Watch Dogs 2 adalah tepat apa permainan asalnya – The Verge, Watch Dogs 2: Tarikh Siaran, Treler, Permainan, Pra -Pesanan – Semua yang Kita Ketahui | Pcgamesn

Tonton Anjing 2: Tarikh Siaran, Treler, Permainan, Pra-Pesanan-Semua yang Kami Tahu

Yang pertama Menonton anjing penggodaman terpakai sebagai senjata lain. Sekuelnya menjadikannya sesuatu yang lebih penting – dan menyeronokkan.

Watch Dogs 2 adalah apa yang sepatutnya permainan asal

Oleh Andrew Webster, editor hiburan yang meliputi streaming, dunia maya, dan setiap permainan video Pokémon. Andrew menyertai The Verge pada tahun 2012, menulis lebih daripada 4,000 cerita.

14 Nov 2016, 11:00 pagi UTC | Komen

Kongsi cerita ini

Sungguh mengagumkan bagaimana perubahan pemandangan dan beberapa wajah baru boleh dilakukan.

Bila Menonton anjing membuat debutnya pada tahun 2014, siri ini bermula dengan premis yang menarik: yang besar Grand Theft Auto-Gaya Terbuka Dunia untuk diterokai, ditambah dengan permainan yang menjadikan anda penggodam vigilante. Tetapi permainan terakhir tidak memenuhi konsep itu. Sebaliknya, ia marah dan berulang -ulang, dengan cerita yang mengecewakan yang membintangi petunjuk yang benar -benar dilupakan. Hacking tidak berakhir menjadikannya sangat berbeza.

Tonton anjing 2 adalah berbeza. Sequel menggerakkan siri ini ke San Francisco, dan meletakkan anda dalam peranan penggodam baru, Marcus Holloway yang menawan dan berbakat. Manakala Tonton anjing 2 pada asasnya sangat mirip dengan yang asal – anda masih akan menghabiskan banyak masa menggodam pelbagai elektronik dan menyelinap di sekitar bangunan – perubahan ini menjadikan pengalaman keseluruhan berasa lebih menarik, menarik, dan mungkin yang paling penting, menyeronokkan.

Permainan ini secara teknikal adalah sekuel, tetapi sebahagian besarnya berdiri sendiri. Terdapat beberapa rujukan kepada yang asal, dan sekurang -kurangnya satu penting Menonton anjing Watak membuat penampilan, tetapi anda tidak perlu memainkan asal untuk memahami apa yang sedang berlaku. Tonton anjing 2 Menendang perkara yang sangat cepat: Sebelum anda tahu apa yang sedang berlaku, atau siapa Marcus, anda akan memasuki bangunan yang sangat dilindungi untuk menggodam beberapa pelayan untuk memadamkan rekod jenayahnya, yang telah dipalsukan oleh mogul teknologi yang tidak bertanggungjawab.

Seperti permainan asal, naratif menyeluruh Tonton anjing 2 berkisar bagaimana syarikat besar dan bahkan kerajaan menggunakan data peribadi rakyat untuk keuntungan mereka sendiri. Selepas berus utama pertamanya dengan idea ini, Marcus mula bekerja dengan kumpulan peretasan yang dipanggil Deadsec, versi yang lebih ringan dan suka bermain dari dunia nyata sebenar. Sepanjang permainan, kumpulan itu menyelam ke dalam segala hal dari rumah dan bandar pintar, untuk merosakkan pegawai kerajaan, kepada agama seperti Scientology. Dalam hampir setiap contoh matlamat adalah sama: untuk mendedahkan mereka yang mereka percaya mengeksploitasi orang menggunakan data mereka.

Naratif yang meluas Tonton anjing 2 boleh mengelirukan dan sukar untuk diikuti. Ia membawa anda ke beberapa lokasi yang tidak munasabah, dan saya mempunyai masa yang sukar untuk menjejaki semua syarikat teknologi fiksyen yang berbeza yang sepatutnya saya benci. Yang mengatakan, sementara tidak selalu mudah untuk melihat bagaimana mereka bersesuaian, kepingan individu yang membentuk cerita hampir semua hebat.

