Wira paling mudah untuk mula bermain di dota 2., Best 13 Dota 2 Heroes for Beginners dan Cara Bermain Dengan Mereka | Dmarket | Blog

Heroes 13 Dota 2 Terbaik untuk Pemula 2023

Dia adalah tuan ais dan fros. Sangat lama dahulu, ketika Lich masih hidup, dia mengancam tanah yang hebat dengan sihir frosnya. Setelah ditangkap dan menghabiskan banyak tahun di jurang, dia kembali sebagai mayat, yang lebih berbahaya bagi semua orang di sekitar.

Wira paling mudah untuk mula bermain di dota 2

Dota 2 sukar seperti kuku, tetapi wira yang paling mudah dapat membuat setiap pertandingan merasa bermanfaat untuk pemain baru.

Dota 2 boleh dikatakan permainan multiplayer yang paling sukar untuk dipelajari. Boleh mengambil puluhan perlawanan untuk membiasakan diri dengan kawalan, dan merasa yakin dapat mengambil puluhan lagi. Walau bagaimanapun, lengkung pembelajaran jauh lebih lancar ketika memilih wira yang sesuai dengan tahap anda. Sekiranya anda baru sahaja melompat ke lorong, berikut adalah dua wira Dota 2 yang paling mudah untuk setiap kedudukan.

Semua wira dota 2 mempunyai kerumitan kepada mereka, terutamanya apabila ia datang kepada penggunaan item yang optimum dan penggunaan kemahiran. Walau bagaimanapun, watak -watak tertentu mempunyai lantai kemahiran yang jauh lebih rendah dan lebih banyak ruang untuk kesilapan. Sebagai contoh, kekosongan yang tidak berwajah mungkin kelihatan mudah, tetapi mengacaukan chonosphere boleh menelan belanja keseluruhan. Pilihan ini mudah dilaksanakan walaupun dalam permainan yang buruk, dan satu kesilapan tidak mungkin menelan belanja MMR.

Lich dan Ogre adalah wira sokongan keras Dota 2 yang paling mudah

Lich adalah pilihan yang luar biasa untuk pemain Dota 2 kali pertama. Dia mudah dan menawarkan banyak utiliti. Ledakan Frosnya sangat mudah, menggunakan kerosakan dan melambatkan sasarannya. Gaze Sinister adalah cara mudah untuk mempelajari mantra yang disalurkan, dan menampar perisai fros pada teras adalah cara mudah untuk membina nikmat. Frost rantai muktamadnya adalah muktamad kebakaran-dan-forget yang masih boleh menangani satu tan kerosakan. Walaupun rapuh, Lich adalah cara yang baik untuk pemain baru untuk mendapatkan sokongan yang selesa.

Imej post blog

Sekiranya anda mahukan seseorang yang sedikit tangki, Ogre Magi adalah wira starter yang hebat. Sebagai wira huru -hara dengan mantra yang kuat, dia membelanjakan sebahagian besar fasa laning yang melemparkan menyala dan mengalihkan perhatiannya. Dia besar berbanding dengan sokongan lain, dan kerosakan asas tinggi Ogre menjadikannya mudah untuk diperdagangkan. Multicast Ultimate Pasifnya membolehkan permainan besar dalam permainan lewat. Sekiranya anda berjuang untuk belajar meletakkan kedudukan, pukal Ogre Magi akan memberi anda sedikit ruang tambahan untuk kesilapan.

Imej post blog

Baru untuk sokongan lembut? Cuba pemutus semangat dan pemburu limpah

Sokongan Lembut adalah tentang membuat drama di sekitar peta, dan beberapa wira dapat melakukannya, serta pemutus semangat. Caj of Darkness membolehkan dia memulakan ganking lebih awal dan menghadiri pergaduhan di seluruh peta, dan kit mudahnya bermakna tidak ada rasa malu dalam mengambil beberapa kematian. .

