Fasa satu

Ketiga -tiga serbuan itu dibebaskan tepat ketika TBC Keluar akan mewakili semua sumber yang anda perlukan untuk memuatkan pada peringkat empat gear. Semuanya ada ketika TBC pada asalnya dibebaskan dan mereka pasti akan memberi pemain banyak untuk dicerna ketika TBC klasik pergi secara langsung.

“Kami menjumpai di Klasik Bahawa orang benar -benar menikmati perkembangan gear itu, dan di sinilah semua gear empat peringkat, dengan serbuan itu, ” Wow klasik Jurutera perisian utama Brian Birmingham berkata.

Blizzard tidak mengumumkan apabila arena musim pertama akan bermula. Tetapi berdasarkan apabila kandungan PvP bermula pada asal TBC, kemungkinan besar kita akan melihat musim satu bermula tidak lama lagi berikutan pembebasan TBC klasik.

TBCTarikh pelepasan asal Januari. 17, 2007 diikuti rapat dengan permulaan musim pertama pada Januari. 30. Musim kemudian berakhir kurang dari enam bulan kemudian pada 19 Jun.

Fasa dua

Bila TBC pada asalnya dikeluarkan pada tahun 2007, Serpentshrine Cavern dan The Eye at Tempest Keep disediakan, tetapi mereka terkunci di belakang Long Attunement Questlines.

Dalam Klasik TBC, Blizzard akan melepaskan kedua -dua serbuan ini bersama -sama selepas pengembangan itu keluar. Tidak ada jumlah masa yang ditetapkan selepas pelepasan di mana serbuan ini dijadualkan keluar, tetapi menggunakan penalaran deduktif, kita boleh membuat tekaan yang berpendidikan.

Arena Musim Dua, yang dikeluarkan pada fasa tiga, pada asalnya keluar kira -kira enam bulan selepas TBC dilancarkan.

Jika fasa dua serbuan ini dimaksudkan untuk menjadi titik pertengahan antara musim arena satu dan dua, kita dapat mengharapkan untuk melihat mereka datang sekitar tiga hingga empat bulan selepas TBC dibebaskan.

Fasa tiga

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, kami mungkin mengharapkan untuk melihat kandungan ini keluar sekitar enam bulan selepas itu TBC Klasik dibebaskan kerana ketika arena musim dua asalnya dibebaskan berbanding dengan TBC pada tahun 2007.

Sementara itu, fasa ini akan merangkumi sedikit perubahan dari jalan TBC Asalnya dilancarkan dengan kelewatan pelepasan Gunung Hyjal. Pemain secara teknikal boleh masuk ke Gunung Hyjal, tetapi keperluan attunement menjadikannya sukar.

“Sebab itulah perubahan itu, tentu saja, Hyjal pada asalnya boleh didapati dari pelancaran Burning Crusade, tetapi tidak ada yang benar -benar dapat masuk ke sana kerana cara kerja -kerja Attunements,” kata Birmingham.

Untuk TBC klasik, Proses Attunement masih akan wujud tetapi ia tidak akan hampir sukar, menurut Birmingham. Untuk membolehkan permainan mengalir secara semula jadi, serbuan akan dikeluarkan dalam fasa berasingan dari pembukaan permainan.

Fasa Empat

Setakat ini, Arena Musim Tiga akan dibebaskan pada masa yang sama dengan Raid 10-Man Zul’aman, yang dipenuhi dengan gear tangkapan.

Dalam versi asal TBC, Musim Tiga datang 23 minggu selepas permulaan musim dua pada akhir November 2007. Zul’aman dibebaskan pada masa umum yang sama, hanya beberapa minggu sebelum Patch 2.3.0 pada Nov. 13.

Fasa lima

Fasa kandungan akhir untuk TBC Classic akan merangkumi arena musim empat dan Sunwell Plateau. Sunwell pada asalnya dikeluarkan pada 8 April 2008 dan Arena Season Four bermula pada bulan Jun 2008.

Itu menunjukkan bahawa kita mungkin akan mendapat kira -kira lima bulan fasa empat sebelum kita mengambil serbuan terakhir pengembangan, tetapi itu bukan sesuatu yang kita harus dianggap sebagai kepastian.

Birmingham menunjukkan dalam sidang akhbar hari ini bahawa pasukan itu berusaha untuk terus berfikiran terbuka tentang menyesuaikan masa pelepasan kandungan tertentu untuk menampung Keperluan Pangkalan Pemain.

Walaupun pemaju telah melencong ke arah membuat kandungan melepaskan pada jadual yang sama seperti yang asalnya keluar, mereka tidak menentang bergerak atau kembali berdasarkan bagaimana asas pemain berlangsung melalui pengembangan.

Penulis kakitangan kanan. Max lulus dari University of North Carolina di Chapel Hill dengan Ijazah Kewartawanan dan Sains Politik pada tahun 2015. Beliau sebelum ini bekerja untuk pemerhati eSports yang meliputi industri streaming sebelum menyertai Dot di mana dia kini membantu dengan liputan Overwatch 2.