Wings | Wiki Survivor Vampire | Fandom, Cara Membuka Kunci Sayap Ebony di Vampire Survivor

Cara Membuka Sayap Ebony di Survivor Vampire

Sayap Ebony dan Peachone boleh bersatu menjadi Vandalier.

Sayap

Sayap adalah item pasif di Survivor Vampire. Mereka dibuka dengan mencapai tahap 5 sebagai watak.

Sayap meningkatkan kelajuan pergerakan sebanyak 10% setiap peringkat.

Tahap []

Sayap mempunyai 5 tahap. Pada tahap max, sayap memberikan +50% kelajuan pergerakan.

Tahap 1 “Watak bergerak 10% lebih cepat.”
Tahap 2 Kelajuan pergerakan meningkat sebanyak 10%
Tahap 3 Kelajuan pergerakan meningkat sebanyak 10%
Tahap 4 Kelajuan pergerakan meningkat sebanyak 10%
Tahap 5 Kelajuan pergerakan meningkat sebanyak 10%

Petua []

 • Sayap tidak mempunyai banyak penggunaan, dan pada dasarnya adalah pilihan peribadi. Kelajuan pergerakan boleh dikatakan tidak sama pentingnya dengan bonus untuk senjata atau pengalaman anda.
 • Peachone, Ebony Wings, dan Vanderier bergerak lebih cepat bergantung pada bonus kelajuan pergerakan. Walau bagaimanapun, ia tidak mempunyai bonus ketara terhadap kuasa senjata kerana mereka sudah bertujuan untuk membombardir lingkaran tidak kira jaraknya.
 • Serangan La Borra bergerak dan berkembang lebih cepat dengan kelajuan peluru dan kelajuan pergerakan yang lebih tinggi, dengan kelajuan pergerakan memberikan rangsangan yang lebih besar.
 • Shadow Pinion, Valkyrie Turner, dan Debu Celestial menembak projektil tambahan berdasarkan perubahan animasi watak. Kelajuan pergerakan meningkatkan kadar perubahan animasi sehingga meningkatkan kadar kebakaran keseluruhan senjata. Perhatikan bahawa ia tidak menjejaskan cooldown mereka dan cooldown asas agak tinggi pada 6 saat.

Wings Vampire Survivors

Tertanya -tanya bagaimana membuka kunci sayap kayu hitam di mangsa vampire? Jangan risau, kami mendapat maklumat yang anda perlukan untuk membukanya.

Vampire Survivors mempunyai lebih daripada 32 senjata untuk pemain untuk digunakan dalam usaha mereka untuk bertahan dalam serangan makhluk musuh. Setiap senjata ini mempunyai kebolehan unik yang dapat diperkuat dengan meratakan semasa berjalan. Bukan sahaja senjata menerima peningkatan stat dari meratakan, tetapi ada juga yang dapat bergabung dan berkembang menjadi senjata yang lebih kuat untuk pemain digunakan. Walaupun terdapat banyak senjata yang kuat dalam mangsa yang terselamat, sayap kayu hitam menonjolkan keupayaannya yang merosakkan.

��‍♂️ Vampire Survivors v1.0 secara rasmi keluar sekarang! ��

Cara Membuka Kunci Sayap Ebony di Vampire Survivor

Ebony Wings adalah alat yang berguna untuk pemain kerana ia memberikan cincin projektil kepada watak mereka. Penghalang senjata api letupan ini terdapat dalam empat set empat projektil semasa digunakan. Kebolehannya juga dapat dipertingkatkan melalui penggunaan arcanas seperti Twilight Requiem yang membuat projektil menerima kesan yang berbeza apabila digunakan. Sayap Ebony boleh mencapai tahap lapan, dan setiap peringkat diperolehi menyediakan stat -stat rangsangan serta projektil tambahan.

Untuk membuka Kunci Senjata Wings Ebony, pemain mesti terlebih dahulu mendapatkan senjata peachone. Peachone boleh dikunci setelah bertahan selama sepuluh minit. Sayap Ebony sepatutnya muncul sebagai senjata yang boleh dimainkan setelah anda mendapat peachone ke tahap tujuh. Burung yang mematikan ini juga merupakan senjata permulaan untuk Exdash watak rahsia. Exdash boleh didapati dengan menaip “x-x1viiq” di menu utama atau sebagai mantra dalam skrol terlarang Morbane.

Sayap Ebony

Sayap Ebony adalah senjata di Survivor Vampire. Ia adalah senjata permulaan Exdash, dan dibuka dengan mendapatkan peachone ke tahap 7.

Sayap Ebony dan Peachone boleh bersatu menjadi Vandalier.

Kandungan

Kesan []

Ebony Wings adalah burung yang terbang di sekitar pemain dan membombardir zon mengelilingi dengan projektil. Zon berkisar lawan jam di sekitar pemain. Burung bergerak di belakang pemain dengan kelajuan yang lebih perlahan, tetapi bulatan pengeboman akan selalu berada di kedudukan yang relatif kepada pemain.

Secara lalai, sayap kayu hitam membakar 4 set 4 projektil. Setiap set membakar semua projektilnya di sekitar tempat yang sama, yang ditetapkan oleh kedudukan zon yang kelihatan pada saat yang ditetapkan bermula. Penembakan set berada pada pemasa yang berbeza ke zon yang aktif, jadi set pertama boleh mula menembak sehingga satu saat selepas zon menyala. Ini bermaksud bahawa bilangan set setiap pengaktifan boleh berubah mengikut 1.