Imej post blog

Jika anda lebih suka menjadikan kehidupan musuh membawa neraka hidup, Bounty Hunter adalah wira anda. Jinada membolehkannya mengusik kedua -dua sokongan yang membawa dan keras, dan julatnya yang panjang membantu dia keluar dari pergaduhan semasa pergaduhan pasukan. Ketidakhadiran sering bermaksud tidak dapat dikalahkan di MMR yang lebih rendah, dan memainkannya juga membantu melatih permainan penglihatan anda. Shuriken Toss sangat berguna sebagai stun cooldown yang rendah untuk boot.

Imej post blog

Wira dota 2 yang paling mudah adalah tangki yang menakutkan

Centaur Warrunner mungkin tidak lagi mempunyai keuntungan kekuatan tertinggi dalam permainan, tetapi dia masih pemula tangki lalai dengan alasan. Hoof Stomp adalah ejaan yang kuat, dapat mencetuskan semua lima pahlawan musuh dengan penggunaan keris yang sempurna. Edge Double membolehkannya menguasai ke atas berjalan sementara stomps membalas sokongan sokongan di trek mereka. Menggunakan Stampede dengan baik boleh memerlukan pemeriksaan di seluruh peta, tetapi itulah kemahiran Centaur yang berharga Ganjaran Pembelajaran.

Imej post blog

Jika anda berminat dengan Dota 2 dari anime darah naga, Dragon Knight adalah satu lagi pilihan semula jadi. Dia boleh dikatakan sebagai wira paling mudah dalam permainan, dengan mantra kawasan dan sihir kawasan sihir. Cabutan terbesar pahlawan adalah tangkapannya, kerana dia mendapat 13 penjanaan kesihatan dan perisai dari pasifnya. Dragon Knight juga mempunyai kerosakan klik kanan yang sangat tinggi, yang bagus untuk menguruskan gelombang rayap di lorong.

Imej post blog

Wira pertengahan yang paling mudah memenangi lorong dan permainan

Mid mungkin peranan paling sukar untuk dipelajari untuk pemain baru, tetapi Viper adalah cara yang cepat dan kotor untuk memulakan. Ketika datang untuk mengganggu, beberapa wira dapat bertanding dengannya. Zon Serangan Poison Kebanyakan Heroes Heroes dari Lane Langsung, dan Nethertoxin membolehkannya dengan cepat membersihkan gelombang dan kem dalam perlawanan berkisar. Dia juga Ganker Monster. Sekiranya anda bosan kehilangan lorong, ambil Viper dan buatlah kehidupan lelaki yang lain sengsara.

Imej post blog

Sekiranya anda lebih suka sesuatu dengan sedikit kemahiran, Zeus adalah salah satu daripada wira pertengahan yang paling mudah di Dota 2. Dia menghilangkan kerosakan gila sementara lompat surgawi membolehkannya keluar dari situasi yang paling tidak menentu. Dia juga mendapat botol, yang dapat membantu pemain baru membiasakan diri dengan sistem rune sungai. Kemurkaan Thundergod bahkan membiarkan dia gank tanpa meninggalkan lorong itu. Beberapa perkara yang memuaskan kerana meletupkan sokongan yang tidak curiga, jadi slam zeus pada fasa kedua dan mula menantikannya.

Imej post blog

Newbie membawa harus mencuba Jugg dan Wraith King

Ingin bermula dengan Carry? Kita boleh menghormati itu, tetapi anda mungkin memerlukan wira yang menjaga beberapa nuansa itu sendiri. Wraith King adalah wira itu, kerana dia berkesan mendapat aegis kekal abadi pada tahap enam. Strike Mortal Membantunya Mengamankan Hits Terakhir Walaupun Vampiric Spirit menyediakan kedua -dua lestari dan alat pertanian. Kerangka mengawal diri mereka, jadi jangan bimbang tentang pembelajaran mikro untuk memulakan.

Imej post blog

Aegis pada tahap enam adalah sejuk, tetapi bar raja hitam di peringkat satu bahkan lebih sejuk. Juggernaut terkenal kerana menguasai lorongnya terima kasih kepada Blade Fury, yang boleh dikatakan sebagai salah satu mantra terkuat dalam keseluruhan permainan. Pasangkannya dengan sokongan yang agresif dan ubah lorong yang selamat menjadi penggiling daging. Ward Penyembuhan juga merupakan cara berisiko rendah untuk memulakan pembelajaran mikro. Menjadi pemain jugg yang baik adalah tentang mengoptimumkan item anda membina, menjadikannya hebat untuk mengenali kedai. Dia juga mendapat beberapa kosmetik yang sakit.