Peralihan ke San Francisco dari Chicago bermaksud itu Tonton anjing 2 dapat melihat dengan teliti unsur -unsur yang lebih kontroversial di Silicon Valley – satu perkara penting untuk permainan mengenai penggodaman dan privasi peribadi. Tetapi sekuel juga mempunyai nada yang jauh lebih teruk daripada pendahulunya. Asal Menonton anjing adalah kisah balas dendam yang mudah, usaha yang sangat sengsara dan sering sengsara untuk seorang lelaki yang marah untuk membalas dendam kematian keponakannya. Tonton anjing 2 adalah siri pencarian yang berterusan untuk mendedahkan Lembah Silicon yang paling teruk, dan pemaju di Ubisoft menggunakan peralihan ini untuk membuat permainan yang bukan sahaja tidak mengambil sendiri terlalu serius, tetapi juga sempadan pada parodi pada masa -masa. Chicago berasa kelabu dan tidak gembira, tetapi San Francisco bersemangat dan hidup.

San Francisco bersemangat dan hidup

Satu misi telah menipu karikatur Martin Shkreli untuk membeli album hip-hop yang tidak wujud. Yang lain telah menyerang kampus perbadanan mega seperti Google yang dipanggil Nudle, lengkap dengan slaid gergasi di meja resepsi dan kereta memandu sendiri di tempat letak kereta. Pada satu ketika, anda tidak boleh menggodam alat baru kerana versi terkini menghilangkan pelabuhan sebelum ini. Di tengah -tengah semua spoofs teknologi ini, permainan ini juga menjadi serius pada masa -masa, seperti ketika syarikat rumah pintar menjual data kepada firma insurans kesihatan untuk menaikkan kadar orang yang memesan terlalu banyak pengambilan. Perbincangan yang bijak mengenai hubungan antara teknologi dan privasi duduk dengan selesa bersama -sama dengan argumen mengenai sama ada Makhluk asing lebih baik daripada Makhluk asing.

Usaha berterusan ini untuk mendedahkan ketidakadilan membuat Tonton anjing 2 jauh lebih relatable daripada pendahulunya. Ia juga membantu bahawa permainan ini mempunyai pelakon yang menghairankan yang anda sebenarnya akan mengambil berat. Marcus kadang -kadang memberi inspirasi dan lucu, sebaliknya bertentangan sepenuhnya Menonton anjing‘Anti Hero Aiden Pearce. (Dan diberi kecenderungan yang mengerikan permainan asal untuk mengurangkan watak hitam kepada stereotaip yang mudah dan menyinggung, Marcus juga menghairankan, baik, normal.) Dia disertai oleh penggodam autistik yang disukai, seorang pereka grafik yang mustahil, dan sepana, seorang lelaki yang memakai topeng yang dilengkapi LCD sepanjang masa, menjadikannya emoji berjalan.

Gabungan cerita dan watak ini menjadikan pengalaman sebenarnya bermain permainan yang lebih menyeronokkan. Sedangkan asal Menonton anjing terasa seperti siri tugas yang ganas, dalam sekuel yang anda sedang berjuang untuk sesuatu yang sebenarnya terasa penting.

Struktur sekuel sebahagian besarnya sama dengan permainan pertama. Ia berlaku di dunia terbuka yang besar – berfikir Grand Theft Auto atau Assassin’s Creed – dan rentetan bersama beberapa misi yang terutamanya mendidih ke dalam lokasi untuk mencuri beberapa maklumat atau mengeluarkan lelaki yang buruk. Apa yang membuat Menonton anjing unik adalah tumpuannya untuk menggodam. Terima kasih kepada segala -galanya Smart Everything – bahkan ada sistem operasi di seluruh bandar di dunia ini – Marcus boleh menggodam apa sahaja yang menggunakan sedikit lebih daripada telefonnya. Dan semasa anda maju, anda akan membuka kunci kebolehan yang lebih berguna dan kuat. Awalnya anda akan dapat membuat buzz telefon pengawal untuk mengalihkan perhatian mereka; Menjelang akhir, anda boleh mengadakan geng saingan antara satu sama lain supaya anda tidak perlu mendapatkan tangan anda kotor.

