Woods – Re3mr, Escape dari Tarkov Woods Peta Pengekstrakan Points – Player Assist | Panduan Permainan & Walkthroughs

Escape dari Tarkov Woods Peta Pengekstrakan Mata

Hanya disebut kerana ia wujud. Sebagai ekstrak yang memerlukan kedua -dua PMC dan pemain skav untuk tidak menembak satu sama lain, kemungkinan anda sebenarnya menggunakan pengekstrakan ini hampir tidak.

Woods

.

Bersih

Woodscleanre3mr3840.PNG – 15.
Klik kanan pautan & tekan “Simpan Link As” untuk menyimpan peta ini di PC anda.

Sila pastikan bahawa anda telah membaca halaman ini sebelum menggunakan mana-mana fail JPA saya.

Gambar resolusi yang lebih tinggi dari peta. 7680x5178px.

Petua: Sekiranya anda mengklik dua kali pada peta selepas membukanya di laman web, ia akan mengezum masuk.

Melarikan diri dari bangunan hijau Tarkov Woods

Changelog

26 Mei 2023 Versi 1.4

 • Nama Perubahan Ekstrak SCAV “Stesen Lama” ke “Depot Keretapi Lama”.

4 Mac 2023 Versi 1.3

 • Pembuangan Seni Latar Belakang Midjourney.
  -Semasa saya membuat peta ini, saya menggunakan beberapa seni bergaya arang menggunakan Midjourney ke latar belakang hitam sekarang peta ini. Perkhidmatan Penjanaan Seni AI agak baru ketika itu & saya secara naif mengandaikan bahawa dataset yang digunakan oleh Midjourney telah dikendalikan & CC0 (tiada hak terpelihara). Kini jelas bahawa ini tidak berlaku kerana terdapat tuntutan tindakan kelas terhadap mereka untuk pelanggaran hak cipta yang teruk. Saya sangat tidak menyukai penggunaan orang lain yang berhak cipta tanpa izin mereka sehingga saya memutuskan untuk menghapuskan segala yang berkaitan dengan perkhidmatan mereka.

24 Ogos 2022 Versi 1.2

 • Nama Perubahan Ekstrak PMC “Ruaf Roadblock” ke “Ruaf Gate”.

15 Ogos 2022 Versi 1.1

 • Pembuangan Ekstrak “Air Burung”.
 • Pelarasan treeline di barat daya berhampiran Silencer House.
 • Tambah perkara scav hideyhole ke gunung.
 • Pelarasan Minefield South West berhampiran Pylons.
 • Pelarasan Minefield di Kem USEC.
 • Menambah penanda medan lombong jauh ke timur.
 • Menambah penanda sniper berhampiran pantai timur.
 • Menambah penanda sniper pada ekstrak kenderaan.
 • Ditambah khemah yang hilang berhampiran kapal terbang.
 • Ditambah khemah yang hilang berhampiran Silencer House.
 • Penanda scav yang dikeluarkan dari kampung yang hancur.
 • Penanda scav yang dikeluarkan berhampiran ZB-016.
 • Penanda scav yang dikeluarkan dari stesen lama.
 • Legenda Tetap PMC Spawn Icon Menjadi Warna Yang Salah.
 • Berubah “Roadblock Utara” ke “Roadblock Utara PBB”.
 • Tekstur rumput yang diganti dengan tekstur pasir di usec camp tinefield.

Escape dari Tarkov Woods Peta Pengekstrakan Mata

.

Escape dari Tarkov Woods Peta Pengekstrakan Mata

Berikut adalah senarai semua tempat yang boleh anda gunakan untuk membuat pelarian anda di peta hutan.

Kedua -dua PMC dan SCAV

PBB Roadblock/Hurling

Pengekstrakan utama untuk hutan, satu di kedua -dua belah peta.

Untuk bahagian barat adalah sekatan jalan PBB, hanya secara langsung di hujung jalan di sebelah itu.