Heroes 13 Dota 2 Terbaik untuk Pemula 2023

menjual barang

. Tetapi untuk mendapatkan kegembiraan permainan itu, anda perlu memanjat gunung-gunung pembangunan kemahiran yang tinggi. Walaupun tidak banyak pemain akan lulus ujian yang sukar. Sekiranya mereka tahu Dota 2 Heroe Beginner … itulah sebabnya kami telah mengumpulkan panduan Dota 2 ini untuk membantu anda mencapai tahap yang menggembirakan di mana anda dapat berfikir “Saya boleh bermain Dota 2” lebih cepat dan lebih mudah.

Permainan ini mempunyai 119 wira, dan kebenarannya adalah bahawa kebanyakan mereka terlalu sukar bagi pendatang baru. Mari kita lihat 13 watak terbaik Dota 2 untuk memulakan pengembaraan anda. Gunakannya untuk memahami prinsip permainan.

Abaddon

Abaddon Dota 2

 • Offlaner / Roamer
 • Kekuatan
 • Huru -hara

Ini adalah makhluk gelap yang mengambil kuasa dari kabut hitam mistik. Abaddon dapat melakukan pelbagai peranan dalam permainan terima kasih kepada kebolehannya yang serba boleh, tetapi pemain kebanyakannya menggunakannya di Lorong keras atau sebagai Sokongan.

Bagi pemula, wira ini memberikan perasaan kuasa. Pilih dia untuk menyertai pertempuran dan dia akan membunuh beberapa renang dan wira. Abaddon juga mempunyai tahap perlindungan yang baik, jadi bagi lawan, tidak begitu mudah untuk membunuhnya.

Kemampuan Abaddon Dota 2

Kebolehan Gegelung kabut merosakkan musuh atau menyembuhkan rakan sepasukan tetapi memerlukan sedikit kesihatan. Dengan Perisai aphotic, Abaddon mencipta lapisan tenaga ajaib di sekitar sekutunya. Ia melindungi seketika dan kemudian pecah, merosakkan penyerang. Mogok Kutukan Avernus melambatkan musuh ke bawah dan dapat membungkam mereka jika ia mencecah empat kali.

Cuba untuk meningkatkan abaddon dengan cepat, jadi dia akan menjadi lebih berkesan sebagai seorang luar negeri.

Bristleback

Bristleback Dota 2

 • Offlaner / Carry
 • Kekuatan
 • Huru -hara

Makhluk seperti landak ini sangat baik untuk pemula yang ingin kekal dalam pertempuran untuk masa yang lama dan membuat banyak pembunuhan. Bristleback adalah wira Dota 2 yang sangat tahan lama terima kasih kepada jumlah kesihatannya.

Masa lalu beliau dipenuhi dengan pergaduhan – bukan untuk kemuliaan tetapi hanya untuk menyimpan perintah di sebuah bar. Setelah Bristleback dikalahkan oleh lawan yang kuat, dan itu menjadi permulaan latihannya untuk menjadi salah satu wira Dota 2 yang paling mudah. Lelaki itu belajar menggunakan punggungnya sebagai sejenis perisai dan quillsnya sebagai peluru berbahaya.

Kemampuan Bristleback Dota 2

Dalam perlawanan permainan, Bristleback menggunakan kemampuan Goo hidung likat untuk melambatkan lawan dan mengurangkan perisai mereka – ketika mereka diliputi dengan melekit. Dengan Semburan quill, Dia menembak quills dan menangani kerosakan yang lebih besar dalam hal beberapa hits. Dua kebolehan pasif melindungi wira dan menjadikannya lebih berkesan dalam kesalahan:

 • Bristleback, kerana mengambil sedikit kerosakan semasa diserang dari belakang;
 • Warpath kerana menjadi lebih kuat dan lebih cepat setelah melemparkan mantra.