Yang terbaik, Tonton anjing 2 membuat anda berasa seperti hantu yang berkuasa. Selalunya saya dapat menyelesaikan misi sementara hampir tidak hadir secara fizikal. Saya akan mengawal kereta, kamera keselamatan dari jauh, dan banyak lagi, untuk mewujudkan sebanyak mungkin, semua ketika duduk di seberang jalan, dengan selesa dari keganasan. Sangat memuaskan dapat bersiar -siar ke dalam bangunan dan merebut apa sahaja yang anda perlukan, sementara pasukan keselamatan bangunan telah dikalahkan sebelum anda berjalan di pintu.

‘Watch Dogs 2’ terasa cair dan suka bermain

Asal Menonton anjing menyia -nyiakan premis ini. Walaupun semua kuasa penggodaman yang sejuk di atas pelupusan anda, misi sering direbus ke tembak -menembak yang membosankan dan mengejar kereta yang berpanjangan. Ini berlaku sekali -sekala di Tonton anjing 2, Tetapi ia sangat jarang berlaku. Terima kasih kepada gabungan falsafah reka bentuk misi yang lebih terbuka dan lebih banyak alat dan kuasa yang anda ada, Tonton anjing 2 terasa lebih cair dan suka bermain. Hampir selalu ada banyak cara untuk menangani misi, dan ketika saya mendapati diri saya terjebak, perubahan taktik biasanya saya perlukan untuk melewati masalah.

Tonton anjing 2 Juga memperkenalkan beberapa ciri yang kelihatan kecil dan kosmetik yang menambah untuk membuat permainan yang lebih baik. Anda boleh menggunakan drone untuk meluangkan lokasi, dan telefon pintar yang anda bawa dapat melakukan segala-galanya dari memanggil kereta uber-gaya untuk merapatkan selfies untuk membuat senarai main Run the Jewels dan Bob Marley Songs. Terdapat juga banyak keseronokan, namun interaksi yang tidak berguna; Anda boleh menghidangkan anjing yang anda lihat di jalan, atau masuk ke pub atau kafe dan minum.

Permainan ini juga mengambil halaman keluar dari GTA vPlaybook dan ciri -ciri kedai pakaian yang berlimpah di sekitar bandar supaya anda dapat memastikan anda kelihatan baik semasa menggodam. Sebenarnya, secara keseluruhan Tonton anjing 2 adalah permainan yang jauh lebih bergaya daripada yang asal. Deadsec mempunyai tahap penjenamaan visual yang sesuai dengan syarikat fesyen baru, sementara grafiti yang indah dapat dilihat di seluruh San Francisco maya. Malah unsur -unsur UI kelihatan hebat, dengan penampilan yang berwarna -warni dan diperkemas. Marcus dan krewnya hanya kelihatan sejuk; Dia juga meletakkan fon kepala sehingga dia dapat mendengar muzik semasa dalam misi. Ini adalah langkah besar dari Aiden Pearce, watak yang ditakrifkan oleh topi besbol yang membosankan.

‘Watch Dogs 2’ memberi kebaikan pada premis pendahulunya

Permainan ini kadang -kadang mengecewakan. Terdapat beberapa saat di mana misi merasa terlalu tegar, atau di mana matlamat anda tidak jelas. Dan kekurangan apa -apa jenis fungsi simpan manual bermakna bahawa jika anda gagal dalam misi, anda sering perlu memainkannya dari awal. Apabila anda menghabiskan masa 20 minit untuk mempersiapkan apa yang anda fikir adalah perangkap booby yang sempurna, harus melakukannya sekali lagi adalah sangat menyusahkan. Terdapat juga beberapa teka -teki penggodaman masa yang akhirnya menjadi lebih mengecewakan daripada mencabar.

