Woods – Pelarian rasmi dari Tarkov Wiki, melarikan diri dari Tarkov Woods Peta Pengekstrakan Mata | Allgamers

Escape dari Tarkov Woods Peta Pengekstrakan Mata

Woods adalah salah satu peta yang lebih tua di Escape dari Tarkov dan salah satu yang terbesar. Tidak kira di mana anda bertelur sebagai SCAV atau PMC, anda akan menghabiskan sekurang -kurangnya beberapa minit untuk mengalahkannya ke salah satu zon panas peta. Sama ada anda bermula di Selatan dan perlu pergi ke kilang papan atau kem tentera atau di utara dan bandar Scav berada di radar anda, anda perlu membuat perjalanan anda jauh untuk mengekstrak. Kami telah menyenaraikan semua enam belas ekstrak hutan di sini dan apa yang perlu anda lakukan untuk menggunakannya.

Woods

Woods adalah lokasi di Melarikan diri dari Tarkov. Ia adalah peta ketiga yang ditambah ke dalam permainan.

Kandungan

Penerangan []

Rizab Semula Jadi Priozersky baru-baru ini menjadi sebahagian daripada Rizab Hidupan Liar yang Dilindungi Negeri di Daerah Persekutuan Barat Utara.

Ciri-ciri [ ]

Bahagian kayu bersaiz sederhana dengan beberapa ladang terbuka, bukit kecil, kem pembalakan, dan bunker ZB-014 dan ZB-016.

Kekunci yang boleh digunakan []

Legenda Jadual []

Jadual

Ikon Makna
Selamat
Medcase/medbag SMU06
Blok PC
Kotak bom tangan
Laci
Daftar tunai
Kotak peluru kayu
Keratan kayu
Kotak Senjata (4×4)
Kotak Senjata (5×2)
Kotak Senjata (5×5)
Kotak Senjata (6×3)
Jaket
Beg sukan
Kotak alat
Barang berharga longgar (rantai leher emas, bitcoin fizikal, patung, dll)
Mata wang longgar
Loot Loot (Meds, Mod Senjata, Peruntukan, dll)
Rak senjata berdiri

Bos []

Nama Gambar Lokasi Peralatan yang ketara Pengikut
Shturman Di kilang papan Kunci Stash Shturman
Memilih ais pemberontak merah
2 pengawal bersenjata dan perisai yang sangat
Knight Di antena di barat laut (pengekstrakan bunker scav). Death Knight Mask
Crye Precision CPC Plate Carrier (edisi goons)
Paip besar, birdeye
Paip besar Di antena di barat laut (pengekstrakan bunker scav). Milkor M32A1 MSGL 40mm Pelancar Grenade
Paip merokok paip besar
Bandana Pipa Besar
S & S Precision Plate Plate Carrier (edisi goons)
Knight, Birdeye
Birdeye Di antena di barat laut (pengekstrakan bunker scav). Mystery Ranch Nice Comm 3 BVS Sistem Bingkai
LBT-1961A Load Bearing Dada Rig (GOONS EDITION)
Ksatria, paip besar
Imam kultus Berhampiran tempat ritual mereka, yang terletak barat kilang papan serta di kampung usang di utara. Pisau kultus 4 pahlawan kultus

Pengekstrakan []

Untuk mencari pengekstrakan Gunakan peta di bawah jadual.

Maksimum 4 pemain

Terdapat penembak tepat sempadan di luar kenderaan.

Peta []

Peta Interaktif []

Klik untuk skrin penuh. Halaman peta berasingan di sini.

Escape dari Tarkov Woods Peta Pengekstrakan Mata

Ketahui semua titik pengekstrakan peta hutan di Escape dari Tarkov sehingga anda tidak tersesat di padang gurun.

Cara memulakan semula permainan anda di Pokemon Sword and Shield

Memilih starter yang salah? Tidak perlu risau, panduan ini akan membantu anda memulakan semula Pokemon Sword and Shield supaya anda dapat menendang perkara dengan betul.

