World of Warcraft S Demon Hunter tersedia pada 9 Ogos, jika anda pra-pesanan | PC Gamer, Kelas Hunter Demon Wow akan dimainkan 9 Ogos, beberapa minggu sebelum pembebasan Legion | Pcgamesn

Kelas Demon Hunter Wow akan dimainkan 9 Ogos, beberapa minggu sebelum pembebasan Legion

Kirk McKeand Kirk McKeand adalah pengarah kandungan untuk permainan video di Sports Illustrated, dan menikmati permainan stealth seperti Dishonored dan Deathloop sedikit terlalu banyak.

Demon Hunter World of Warcraft Tersedia 9 Ogos, jika anda pra-pesanan

Mereka juga akan mendapat beberapa setan untuk diburu, sebelum pengembangan.

Tom Sykes

Tom suka meneroka dalam permainan, sama ada cara yang salah dalam platformer atau mencuri sebuah apartmen di Deus Ex. Permainan kegemarannya dunia -stalker, jiwa gelap, pencuri -mempunyai suasana yang anda boleh wallop dengan blackjack. Dia menikmati seram, pengembaraan, permainan teka -teki dan RPG, dan memainkan versi Jepun Final Fantasy VIII dengan skrip yang diterjemahkan yang dicetak dari Internet. Tom telah menulis mengenai permainan percuma untuk PC Gamer sejak 2012. Jika dia sedang membungkus pulau padang pasir, dia akan mengambil boxset columbo gergasinya dan komputer riba yang disumbat dengan permainan puzzlescript.

Patch Baldur’s Gate 3 ‘Big’ Next telah sedikit ditangguhkan

Tonton Pertunjukan Permainan PC: Paling Dikehendaki pada 30 November

Kelas Demon Hunter Wow akan dimainkan 9 Ogos, beberapa minggu sebelum pembebasan Legion

Wow Legion Invasion

Kelas Dimainkan World of Warcraft, The Demon Hunter, akan tersedia pada 9 Ogos, sebelum pelepasan pengembangan Legion pada 30 Ogos.

Mainkan senarai PC MMO terbaik kami untuk menyelesaikan pencarian anda sebelum itu.

Bukan sahaja pemburu setan akan dimainkan dari 9 Ogos, tetapi itulah ketika pencerobohan setan akan menendang. Tidak banyak perkara dalam mempunyai pemburu setan tanpa iblis untuk mengklik, ada di sana?

Pemburu setan akan bermula pada tahap 98 dan akan dapat segera mengakses Legion ketika ia mendarat beberapa minggu kemudian. Anda memerlukan watak tahap 70 pada alam yang sama untuk membuat pemburu setan, jadi ingatlah itu.

Sekurang -kurangnya akan ada banyak masa untuk mengumpulkan transmogs, meningkatkan beberapa profesion, melakukan akhbar memancing anda dan, tentu saja, hidup melalui pengalaman garnisun yang indah untuk kali terakhir. Oh saya, oh saya, siapa yang boleh menolaknya?

Anda dapat melihat pengumuman tarikh pelepasan 15 minit ke dalam Q & A ini:

Kirk McKeand Kirk McKeand adalah pengarah kandungan untuk permainan video di Sports Illustrated, dan menikmati permainan stealth seperti Dishonored dan Deathloop sedikit terlalu banyak.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.