Tetapi sebahagian besarnya, Tonton anjing 2 memberi kebaikan di premis pendahulunya. Ini adalah permainan Tindakan Dunia Terbuka di mana fokus pada penggodaman menjadikannya terasa unik, bukannya penembak orang ketiga yang lain. Ia penuh dengan melarikan diri yang mendebarkan yang akan menjadikan perlumbaan jantung anda, dan detik -detik yang membuat anda merasa seperti visi Hollywood seorang penggodam, dapat membengkokkan dunia dengan kehendak anda hanya menggunakan beberapa baris kod. Dan ini semua ini menyampaikan dunia dan watak -watak yang membuat anda ingin meneruskan ke hadapan untuk mencari apa yang akan datang.

Yang pertama Menonton anjing penggodaman terpakai sebagai senjata lain. Sekuelnya menjadikannya sesuatu yang lebih penting – dan menyeronokkan.

Tonton anjing 2 dilancarkan pada 15 November di PS4, dan Xbox One, dan 29 November di PC.

Tonton Anjing 2: Tarikh Siaran, Treler, Permainan, Pra-Pesanan-Semua yang Kami Tahu

Watch_dogs 2 marcus

Watch Dogs 2 mempunyai banyak tekanan ke atasnya untuk berjaya, terutamanya selepas permainan pertama dipenuhi dengan ulasan bercampur -campur ketika ia dikeluarkan pada 27 Mei 2014. Premis itu ada di sana, tetapi permainan, dunia dan protagonis semuanya gagal menyampaikan seperti yang diharapkan. Watch Dogs 2 Kemudian, adalah peluang Ubisoft untuk memberikan francais penggodam yang betul dan simen masa depannya.

Berminat dengan tajuk terbesar di kaki langit? Lihat permainan PC yang akan datang.

Kali ini tindakan sedang berlaku di Sunny-dan kadang-kadang super-foggy-San Francisco. Pemain tidak akan menjadi lumbered dengan mengambil pemerintahan Moody Ol Aiden Pearce tetapi sebaliknya akan diperkenalkan kepada protagonis baru Marcus, yang akan menggunakan jisim alat peretasan baru sedikit kurang serius dan sedikit lebih menyeronokkan.

Walaupun kami hanya diketahui secara rasmi mengenai Watch Dogs 2 Sejak berjalan ke E3 2016, terdapat databank yang benar-benar maklumat di atasnya, dari tarikh pelepasan dan permainannya ke treler dan tawaran pra-pesanannya.

Watch Dogs 2 Tarikh Siaran

Menonton anjing 2 iklan ign

Tidak perlu menunggu bertahun-tahun selepas demo E3 yang mempesonakan (dan kontroversi) E3 kali ini, kerana tarikh pelepasan Watch Dogs 2 adalah 15 November 2016 … pada konsol. Versi PC disebabkan sedikit kemudian pada ke -29. Harapan kami adalah bahawa Ubi telah mengusahakan permainan di hush-hush untuk seketika sekarang, semoga mengehadkan kemungkinan kelewatan. Tetapi ia adalah 2016 dan permainan bukanlah apa yang mereka dulu dll. Jadi siapa yang tahu? Kedekatan Reveal to Release memaksimumkan peluang bahawa rakaman permainan semasa akan sepadan dengan permainan akhir.

Tonton Anjing 2 Treler

Kami akan mengabaikan koleksi penggoda dan separuh reveals yang menandakan Watch Dogs 2 tersandung ke dalam kewujudan. Sebaliknya, kami mempunyai treler permainan Dogs 2 yang panjang, yang memberitahu anda banyak perkara yang perlu anda ketahui, serta beberapa pameran lain untuk membangkitkan selera makan anda.

Pertama, mari kita temui protagonis Marcus Holloway dan periksa Sandbox San Francisco.

Terdapat juga treler dalam talian untuk menyemak, lengkap dengan pencerobohan dalam talian, pemburuan karunia dan penjelajahan bersama.

