World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic | GameWatcher, Wow Wrath of the Lich King Classic Times and ProMoad Butiran | Pcgamesn

Wow Wrath of the Lich King Classic Waktu dan Perincian Preload

Jika anda telah berehat dari WOW tetapi ingin menghidupkan semula salah satu momen terbesarnya, pastikan anda menyemak panduan meratakan WOW klasik kami, serta Panduan WoW Classic Races kami untuk membantu anda memilih persona dalam permainan anda.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic Times – Bila Anda Boleh Menjelajah Northrend

World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic Times - Bila Anda Boleh Menjelajah Northrend

Blizzard akhirnya mendedahkan World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic Masa pelepasan global, Memberi pemain tidak sabar -sabar untuk meneroka NorthRend sekali lagi idea yang lebih baik apabila mereka dapat menjejakkan kaki di pantai yang berais.

halaman di mana iklan harus muncul ->
halaman di mana iklan harus muncul ->

Wow: Wotlk Classic telah mengunci tarikh pelepasannya hingga 26 September/27 September, bergantung kepada rantau anda, mendapat manfaat daripada pelancaran serentak di seluruh dunia.

Wrath of the Lich King Classic Times

World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic Times - Bila Anda Boleh Menjelajah Northrend

Seperti yang ditunjukkan oleh imej di atas, masa pelepasan Wotlk Classic sebenarnya akan berlaku pada 26 September di Amerika, keputusan yang dibuat oleh pemaju supaya pelancaran pengembangan di rantau ini boleh “Selaras dengan kawasan lain.” Inilah ketika anda dapat memulakan perjalanan anda ke tahap 80.

    Amerika – 26 September pukul 3 petang PDT

Sekiranya anda merancang untuk meratakan kematian ksatria atau mana -mana kelas lain, masih ada masa untuk menggunakan penggemar perjalanan gembira untuk peningkatan pengalaman pengalaman sebelum ia hilang apabila pengembangan dilancarkan.

Walaupun Death Knights telah berkeliaran di sekitar Azeroth untuk seketika sekarang, Wrath of the Lich King’s Release Times adalah apabila kita dapat mengakses bukan hanya benua baru Northrend bersama set awal penjara dan serbuannya, tetapi juga lebih banyak bakat dan kemahiran untuk kelas kami.

Itulah yang perlu anda ketahui mengenai WOW: Masa pelepasan Wotlk. Dengan kurang dari setengah bulan sehingga dilancarkan, Blizzard terus berusaha menangani barisan dan ketinggalan pada pelayan mega permainan.

Terus dikemas kini pada berita permainan PC terkini dengan mengikuti GameWatcher di Twitter, menyemak video kami di YouTube, memberi kami seperti di Facebook, dan menyertai kami di Discord . Kami juga boleh memasukkan pautan ke kedai gabungan, yang memberi kami komisen kecil jika anda membeli apa -apa melalui mereka. Terima kasih.

Mengenai Bogdan Robert Mateș

Apabila tidak membuat kopi atau membahaskan topik yang serius dengan kucing saya, anda akan dapati saya bermain permainan video atau menulis mengenai mereka.

Wow Wrath of the Lich King Classic Waktu dan Perincian Preload

Wow Wrath of the Lich King Classic Time and Pramuat

Di WoW Wrath of the Lich King Classic Preview, saya menyifatkan permainan ini sebagai “The Perfect Nostalgia Trip,” sentimen yang kelihatan benar untuk peminat wow yang gemar di Azeroth.

Boleh dikatakan pengembangan terbaik dalam sejarah permainan yang panjang, Wotlk Classic ditetapkan untuk membawa rerelease bab dalam gaya, dengan pra-patch sudah melepaskan Scourge untuk menyambut Arthas (sekarang Lich King).

Menjelang Pelancaran, Blizzard telah melancarkan Wow Wrath of the Lich King Classic Times, jadi inilah pecahan apabila anda boleh menyelam kembali ke Northrend.

Wow Wrath of the Lich King Classic Times and Pramuat

Wow Wotlk Classic Times

The Wow Wrath of the Lich King Classic Times berada dalam jadual di bawah.

Mereka yang berada di Amerika (termasuk LATAM) akan mendapat akses pada 26 September Untuk memastikan semuanya teratur. Semua orang akan diberikan akses pada 27 September.

Amerika (PST) Amerika (EST) Brazil (BRT) Aest BST CEST
3 petang 6 petang 7 malam 8 pagi 11 malam 12 PAGI

Maklumat ini diperoleh melalui Activision Blizzard.

Bolehkah anda pramuat wow wotlk klasik?

Pendek kata, Tidak, anda tidak boleh pramuat Wow Wrath of the Lich King Classic. Anda boleh bermain melalui pra-patah untuk memanaskan kemahiran anda dan menghilangkan karat, tetapi anda perlu mengemas kini permainan apabila pelayan terus hidup.

Jika anda telah berehat dari WOW tetapi ingin menghidupkan semula salah satu momen terbesarnya, pastikan anda menyemak panduan meratakan WOW klasik kami, serta Panduan WoW Classic Races kami untuk membantu anda memilih persona dalam permainan anda.

Lauren Bergin dipalsukan di tengah -tengah tempat perlindungan, Lauren mempunyai obsesi yang benar -benar sihat dengan Diablo 4 Villainess, Lilith. Dahulunya Ciri Editor di Dexerto, dia membajak banyak wang ke League of Legends kerana dia mempunyai dua gelar universiti. Aduh.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.