Tempoh meningkatkan masa pengeboman aktif, dengan 1 saat kira -kira sama dengan 1 ditetapkan secara lalai. Kawasan meningkatkan kesan kawasan projektil, tetapi bukan saiz bulatan pengeboman itu sendiri. Kelajuan peluru meningkatkan seberapa cepat bulatan bergerak. Jumlah meningkat berapa banyak projektil dipecat setiap set. Bonus Cooldown mengurangkan masa antara setiap pengaktifan, masa antara setiap set projektil, dan masa antara setiap peluru dalam satu set. Kelajuan pergerakan sayap kayu hitam dapat ditingkatkan dengan statistik kelajuan pergerakan, tetapi hampir tidak memberi kesan kepada kemampuannya.

Arcanas []

Memilih Gemini (i) Arcana mencipta rakan sejawat – Zhar Ptytsia – yang berfungsi sama dengan sayap kayu hitam. Ia tahap seperti sayap kayu hitam dan faedah dari batas pemecahan.

Twilight Requiem (ii) membolehkan projektil meletup dengan kesan yang berbeza apabila mereka memukul tanah.

Tahap []

Sayap Ebony mempunyai 8 tahap. Pada tahap max, sayap kayu hitam mempunyai +20 kerosakan asas, +120% kawasan, +7 jumlah, dan -0.5 saat cooldown. [1]

Tahap 1 “Pengeboman di zon mengelilingi.”
Tahap 2 Kebakaran 1 lagi peluru. Kawasan asas meningkat sebanyak 40%.
Tahap 3 Kebakaran 1 lagi peluru. Kerosakan asas sebanyak 10.
Tahap 4 Kebakaran 1 lagi peluru. Cooldown dikurangkan sebanyak 0.3 saat. [1]
Tahap 5 Kebakaran 1 lagi peluru. Kawasan asas meningkat sebanyak 40%.
Tahap 6 Kebakaran 1 lagi peluru. Kerosakan asas sebanyak 10.
Tahap 7 Kebakaran 1 lagi peluru. Cooldown dikurangkan sebanyak 0.3. [1]
Tahap 8 Kebakaran 1 lagi peluru. Kawasan asas meningkat sebanyak 40%.
 1. ↑ 1.01.11.2 Setiap tahap pengurangan cooldown sebenarnya mengurangkan cooldown sebanyak 0.25 saat, nilai -nilai dalam deskripsi dibulatkan sehingga satu tempat perpuluhan

Hadkan Break []

Dengan rehat had, sayap kayu hitam dapat disamakan lagi.

Penerangan Jarang Jumlah maks
Mungkin +1% [1] 10
Kawasan +2.5% 10 1000%
Kelajuan +5% 10 300%
Tempoh +100ms 1 9.0 saat
Jumlah +1 1 20

COMBOS []

Lihat kombo untuk senarai semua interaksi item.

Statistik dan item pasif []

✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️

[1]
✔️
[2]
✔️
[3]

Arcanas []

✔️ ✔️ ✔️
[4]
✔️
[5]
✔️
[6]
✔️
[7]
✔️
[8]
✔️
[9]
✔️
[10]
 1. ↑ tidak mempunyai manfaat ketara untuk burung, bagaimanapun, ia meningkatkan kelajuan pergerakan burung
 2. ↑ terjejas oleh kawasan dan tempoh
 3. ↑ terjejas oleh kekuatan, kawasan, tempoh, dan kelajuan
 4. ↑ secara tidak langsung terjejas oleh bonus ke mungkin, kawasan, tempoh, dan kelajuan
 5. ↑ secara tidak langsung terjejas oleh bonus untuk mempercepatkan
 6. ↑ secara tidak langsung terjejas oleh bonus ke kerosakan rata
 7. ↑ secara tidak langsung terjejas oleh bonus ke jumlah
 8. ↑ secara tidak langsung terjejas oleh bonus hingga tempoh
 9. ↑ secara tidak langsung terjejas oleh bonus ke kawasan
 10. ↑ secara tidak langsung dipengaruhi oleh bonus kepada kekuatan dan cooldown

Petua []

 • Sayap Ebony paling banyak mendapat manfaat daripada bonus cooldown dan durasi meningkatkan tempoh aktif dan menyerang lebih kerap ketika demikian.
 • Sayap Ebony tidak boleh dianggap sebagai peniaga kerosakan utama, tetapi sebaliknya kerosakan tambahan. Ia berfungsi yang terbaik dalam banyak musuh. Projektil mempunyai Pierce Infinite.
 • Wings Ebony mempunyai interaksi yang menarik dengan kekacauan di arcana malam yang gelap di mana setiap 10 saat zon bulat melambatkan, berhenti, mengubah arah, kemudian mempercepatkan dengan cepat, dan setiap 10 saat bermula: 05 kelajuannya beregu dan separuh secara bergantian, kelajuannya meningkat setiap 20 saat.

Trivia []

 • Kelajuan pergerakan yang digunakan untuk meningkatkan kelajuan lingkaran pengeboman, seperti kelajuan peluru, bagaimanapun, ini tidak dimaksudkan dan ditetapkan akhirnya.
 • Zon Ebony Wings bulatan berlawanan arah lawan, yang bertentangan dengan peachone
 • Senjata ini diilhamkan oleh versi sub-senjata Suzaku dari Castlevania siri. Corak serangan serupa dengan kemalangan item Kardinal, Burung Merah.
 • Nama item mungkin merujuk kepada tema “sayap ebony” dari Castlevania: Perintah Ecclesia.
 • Sayap Ebony dan Peachone adalah satu -satunya senjata yang tidak memerlukan item pasif untuk berkembang/bersatu.