Sekiranya ia dijalankan oleh treler yang disokong oleh permata dan banyak yang cuba membuat penggodam dan San Francisco menjadi kombinasi yang paling keren sejak krim masam dan chives, maka treler ini adalah apa yang anda selepas.

Akhirnya, anda boleh menonton anjing Jeremy menonton treler Watch Dog 2. Anjing Menonton Anjing Watch – Ia cukup meta, dan cukup comel.

Tonton anjing 2 permainan

Watch Dogs 2 membawa beberapa konsep permainan teras dari asal ke dalam kotak pasir barunya, termasuk hacking minigames, memandu, parkour, gunplay, pertempuran melee dan stealth. Ini pada dasarnya adalah jisim idea dan sistem individu yang sama dalam tajuk triple-A lain seperti GTA V, tetapi diberi cat yang jelas kurang maniacal.

Memandangkan alat penggodam yang agak ketat anjing pertama, masuk akal bahawa Ubi telah mengambil titik jualan utama francais dan memberikannya baik pulih. Daripada pemilihan kebolehan yang terhad seperti menaikkan dan menurunkan jambatan dan bollards, permainan Watch Dog 2 membolehkan pemain untuk memandu kereta dari jauh dan mengendalikan jentera, menggodam telefon orang lain, memanipulasi isyarat lalu lintas dan mengawal semua cara pesawat dan RC -main mainan.

Pilihannya tidak semestinya hidup/mati sama ada: Sekarang jarak pemain dari peranti sasaran mereka mengubah pilihan apa yang tersedia untuk mereka. Terdapat juga banyak pilihan untuk apa yang boleh anda lakukan dengan setiap item yang boleh digodam. Contohnya, telefon pintar orang yang disasarkan boleh ditetapkan untuk menelefon untuk menyebabkan gangguan, hubungi polis supaya mereka ditangkap dan dipindahkan, atau hanya digodam ke siphon wang dari akaun bank mereka. Singkatnya, penggodaman kali ini adalah prosedur yang lebih fokus dan bukan cara cepat untuk menyingkirkan mana -mana polis mengejar.

Ini menjadi bahagian tengah permainan dalam banyak misi, setakat mana yang dapat diselesaikan sepenuhnya melalui penggunaan hacks. Tahap telah direka dengan pelbagai pendekatan dalam fikiran, menjadikan stealth berjalan mungkin serta pembunuhan beramai -ramai. Dan kemudian ada pencarian sampingan yang benar-benar memeluk humor internet meme-fuelled permainan yang telah diterima pakai. Suka garis pencarian sampingan seperti teksi gila? Watch Dogs 2 Adakah anda dilindungi.

Tonton anjing 2 permainan yang tidak mematikan

Menonton anjing 2 menyelinap

Permainan Anjing Watch Pertama bersenang -senang dalam kemusnahan, yang mana jenis penggodaman yang dibuat kelihatan sedikit lumpuh. Pasti anda boleh menghantar kereta polis ganjil ke Sungai Chicago, tetapi selepas meniup 20 penjahat dengan bom tangan dan senapang serangan, ia tidak banyak menonjol.

Semasa pergi penuh Michael Bay pada musuh anda dalam kemungkinan dalam Watch Dogs 2, Ubisoft telah memberi pemain pilihan untuk bermain permainan secara tidak langsung. Ini bermakna menggunakan taser dan bukannya pistol, mencekik pengawal daripada menghalang mereka mati dan menggunakan persekitaran untuk kelebihan anda. Dengan banyak, banyak lagi pilihan penggodaman dan pergerakan terbuka kepada pemain, akan ada banyak cara untuk menyelesaikan setiap misi tunggal. Begitu juga jika anda baik-baik saja dengan pembunuhan tetapi tidak suka mendapatkan darah di tangan anda, anda boleh mempunyai kereta yang dikawal jauh ke bawah pengawal dan bukannya berada di belakang roda sendiri.