Bristleback adalah antara wira Dota 2 terbaik untuk pemula untuk peranan luar negeri. Bersama tinggal di lorong, dia boleh bertani di hutan.

Crystal Maiden

Crystal Maiden Dota 2

 • Sokongan
 • Kecerdasan
 • Berkisar

Sebagai seorang gadis kecil, Crystal Maiden tidak dapat mengawal kuasa pembekuannya yang luar biasa. Dia menyebabkan banyak kerosakan dan masalah, jadi ibu bapanya menghantarnya ke alam yang berais. Selepas belajar sihir dari penyihir ais, Crystal Maiden menjadi wira yang berbahaya, dan kini merupakan salah satu wira pemula terbaik Dota 2.

Di satu pihak, dia agak lambat dan rapuh, jadi pemain harus mengelakkan pertempuran panas. Sebaliknya, Crystal Maiden membantu seluruh pasukan, dan terutama Dota 2 membawa dengan melambatkan musuh dan memulihkan Mana kepada rakan sepasukan.

Bundle of Cosmetic Item untuk Crystal Maiden Bungkus winterbringer yang ditandatangani adalah salah satu barangan paling mahal di stim.

Kemampuan Maiden Crystal Dota 2

Crystal Nova adalah keupayaan yang berguna untuk melambatkan lawan dan mengurangkan kadar serangan mereka. Frostbite meliputi satu musuh dalam fros dan merosakkan. Arcane Aura adalah keupayaan yang sangat baik untuk sokongan di Dota 2 – ia membantu memulihkan mana untuk seluruh pasukan, dan ia adalah satu pasif. Medan beku adalah serangan muktamad yang sangat kuat yang mencetuskan letupan, kerosakan, dan melambatkan lawan di wilayah besar.

Ambil Crystal Maiden jika anda ingin mengamalkan peranan sokongan yang sukar tetapi sangat penting. Pastikan medan pembekuan keupayaan sebagai senjata “rahsia” untuk situasi apabila anda tidak dapat melarikan diri dari pergaduhan massa.

Pahlawan Naga

Dragon Knight Dota 2

 • Midlaner
 • Kekuatan
 • Huru -hara

Permainan itu sendiri menawarkan wira ini untuk pemula – anda bermain dengannya dalam tutorial permulaan. Kemudian, dalam multiplayer Dota 2, Dragon Knight tetap sama, boleh diakses dan berkesan.

Walaupun mempunyai jumlah kesihatan purata, wira ini boleh tinggal di lorongnya untuk masa yang lama tanpa kembali ke pangkalan – terima kasih kepada keupayaan pasif regenerasi kesihatan. Juga, Dragon Knight pantas dan mempunyai pertahanan yang sangat baik.

Setelah membunuh naga yang paling kuat tetapi sangat lama, lelaki ini diberkati oleh makhluk dan mengambil kekuatannya di dalamnya. Masa demi masa, ksatria dapat berubah menjadi pelbagai naga dan menggunakan kemahiran mereka dalam perlawanan Dota 2.

Kemampuan Knight Dragon Dota 2

Bernafas api Membantu Dragon Knight merosakkan beberapa lawan sekaligus. Ekor Naga adalah yang terkena perisai untuk mencetuskan mangsa. membolehkan bertukar menjadi tiga jenis naga.

Dragon Knight adalah salah satu wira dota mesti bermain. Bersamanya, anda tinggal bersendirian di lorong untuk mendapatkan lebih banyak pengalaman dalam satu perlawanan tertentu dan juga di Dota 2 secara umum – mungkin anda akan dapat meningkatkan tahap sehingga anda menyertai salah satu organisasi eSport yang paling kaya. Untuk menggunakan keupayaan Elder Dragon Form yang berkesan, jangan lupa untuk membeli bar Black King Bar item.

