Whiplash Fortnite: Di mana untuk mencarinya musim ini, dengan tayar semua rupa dan bajak batu-milenium, Fortnite Victory Motors Whiplash Add-On.

Selamat datang ke

Hey guys hari ini saya membawa anda salah satu mod kereta pertama saya yang saya keluarkan, dan itu adalah whiplash dari fortnite. Saya tidak pernah melihat sesiapa yang melakukan mod kenderaan yang baik dari Fortnite jadi saya mungkin menukar lebih banyak kenderaan dari permainan. Bagaimanapun, itu semua yang saya katakan saya harap kalian menikmati!

Whiplash Fortnite: Di mana untuk mencarinya musim ini, dengan tayar semua rupa dan bajak batu

Kereta perlumbaan Fortnite yang terkenal masih terdapat di pulau itu! Dan untuk beberapa waktu, kita juga dapat menyesuaikannya dengan tayar dan pembajak batu, untuk menjadikan mereka mesin pemusnahan. Anda diberi lokasi kereta dan barang yang diperlukan.

Cabaran Fortnite Minggu 1 musim ini disediakan, dan salah seorang daripada mereka akan meminta anda untuk melengkapkan kereta whiplash dengan tayar luar jalan dan bajak batu, kemudian memusnahkan sejumlah 50 struktur. Kenderaan ini adalah kereta terpantas dalam permainan, dan hanya boleh didapati di lokasi tertentu di peta, paling kerap di bandar-bandar yang dikendalikan dengan baik.

Satu-satunya kesukaran sebenar cabaran ini adalah untuk mencari kereta whiplash, serta tayar luar jalan dan bajak batu berdekatan. Setelah dilengkapi dengan semua bahan -bahan ini, pemusnahan struktur adalah permainan kanak -kanak.

Tempat mencari kereta whiplash?

Fortnite

Anda mempunyai peluang yang baik untuk mencari kereta whiplash di penanda biru di atas. Kami terutamanya mengesyorkan stesen minyak besar antara gulungan berbatu dan tempat perlindungan: hampir selalu menempatkan whiplash dan aksesori yang diperlukan untuk cabaran ini. Secara umumnya, stesen gas adalah spawns terbaik untuk cabaran ini, kerana ia mengandungi banyak tayar luar jalan, dan pembajak batu, selalunya di pam bahan api.

All-Terrain Tayar dan Batu Batu sering dijumpai di atas tanah. - Fortnite

Sekali dalam milik anda, tayar luar jalan dan pembajak batu harus dilemparkan di whiplash. Kemudian, yang perlu anda lakukan ialah berada di belakang roda kereta yang disesuaikan, dan tergesa -gesa untuk memusnahkan segalanya!

Untuk dengan cepat mencapai ambang 50 struktur yang dirobohkan, kami mengesyorkan agar anda menembusi rumah dengan menekan cendawan .

Beberapa contoh yang boleh dilakukan secara solo atau dalam kumpulan menanti anda dalam permainan mudah alih Diablo. Penuh dengan musuh, bos, dan rampasan, ini adalah cara yang baik untuk cepat ladang XP serta kemajuan melalui pas pertempuran anda. Ini adalah penjara bawah tanah ke -5, Kuil Namari di Bilefen.

Penulis freelancer membawa berita, waifus, dan banyak kopi!

02:30 Twitch: Fortnite Streamer ini telah berada di “penjara” selama 60 hari di alirannya sendiri! 09:28 Bilangan Top 1s and Hours of Play: Laman ini merakam tahun 2022 anda di Fortnite! 10:52 Kerosakan Deal kepada lawan dengan senapang sniper 10:44 Hadiah percutian Toss di Lokasi Berbeza 02:41 Permainan Epik: Pemain bawah umur tidak dilindungi? Denda besar untuk penerbit Fortnite! 07:44 Apa hadiah Krismas untuk memilih ini atau objek itu? 07:36 Fortnite: Dapatkan kulit Papa Guff percuma semasa Krismas! 02 kulit minggu ini

Selamat datang ke GTA5-Mods.com

Pilih salah satu daripada kategori berikut untuk memulakan melayari mod GTA 5 PC terkini:

Fortnite Victory Motors Whiplash [add-on] 2.1

Semua versi

2,471 muat turun, 29.3 mb
02 September, 2022

Lebih banyak mod oleh shckwve:

008B22 Thumbnail

08DCDF PIC2

784af6 pic1

784af6 pic3

008B22 PIC6

784af6 pic4

784af6 pic5

008B22 PIC7

008B22 PIC9

008B22 PIC8

Mqdefault

Hey guys hari ini saya membawa anda salah satu mod kereta pertama saya yang saya keluarkan, dan itu adalah whiplash dari fortnite. Saya tidak pernah melihat sesiapa yang melakukan mod kenderaan yang baik dari Fortnite jadi saya mungkin menukar lebih banyak kenderaan dari permainan. Bagaimanapun, itu semua yang saya katakan saya harap kalian menikmati!

Fail dibuka jadi jika anda ingin mengedit atau menambah sesuatu yang anda boleh.

ciri-ciri
Kereta ini mempunyai 3 pilihan warna badan, gerbang & roda
Kolison yang betul
Sokongan neon
Kotoran dipetakan
Kaca pecah
Dail
Cermin
Moddable
Penamaan yang betul

Bagaimana untuk memasang
1.Letakkan whiplash folder dalam mod/kemas kini/x64/dlcpacks
2.Kemudian tambahkan baris ini dlcpacks: \ whiplash \ to mods/update/update.rpf/biasa/data/dlclist.XML
Dan anda harus senang menikmati!

Bugs
Tangan sedikit di atas stereng
Apabila kereta meniup, semuanya terbakar
Apabila anda cuba menukar roda, permainan terhempas
Anda klip melalui kereta semasa beberapa animasi

Changelog 2.0
Menambah pemetaan kotoran
dan tingkap sekarang pecah

Changelog 2.1
Tidak akan terhempas lagi apabila anda menambah roda tersuai
Menambah panggilan
Menambah plat lesen
Penamaan yang betul
Menambah cermin

Kredit
Permainan epik