Di sebelah timur adalah pengekstrakan pinggir. Ia adalah kawasan yang cukup besar untuk hanya bersiar -siar jika anda tidak dapat dengan selamat mengikuti jalan hingga akhir. Selagi anda cukup dekat dengan dinding timur laut, anda mungkin akan memukul lokasi ekstrak.

RUAF ROADBLOCK

Di sebelah barat laut, lebih dekat ke pantai tasik, adalah garpu di jalan raya. Mengikuti jalan panjang akan membawa anda ke sekatan jalan PBB, dan jalan pendek membawa terus ke pintu jalan lain. Pengekstrakan ini hanya tersedia apabila terdapat suar hijau berdekatan.

V-EX Selatan

Ekstrak kenderaan lain seperti yang ada di kastam. Ia berfungsi untuk semua pemain, apabila ia tersedia, tetapi memerlukan bayaran kecil sebanyak 3000 rubel untuk mengeluarkan diri anda. Berhati -hati, kerana pengekstrakan mengambil masa penuh sebelum ia membolehkan anda pergi.

Saat orang pertama menyerahkan wang itu, pemasa bermula. Nasib baik, terdapat beberapa semak besar untuk disembunyikan di dekatnya, tetapi risiko masih tinggi.

ZB-014

Bunker dekat dengan dinding di sebelah timur, memerlukan kunci untuk dibuka. Walaupun ia tersedia untuk kedua -dua PMC dan SCavs, tidak mungkin anda akan berakhir dengan kunci yang diperlukan dalam inventori anda sebagai SCAV. Hanya ada jika suar hijau berada di tanah.

Pintu Kilang

Hanya disebut kerana ia wujud. Sebagai ekstrak yang memerlukan kedua -dua PMC dan pemain skav untuk tidak menembak satu sama lain, kemungkinan anda sebenarnya menggunakan pengekstrakan ini hampir tidak.

EFT Woods PMC Hanya Mata Pengekstrakan

Keturunan tebing

Terletak berhampiran Lookout Rock di hujung selatan peta, ekstrak ini memerlukan anda mempunyai pilihan ais pemberontak merah dan paracord dalam inventori anda. Di samping itu, anda tidak boleh mengekstrak jika anda memakai jaket berperisai, jadi anda perlu menggugurkannya atau hanya membawa pelantar pembawa perisai.

Ini biasanya merupakan jalan paling selamat dari hutan, jika anda mempunyai alat untuk keluar.

ZB-016

Seperti ekstrak bunker yang lain, ZB-016 hanya dibuka apabila suar hijau berada di sekitar kawasan tersebut. Tidak seperti ZB-104 bagaimanapun, bunker ini tidak memerlukan kunci untuk mencapai ekstrak.

Air pinggir

Berhampiran dengan ekstrak pinggiran, tetapi lebih dekat ke pantai. Alternatif yang sedikit lebih dekat dengan ekstrak pinggiran jika anda mendapat ini sebagai pilihan.

Rumah Scav

Memasuki rumah Scav adalah ekstrak lain. Kerana ada perlindungan dari semua pihak, ini biasanya cukup selamat, jika anda belum mendapat aggro dari scavs di luar rumah.

Pintu Timur

Berhampiran pusat pemeriksaan di sebelah timur peta adalah garpu di jalan raya. Satu garpu menuju ke pintu gerbang dengan beberapa penyebaran dicat pada mereka. Lokasi ini adalah ekstrak ketiga di sisi peta ini.

Tempat lelaki mati/bot:

Sekiranya anda mengikuti pantai timur tasik, anda akan menemui sebuah dok kecil dengan beberapa batu di luarnya. Dok adalah lokasi pengekstrakan bot, dan di luar di seberang batu adalah pengekstrakan tempat lelaki mati.

Gunung Stash

Di tempat yang sama dengan pengekstrakan keturunan tebing untuk PMCS adalah pengekstrakan untuk Scavs. Nasib baik ini tidak memerlukan SCAV untuk memenuhi keperluan yang sama untuk ekstrak PMC.