Jalan -jalan yang baik di hutan boleh menjadi pengalaman yang menyenangkan dan santai. Tetapi sekali lagi, kebanyakan Wanders Woodland tidak berlaku dalam Escape dari Tarkov. Jika anda melakukan perjalanan ke padang gurun, anda harus benar -benar mempelajari mata pengekstrakan peta hutan. Jika anda akan terganggu oleh semua hidupan liar, panduan ini harus membawa anda kembali ke landasan dengan mengajar anda melarikan diri dari titik pengekstrakan peta Tarkov Woods.

Escape dari Tarkov Woods Peta Pengekstrakan Mata

Peta yang besar, luaran, Woods mempunyai sejumlah besar mata pengekstrakan untuk belajar. Ingat bahawa anda hanya akan mendapat akses kepada beberapa daripada mereka setiap permainan, bergantung pada tempat anda bertelur dan sama ada anda bermain sebagai SCAV atau PMC. Pastikan anda menyemak ekstrak anda yang tersedia semasa anda bertelur (atau tekan kekunci O untuk melihat senarai).

Escape dari Tarkov Woods Peta Pengekstrakan Mata

Kami telah memasukkan senarai penuh titik pengekstrakan hutan di peta di atas. Keluar PMC ditandai dengan warna biru, sementara pintu keluar Scav ditandakan dengan warna merah. Anda juga boleh menyemak di bawah untuk maklumat lanjut mengenai masing -masing sekiranya anda menghadapi masalah. Kami hanya menerangkan keluar PMC secara terperinci kerana ini adalah di mana anda akan menghabiskan sebahagian besar masa anda, tetapi hanya ada satu titik pengekstrakan eksklusif PMC pada peta, jadi kebanyakan pertindihan. Sekiranya anda tidak pasti di mana untuk mengekstrak, ikuti pinggir peta dan akhirnya anda akan mencapai titik pengekstrakan.

Keturunan Cliff (Stash Mountain)

Memerlukan: Paracord, Red Rebel Ice Pick, No Armor Vest Dilengkapi.

Titik pengekstrakan yang agak baru di Tarkov, dan salah satu yang paling sukar digunakan sebagai PMC. SCAV boleh mengakses pengekstrakan ini tanpa sebarang kos, tetapi PMC mesti dilengkapi dengan Paracord dan RR (REBEL) ICE PICK. Anda juga perlu mengeluarkan perisai anda jika anda seorang PMC. Cari kotak bekalan yang terselip di ceruk ini di selatan peta.

Pintu Kilang

Memerlukan: PMC atau Scav yang mesra.

Titik pengekstrakan PMC/SCAV yang lain, pintu kilang memerlukan anda bermain dengan SCAV yang mesra atau PMC. Anda tidak boleh mengekstrak sahaja di sini. Ia adalah pintu kecil yang cukup jelas di sebelah barat laut peta. Ikuti sempadan tahap sehingga anda mencapainya.

Pinggiran

Memerlukan: Tiada

Dibuka untuk PMC dan SCavs, titik pengekstrakan ini ditemui di sebelah timur laut peta hutan. Cari jalan melalui hutan di sini dan ikuti utara ke titik pengekstrakan.

RUAF ROADBLOCK

Memerlukan: Tiada. Tidak selalu dibuka.

ROAF ROADBLOCK adalah PMC dan Scav Exit di sebelah barat laut peta. Ia lebih dekat dengan air, jauh ke timur daripada pintu kilang. Sebaik sahaja anda berada di sebelah barat air, perjalanan ke timur laut dan anda akan mencapainya. Anda boleh mengetahui sama ada titik pengekstrakan ini masih dibuka oleh asap hijau. Sekiranya tidak ada asap, anda perlu menuju ke tempat lain.

V-EX Selatan

Memerlukan: 3000 Rubles. Max empat pemain. Satu penggunaan sahaja.

Tersedia untuk kedua-dua PMC dan SCavs, V-EX Selatan berada di tengah sempadan selatan ke peta. Anda memerlukan 3000 rubel untuk mengekstrak dari sini, dan hanya empat pemain yang boleh diambil dalam perjalanan. Setelah ekstrak telah digunakan, ia akan ditutup kepada pemain lain.

PBB ROODBLOCK

Memerlukan: Tiada.

