Watch Dogs 2 kini menyokong empat roam dan aktiviti percuma bersama empat pemain | PCGamesn, Co-Optimus-Watch_dogs 2 (PC) Maklumat Co-op

Watchdog 2 Co Op

Dua pemain boleh bermain melalui misi koperasi khas bersama-sama.

Watch Dogs 2 kini menyokong empat roam dan aktiviti percuma

Untuk merayakan perayaan Amerika Syarikat 4 Julai, Ubisoft melepaskan patch untuk permainan penggodaman dunia terbuka mereka, Watch Dogs 2. Ciri tajuk utama ialah empat pemain bersama. Anda hanya menuju ke aplikasi multiplayer di telefon anda, jemput sahabat anda, maka anda bebas untuk menggodam planet ini.

Senarai permainan co-op terbaik kami akan membuatkan anda retak membuka sejuk dengan anak lelaki, dan gadis-gadis.

Dalam mod empat pemain, anda boleh bebas-roam terbuka dunia San Francisco, anda boleh mengambil bounties, perlumbaan, dan juga menyerang pemain lain-yang hanya kejam. Setiap pemain mengundi mengenai peranan mereka dalam Bounties dan Tracks boleh dipilih dalam perlumbaan.

Juga ambil perhatian ialah, dalam empat pemain, papan pendahulu dilumpuhkan. Dan anda tidak boleh mengambil misi co-op kerana mereka direka untuk dua.

Kerana Hari Kemerdekaan (atau akan segera), anda juga boleh meraikan dengan bunga api dan paintballs, dari sekarang hingga 10 Julai. Akhir sekali, pemain koperasi juga boleh melangkau animasi percetakan 3D.

Lihat pelbagai aktiviti dan kandungan dalam treler di atas.

Kirk McKeand Kirk McKeand adalah pengarah kandungan untuk permainan video di Sports Illustrated, dan menikmati permainan stealth seperti Dishonored dan Deathloop sedikit terlalu banyak.

Watch_dogs 2

Co-op tempatan Tidak disokong Co-op Online 4 pemain Co-op Combo (tempatan + dalam talian) Tidak disokong LAN bermain atau pautan sistem Tidak disokong

Ekstra Co-op

  • Kandungan Khusus Co-op
  • Jatuhkan/turun

Pengalaman Co-op

Dua pemain boleh bermain melalui misi koperasi khas bersama-sama.

Dengan kemas kini mod parti percuma yang tiba pada 4 Julai 2017, sehingga empat pemain boleh bekerjasama dalam talian untuk menangani operasi koperasi, i.e., Bounties, Invasions, Loot Trucks, Races, Showd0wn, Man Vs Machine Robot Fights, dan Acara Virus Dedsec, atau meneroka kota San Francisco dalam roam percuma dan mengumpulkan koleksi.

Penerangan

Berikutan Chicago, San Francisco menjadi bandar seterusnya untuk memasang sistem pengawasan CTOS, (sistem operasi pusat), yang menghubungkan semua orang dengan segala -galanya. Permainan ini mempunyai protagonis baru bernama Marcus Holloway, yang merupakan penggodam muda yang pintar dari Oakland. Dia salah dibingkai atas jenayah yang tidak dilakukannya ketika dia masih kecil oleh sistem CTOS yang dinaik taraf, CTOS 2.0, yang menghubungkan maklumat peribadinya dengan jenayah. Menyedari sistem yang membahayakan warga San Francisco yang tidak bersalah, dia memutuskan untuk bekerjasama dengan kumpulan penggodam dedsec untuk menurunkan CTOS 2 bandar.0, dan Blume, pencipta sistem CTOS

Watch Anjing 2 Mod Multiplayer Petua: Operasi Koperasi, Roam Percuma, Invasion Hacking dan Bounties Dijelaskan

Cara bertahan dan berkembang maju dalam banyak ciri multiplayer permainan.