Lich

Lich Dota 2

 • Sokongan
 • Kecerdasan
 • Berkisar

Dia adalah tuan ais dan fros. Sangat lama dahulu, ketika Lich masih hidup, dia mengancam tanah yang hebat dengan sihir frosnya. Setelah ditangkap dan menghabiskan banyak tahun di jurang, dia kembali sebagai mayat, yang lebih berbahaya bagi semua orang di sekitar.

Pemula boleh menggunakan mungkin untuk mempelajari peranan sokongan Dota 2 dan membantu menjalankan lorong mudah. Lich mempunyai kebolehan yang mudah digunakan, dia dapat mempertahankan menara dengan baik, dan menyokong rakan sepasukannya semasa pergaduhan pasukan.

Kemampuan lich dota 2

Kebolehan Letupan Frost mencecah musuh dengan sejuk berais, yang merosakkan dan melambatkannya. Perisai Frost adalah perlindungan dari serangan. Lich dapat menghipnotis musuh dengan Pandangan jahat untuk menjadikan mereka lebih dekat dan akan mengalirkan mana mereka. Rantai beku adalah keupayaan muktamad yang kuat – sfera ajaib terbang antara lawan dan merosakkan mereka, setiap kali kembali lebih keras.

Lich adalah watak sokongan yang sangat baik. Berikut adalah beberapa nasihat untuk Lich Dota 2:

 • Elakkan pertempuran besar dengannya – lelaki itu mempunyai pertahanan yang rendah dan tidak mempunyai kebolehan melarikan diri.
 • . Kebolehan LICH cukup menuntut sumber ini.
 • Gunakan Frost Chain hanya pada sekumpulan musuh untuk keberkesanan yang lebih baik.

Sekiranya anda suka Dota 2, anda boleh mengambil semangatnya di luar permainan dengan menggunakan salah satu daripada kertas dinding Dota 2 yang menakjubkan ini.

Singa

Lion Dota 2

 • Sokongan
 • Kecerdasan
 • Berkisar

Sebagai ahli silap mata yang kuat, Lion pernah tergoda oleh setan. Janji manis membuat lelaki itu melakukan jenayah yang dahsyat, tetapi pada akhirnya, iblis mengkhianati mangsa. Dalam kemarahan, singa pergi ke neraka dan memusnahkan penipu. Setelah kembali, dia berubah menjadi binatang berbahaya – cukup pahlawan untuk perlawanan Dota 2.

Bagi pemula, singa mungkin sukar dikawal – dia mempunyai empat kebolehan aktif. Namun, mereka mudah, jadi anda boleh menjadi berkesan dalam permainan dengan wira sokongan seperti itu. Anda akan tetap berada di lorong yang mudah dengan membawa dan membantu pasangan anda dengan keupayaan draining mana, stuns, dan juga kerosakan yang kuat.

Kebolehan singa dota 2

Singa boleh digunakan Spike bumi untuk mencetuskan musuh dan Hex . Kedua -dua kebolehan ini bersatu dengan baik – lawan tidak akan dapat melepaskan serangan. Tidak seperti watak Dota yang lain, Lion tidak akan merasakan kekurangan mana – dia boleh mengambilnya dari musuh -musuhnya terima kasih kepada Mana longkang. Keupayaan singa muktamad, Jari kematian sangat berbahaya. Ia menangani banyak kerosakan dan menjadi lebih kuat semakin banyak anda menggunakannya.

Belajar untuk menggabungkan kebolehan lelaki ini kerana menyerang lawan tetapi tetap selamat dari senjata mereka. Lion adalah salah satu sokongan terbaik Dota 2 – anda mungkin mendapati diri anda menggunakannya walaupun setelah berjaya melewati peringkat pemula anda.

Ogre Magi

Ogre Magi Dota 2

 • Sokongan
 • Kecerdasan
 • Huru -hara

Ogre Magi mempunyai jumlah kesihatan yang besar dan tahap pertahanan yang sangat baik. Bersama tiga kebolehan aktif yang mudah digunakan, ini menjadikannya salah satu wira pemula Dota 2 terbaik.

