Witcher 3 Devs tentang bagaimana vagina seterusnya-gen berakhir dalam permainan, Witcher 3 Kemas kini Gen Next mungkin telah menambah vagina yang realistik

Nampaknya kemas kini Witcher 3 ‘Next-Gen’ menambah vagina yang realistik, juga kemas kini

Walau bagaimanapun, menurut tangkapan skrin NSFW yang dikongsi di Reddit dan beberapa kesaksian pemain kehidupan sebenar-tunang saya terkejut apabila cuba mengambil gambar dalam mod foto dan melihat Bruxa mempunyai seluruh bruxussy-sesetengah orang The Witcher 3 Wanita telah membentuk vagina sepenuhnya dan rambut kemaluan yang sempurna. (Nampaknya hanya orang yang raksasa, RIP.)

Witcher 3 Devs Terangkan bagaimana vagina yang ‘tidak diinginkan’ akan berakhir dalam permainan

Mod Witcher yang dipanggil ‘HD Monsters Reworked’ termasuk kejutan bahawa tiada siapa yang ditangkap

Diterbitkan pada 14 Februari 2023
Kami mungkin mendapat komisen dari pautan di halaman ini.

Geralt mengayunkan pedang dalam kemas kini gen seterusnya ke Witcher 3: Wild Hunt, yang dikeluarkan pada tahun 2022 untuk platform seperti PC dan PS5

Akhirnya, saga Labiagate boleh berakhir. CD Projekt Red telah mengesahkan Kotaku Bahawa vagina yang dimodelkan secara realistik yang baru-baru ini ditemui di RPG terbuka dunia yang disambut dari mod … tetapi bukan yang anda harapkan.

The Witcher 3 bertemu dengan Kad Roguelike Pve yang bertempur di Rogue Mage
Permainan seterusnya Team Ninja memberi saya Sekiro PTSD
Spirittea Adalah Stardew Valley Berjumpa Semangat yang hilang, Boleh mengambil wang kita sekarang

Rupa -rupanya, versi terbaru permainan, dikemas kini untuk memanfaatkan Xbox Series S/X dan PlayStation 5, menggabungkan mod yang dipanggil “HD Monsters REWORKED” (aka HDMR), yang tidak disangka -sangka termasuk kemas kini kepada watak wanita tertentu dalam permainan. Mod PG-sounding, seolah-olah hanya bertujuan untuk menambah tekstur realistik kepada makhluk dalam permainan, sebenarnya juga menggabungkan unsur-unsur mod yang sama sekali berbeza yang disebut “vagina untuk semua orang.”

“Pada tahun 2021, pada masa menandatangani perjanjian pemindahan hak cipta, pengarang mod HDMR mengesahkan kepada CDPR bahawa mereka adalah penulis tunggal mod yang dipersoalkan,” kata jurucakap CD Projekt Red Kotaku melalui e-mail. “Pengarang mod HDMR memberikan hak cd projekt cd untuk menggunakan mod dan dikreditkan & diberi pampasan untuk kerja mereka. Kami telah menghubungi pengarang mod HDMR dengan soalan untuk penjelasan.”

Tuntutan ini disokong oleh pencipta vagina untuk semua orang mod sendiri, yang memberitahu Kotaku Kembali pada tahun 2019, mereka menerima permintaan daripada pengarang mod lain melalui DM. Modder mengatakan mereka tidak melihatnya pada masa itu, tetapi mesej yang didakwa meminta izin untuk memasukkan penyesuaian alat kelamin mereka ke dalam mod tekstur berskala yang lebih besar, HD Monsters REWROWED. Walaupun vagina untuk pencipta semua orang tidak bertindak balas pada masa itu, “penulis [raksasa hd semula] nampaknya menggunakan tekstur mod saya untuk modnya sendiri, tetapi juga tidak pernah menyebutnya dan tidak memberi kredit kepada saya pada ‘raksasa hd ‘Halaman Penerangan Mod, “tuntutan modder.

Ini secara teorinya boleh menjelaskan mengapa CD Projekt Red terlepas kemasukan alat kelamin yang realistik di tempat pertama: tidak ada rekod raksasa HD yang diolah semula menggabungkan vagina yang dimodelkan secara realistik pada halaman mod asalnya, jadi CD Project Red tidak mempunyai sebab untuk mempercayai mereka di sana untuk bermula dengan. Ia juga menjelaskan mengapa CD Projekt Red tidak pernah meminta izin dari pencipta sebenar vagina untuk mod semua orang .

Walaupun pencipta vagina untuk semua orang tidak menerima pampasan untuk kerja mereka dari CD Project Red, mereka juga memberitahu Kotaku bahawa mereka “tidak peduli” bahawa mod mereka masuk ke dalam versi baru permainan.

