Watak Survivor Vampire Terbaik | PCGamesn, Vampire Survivors Watak Tahap Tahap | The nerd stash

Senarai Tingkat Watak Vampire Survivors

Dia mungkin watak survivor vampire yang paling perlahan dalam permainan, tetapi Dommario adalah watak lain yang kuat yang patut dipertimbangkan. Dia bermula dengan King Bible, senjata AOE yang mengelilingi anda. Setiap kali anda menaik taraf item ini, anda boleh mendapatkan lebih banyak buku yang mengelilingi Dommario, buku -buku itu lebih banyak kerosakan, atau anda mengurangkan penyembuhan senjata. Anda juga mendapat lebih banyak buku jika anda mendapat item duplikator, dan kawasan kesan senjata ini meningkat jika anda mendapat candelabrador.

Watak survivor vampire terbaik

Pilihan kami untuk watak -watak Survivor Vampire yang terbaik, termasuk butiran mengenai senjata permulaan, penggemar, dan pilihan Arcana terbaik untuk memenangi larian.

Watak Survivor Vampire Terbaik - Pugnala menembak pistol kembarnya di beberapa tengkorak terapung

Diterbitkan: 20 Jul, 2022

Siapa watak survivor vampire terbaik? Anda hanya mempunyai Vampire Hunter Antonio yang menggunakan cambuk apabila anda mula memulakan permainan roguelike ini, tetapi dengan memenuhi keperluan khusus, anda boleh membuka kunci mendapatkan lebih banyak watak, senjata, dan barang untuk digunakan dalam setiap larian

Sesetengah watak survivor vampire lebih baik daripada yang lain, bergantung kepada peralatan permulaan mereka atau bonus tetap; Kemungkinan menamatkan larian adalah lebih pasti dengan membina yang betul, terutamanya jika anda menggunakan evolusi senjata survivor vampire untuk menggabungkan barang -barang untuk mencapai bentuk yang lebih kuat.

Hampir setiap kemas kini menambah cara baru untuk membuka kunci watak survivor vampire. Untuk membantu anda mendapatkan permulaan yang terbaik untuk memenangi perlawanan dalam permainan roguelike ini, kami telah memilih segelintir watak yang kami anggap sebagai krim tanaman. Untuk setiap satu, kami akan mengkaji semula penggemar dan debuff mereka, memulakan senjata, dan Arcana yang anda boleh memilih untuk menguatkan binaan terbaik untuk watak itu.

Watak Survivor Vampire Terbaik adalah:

Watak Survivor Vampire Terbaik - Imelda menembak sihir dari tongkat sihirnya di beberapa kelawar di hutan

Imelda Belpaese

Dari semua wira yang tersedia untuk anda pada mulanya, Imelda adalah watak survivor vampire yang paling mudah untuk digunakan. Senjata permulaannya adalah tongkat sihir, yang selalu menyerang musuh terdekat. Dia juga mempunyai penggemar statik yang meningkatkan jumlah pengalaman yang dia dapat ketika dia mengambil kristal. Anda menaik taraf keupayaan pasif ini setiap kali anda mendapat lima tahap, sehingga 30% pengalaman tambahan setiap kristal.

Watak lain yang anda buka kunci di kemudian hari. Walau bagaimanapun, setelah membuka kunci Randomazzo dan semua Arcana, anda mungkin ingin memulakan larian anda dengan memilih Xi – Waltz of Pearls. Ini membolehkan projektil sihir sihir dan bentuknya yang dinaik taraf – tongkat suci – untuk melantun sehingga tiga kali sebelum menghilangkan.

Watak Survivor Vampire Terbaik - Poe dikelilingi oleh lelaki lumpur di koridor perpustakaan

Poe Ratcho

Dia mungkin mempunyai kesihatan yang kurang daripada hampir semua watak survivor vampire yang lain, dan kenaikan radius pickup barang tetapnya tidak semua yang membantu, tetapi dia lebih daripada membuatnya dengan senjata permulaannya: bawang putih. Senjata ini memberinya penghalang yang merosakkan musuh yang terlalu dekat.

Untuk beberapa tahap pertama, bawang putih menghalang musuh yang lemah daripada mencederakannya, tetapi untuk benar -benar memanfaatkannya, anda perlu menaik tarafnya kepada pemakan jiwa untuk mendapatkan kesihatan. Sekiranya anda mengambil Bible King dan menaik tarafnya ke Vespers yang tidak suci, anda mempunyai penghalang yang hampir tidak dapat ditarik untuk keseluruhan permainan. Dengan membina yang betul, ada kemungkinan untuk berlari di mana anda berdiri di tempat selama 30 minit. Satu -satunya kelemahan sebenar adalah bahawa satu -satunya arcana yang dia boleh mendapat manfaat daripada adalah vi – sarabande penyembuhan, dan itu hanya jika dia mendapat evolusi senjata pemakan jiwa.