Tonton Anjing 2 Multiplayer

Watch Dogs 2 sedang dijalan. Contohnya, kali ini, pemain akan dapat bergabung antara satu sama lain dalam misi koperasi atau hanya meneroka San Francisco Terbuka San Francisco bersama.

Ingatlah pencerobohan multiplayer seperti yang aneh seperti permainan pertama? Nah, mereka membuat pulangan, hanya kali ini mereka menyeronokkan terima kasih kepada sistem penggodaman baru, pesawat dan persekitaran kelabu yang kurang.

Satu lagi kemuncak multiplayer adalah mod pemburu kurnia, yang pada dasarnya menjadikan usaha polis lebih sukar untuk bertahan sehingga tiga pemain lain berpotensi bergabung dalam mengejar di sisi polis, menggunakan semua alat penggodam mereka terhadap anda.

Bermain dalam talian adalah sepenuhnya pilihan, tetapi semua yang dilakukan oleh pemain akan menyumbang kepada kemajuan yang dibuat dalam permainan solo – adakah ia mendapat pengikut untuk dedsec atau membuka kunci gear manis dan manis.

Watch Dogs 2 Preorder DLC

Tonton Anjing 2 San Francisco

Kepala ke Steam dan Anda Akan Menemui Tiga Pilihan Pra-Pesanan 2 Watch Dogs. Terdapat pilihan pra-pesanan standard untuk Windows yang akan membuat anda kembali $ 59.99/£ 39.99. Untuk itu anda akan mendapat permainan standard serta misi tambahan bertema Zodiac Killer. Tahap komitmen pra-pembelian seterusnya mencapai $ 69.99/£ 54.99 dan menambah “Dua Pek Deluxe Penuh Kandungan Tambahan Yang Berharga”-Kami meneka yang bermaksud pelbagai item dalam permainan.

Pra-pesanan priciest, jika cinta anda untuk menonton anjing 2 tidak mengenal batas, adalah edisi emas dengan harga $ 99.99/£ 69.99, yang memberi anda akses kepada semua DLC dan add-on dari pas musim permainan serta kandungan edisi Deluxe.

Terdapat juga edisi San Francisco yang dilengkapi dengan patung Marcus, peta dan beberapa pelekat komputer riba, serta beberapa kulit yang unik dan item dalam permainan. Ia $ 69.99 di Amazon, yang mencuri memandangkan model mahal lelaki muda yang memakai snapbacks boleh menjadi hari ini.

Menonton anjing 2 tetapan

Walaupun tetapan utama Watch Dogs 2 adalah kawasan San Francisco Bay, kawasannya jauh lebih pelbagai daripada yang terdapat di kawasan bandar utama San Francisco. Ubi telah menjelaskan melalui catatan blog rasmi di mana pemain yang tepat akan dapat meneroka di Watch Dogs 2, “Tafsiran Watch Dog 2 di San Francisco Bay Area termasuk perwakilan enam kawasan Bay Area yang terkenal. termasuk San Francisco (versi permainan yang mempunyai tiga wilayah yang berbeza), Oakland, Marin County, dan Silicon Valley. Terdapat kawasan kejiranan di setiap kawasan ini yang dipenuhi dengan jenis orang, seni bina, dan mercu tanda yang anda akan dapati di rakan sejawatnya.”

Tonton Anjing 2 Kisah

Ubisoft mungkin telah meninggalkan kedua -dua Aiden Pearce dan Chicago untuk sekuel, tetapi kedua -dua perlawanan dihubungkan dengan lebih daripada permainan mereka. CTO yang diterima pakai di Chicago, menghubungkan segala -galanya dan semua orang (dan menjadikannya syurga penggodam dalam proses), juga telah sampai ke San Francisco. Syarikat di belakang CTOS, The Blume Corporation, juga dinaik taraf kepada versi 2.0, peningkatan yang telah datang dengan bahagian yang saksama masalah untuk rakyat menggunakannya. Walaupun tiada butiran plot utama dari permainan telah diturunkan, kita tahu bahawa cerita itu akan berputar di sekitar percubaan Marcus dan Dedsec untuk menurunkan CTO dan membuat orang menyedari kejahatan di belakangnya.

