Whip | Wiki Survivor Vampire | Fandom, setiap evolusi mangsa vampire dalam satu carta

Setiap evolusi mangsa vampire dalam satu carta

Jadi, apa yang berbeza? Patch 0.6.1 menambah evolusi untuk laurel, yang menggabungkan dengan metaglio kiri dan metaglio hak untuk membentuk kain kafan merah. Terdapat juga EVO untuk jam lancet, yang bersatu dengan cincin perak dan cincin emas untuk membuat koridor tak terhingga.

Cambuk

Cambuk adalah senjata di . Ia adalah senjata permulaan Antonio Belpaese. Ia dibuka secara lalai, dan boleh ditawarkan kepada pemain dari awal.

Kandungan

Kesan []

Whip mencipta slash secara mendatar yang secara langsung berasal dari batang watak, merosakkan semua musuh di kawasan itu.

Slashes berturut -turut dari peningkatan jumlah pengganti antara menembak ke arah dan jauh dari arah watak yang dihadapi, semakin tinggi.

Arcanas []

Memilih Slash (XVI) Arcana Membolehkan Whip untuk Hit Kritikal. Kerosakan kritikal hit cambuk 4x kerosakan dan mempunyai peluang 20% ​​untuk berlaku. Peluang ini dipengaruhi oleh nasib.

Tahap []

Whip mempunyai 8 tahap. .

Tahap 1 “Serangan secara mendatar, melalui musuh.”
Kebakaran 1 lagi peluru.
Tahap 3 Kerosakan asas sebanyak 5.
. Kerosakan asas sebanyak 5.
Tahap 5 Kerosakan asas sebanyak 5.
Tahap 6 Kawasan asas naik sebanyak 10%. Kerosakan asas sebanyak 5.
Kerosakan asas sebanyak 5.
Tahap 8 Kerosakan asas sebanyak 5.

Hadkan Break []

Dengan had batas, cambuk dapat disamakan lebih jauh.

Penerangan Jarang Jumlah maks
Kawasan +2.5% 10 1000%
Jumlah +1 1 20

Lihat kombo untuk senarai semua interaksi item.

Statistik dan item pasif []

✔️ ✔️ ✔️ ✔️
✔️
[1]
✔️
[2]

Arcanas []

✔️ ✔️
[4]
✔️
[5]
✔️ ✔️
[6]
✔️
[7]
 1. ↑ terjejas oleh kawasan
 2. ↑ terjejas oleh kekuatan dan kawasan
 3. ↑ secara tidak langsung dipengaruhi oleh bonus ke mungkin dan kawasan
 4. ↑ secara tidak langsung terjejas oleh bonus ke kerosakan rata
 5. ↑ secara tidak langsung terjejas oleh bonus ke jumlah
 6. ↑ secara tidak langsung terjejas oleh bonus ke kawasan

Petua []

 • Dengan jumlah yang cukup, cambuk boleh menjadi senjata yang sangat mematikan ketika anda berada di selatan musuh.
 • Whip boleh menangani kerosakan kritikal selepas slash (xvi) dijemput. Lebih banyak nasib yang anda miliki, kemungkinan besar anda akan menangani hits kritikal. Luck boleh ditingkatkan dengan semanggi, clovers kecil, atau luckpowerUp.
 • Whip mempunyai jumlah knockback yang normal, tetapi ia mempunyai AOE yang boleh dikawal tidak seperti kebanyakan senjata, jadi ia berguna apabila cuba melarikan diri dari musuh -musuh yang ditutup pada anda.
 • Cepat beralih antara menghadap ke kiri dan kanan akan membolehkan pelbagai slash ke arah yang sama dan bukannya berselang -seli.

Trivia []

 • Senjata ini diilhamkan oleh senjata cambuk ikonik dari Castlevania siri. Ikon serupa dengan cambuk dari Potret kehancuran.

Setiap evolusi mangsa vampire dalam satu carta

Apa yang bertentangan dengan ingatan fotografi? saya lupa! Tetapi apa sahaja, saya memilikinya. Dan ketika datang ke Survivor Vampire, Saya sering perlu berunding dengan panduan evolusi untuk mengingati senjata dan pilihan item yang betul. Dengan kombinasi yang betul, pickup bersatu bersama, dan evolusi ini dapat membantu anda bertahan selama 30 minit (atau lebih lama).