Watak Survivor Vampire Terbaik - Dommaria melarikan diri dari gerombolan Mermen di kilang tenusu

Dommario

Dia mungkin watak survivor vampire yang paling perlahan dalam permainan, tetapi Dommario adalah watak lain yang kuat yang patut dipertimbangkan. Dia bermula dengan King Bible, senjata AOE yang mengelilingi anda. Setiap kali anda menaik taraf item ini, anda boleh mendapatkan lebih banyak buku yang mengelilingi Dommario, buku -buku itu lebih banyak kerosakan, atau anda mengurangkan penyembuhan senjata. Anda juga mendapat lebih banyak buku jika anda mendapat item duplikator, dan kawasan kesan senjata ini meningkat jika anda mendapat candelabrador.

Evolusi Senjata Vespers yang tidak suci tidak mendapat manfaat daripada tempoh tambahan 40% dan kelajuan senjata Dommario dari kemampuan pasifnya. Walau bagaimanapun, senjata AOE yang kuat, seperti Evolusi Senjata Phieraggi, akan mendapat manfaat, kerana mereka bertahan lebih lama di skrin tanpa hilang.

Watak Survivor Vampire Terbaik - Pugnala menembak kedua -dua pistolnya semasa berlari ke arah beberapa tengkorak terapung di menara

Pugnala Provola

Anda membuka kunci Pugnala agak lewat dalam permainan, tetapi berbuat demikian adalah usaha yang baik kerana dia mungkin menjadi watak survivor vampire yang terbaik. Bukan sahaja dia mendapat +1% mungkin untuk setiap peringkat, tetapi dia juga memulakan larian dengan Phiera der Tuphello dan lapan burung pipit dalam slot senjatanya, memberikan pistol kembarnya untuk menembak musuh. Anda hanya perlu mencari Tiragisú untuk menaik taraf kedua -dua senjata ke evolusi senjata Phieraggi yang kuat.

Phieraggi menggabungkan dengan baik dengan peningkatan Arcana: IV – Awake. Arcana ini memberi anda tiga kebangkitan tambahan dan skala kuasa Phieraggi dengan bilangan pemulihan yang anda ada sekarang. Anda dapat meningkatkan lagi output kerosakan dengan menaik taraf Tiragisú ke pangkat maksimumnya dan membeli kuasa survivor vampire kebangkitan. Tanpa kelemahan yang jelas, Pugnala adalah pilihan kami sehingga anda mula membuka kunci watak rahsia.

Watak Survivor Vampire Terbaik - Kematian Merah membuang beberapa scythes di beberapa kelawar di sebuah gereja

Kematian Merah

Daripada semua watak rahsia, kematian merah adalah yang terbaik, walaupun dia mimpi ngeri untuk membuka kunci. Dia bermula dengan Senjata Scythe yang dinaik taraf, yang merupakan salah satu senjata terbaik dalam permainan, tetapi Death Red juga mendapat penggemar untuk setiap statistik tunggal, terutamanya kelajuan pergerakan +110% dan +55%. Oleh kerana anda tidak perlu menaikkan kapak lagi, anda boleh memberi tumpuan kepada senjata lain dan bukannya menjadikannya kuasa besar. Mana -mana arcana yang menaik taraf sabit untuk menangani hits kritikal atau melantunnya beberapa kali patut dijemput.

Itu semua watak survivor vampire terbaik. Di samping yang di atas, terdapat banyak watak tersembunyi dalam salah satu permainan PC terbaik tahun ini yang boleh anda dapat. Sebaik sahaja anda membuka kunci segala -galanya dalam permainan, termasuk item yang anda dapatkan selepas mengalahkan Vampire Survivors Ender Boss, akan tiba masanya ketika anda sedang menunggu kemas kini permainan seterusnya. Sekiranya itu berlaku, terdapat banyak permainan indie lain untuk membangkitkan selera makan anda.

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.