Tonton Anjing 2 Marcus Holloway

Maaf, Aiden Pearce. Tragis seperti hidup anda, anda membosankan dan pemarah, dan tiada siapa yang mahu bermain dengan anda lagi. Marcus Holloway adalah protagonis Watch Dogs 2, dia seorang penggodam pintar muda dengan banyak keperibadian dan bakat untuk memandu, menembak dan melompat ke atas pagar.

Dia juga mengetuai Dedsec, kolektif Hacktivist yang mengusahakan stoking mereka untuk menurunkan elit pengendalian San Francisco. Dia berusia dua puluhan awal dan dia mengalami letupan, yang merupakan cadangan yang sangat berbeza daripada tokoh Batman yang diseksa permainan pertama. Seorang penduduk Oakland yang muda dan cerah, Marcus menjadi mangsa profil perkauman dan dituduh melakukan jenayah yang tidak pernah dilakukannya, yang mengilhami dia untuk mencuba dan mengambil sistem operasi ke bawah.

Tonton Keperluan Sistem Anjing 2

Soalan Besar: Adakah ia akan dijalankan di PC anda? Kami mempunyai keperluan sistem Watch Dog 2 yang minimum dan disyorkan untuk anda memeriksa sendiri. Dengan melihat sesuatu, Ubisoft telah bekerja keras di port PC permainan, kerana terdapat timbunan ciri tambahan yang mengiringi spesifikasi sistem mereka.

Minimum

 • OS yang disokong-(versi 64-bit sahaja): Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10
 • Pemproses: Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz | AMD FX 6120 @ 3.5 GHz
 • Ram: 6GB
 • Kad Video: Nvidia Geforce GTX 660 (2GB) | AMD Radeon HD 7870 (2GB) atau lebih baik
 • Ruang cakera keras: 50 GB
 • Peripheral: Papan kekunci dan tetikus yang serasi Windows, pengawal Microsoft Xbox One, pengawal DualShock 4
 • Multiplayer: 256 kbps atau sambungan jalur lebar yang lebih cepat

Disyorkan

 • OS yang disokong-(versi 64-bit sahaja): Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10
 • Pemproses: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHz | AMD FX 8120 @ 3.9 GHz
 • Ram: 8GB
 • Kad Video: Nvidia Geforce GTX 780 (3GB) | NVIDIA GEFORCE GTX 970 (4GB) | NVIDIA GEFORCE GTX 1060 (3GB) atau lebih baik | AMD Radeon R9 290 (4GB) atau lebih baik
 • Ruang cakera keras: 50 GB
 • Peripheral: Papan kekunci dan tetikus yang serasi Windows, pengawal Microsoft Xbox One, pengawal DualShock 4
 • Multiplayer: 256 kbps atau sambungan jalur lebar yang lebih cepat

PCGamesn Pihak Berkuasa Global Kegemaran Anda di PC Permainan, Perkakasan, dan Separuh Hayat 3.

‘Watch Dogs 2’ terdengar seperti permainan ‘Watch Dogs’ sepatutnya

Tonton anjing 2, Datang 15 November ini untuk PC, PlayStation 4 dan Xbox One, kelihatan dan terdengar lebih luar biasa daripada Menonton anjing lakukan ketika Studio Ubisoft Montreal melancarkan yang terakhir pada tahun 2012. Itulah pengambilal. Saya tertanya -tanya sama ada permainan baru tidak sepatutnya menjadi subtitle “Watch Dogs 2: tidak benar -benar, kami serius kali ini.”

Serius untuk membiarkan anda berinteraksi dengan dunia terbuka yang berpangkalan di San Francisco yang baru dengan lebih bermakna, itu. Anda memainkan hacktivist baru yang mahir di parkour dengan cara protagonis permainan terakhir tidak, Ergo bergerak melalui bandar-bandar di Bay Area yang pelbagai (teori) berasa lebih gimnastik dan menegak. Dunia itu sendiri kini mampu permutasi lebih banyak autonomi, mendakwa Ubisoft, menyebutnya “hampir simulasi” dan menyatakan bahawa ia “terasa seperti bandar masih hidup walaupun anda tidak melakukan apa -apa.”