Makhluk besar ini mempunyai dua kepala, yang merupakan kesempatan yang jarang dan sangat gembira untuk jenisnya – dua otak membuatnya pandai daripada ogres lain (tapi jangan panggil dia benar -benar pandai). Kemampuannya yang hebat dan bermanfaat sangat bagus untuk mempelajari mekanik Dota 2.

Letupan api lawan membakar untuk merosakkan dan mencetuskan mereka. Menyalakan . Kebolehan Bloodlust adalah bantuan yang serius untuk rakan sepasukan – mereka mendapat pergerakan yang lebih besar dan kelajuan serangan.

Kemampuan Ogre Magi Dota 2

Ogre Magi boleh membuang darah pada dirinya dan menara. Multicast adalah pasif dan membolehkan penggunaan kebolehan berkali -kali.

Anda mungkin merasa seperti kekurangan wang kerana peranan sokongan ogre magi, dan walaupun lebih baik untuk mencuba dan memperoleh lebih banyak – dengan barang -barang yang baik, wira ini menjadi lebih kuat.

Phantom Assassin Dota 2

 • Membawa
 • Kekuatan
 • Huru -hara

. Phantom Assassin adalah wira membawa yang baik untuk bermula dengan.

Dia tergolong dalam perintah misteri adik -beradik yang membunuh orang rawak yang berbeza untuk alasan yang tidak jelas – mungkin untuk menjaga keseimbangan halus di dunia ini.

Dalam permainan, Phantom Assassin dapat mendekati mangsa dengan cepat dan menyampaikan hits kuat. Pertahanan dan kesihatan awalnya tidak begitu besar, tetapi dia dapat mengelakkan serangan langsung berkat mengelak.

Pembunuh Phantom melemparkannya Daging STIFLING merosakkan dan melambatkan musuh. Phantom Strike adalah kemampuan teleportasi yang sangat berguna. Terima kasih, wira itu dapat dengan serta -merta melompat ke lawan dan menyerang mereka dengan peningkatan keberkesanan. Manakala keupayaan Kabur digunakan untuk mengelakkan serangan dan menjadi tidak kelihatan untuk sementara waktu.

Kemampuan Pembunuh Phantom Dota 2

Boleh dikatakan keupayaan paling kuat dari pembunuh hantu adalah yang paling mudah pada masa yang sama – kerana ia pasif. Coup de Grace Meningkatkan peluang untuk membuat hit kritikal dengan serangan biasa atau dengan pisau yang menyekat.

Walaupun dengan pahlawan hebat seperti Phantom Assassin, ia selalu merupakan idea yang baik untuk melihat panduan pemula Dota 2. Sebagai contoh, anda boleh mendapatkan maklumat berguna dari FAQ DOTA 2 terbesar kami.

Sniper

Sniper Dota 2

 • Midlanner / Carry
 • Ketangkasan
 • Berkisar

Sniper adalah wira yang baik untuk pemain yang lebih suka tinggal jauh dari pergaduhan. Terima kasih kepada senjatanya, lelaki ini dapat memberikan kerosakan yang agak tinggi dari jarak yang besar. Namun, ini datang dengan kelemahan – sniper agak rapuh kerana pergerakannya yang perlahan, kekurangan kebolehan melarikan diri, dan kesihatan yang agak rendah.

Dari zaman kanak -kanaknya, dia adalah penembak yang luar biasa. Semasa majlis khas rakyatnya, Sniper membunuh binatang gunung, tetapi dia melakukannya dengan cara yang istimewa, yang diramalkan oleh legenda. Kemasyhuran yang luar biasa menanti dia dengan harga diasingkan dari kampungnya sendiri.

Dalam permainan, Sniper menggunakan untuk merosakkan dan melambatkan musuh di kawasan tertentu. Tembakan di kepala adalah keupayaan pasif yang meningkatkan peluang … headshot, jelas (ia akan menjadi baik untuk mempunyai keupayaan pasif ini di CS: GO. Ambil matlamat Membolehkan menembak lawan jauh.

Kebolehan sniper dota 2

Bagi pemula, ia bernilai untuk mempelajari keupayaan utama penembak tepat, Membunuh, untuk menangani jumlah kerosakan yang besar melalui matlamat yang betul. Anda bahkan tidak memerlukan panduan sniper dota 2 – tunggu momen yang sempurna dalam permainan.