Terima kasih kepada pemain bernama Chaser1807 pada r/vampiresurvivors, ada carta Evolusi Senjata Super Handy ini, yang baru saja disemak untuk mencerminkan Patch 0.11.

Vampire Survivors Senjata Evolusi Senjata seperti patch 0.11.0

Jadi, apa yang berbeza? Patch 0.6.1 menambah evolusi untuk laurel, yang menggabungkan dengan metaglio kiri dan metaglio hak untuk membentuk kain kafan merah. .

Moonglow, Dengan mengalahkan bos yang menanam 25 minit ke dalam setiap empat peringkat utama. bertahan selama 15 minit (dengan wira bukan khusus), di mana anda akan melalui cabaran yang lebih baik yang akan membuka kunci Tanda kuning Relik. Dengan peninggalan tanda kuning (anda hampir selesai, saya bersumpah! dapat melihat cincin perak dan emas, dan barang metaglio kiri dan kanan pada peta sejak itu.

Juga perlu disamakan sepenuhnya, bukan hanya senjata.

[Kemas kini: 10 Jun, 2022] Minggu ini, patch 0.7.. (Siapa, pada gilirannya, dibuka dari keranda di pentas baru, Cappella Magna., Survivor Vampire Pemain kini boleh menyatukan Vento Sacro dengan air mata berdarah untuk membentuk fuwalafuwaloo, dan carta evolusi telah dikemas kini dengan sewajarnya. Selamat memburu!

[Kemas kini: 22 Ogos, 2022] Dengan lebih banyak kandungan muncul, sudah tiba masanya untuk carta baru. Yang terbaru Survivor Vampire Imej evolusi dari Chaser1807 adalah terkini dengan patch 0.11.0 dan termasuk gelang (yang berkembang menjadi bi- dan tri-bracelet) dan Pedang Kemenangan (yang berpasangan dengan kotak Torrona untuk membentuk penyelesaian tunggal).

Vampire Survivors Treasure Dada Animasi

Penyegaran mengenai cara mencetuskan evolusi

Melompat kembali sedikit untuk Pemain baru yang masih merasakan jalan mereka melalui asas -asas, Kunci evolusi dalam Survivor Vampire lebih mudah daripada yang mungkin kelihatan pada mulanya.

Secara umum, anda akan aktif senjata dengan pasif tertentu item, kemudian pop terbuka a peti harta karun dijatuhkan oleh bos untuk mencetuskan transformasi – tetapi pertama, senjata (atau senjata dalam kes kesatuan) mestilah Tahap lapan. Oleh itu, anda perlu menumpukan usaha anda semasa meratakan kegemaran anda; Ini semua adalah sebahagian daripada keseronokan. Semasa saya mula bermain Survivor Vampire, Saya fikir sistem evo jauh lebih rawak dan huru -hara daripada ini.

Jadi, sebagai satu contoh, carta ini membantu mengingatkan saya bahawa pisau lingkungan lingkungan boleh dipasangkan dengan bracer yang mana-mana untuk membentuk evolusi ribuan ribu api yang cepat-api.

Perlu diperhatikan: beberapa senjata, seperti tulang, tidak (sekarang!) mempunyai evolusi.

Dengan begitu banyak kuasa dalam permainan (dan banyak lagi yang akan datang sebagai Survivor Vampire mendapat kemas kini akses awal lagi), senang dapat melihat carta seperti ini untuk melihat barang -barang mana yang dipasangkan dengan serta -merta. Panduan teks boleh menjadi hebat, tetapi saya suka bantuan visual. Saya menyimpan carta dalam tab pada monitor kedua saya, dan bertukar seperti yang diperlukan semasa menonton YouTube atau Twitch.

Sekiranya anda mendapat asas -asas dan ingin mengoptimumkan watak anda, Chaser1807 juga mempunyai yang bagus Survivor Vampire Carta Synergy. !

. . .

. Mereka adalah apa -apa tetapi rawak.