Wiki gelap dan gelap, kejutan!

!

Akses awal yang dirancang untuk Q2 2023
.0 Dirancang untuk Q4 2024

Wiki gelap dan gelap

Gelap-dan-haram.png

Wiki gelap dan gelap yang komprehensif ditulis dan dikekalkan oleh pemain. 422 orang kini mengekalkan 3,619 halaman (1,967 artikel) di wiki ini setakat ini!
Jangan ragu untuk menyumbang dengan membuat artikel baru atau mengembangkan yang ada.

400

Mengenai gelap dan lebih gelap

FPS Dungeon Fantasy Fantasy Pvpve Fantasy Fantasy Hardcore. Band bersama rakan-rakan anda dan gunakan keberanian, kecerdasan, dan licik untuk mengungkap khazanah mitos, mengalahkan raksasa yang mengerikan, sambil tinggal satu langkah di hadapan pemburu harta karun yang lain.
Beli permainan di sini.

Komuniti yang gelap dan gelap

Mempunyai soalan strategi atau ingin bercakap dengan pemain yang gelap dan gelap? Lihat pelayan subreddit dan perselisihan rasmi.

! PvP Dungeon Crawler Gelap dan Darker Dikeluarkan Pada Access Awal Sekarang

Ironmace menjual gelap dan gelap secara langsung buat masa ini, tetapi mahu kembali ke stim secepat mungkin.

Seni konsep gelap dan gelap - watak membuka dada rampasan emas sementara dua yang lain merayakan

(Kredit Imej: Ironmace)

Pagi ini, pemaju Ironmace mengesahkan bahawa gelap dan gelap akan dibebaskan hari ini, dan sekarang ia telah -artikel ini telah dikemas kini dengan maklumat terkini.

Demo untuk pengekstrakan PvP Dungeon Crawler Dark and Darker adalah hit awal tahun ini, tetapi kemudian Nexon mendakwa pelanggaran hak cipta, ia mendapat boot off steam, dan pelepasan akses awalnya ditolak kembali. Pemaju Ironmace berterusan, pergi sejauh untuk mengedarkan playtest oleh torrent, dan pagi ini, Ketua Pegawai Eksekutif Ironmace Terence Park mengesahkan kepada PC Gamer yang gelap dan gelap akan dibebaskan pada awal hari ini.

Yang telah berlaku sekarang: gelap dan gelap tersedia untuk membeli terus dari pemaju di www.Darkanddarker.. Ia juga boleh didapati di kedai yang dipanggil Chaf Games.

Gelap dan gelap belum kembali ke Steam, tetapi dalam e -mel kepada PC Gamer, Park mengatakan bahawa Ironmace ingin mendapatkannya kembali pada platform Valve ASAP. “Kami tidak boleh mengabaikan kedai PC terbesar di dunia,” tulisnya. .

“Sebanyak yang menyakitkan kami, kami tidak akan dapat melayani permainan di Korea kerana kami masih menunggu penarafan dari Lembaga Penarafan Permainan Korea (GRAC),” kata Park dalam pengumuman dan catatan blog hari ini. .”

Dalam pengumuman itu, Park juga menyatakan bahawa VoIP dalam permainan tidak akan tersedia sehingga pasukan undang-undang Ironmace telah menandatangani perjanjian pihak ketiga dan pengguna, dan mengatakan bahawa “banyak ciri utama masih hilang” dalam siaran ini. .

Edisi standard gelap dan gelap berharga $ 35, dan ada edisi pengasas dengan beberapa barangan bonus untuk $ 50. Saya menghadapi masalah sebenarnya membeli permainan dari laman web rasmi, tetapi itu mungkin disebabkan oleh lalu lintas yang tinggi.

Terdapat juga kedai dalam permainan, yang Park ditangani dalam jawatan pengumuman.

. “Kedai dalam permainan adalah percubaan kami untuk menjadi realistik dengan perniagaan menjalankan permainan dalam talian tetapi cuba mencari jalan untuk melakukannya tanpa menggunakan kotak rampasan rawak dan barang-barang FOMO. Kami ingin menawarkan pemain cara yang adil untuk menyokong kami sambil menikmati permainan. Tolong beritahu kami bagaimana pendapat anda di hadapan ini.”