Pembinaan Sniper Dota 2 yang berkesan harus memasukkan item tersebut Badai Pike. Ia menolak lawan yang rapat dan memberikan ruang wira untuk membuat empat tembakan.

Sven

Sven Dota 2

 • Membawa
 • Kekuatan
 • Huru -hara

Di sini kita mempunyai satu lagi Dota 2 yang sangat baik untuk pemula. Sven sangat kuat dan mempunyai tahap pertahanan yang baik. Kelemahannya adalah jumlah kesihatan purata.

Sven Menguasai Seni Kuno Menjadi Knight Vigil dan kemudian memusnahkan harta karun terbesar perintah ini – untuk membalas dendam bagi ibu bapanya. Sekarang, bebas dari misi ini, dia sudah bersedia untuk membawa kuasanya ke permainan Dota 2.

Anda boleh menggantikan pedang lalai sven oleh Kejayaan Vigil, dengan salah satu kulit Dota 2 terbaik untuk inventori anda.

Tukul ribut kedua -duanya menakjubkan dan membolehkan anda merosakkan beberapa musuh sekaligus. Cleave hebat adalah serangan dengan kesan yang sama. Kebolehan Warcry menyokong rakan sepasukan dengan meningkatkan perisai dan tahap kerosakan mereka. Dengan Kekuatan Tuhan, Sven menjadi lebih kuat untuk sementara waktu.

Kemampuan sven dota 2

Gunakan keupayaan muktamad wira dota ini hanya apabila anda benar -benar dalam pertempuran – sehingga anda tidak membuang masa dan berpotensi meningkatkan kerosakan. Panduan Dota 2 Sven yang baik akan mengesyorkan mendapatkan Sven item ini:

 • Echo Saber untuk hits ganda;
 • Daedalus untuk hits kritikal semasa menggunakan kekuatan Tuhan;
 • Black King Bar kerana mengelakkan mantra perlahan.

Tidehunter

Tidehunter Dota 2

 • Luar
 • Kekuatan
 • Huru -hara

Dia adalah binatang laut yang berasal dari jurang dan kini mengancam semua orang yang dapat dicapai dari air. Dalam perlawanan Dota 2, Tidehunter tidak memerlukan laut untuk membunuh musuh -musuhnya.

Bagi pemula, makhluk ini sangat baik kerana jumlah kesihatan dan perisai yang tinggi. . Watak ini juga cukup kuat untuk membunuh banyak merayap dan masih sangat berbahaya untuk menentang wira.

Kemampuan Tidehunter Dota 2

Gush adalah serangan air yang mengurangkan perisai dan melambatkan mangsa. Keupayaan pasif Kraken Shell Memberi perlindungan dari serangan fizikal. Tidehunter boleh digunakan Anchor Smash untuk menangani kerosakan yang lebih besar kepada musuh.

Keupayaan muktamad tidehunter cukup hebat. Aktifkan Ravage untuk memanggil tentakel dari tanah dan menyerang lawan di kawasan yang lebih besar.

Pertimbangkan untuk membeli barang -barang ini untuk Tidehunter:

 • Blink Dagger – tiba -tiba menyerang musuh;
 • Guardian Greaves – untuk memulihkan kesihatan dan mana rakan sepasukan.

Roh yang berdendam

Semangat berdendam dota 2

 • Roamer
 • Ketangkasan
 • Berkisar

Ini adalah salah satu wira ketangkasan Dota 2. Terima kasih kepada kemampuannya yang menakjubkan dan debuffing, semangat bersungguh -sungguh dapat menyokong seluruh pasukan.

Sekali, dia adalah puteri yang cantik, tetapi kakaknya mengkhianati dia kerana menjadi penguasa tanah itu. Tanpa sayapnya yang indah, marah dengan bekas kekasihnya, gadis itu berubah menjadi makhluk mistik yang kini hanya kelihatan untuk membalas dendam. Dengan sikap sedemikian, dia adalah pahlawan yang hebat untuk pertandingan MOBA.