Senarai Tingkat Watak Vampire Survivors

Senarai Tier Watak dalam Survivor Vampire

Sejak pembebasan Survivor Vampire, Ramai orang telah mencari senarai peringkat watak untuk membantu mereka menentukan siapa yang terbaik. Sebagai sesuatu yang banyak pemain ingin tahu, tidak mengejutkan bahawa kami telah membuat senarai semua watak dan memberi mereka semua pangkat. Kelas -kelas S dan S+ adalah yang terbaik untuk bertarung sambil cuba membersihkan setiap peringkat dan menurunkan pembunuh panggung. Terus membaca untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Survivor Vampire Senarai peringkat watak.

Vampire Survivors Tahap Karakter

Semua peringkat watak dalam mangsa vampire

Pertama, mari memberi sedikit penjelasan untuk setiap peringkat. The S+ Tier Watak adalah yang terbaik tersedia. Mereka boleh mengambil apa -apa yang dilemparkan kepada mereka dengan sedikit masalah dan boleh bergantung kepada mana -mana peringkat. S peringkat Watak hebat. Mereka hebat, tetapi mereka boleh menjadi lebih baik. Peringkat Watak agak baik. Mereka mudah digunakan, dan anda boleh bersenang -senang dengan mereka. B Tier Watak adalah aksara purata. Ini adalah, sebahagian besarnya, watak -watak yang anda akses menjadi sangat awal dalam permainan. Tidak baik, tetapi tidak buruk. C Tier Watak boleh menjadi lebih baik. Sekiranya anda bermain dengan watak -watak ini, hanya boleh membuka kunci watak yang lebih baik. Sekarang, mari kita lihat bagaimana setiap watak berada di bawah.

 • S+ watak peringkat
  • Queen Sigma – boleh dikatakan watak terbaik dalam keseluruhan permainan. Mendapatkan Queen Sigma akan membuat anda hampir tidak dapat dihancurkan.
  • Kematian Merah – Watak Kematian Merah secara automatik bermula setiap larian dengan senjata yang berkembang, menjadikannya mudah untuk terbang melalui tahap lebih cepat daripada watak lain.
  • Big Trouser – Big Trouser adalah watak terbaik yang tersedia untuk mengumpul emas dalam setiap peringkat yang dijalankan sejak mereka memulakan setiap larian mengumpul peratusan emas yang lebih tinggi.
  • Megalo Menya Moonspell – Megalo Menya Moonspell bermula setiap peringkat berjalan dengan +100% kelajuan pergerakan dan +100% mungkin, bermakna mereka memukul keras dan mereka dapat menghindari musuh dengan sangat mudah.
  • Je-ne-viv-je-ne-viv mempunyai statistik kesihatan terbaik dalam permainan kerana ia meningkat dengan setiap peringkat yang anda perolehi. Oleh sebab itu, semakin tinggi anda berada di peringkat, semakin banyak watak anda.
  • Sammy – Sammy sangat mengagumkan untuk digunakan sebagai petani emas, terima kasih kerana demam emas yang lebih panjang, yang merupakan sebab utama dia berada di dalam S+ Tier.
  • Avatar Infernas
  • Cosmo
  • Keuntungan boros
  • Gyorunton
  • Leda
  • Pugnala
  • Smith IV
  • Megalo Syuuto Moonspell
  • Luminaire Foscari
  • Genevieve Gruyere
  • Ambrojoe
  • Concetta
  • Scorej-oni
  • Krochi
  • McCoy-Oni
  • Menya Moonspell
  • Miang Moonspell
  • Syuuto Moonspell
  • Gav’et-oni
  • Eleanor Uziron
  • MARUTO CUTS
  • Rottin ‘Ghoul
  • Arca
  • Christine
  • Minnah
  • Mortaccio
  • O’Sole
  • Peppino
  • Poppea
  • Porta
  • Zi’assunta
  • Babi0onna
  • Keitha Muort
  • Antonio
  • Cavallo
  • Divano
  • Dommario
  • Gennaro
  • Imelda
  • Pasqualina
  • Ramba
  • Clarici
  • Exdash
  • Gallo
  • Giovanna
  • Lama
  • Poe
  • Toastie
  • Hilang
  • Rawak – Rawak boleh muncul sebagai watak apabila anda memulakan permainan. Dia dilemparkan ke dalam watak-watak cer C semata-mata kerana dia jarang muncul sebagai watak yang sama dalam permainan lebih daripada sekali berturut. Dia boleh menjadi Queen Sigma, atau Poe. Ia selalu berjudi dengan rawak.

  Berkaitan:
  Di mana untuk mencari elemen susu di mangsa vampire

  kini boleh didapati di konsol peranti mudah alih, PC, Xbox, dan PlayStation.