Di atas segalanya, Hacking telah dipikirkan semula sepenuhnya untuk menjadikannya seperti hubungan anda ke bandar yang sekali lagi diberikan kepada program kawalan induk adalah cecair dan mendalam. Penggodaman masuk Menonton anjing, Anda akan ingat, terhad kepada segelintir sistem perbandaran dan watak atau kenderaan yang dipilih. Dan hacks jarang digabungkan untuk mencipta senario yang muncul yang terkejut atau gembira.

Dalam Tonton anjing 2, Sebaliknya, Ubisoft mengatakan ia akan membolehkan kita menggodam hampir apa sahaja: mana -mana kenderaan, mana -mana orang, beberapa orang secara serentak dan kebanyakan elektronik di seluruh bandar yang kelihatan seperti luas dan rumit seperti San Andreas Rockstar. Sama ada ada interaksi antara sistem tersebut kerana mereka dicetuskan atau sejauh mana perkara interaksi masih harus dilihat. Tetapi pemesejan itu jelas: Ubisoft mendengar semua aduan mengenai superficialitas Hacking dalam permainan pertama, dan merasakan ia ditujukan kepada mereka di sini.

 • Studio memilih San Francisco sebagai penetapan kerana ia “melanda kord” sebagai tempat yang berkaitan dengan “kelahiran sikap penggodam.”
 • Marcus Holloway, protagonis baru “pemberontak” permainan, adalah seorang pelakon muda, tetapi juga ahli Dedsec, The Hacktivist Collective dari permainan pertama yang dimodelkan selepas tanpa nama. Motivasinya (sekurang -kurangnya sebahagian): dia telah diprofilkan dengan salah, dituduh melakukan jenayah yang tidak dilakukannya, dan itu “membuatnya menentang sistem.”
 • Anda boleh bermain seperti yang anda suka, sama ada menembak jalan anda melalui senario, bermain dengan senyap penuh, atau mencampurkannya dengan hacks.
 • Mereka telah memperluaskan konsep “lancar dalam talian,” yang bermaksud anda boleh menyeberang jalan dengan pemain lain, dan kerana anda kedua -dua ahli teknikal dedsec, tekan butang kemudian membentuk pasukan koperasi. (Ubisoft mengatakan untuk mengharapkan untuk mendengar lebih banyak mengenai perkara ini tidak lama lagi.)
 • Latar belakang tidak berubah: puak -puak jenayah di Perang Di Bawah Tanah Bandar, Syarikat untuk Keuntungan dan Kawalan ke atas Orang atau Masyarakat, dan penggodam lain yang cuba memanfaatkan sistem operasi “Bandar Pintar” untuk melanjutkan tujuan mereka sendiri.

Dan itu sahaja. Saya akan bersatu dengan permainan minggu depan di E3 di Los Angeles, dan lebih banyak lagi yang mengatakannya.

Lebih banyak mesti dibaca dari masa ke masa

 • The Lelaki yang menganggap dia dapat hidup selama -lamanya
 • Kenapa kita Tidak dapat mengatasi Empayar Rom
 • Musim terakhir Netflix’s Pendidikan Seks Menghantar Pelakon Tercinta Dalam Gaya
 • Bagaimana Rusia merekrut Kuba untuk bertarung di Ukraine
 • The Kes untuk biasa
 • Paul Hollywood menjawab semua soalan anda Mengenai Pertunjukan Baking British yang hebat
 • Bagaimana Hubungan Kanada dan India Runtuh
 • Mahu recs mingguan mengenai apa yang hendak ditonton, dibaca, dan banyak lagi? Mendaftar untuk Bernilai masa anda

Tulis kepada Matt Peckham di [email protected].