Opene ke kedua -dua PMC dan SCavs, titik pengekstrakan sekatan jalan PBB boleh didapati di sudut barat laut peta, lebih jauh dari Gerbang Kilang. Berjalan ke dinding yang dihalang dengan grafiti evor untuk memulakan pengekstrakan.

ZB-014

Memerlukan: Kunci ZB-014 (terdapat di peta Kastam). Tidak selalu dibuka.

Diakses oleh kedua-dua PMC dan SCavs, titik pengekstrakan ZB-014 berada di belakang pintu terkunci di bunker di sebelah timur peta hutan. Anda boleh mengetahui sama ada pengekstrakan tersedia dengan memeriksa untuk melihat apakah lampu hijau di atas pintu terkunci menyala. Membuka laluan ini juga akan membawa anda kotak senjata, majalah 60 pusingan dan beberapa rompakan lain yang terkandung di dalam bilik terkunci.

ZB-016

Memerlukan: Tiada. Tidak selalu dibuka.

ZB-016 adalah titik pengekstrakan PMC sahaja di dalam bunker di sebelah barat peta. Ia adalah barat laut kapal terbang yang terhempas dan mengharuskan anda menurunkan lubang di tanah. Sekiranya keluar tersedia, anda harus melihat lampu suar hijau tangga.

Melarikan diri dari ekstrak Tarkov Woods

Keluaran SCAV tambahan

Kaji peta dan petua di atas dan anda akan segera menguasai melarikan diri dari mata pengekstrakan peta Tarkov Woods. Mencari lebih banyak petua dan trik? Pertimbangkan untuk mengklik kepada panduan ini:

 • Melarikan diri dari titik pengekstrakan peta kilang Tarkov
 • Melarikan diri dari Tarkov Peta Pengekstrakan Peta Tarkov
 • Escape dari Tarkov Shoreline Peta Pengekstrakan Mata
 • Escape dari Tarkov Rizab Peta Pengekstrakan Mata
 • Melarikan diri dari panduan kunci Tarkov yang tidak diketahui

Henry Stenhouse menghidangkan hukuman kekal sebagai editor bersekutu Allgamers. Dia menghabiskan hidupnya yang lebih muda untuk mempelajari undang -undang fizik, bahkan sejauh menyelesaikan PhD dalam subjek sebelum permainan video mencuri jiwanya. Mengaku cinta anda super smash bros. melalui e -mel di [email protected], atau menangkapnya di Twitter.

Semua mata pengekstrakan peta hutan di Escape dari Tarkov

Woods adalah salah satu peta yang lebih tua di Escape dari Tarkov dan salah satu yang terbesar. Tidak kira di mana anda bertelur sebagai SCAV atau PMC, anda akan menghabiskan sekurang -kurangnya beberapa minit untuk mengalahkannya ke salah satu zon panas peta. Sama ada anda bermula di Selatan dan perlu pergi ke kilang papan atau kem tentera atau di utara dan bandar Scav berada di radar anda, anda perlu membuat perjalanan anda jauh untuk mengekstrak. Kami telah menyenaraikan semua enam belas ekstrak hutan di sini dan apa yang perlu anda lakukan untuk menggunakannya.

Escape dari Tarkov Woods Peta Pengekstrakan Mata

Seperti semua peta Tarkov, ekstrak Woods dibahagikan kepada tiga jenis: SCAV, PMC, dan kedua -dua SCAV dan PMC. Terdapat lebih banyak ekstrak SCAV daripada terdapat PMC; Sebagai SCAV, anda akan mempunyai empat atau lima pilihan, dan sebagai PMC anda akan mempunyai empat. Mana antara mereka yang perlu anda gunakan akan bergantung pada tempat anda memasuki peta dan akan sentiasa membawa anda melalui kawasan ancaman tinggi.

Ekstrak SCAV di Peta Woods – Melarikan diri dari Tarkov

Terdapat lapan ekstrak eksklusif SCAV di hutan: lima di selatan dan tiga di utara.

