Watak Projek L: Juara mana yang disahkan setakat ini? |, Semua 7 Projek L aksara disahkan setakat ini untuk jadual | Beban

Semua 7 Projek L aksara disahkan setakat ini untuk jadual

Senarai ini tentu akan berkembang apabila kita semakin dekat dengan pelancaran permainan. Tetapi buat masa ini, anda boleh mencari menyelam yang lebih mendalam ke dalam setiap satu di bawah:

Watak Projek L: Juara mana yang disahkan setakat ini?

Projek L Watak: Juara mana yang disahkan setakat ini? Imej penutup

Senarai yang dikemas kini dengan semua watak Projek L yang disahkan setakat ini.

Projek Riot Games L adalah salah satu permainan yang paling dinanti -nantikan dalam komuniti FGC. Permainan pertempuran yang belum dinamakan akan berlangsung di Runeterra Universe dan akan menampilkan beberapa juara yang biasa. Penting untuk diperhatikan bahawa tidak semua juara dari League of Legends akan pergi ke projek l. Juara mungkin juga mempunyai kebolehan yang berbeza untuk menyesuaikan diri dengan gaya permainan pertempuran dan membawa keseimbangan ke projek l.

Apa Juara League of Legends akan berada di Projek l?

Ahri

Ketangkasan Ahri dalam Projek L adalah salah satu kekuatan terbesarnya. Dengan bola ajaib untuk membantu kedudukannya sendiri dan juga melawan lokasi musuh, Ahri dapat dengan mudah mengalahkan lawannya dan menangani kerosakan yang tinggi kerana kelajuannya.

Dengan Projek L ditetapkan untuk memberi ganjaran permainan yang agresif, PlayStyle Ahri mungkin menjadi popular setelah permainan dibebaskan.

Darius

Permainan Riot telah mengesahkan Darius akan menjadi sebahagian daripada Projek L. Ia adalah salah satu juara yang jelas dipaparkan dalam beberapa rakaman permainan. Memakai kapak besar, tangan noxus adalah penglihatan untuk dilihat. Kapak pemimpin yang ditakuti dan bertarung dengan kerosakan yang besar. Juara itu tidak mempunyai tahap mobiliti yang sama seperti beberapa juara projek lain tetapi membuatnya dengan output kerosakan yang tinggi.

Ekko

Manipulator masa dari Zaun boleh melangkah melalui lawan yang mengejutkan dan mendapat bahagian atas dalam pertempuran. Memakai tongkat untuk menangani kerosakan, kebolehan Ekko membolehkannya membuat pergerakan pantas di sekitar lawan dan mendapatkan kerosakan yang tidak bertenaga.

Salah satu juara yang lebih letupan di League of Legends Universe, Jinx akan menjadi salah satu juara yang lebih popular dalam Projek L. Juara Arcane Fame mempunyai minigun dan juga zapper. Ciri-ciri ini selaras dengan sifatnya yang menyebabkan keganasan. Dia juga mempunyai pelancar roket dan akan menarik untuk melihat bagaimana permainan rusuhan menggabungkan juara ini dalam projek l.

Jinx sangat mematikan dalam pertempuran dekat dan juga dan menyediakan fleksibiliti unik yang tidak dilihat di Juara Projek L yang lain.

Katarina

Pembunuh, Katarina sangat tangkas dan menggunakan penumbuknya untuk menangani kerosakan. .

Setelah mula -mula mendedahkan Katarina dalam salah satu video projeknya yang paling awal, Riot Games tidak memberikan kemas kini lagi mengenai juara.

Illaoi adalah penyerang besar badan dan menggunakan tentakelnya untuk menangani kerosakan maksimum kepada lawan. . Dia boleh menggunakan tentakelnya untuk memukul lawan.

Setakat ini ini adalah juara yang disahkan atau telah dilihat dalam video Projek Riot Games ‘. Kami akan mengemas kini artikel ini kerana lebih banyak maklumat tersedia.

Nantikan Esports untuk berita dan kemas kini FGC terkini. Anda boleh mencari liputan berita projek kami di sini.

Semua 7 Projek L aksara disahkan setakat ini untuk jadual

Ketahui apa yang diharapkan dari semua watak Projek L dalam permainan pertempuran ini dan dari mana dari League of Legends Universe Riot menarik dari.

Watak Projek L: Jinx dapat dilihat

Diterbitkan: 4 Ogos 2023

Apa yang disahkan Watak Projek L? Projek L telah lama berkembang tetapi Riot akhirnya mempamerkan permainan pertama yang boleh dimainkan dan kami perlahan -lahan melihat lebih banyak watak. Tetapi yang kini telah disahkan?