Kebolehan semangat berdendam dota 2

Gunakan Peluru berpandu sihir untuk mencetuskan dan merosakkan musuh atau Gelombang keganasan, . Dengan Vengeance Aura, Serangan sekutu berdekatan dari jarak yang lebih besar. Pemain dapat mencari penggunaan yang baik untuk kemampuan Swap nether, yang membolehkan anda menukar kedudukan dengan mana -mana wira dota 2 yang lain.

Dalam permainan lewat, semangat berdendam dapat menjadi lebih kuat, membantu membawa lawan. Walaupun menjadi pilihan yang baik untuk pemula, dia juga seorang pahlawan yang baik untuk pemain berpengalaman dengan tinggi Dota 2.

Raja Wraith

Wraith King Dota 2

 • Membawa
 • Kekuatan
 • Huru -hara

. Selepas ritual sihir gelap dengan banyak pengorbanan berdarah, raja mendapat bentuk mistik barunya. Sebagai Raja Wraith, dia meneruskan perjuangan yang tidak berkesudahan, mengembangkan alamnya dan menguatkan takhta.

Di Dota 2, Wraith King adalah wira yang sangat menarik untuk pemula dan bukan sahaja. Dia mempunyai jumlah kesihatan dan perisai yang boleh dipercayai tetapi dalam pergaduhan permainan, watak ini dapat menangani kerosakan yang ketara. Seperti Dota 2 yang lain, Raja Wraith menjadi lebih kuat dengan masa, jadi pastikan untuk memperoleh banyak pengalaman di lorong mudah yang mungkin.

Semakin banyak anda bermain Dota 2, lebih banyak barang kosmetik jatuh ke dalam inventori anda. Sekiranya anda mendapat sesuatu dari Battle Pas.

Kemampuan Raja Wraith Dota 2

Kebolehan Ledakan Wraithfire Termasuk beberapa kesan – ia merosakkan dan menimbulkan mangsa, dan kemudian melambatkan pergerakan mereka dan menangani kerosakan tambahan dari masa ke masa. Aura Vampiric Memberi sokongan pasif kepada sekutu huru -hara yang berdekatan. Dengan Strike Mortal, Wira mempunyai peluang yang baik untuk menangani kerosakan bonus.

Mungkin, keupayaan terbaik Wraith King adalah Penjelmaan semula. Wira bangkit dari kematian dan melambatkan musuh sekitar.

Wraith King mudah dikawal, tetapi untuk menjadi pemain yang berkesan dengan ini (atau mana -mana wira lain), anda harus melabur sedikit masa dalam bermain Dota 2 dengannya. Amalan yang sempurna, dan cara terbaik untuk maju dengan pantas adalah menikmati permainan, dan biarkan panduan Wraith King pendek kami dapat membantu semasa peringkat awal pengalaman anda.

Wraith King Skins Satu kedalaman yang menakjubkan di Dota 2 adalah aspek yang paling kuat. Tetapi pada masa yang sama, ia adalah faktor terbesar yang menakutkan pendatang baru dengan mudah. Namun, ganjaran itu layak mendapat usaha! Sekiranya komputer anda dapat menjalankan Dota 2, maka anda tidak mempunyai halangan ketika menyelidiki alam semesta yang menarik ini – dan wira Dota 2 terbaik kami untuk pemula akan menjadi rakan kongsi permulaan yang hebat.

Di Darket, anda boleh membeli item Dota 2 untuk wira -wira ini dan lain -lain untuk menjadikannya istimewa dan menekankan gaya unik anda.

Perdagangan di mana sahaja – Pasang aplikasi mudah alih Dmarker dari Google Play atau App Store. Jangan terlepas harga yang hebat dan kulit yang unik. CS Terbaik: Pergi, Dota 2, Rust dan TF2 Marketplace sentiasa di tangan!

Muat turun aplikasi dmarker di appstore Dapatkan aplikasi dmarker di Google Pay

Darket akan menjadikan perjalanan Dota 2 anda lebih menarik. Tetap berhubung dengan kami di Facebook dan Twitter.