 • Rumah Scav. Di barat daya jauh adalah rumah yang rosak. Pengekstrakan ada di dalam.
 • Tempat mati. Oleh batu -batu di sebelah barat daya tasik besar adalah scav mati dan beg duffle. Pengekstrakan berlaku berhampiran kedua -duanya.
 • Bot. Di sebelah utara Dead Man’s Place adalah dok dengan bot marooned. Berdiri berhampiran kapal yang rosak untuk mengekstrak.
 • Stesen lama. Di pinggir tenggara Woods adalah bangunan yang diletupkan. Kepala ke dalam untuk mengekstrak
 • Batu Timur. Ikuti dinding utara dari stesen lama sehingga anda sampai di mana dinding itu memenuhi kelemahan berbatu. Pengekstrakan ada.
 • Gunung Stash. Pada pinggir selatan pergunungan di tengah -tengah hutan adalah gua kecil. Anda akan mengetahuinya dengan tali yang tergantung dari sisi gua. Berdiri berhampiran kotak untuk mengekstrak.
 • Jambatan Scav. Jauh di utara, barat kampung yang ditinggalkan, adalah jambatan yang menuju ke hutan. Berdiri di sudut timur laut di sebelah gudang untuk mengekstrak.
 • Scav Bunker. Southwest of Scav Bridge, di bawah menara komunikasi yang besar, adalah kemudahan kecil. Cari satu set tangga yang pergi ke bawah tanah. Pengekstrakan ada di dalam.

Ekstrak PMC di Peta Woods – Melarikan diri dari Tarkov

Terdapat hanya tiga ekstrak eksklusif PMC di hutan, dan kedua-duanya berada di sebelah timur peta.

 • Jalan Raya PBB Utara. Di sebelah selatan kilang papan lama di timur laut adalah sekatan jalan yang dibina dengan tergesa-gesa. Selesa hingga ke dinding untuk mengekstrak.
 • Jambatan V-EX. Utara bandar Scav adalah jambatan di mana SUV hitam akan menunggu. Membayar pemandu 5000 rubel membolehkan pengekstrakan satu kali, dengan syarat anda berada di kawasan itu apabila kenderaan meninggalkan. Sekiranya SUV tidak ada, ekstrak ini tidak dapat digunakan.
 • ZB-016. Sedikit barat daya sekatan jalan PBB, tersembunyi di antara rumput, adalah satu lagi bunker kecil. Sekiranya terdapat suar hijau di sekitar tangga yang menuju ke bawah, anda boleh mengekstrak dari sana.

Ekstrak Dikongsi di Peta Woods – Melarikan diri dari Tarkov

Set akhir ekstrak di hutan boleh digunakan oleh sama ada SCavs atau PMCS.

 • Pinggiran. Di hujung barat daya hutan adalah trak pick-up biru yang lama dan beberapa peti. Berdiri di dekat mereka untuk mengekstrak.
 • ZB-014. Northwest dari kedua-dua rumah scav dan pinggiran, di bunker lain, adalah ekstrak ZB-014. Ia hanya tersedia jika anda dapat melihat suar hijau, dan anda juga memerlukan kunci ZB-014 untuk membuka kunci pintu gerbang.
 • RUAF ROADBLOCK. Southwest dari kem tentera berhampiran tepi tasik adalah sekatan jalan lain. Sekiranya suar hijau hadir, ia boleh digunakan.
 • Pintu Kilang. Terus di sebelah timur jalan raya Ruaf, di sebelah selatan Jalan Southmost, adalah pintu merah yang besar. Berdiri di pintu untuk mengekstrak.
 • PBB ROODBLOCK. Di sudut tenggara Woods adalah sepasang pintu. Melalui yang pertama akan meletakkan anda berhampiran trak pick-up putih dan beberapa serpihan. Berdiri di dekat mereka untuk mengekstrak.

Mengenai Pengarang

John Schutt

John Schutt adalah penulis yang menyumbang di Gamepur yang memberi tumpuan kepada panduan, terutamanya penembak dan jiwa seperti. Dia adalah peminat hampir mana -mana rpg. John telah menjadi bahagian aktif kewartawanan permainan sejak 2010, dan bertekad untuk meneruskan perjalanannya ke jalan itu.