Dengan lebih daripada 140 juara League of Legends untuk dipilih, Riot mempunyai perpustakaan pejuang yang luas yang mereka dapat melabur ke permainan pertempuran mereka pada masa projek pelepasan projek. Tetapi, setakat ini kami kebanyakannya melihat pilihan yang jelas, termasuk beberapa kegemaran peminat seperti Jinx dan Ekko.

Senarai Watak Projek L

7 watak Projek L yang disahkan adalah:

Senarai ini tentu akan berkembang apabila kita semakin dekat dengan pelancaran permainan. Tetapi buat masa ini, anda boleh mencari menyelam yang lebih mendalam ke dalam setiap satu di bawah:

Watak Projek L: Ahri dapat dilihat

Pertama ialah Ahri. Saluran Mage Ini Magic untuk Menggesa Lawan dan Mengganas Mereka Dengan Urutan Serangan Tekanan Tinggi. Ini melibatkan campuran tinggi, rendah, menyapu, kombo, dan banyak lagi.

Watak Projek L: Darius dapat dilihat

Darius adalah besar, kasar. Memakai kapak berat, dia boleh mencecah lawan, menguasai jarak pertengahan dan tanpa henti menekan kesalahan itu. Dia juga boleh menetapkan semula kedudukan neutralnya untuk mengulangi siri serangan berulang kali.

Watak Projek L: Ekko dapat dilihat

Ekko

Ekko menggunakan kuasa manipulasi masa untuk tergesa-gesa masuk dan keluar dari pertarungan, menjaga lawan meneka. Ini menjadikan dia sangat sukar untuk menghukum dan dia juga dapat mengawal jarak pertengahan dengan peluru pada bila-bila masa.

Watak Projek L: Jinx dapat dilihat

Jinx

. Menggunakan pelbagai senjata, alat, bahan peledak, dan kepingan gear, Jinx dapat menampung pelbagai julat dalam perlawanan dan juga meliputi seluruh skrin dengan api senjata jarak jauh.

Watak Projek L: Katarina dapat dilihat di monitor

Katarina

Katarina sangat ringkas dilihat dalam buku harian dev gameplay untuk projek l. Tidak banyak yang diketahui mengenai permainan dan gaya pertempurannya.

Watak Projek L: Illaoi dapat dilihat

Illaoi

Illaoi adalah salah satu watak tangki dalam permainan. Mempunyai mata gergasi Tuhannya. Dia menggunakan idola, merobek jiwa dari badan tuan rumah mereka, dan membantingnya dengan serangan berat. Walaupun serangannya lebih perlahan, dia dapat menangani banyak kerosakan.

Watak Projek L: Yasuo dapat dilihat

Yasuo

Pejuang terbaru yang diperkenalkan, Yasuo, diumumkan di Evo 2023 dan dia membawa kemahiran klasik dan kemahiran pedangnya ke senarai itu. .

Thumbnail YouTube

Yang merangkumi apa yang kita tahu mengenai setiap watak projek l setakat ini. Permainan ini hampir pasti akan menjadi salah satu permainan pertempuran terbaik sepanjang masa apabila ia dibebaskan jadi pastikan untuk mengawasi sebagai rusuhan mendedahkan lebih banyak lagi.

Lebih banyak dari beban

Echo Apsey Echo Apsey adalah seorang penulis dengan pengalaman lima tahun yang meliputi PS5, Xbox, dan Nintendo Switch, serta permainan dan francais terbesar. Anda akan menemui banyak panduan mengenai Call of Duty, Xdefiant, Spider-Man 2, EA Sports FC, Starfield, Mortal Kombat 1, Street Fighter 6, dan banyak lagi. Di samping. . Pada masa mereka menulis, mereka telah menghadiri acara industri seperti Gamescom, WASD. .

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. .

Lebih banyak dari Loadout Ikut Kami untuk Berita Videogame Harian di Facebook, Twitter, Steam, dan Google News. Atau mendaftar ke buletin percuma kami.

Projek Riot L: Tarikh Siaran, Watak, Treler, Kebocoran & Lagi

Butiran Projek L, Tarikh Siaran, Kebocoran dan Berita

Projek L oleh Riot Games mungkin salah satu permainan pertempuran yang paling dinanti -nantikan. Sebahagian daripada sebab itu adalah penglibatan saudara-saudara meriam, dua anggota yang dihormati dari adegan permainan pertempuran. Dengan Riot Games akhirnya mempamerkan banyak rakaman permainan untuk projek l di tengah -tengah hujung minggu evo (4 Ogos hingga 6 Ogos), berikut adalah semua yang kita tahu mengenai permainan pertempuran yang akan datang berdasarkan League of Legends. .