Panduan oleh penyumbang Mat Hall
Dikemas kini pada 19 Jan 2021

Tonton Anjing 2 Multiplayer akan datang dalam talian selepas minggu pelancaran yang tidak hadir, membolehkan pemain berkumpul bersama untuk mengusahakan misi dan acara.

Inilah panduan untuk apa yang ada, dan cara terbaik untuk mendekati mereka untuk mengambil orang -orang yang tinggal Watch Dog 2 trofi dan pencapaian yang mungkin anda tinggalkan untuk dikumpulkan.

Tugas -tugas ini berbeza -beza dalam kesukaran, dengan cabaran yang lebih keras memberikan ganjaran yang lebih besar, dan biasanya mempunyai objektif tambahan untuk bonus kecil – menyelesaikannya dalam masa tertentu, contohnya.

Seperti mod cerita, anda boleh mendekati misi ini dalam pelbagai cara, tetapi penting bahawa anda dan pasangan anda bersetuju dengan strategi terlebih dahulu – jika satu pemain cuba mendekatinya melalui stealth dan yang lain hanya bergegas dalam senjata api yang menyala akan pergi sangat salah dengan cepat. Sebaik-baiknya anda juga ingin dapat menyelaraskan semasa misi supaya sembang suara sangat disyorkan, terutamanya jika anda cuba menyelesaikan tugas anda tanpa konfrontasi.

Roam percuma di anjing menonton 2

Anda boleh bekerjasama dengan pemain lain dan hanya meneroka dunia, mengumpul barang dan menyebabkan kekacauan semasa anda pergi. Sekiranya anda memburu keydata, rp, atau rampasan lain kedua -dua pemain perlu mengambilnya, tetapi ini boleh menjadi cara yang berguna bagi pemain baru untuk mendapatkan sedikit permulaan – jika anda boleh merekrut seseorang dengan senjata penuh cara helah mereka boleh menjadi sangat membantu dalam mendapatkan jalan ke item yang sukar dicapai jika anda kurang berkuasa.

Acara Dedsec di Watch Dogs 2

Semasa meraih percuma dalam mod co-op, anda kadang-kadang akan dimaklumkan untuk acara dedsec. Ini adalah tugas pendek seperti menggodam NPC yang bermusuhan dan memerlukan lebih sedikit perancangan daripada misi tertentu – selagi anda dan rakan anda dipersetujui mengenai pendekatan yang akan anda ambil ketika mereka muncul maka mereka mudah ditangani dengan mudah.

Mahukan lebih banyak petua? Panduan dan panduan Watch Dogs 2 kami memberikan gambaran keseluruhan tentang segala yang boleh anda lakukan dalam permainan dunia terbuka, dari semua mencari semua lokasi data utama, kenderaan yang unik dan mencari gnomes tersembunyi dan pakaian gnome, melalui tips pada perlumbaan, scoutx, pemandu sf dan multiplayer. Kami juga mempunyai panduan mengenai trofi dan pencapaian sampingan tertentu Ubistolen, $ 911 dan bayang-bayang serta bagaimana untuk mendapatkan lebih banyak pengikut dan bagaimana menjana wang.

Pencerobohan dan kelebihan penggodam dalam anjing menonton 2

Pencerobohan dan kelebihan penggodam bekerja dengan cara yang sama, di mana ada pemburu dan diburu. Aplikasi telefon dalam permainan dapat membantu anda menjadi bekas, sementara yang terakhir dapat terjadi ketika anda menjelajah dunia atau mendapatkan tahap yang dikehendaki tinggi dari polis.

Sekiranya anda tidak mahu gangguan multiplayer ini, anda boleh mematikannya dengan mudah – pergi ke pilihan permainan (ia adalah aplikasi di telefon) maka tetapan, dan keutamaan dalam talian untuk menukarnya.

Menjadi penggodam dalam pencerobohan penggodam

Sebaik sahaja anda memulakan proses penggodaman yang anda perlukan untuk mengelakkan pengesanan semasa muat turun selesai – anda boleh menggunakan perbezaan ketinggian untuk kelebihan anda, menubuhkan gangguan (meletakkan geng yang terkena pada anggota polis yang berguna, misalnya) dan kemudian kehilangan diri anda Kekacauan, melingkari bangunan untuk mengekalkan sasaran di seberang, atau anda boleh mencuba hanya menggabungkan dengan NPC jika sasaran anda berada di kawasan yang sesak.