Sempadan Barat

Jika anda mengikuti dinding sempadan peta, menuju ke arah barat, anda akan dapati bahagian di dinding yang tidak cukup dihubungkan dengan seluruh dinding sempadan, dan berada di dalam peta. Ini adalah lokasi pengekstrakan sempadan barat.

Stesen lama

Ekstrak SCAV terakhir dalam senarai. Terletak di pinggir barat peta, jarak jauh dari pusat pemeriksaan PBB.

Jalan Raya PBB Utara

PBB Roadblock Woods

Sekiranya anda memerlukan bantuan lagi dengan melarikan diri dari Tarkov pastikan anda menyemak panduan kami yang lain. Sekiranya anda mati, anda perlu kembali ke kem Jaeger pada serbuan lain dan mendapatkan surat itu lagi, sehingga anda berjaya mengekstrak dengan surat itu dan menyerahkannya kepada mekanik. Sekiranya anda tidak mempunyai salah satu daripada ekstrak tersebut, maka anda perlu pergi ke hujung peta untuk mengambil ekstrak pinggiran.

Sekiranya anda bernasib baik, anda boleh mempunyai ekstrak berdekatan sama ada sekatan jalan raya PBB atau rawblock Ruaf, kedua -duanya terletak di sebelah timur kem di kedua -dua hujung jalan. Ini boleh dilakukan dengan membunuh scav atau dua dan menjarah mereka. Untuk tidak mendapat larian, anda perlu berada di serbuan selama 10 minit atau terpaksa memperoleh sekitar 600 XP. . Item itu adalah pihak pelanggan, jadi anda boleh bekerjasama dengan sekumpulan teman yang semua dalam usaha dan masing-masing boleh merebut surat dalam larian pertama anda. Sebaik sahaja anda menemui hujung kemalangan pesawat, anda akan mahu melihat tenggara dari hujungnya dan anda harus melihat rusa berdiri di pokok.Īt pangkal pendirian rusa, anda harus melihat sampul putih yang boleh anda ambil. Semasa anda mencari pendirian rusa kayu kecil, ia akan menjadi lebih mudah untuk mencari kemalangan pesawat yang berdekatan. . Ekstrak Roadblock PBB di atas hutan di seberang sekatan jalan Ruaf. Teruskan untuk membimbing kerahsiaan seni bina menggunakan kayu dalam projeknya. Perkara pertama yang perlu anda lakukan apabila anda memuat ke dalam hutan adalah untuk mengetahui di mana anda berada di peta. Piranhas Patreon Patreon Piranhatv Piranhas Twitch & Tarkov Wiki Piranha. dari habitat manusia, bertepatan dengan hari habitat dunia un-Habitats. Lokasi Kem Jaeger di Escape dari Tarkov menunjukkan jalan keluar baru di Woods ‘Northern PBB Roadblock’ menggunakan Kompas.Terima kasih kerana menonton jangan lupa untuk melanggan lebih banyak kandungan masa depan dan tinggalkan. Walaupun kami tidak dapat membantu dengan gear kami boleh pergi ke mana anda perlu mencari kem Jaeger di Escape dari Tarkov.

PBB Roadblock Woods

.

PBB Roadblock Woods

Semasa melancong jalan yang menghubungkan ekstrak sekatan jalan PBB dan ruaf. Walaupun ini kelihatan seperti usaha yang mudah, terdapat beberapa perkara yang perlu anda pertimbangkan. Lokasi cache laras yang dikebumikan di cache hutan di bawah pokok di sebelah kiri. Ini kelihatan seperti usaha mudah untuk melarikan diri dari Tarkov, anda hanya perlu pergi ke kem Jaeger dan mendapatkan surat daripadanya, kemudian keluar dari serbuan setelah anda berjaya mencarinya. Pengenalan adalah salah satu pencarian awal yang anda akan mendapat akses ke Escape dari Tarkov.