Kelihatan seperti The Witcher 3 Kemas kini ‘Next-Gen’ menambah vagina yang realistik, juga [kemas kini]

RPG yang dinaik taraf CDPR mungkin telah mengambil tekstur ‘4K’ ke tempat yang sama sekali baru

Diterbitkan 9 Februari 2023
Kami mungkin mendapat komisen dari pautan di halaman ini.

Geralt dalam Kemas Kini Witcher 3 Next-Gen

Catatan ini mengandungi rujukan NSFW, teruskan risiko anda sendiri.

Yang sangat dinanti -nantikan Witcher 3: Hunt Wild Kemas kini gen seterusnya mempunyai banyak perkara: Ray Tracing, DLSS, mod prestasi 60fps, dan, nampaknya, labia yang terbentuk sepenuhnya. Ya, nampaknya versi yang dikemas kini dari permainan CDPR yang sangat popular (yang jatuh sebagai muat turun percuma pada bulan Disember tahun lepas) telah menambah alat kelamin yang realistik untuk wanita penuhnya, lengkap dengan jalur pendaratan yang rapi. Tiada kata lagi mengenai sama ada aspek permainan ini akan menjadikannya musim depan Netflix yang diketuai oleh Liam Hemsworth yang dipimpin.

The Witcher 3 bertemu dengan Kad Roguelike Pve yang bertempur di Rogue Mage
Ex-Witcher 3 Devs membuat ‘jiwa musim panas,’ permainan keras tetapi ceria
Sepuluh Permainan Paling Bermain di Deck Steam: Edisi Disember 2022

Dalam versi permainan 2015 (yang mempunyai lebih daripada 200 Permainan of the Year Anugerah dan dianggap sebagai salah satu RPG terbaik yang pernah dibuat) mana -mana kebogelan frontal penuh wanita mempunyai kesan anak patung Barbie yang berbeza: Pubis Mons yang lancar dan tidak berbulu dan yang lengkap ketiadaan labia majora yang dapat dilihat. Secara semulajadi, mod eksplisit dipotong yang memberikan NPC wanita yang sering telanjang “Vagina yang kelihatan dan rambut kemaluan,” kerana lelaki ada dan Internet tidak disengajakan. Itu yang disusun kira -kira 188,000 muat turun.

Walau bagaimanapun, menurut tangkapan skrin NSFW yang dikongsi di Reddit dan beberapa kesaksian pemain kehidupan sebenar-tunang saya terkejut apabila cuba mengambil gambar dalam mod foto dan melihat Bruxa mempunyai seluruh bruxussy-sesetengah orang The Witcher 3 Wanita telah membentuk vagina sepenuhnya dan rambut kemaluan yang sempurna. (Nampaknya hanya orang yang raksasa, RIP.)

Walaupun saya tidak dapat sampai ke titik dalam permainan untuk mengesahkan ini (satu-satunya kebogelan wanita penuh yang saya ketahu ke rumah pelacuran passiflora di novigrad, ingat bahawa terdapat bug dalam versi asal permainan di mana salah seorang pekerja seks sepenuhnya bogel di mandi. Anda boleh membuatnya berdiri dengan tidak berpakaian dengan penuh dengan pakaian sepenuhnya. Dalam versi gen seterusnya The Witcher 3, Dia mempunyai seluar dalam tidak kira berapa kali saya memuatkan semula simpanan atau keluar dan masuk semula passiflora.

Mengetahui bahawa The Witcher 3 Kemas kini gen seterusnya termasuk “mod buatan kipas bersepadu sepenuhnya termasuk tekstur 4K dan model,” hanya semulajadi untuk mempertimbangkan bahawa vagina yang realistik adalah salah satu daripada mod tersebut-terutamanya apabila pilihan rambut kemaluan sangat serupa dengan salah satu daripada salah satu daripada salah satu daripada salah satu daripada salah satu daripada salah satu daripada salah satu daripada salah satu daripada salah satu pilihan mod. Oleh itu, saya sampai ke CDPR untuk memberi komen. “Kami melihatnya dan akan mempunyai lebih banyak maklumat pada hari -hari yang akan datang,” seorang wakil memberitahu saya melalui e -mel.

Saya juga telah menjangkau pencipta mod di atas melalui NexusMods DMS, tetapi tidak menerima respons dalam masa untuk diterbitkan (mereka belum aktif selama bertahun -tahun). Jika dan bila kita mendapat pengesahan bahawa The Witcher 3 Kemas kini gen seterusnya mentakrifkan makna tekstur 4K, kami akan mengemas kini cerita ini dengan sewajarnya.

Kemas kini 2/10/2023 12:18 p.m. Et: Kotaku telah menerima kenyataan rasmi dari CDPR yang menyatakan penambahan vagina yang realistik adalah “tidak disengajakan” dan akan dikeluarkan. Anda boleh membaca cerita penuh di sini .