. Permainan penerbitan permainan mendakwa bahawa pengasas Ironmace, bekas pekerja Nexon, menggunakan karya berhak cipta dari projek Nexon yang dibatalkan dalam penciptaan gelap dan gelap. Ironmace telah menafikan tuduhan itu, dan Park mengulangi penafian hari ini.

“Kami membina gelap dan gelap dari bawah tanah di Ironmace dan berdiri dengan kerja kami,” kata Park kepada PC Gamer sebagai tindak balas kepada soalan mengenai tuntutan Nexon.

Buletin PC Gamer

.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Thread Perbincangan Gelap dan Darker: Root, Bunuh, Mati, Ulangi

Anda menggunakan penyemak imbas dari tarikh. Ia mungkin tidak memaparkan ini atau laman web lain dengan betul.
Anda harus menaik taraf atau menggunakan penyemak imbas alternatif.

Tanda -tanda baru -baru ini

Ahli

Akses awal yang dirancang untuk Q2 2023
.0 Dirancang untuk Q4 2024

store.steampowered.com

Kedai Steam

Steam adalah destinasi utama untuk bermain, membincangkan, dan membuat permainan.
kedai.berkuasa stim.com

Hai semua, kami telah memuktamadkan masa permulaan untuk 28-30 Oktober Alpha Playtest yang akan datang. Kami harap anda dapat menyertai kami semasa kami menguji beberapa ciri baru yang penting dan mengimbangi perubahan hujung minggu ini.

Playtest akan bermula
AS Barat (Oregon) –
28 Oktober 2022 3:00 PM
AS Timur (Virginia) –
28 Oktober 2022 6:00 PM
28 Oktober 2022 7:00 PM
EU Central (Frankfurt) –
29 Oktober 2022 00:00 AM (tengah malam)
Laut (Singapura) –
29 Oktober 2022 6:00 pagi
Asia Timur (Seoul) –
29 Oktober 2022 7:00 pagi
Oceania (Sydney) –
29 Oktober 2022 9:00 pagi

Penguji yang mengambil bahagian dalam Playtest kami sebelum ini akan mendapat akses ke playtest ini. .
Pengguna baru dengan mudah boleh menyertai Playtest dengan pergi ke halaman Steam Store kami dan menekan butang “Permintaan Akses” untuk Playtest. .
Kami juga akan menambah beberapa kawasan pelayan untuk membantu menampung userbase ujian kami yang semakin meningkat. Playtest ini akan mempunyai pelayan untuk AS Barat, AS Timur, EU Central, SA Brazil, Asia Timur, Laut, dan Oceania.
Kami akan menyiarkan senarai perubahan besar apabila kami semakin dekat dengan permulaan playtest.
Terima kasih sekali lagi atas sokongan anda!

Pengembaraan Dungeon Fantasy Fantasi Pertama Orang Pertama Orang Pertama.
. Band bersama rakan-rakan anda dan gunakan keberanian, kecerdasan, dan licik untuk mengungkap khazanah mitos, mengalahkan raksasa yang mengerikan, sambil tinggal satu langkah di hadapan pemburu harta karun yang lain. Sebaik sahaja anda telah merampas kekayaan anda, kini menjadi bahagian yang sukar, keluar hidup. Cari laluan melarikan diri yang tersembunyi sebelum kegelapan yang terus berkembang menebus kekayaan anda dan mayat anda ke rumahnya yang tidak dapat dinafikan.
———————————–
Playtest ini telah selesai selama beberapa hari dan hanya dilanjutkan untuk satu lagi jika anda mahu peluang untuk memainkannya. Daftar sahaja di Steam dan Muat turun. Ini sangat unik mengambil permainan pengekstrakan seperti Tarkov dan Hunt. . Anda mesti bersaing dengan pemain lain dan AI yang sebenarnya bukan makanan. Mungkin menyebabkan ia adalah playtest tetapi semua orang mendapat disatukan bersama dari solos ke trio yang menjadikannya sangat sukar bagi pemain solo. Permainan ini benar -benar mempunyai potensi dan sepatutnya dikeluarkan Q4 2023. Video permainan di bawah.