Anda tidak mempunyai tekanan untuk memulakan hack dengan cepat, jadi jika sasaran anda tidak berada di lokasi yang hebat, hanya mereka sehingga mereka berpindah ke persekitaran yang lebih baik.

Terlepas.

Sasaran bebas menggunakan apa -apa cara untuk menghapuskan anda, tetapi apa -apa percubaan di pihak anda untuk membahayakan mereka akan menyebabkan anda gagal, jadi mendapatkan jarak yang ketara adalah satu -satunya peluang anda.

Digodam dalam pencerobohan penggodam

Sebaik sahaja anda diberitahu bahawa anda sedang digodam (atau lebih cepat; lihat di bawah) menggunakan quadcopter jika anda memilikinya, beralih ke nethack, dan cari sesiapa yang berkelakuan aneh – lelaki itu di atas bumbung, yang berjalan sedikit kelajuan yang berbeza kepada orang lain, atau yang berjongkok di belakang semak akan menjadi lawan anda, dan jika tidak ada suspek yang jelas maka hanya membuat sapuan teratur di kawasan tersebut.

Setelah mengenal pasti pekerjaan anda adalah untuk menghapuskannya, dan anda mempunyai kelebihan yang jelas dari mereka yang tidak dapat membalas, jadi jangan ragu untuk menggunakan senjata, bahan peledak, bahaya alam sekitar, dan setiap helah lain dalam senjata anda.

Pengesanan pra-pendahuluan dalam pencerobohan penggodam

Ada kemungkinan untuk mengetahui bahawa anda telah diserang sebelum penggodam berada di mana -mana berhampiran anda – ketika mereka menyerang anda tidak dapat melakukan perjalanan pantas atau memulakan pencerobohan atau memburu karunia, dan cuba berbuat demikian akan mengakibatkan umum penggodam lokasi yang dipaparkan di peta anda yang membolehkan anda bergerak dengan baik terlebih dahulu!

Bounties – Cara Bertahan Menjadi Bounty

Anda boleh mendekati ini dalam dua cara – mendapati diri anda kedudukan yang dapat dipertahankan dan menyelesaikan pengepungan, atau cuba lari untuknya. Sama ada cara, kedudukan tepat anda akan dapat dilihat oleh sesiapa yang memburu anda sehingga memecah garis penglihatan tidak cukup untuk melarikan diri – anda perlu menghapuskan semua peserta manusia dan kemudian berharap anda dapat menghindari polis sebelum pemburu lain menanam, memerlukan lebih daripada sedikit nasib.

Perlu diingat bahawa setiap lawan manusia yang anda hapuskan mendapat ganjaran pengikut bonus tanpa mengira sama ada anda berjaya melarikan diri, jadi hanya merenung dan memilih orang ketika mereka mendekati sehingga anda kehabisan nasib atau peluru boleh menjadi lebih menguntungkan daripada sebenarnya mencapai Matlamat anda melarikan diri.

Bounties – Bagaimana Berbesar Sebagai Pemburu Bounty

Bergantung pada di mana anda berhubung dengan sasaran dan sama ada mereka sedang berlari atau bersembunyi di suatu tempat akan menentukan strategi anda, tetapi secara meluas anda hanya perlu mendekati dan menurunkannya. Sekiranya mereka sedang berjalan, ini boleh menjadi proses yang panjang dan ditarik, terutamanya jika mereka jauh ketika anda memulakan, dan anda mungkin perlu bergantung pada nasib baik untuk menutup jurang.

Juga ambil perhatian bahawa polis akan terlibat dan – sekali – mereka berada di pihak anda sehingga mencederakan mereka (sengaja atau tidak sengaja) berada di luar batas, jadi memandu dengan teliti dan fikiran anda.

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!