Whetstone | VRISING WIKI | Fandom, bagaimana untuk mendapatkan whetstone dalam v rising | Senapang patah kertas batu

Cara Mendapatkan Whetstone di V Rising

Sebaik sahaja Grayson dikalahkan, kembali ke relau anda dan anda akan menemui resipi Whetstone telah dibuka. Berikut adalah bahan -bahan yang anda perlukan untuk membuat 1 Whetstone:

Whetstone

Whetstone adalah sumber dalam V Rising. Ia biasanya boleh didapati di dalam kem bandit . Membuka kunci untuk membuat kerajinan setelah membunuh Grayson the Armourer.

Kerajinan []

Item Tempoh Struktur Dibuka oleh
2 Whetstone 1 Tembaga INGOT
12 (9) Debu Batu
30 -an (24s) Relau Grayson the Armourer

Stesen []

Struktur
Pengisar 8 papan
4 Tembaga INGOT
4 Whetstone

Resipi []

Item yang dihasilkan Resipi Struktur
Scourgestone 4 (3) Whetstone
4 (3) Debu kubur
Relau
Pedang tembaga tanpa belas kasihan 1 pedang tembaga
2 Sapphire Mentah
12 (9)
4 (3) kulit
Paksi tembaga tanpa belas kasihan 1 paksi tembaga
2 Ruby mentah
12 (9) Whetstone
4 (3) kulit
Meja kerja mudah
Mace tembaga tanpa belas kasihan

12 (9) Whetstone
4 (3) kulit

Meja kerja mudah
Spear tembaga tanpa belas kasihan

12 (9) Whetstone
4 (3) kulit

Meja kerja mudah
Crossbow tembaga tanpa belas kasihan 1 Copper Crossbow
Debu 2 permata
12 (9) Whetstone
4 (3) kulit
8 (6) Sulfur
8 (6) papan
4 (3) Whetstone

Kandungan Komuniti boleh didapati di bawah CC-BY-SA melainkan dinyatakan sebaliknya.

Cara Mendapatkan Whetstone di V Rising

Dua pemain dalam perjalanan naik menunggang kuda melalui sebuah kampung manusia yang menyerang mereka

Mencari Whetstones di V Rising? Anda mungkin menjadi abadi yang mampu menjejaki darah mangsa anda di seluruh benua, tetapi ketika menghidupkan lokasi batu kecil yang sangat berguna,.

Tetapi tidak mengapa, kerana di bawah anda akan menemui jawapan yang anda cari. Dalam panduan ini, kami akan menunjukkan kepada anda di mana untuk mencari Whetstone di V Rising, dan kami juga akan mendedahkan rahsia bagaimana untuk membuat batu permata anda sendiri menggunakan relau.

Peta hutan Farbane di V Rising, dengan lokasi di mana anda boleh mencari Whetstone yang dilingkari di Orange

  • Di mana untuk mencari whetstone di V Rising
  • V Rising Whetstone Resipi: Cara membuat Whetstone
  • Cara Menggunakan Whetstone dalam V Rising

Sebaik sahaja anda menemui kawasan yang berpengalaman, buka peta anda dan berlegar di kawasan tersebut untuk mendapatkan pratonton sumber dan bahan yang anda dapati di sana. Sekiranya senarai itu termasuk Whetstone, maka anda boleh pergi!

Anda tidak mungkin mencari lebih daripada segelintir batu permata setiap lawatan ke setiap kem bandit, tetapi anda boleh menemui mereka di mana sahaja di dalam lokasi ini. Mereka mungkin berada di mayat Bandit musuh, atau tersembunyi di dalam dada. Mereka mungkin kelihatan sebagai rampasan jika anda memusnahkan tong atau peti berdekatan.

V Rising Whetstone Resipi: Cara membuat Whetstone

Nasib baik ada cara yang lebih dipercayai untuk mendapatkan tangan anda di atas batu permata untuk mencipta tier gear dan senjata seterusnya: membuat mereka sendiri.

Anda boleh membuat batu permata menggunakan relau, tetapi pada mulanya resipi whetstone dikunci kepada anda. Untuk membuka kunci resipi Whetstone, anda mesti mengalahkan Grayson the Armourer, bos tahap 27 yang terletak di selatan Farbane Woods. Lihat panduan lokasi bos v kami untuk mencari lokasi tepat musuh ini, atau menjejaki mereka menggunakan mezbah darah dalam permainan.

Sebaik sahaja Grayson dikalahkan, kembali ke relau anda dan anda akan menemui resipi Whetstone telah dibuka. Berikut adalah bahan -bahan yang anda perlukan untuk membuat 1 Whetstone:

.

Perlu diingat bahawa relau akan mengambil masa yang singkat untuk menyelesaikan kerajinan sekeping batu permata. Nasib baik, anda boleh membuat kerja relau di latar belakang semasa anda menyelesaikan aktiviti lain. . .

Cara Menggunakan Whetstone dalam V Rising

Seperti yang disebutkan di atas, Whetstone mempunyai banyak kegunaan ketika membuat senjata dan perisai akhir permainan untuk meningkatkan skor gear anda dalam V Rising, tetapi salah satu kegunaan pertama yang semua orang akan bertemu adalah untuk penggiling. Ini adalah stesen kerajinan yang perlu anda gunakan ketika membina istana di V Rising, dan ia memerlukan Whetstone untuk membuat kraf. Di bawah, anda boleh menemui senarai penuh item yang anda perlukan untuk membuat penggiling dalam V Rising:

Apabila anda mempunyai barang -barang ini, tekan “B” untuk membuka menu binaan di pangkalan anda dan letakkan pengisar.

Sekarang anda dengan senang hati berenang di Whetstones, anda mungkin ingin melihat sumber -sumber penting lain untuk masa depan, seperti bagaimana mendapatkan besi atau bahan peledak dalam V Rising. Atau, untuk hab dan maklumat berguna yang lebih umum, lihat Panduan Permulaan V Rising kami.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

  • Survival & Crafting Ikuti
  • V Rising ikut

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Ollie adalah Sheriff of Guidestown di RPS, dan sejak menyertai pasukan pada tahun 2018, dia menulis lebih daripada 1,000 panduan untuk laman web ini. Dia suka bermain permainan yang kompetitif dan kilang Sims, mencederakan dirinya bermain badminton, dan menguburkan mukanya dalam bulu hangat dua kucingnya.