Worms v stim, cacing w. M. D в Steam

Worms w. M. D

“WMD sangat menyeronokkan. Ia mengembalikan pengalaman Armageddon sambil berasa seperti mengambil segar untuk siri ini.”
PC Gamer

Koleksi Worms ку sebagai (?)

Buang Lane Memory Bom tangan dengan Worms Game Strategi yang asal dan Klasik Worms ™! Sehingga 4 pasukan cacing bertempur di atas medan perang yang sentiasa berubah dengan peti senjata yang jatuh, kambing biri-biri yang meletup dan lebih banyak lagi. Pemenang banyak anugerah industri, cari tahu apa yang berlaku. Pengalaman untuk diri sendiri di mana semuanya bermula di PC. Worms ™ memerlukan pemikiran, strategi dan unsur -unsur yang hebat. Bukan itu sahaja, tetapi dengan pelbagai kemungkinan bermain hampir tidak terhingga, tidak ada dua perlawanan yang sama!

Ciri-ciri utama:

 • Worms ™ adalah cara yang ideal untuk rakan -rakan menikmati beberapa jam. Konfigurasikan permainan melalui pelbagai pilihan dan menyesuaikan gaya keseluruhan permainan. Ini adalah permainan yang boleh anda ambil dengan beberapa minit ganti atau bermain sepanjang hujung minggu! Ini Worms ™ – anda akan menyukainya!
 • Fikirkan landskap … lanskap. Dapatkan beberapa platun cacing merah jambu kecil dan berselerak dengan bebas. Beri mereka senjata, alat dan mata untuk musuh mereka. Matlamatnya adalah untuk memastikan bahawa anda adalah pasukan terakhir yang berdiri. Tidak mengambil banduan!
 • Lihat di mana senjata dan utiliti kegemaran anda pertama kali diumumkan dan bermain melalui kempen pemain tunggal yang luas.

Aparan с ные товованиint

  Minimum: Sistem komputer Windows XP/Vista/7 100% Windows XP

Worms ™. Hak Cipta 1995-2011. Team17 Software Ltd. Konsep asal Andy Davidson. Worms ™ dan Team17 adalah hak cipta Team17 Software Ltd.

Koleksi Worms ку sebagai (?)

“Cacing adalah kes khas. Penembak Artileri Arcadey yang berwarna terang meletakkan pemain dalam mengawal pasukan cacing yang berjuang di atas tanah gurun yang sepi. Ia adalah aneh di mana permainan artileri lain suram, lucu di mana orang lain serius dan penuh penyesuaian di mana begitu banyak penembak artileri dilucutkan dan mudah.”
Naib

“WMD sangat menyeronokkan. Ia mengembalikan pengalaman Armageddon sambil berasa seperti mengambil segar untuk siri ini.”
PC Gamer

Lihat cacing Rumble:

О ээOй ир

Чер в в…! Прекраа arah 2d-граа arah, новое оржие, ф kedayanya, кни и н н н з н н н н н н н н ° oti иы “.M.D в поуу “.

Пройдите 30 уровней кампании с новым и классическим оружием. Tidak ada зашины и ketika!

Вес ччoti вна война с м м к к к к чq й й й й чq й й й й йq й й й й й йq й й й й й йq й йital. Бетонный осел сотрет врагов. Secara. Нападай hadapan с втOот mengubah ии таа. 80 вов o орже и с с с с ж ж жо! Поogr питеа в х peralatan cacing!

KEPADA KEPADA KEPUTUSAN:

 • Прекраа arah 2d-gegara: Л в п нн р нuraююююыооооооыы! м в ца hadapan 2d-граа hadapan.
 • TRED: Впервые в играх Worms черви получат подкрепление в виде транспорта. Покорите любой ландшафт в закаленных в войнах танках, обрушьте на врага огненный дождь, взлетев высоко в небеса на вертолете, и многое другое!
 • З ketika: Полите т foto преимесеerl, ср с ч ч щ щ щ щ щ щ щ щ;!
 • Созание: Болше н ножатать хода потивника! Хватайте ящики создания, падающие с неба во время игры, и создавайте чудовищно улучшенные версии таких предметов, как электрическая овца, пирог из базуки и святая ручная граната, чтобы разгромить своих врагов!
 • К dat кичеа фезесе acara и иоо: Sebelum “.
 • Н н к ч е н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н нaf ini: В ш ш ш ш ш шыйoti, подарок и om menghargai.
 • Tamat л оные оия: Ко сазал, ччо 80 в о о о и и ч зо? Di mana -mana sahaja шений!
 • Предлагается увлекательный однопользовательский режим, а также локальный и сетевой многопользовательские битвы: V cacing w.M.D припасено неимоверное множество тренировочных миссий, боевых миссий и вызовов для любителей играть в одиночку. Тренируйтесь, а затем разите противников наповал в сетевых битвах, в том числе в рейтинговых боях, ведь на карте хватит места для максимум 6 игроков с 8 червями!