Tarikh Keluaran Projek L

Sekiranya kita membuat spekulasi, kita mengharapkan Projek L akan dilancarkan pada tahun depan dengan nama rasmi, mungkin sebelum Evo 2024. Atau, anda juga boleh mengharapkan pengumuman rasmi semasa acara Evo 2024, dengan kejohanan pengenalan.

Permainan ini sudah ada dalam keadaan di mana ia boleh dimainkan, dengan banyak pro yang dijemput dari tempat kejadian mencubanya semasa acara Evo 2023. Oleh itu, dengan masa pembangunan yang mantap, kita boleh mengharapkan untuk mendengar tarikh pelancaran tidak lama lagi. Selain itu, ia akan menjadi keluhan yang bagus jika permainan rusuhan memutuskan untuk mengumumkan tarikh pelepasan projek l di evo 2024 tahun depan. .

Projek L menyokong platform

Sekiranya anda peminat permainan pertempuran seperti Tekken, Street Fighter, dan Mortal Combat, anda akan bersemangat untuk mengetahui sama ada Projek L akan tersedia di platform pilihan anda. .

Tambahan pula, tweet oleh Nama pengguna @riotfgc berkongsi gambar yang menunjukkan Projek L Berlari di PS5 Di Demo Lantai Pertunjukan Semasa Evo 2023. . Permainan Riot belum mengesahkan platform yang disokong.

Projek L Gameplay

Perkara pertama yang akan datang ke fikiran seseorang adalah jenis permainan pertempuran adalah pembinaan rusuhan dengan watak League of Legends. Lagipun, kami mempunyai banyak sub-genre dalam permainan pertempuran. Kami mempunyai permainan pertempuran berasaskan tag seperti Marvel vs Capcom, tradisional 1 vs 1 permainan seperti pejuang jalanan, permainan pertempuran 3d seperti Tekken, dan banyak lagi.

Yang mengatakan, Projek L akan menjadi Permainan pertempuran berasaskan bantuan di mana pemain boleh memilih dua aksara dari senarai dan menandakan pertandingan pertengahan. Semasa perlawanan, anda boleh menghubungi watak kedua untuk membantu anda dalam memperluaskan kombo, atau anda boleh menandai dan mengawal watak lain. .

Di samping itu, Projek L akan menjadi permainan pertempuran berasaskan pasukan di mana satu pasukan dari dua pemain boleh mengalahkan pasukan lain, mengawal dua watak yang berbeza.

Ciri Permainan Projek L (disahkan)

Moveset butang Projek L

. Anda juga boleh memainkannya seperti permainan pertempuran berasaskan bantuan tradisional, mengawal kedua-dua watak dalam perlawanan pada satu masa. Selain itu, terdapat juga pilihan untuk memainkannya 2 vs 1. Dalam video baru-baru ini yang dikongsi oleh pasukan, ia mengesahkan bahawa Projek L akan menjadi permainan pertempuran enam butang.

Butang dan pilihan ofensif

Permainan Serangan Projek L

Ia akan mempunyai butang untuk . Selebihnya butang diberikan kepada dua langkah khas yang tersedia untuk setiap watak. Pergerakan khas ini diterjemahkan lebih jauh ke Ultimate, yang terdapat dalam tiga variasi. Menekan butang Down Twice dan S1 atau S2 Butang akan melakukan salah satu daripada dua tahap serangan muktamad.

Melakukan input yang sama ini, mengharapkan anda menolak kedua -dua istimewa bersama -sama, melaksanakan tahap sinematik 2 Ultimate. Mencampurkan dan memadankan input tersebut akan mengakibatkan anda menarik kombo dalam permainan, di mana semakin tinggi kombo, semakin baik kerosakan.

Pilihan pertahanan dan membantu pilihan

Untuk pertahanan, anda mempunyai cara yang berbeza untuk melindungi diri anda. Anda boleh melakukan blok belakang atau bawah tanah. Di samping.

The butang bantu biasa menghubungi ahli pasukan anda untuk menolong anda. Riot Games juga telah menambah kedalaman tertentu, di mana anda boleh menghubungi dalam watak atau pemain lain dengan cepat semasa kecemasan, hubungi mereka bila -bila masa yang anda mahu, dan juga memanggilnya untuk membantu anda melanjutkan kombo.

Akhirnya, sebelum permulaan perlawanan, anda boleh memilih salah satu pengubah dari Sistem fius. Mereka boleh menukar permainan anda dan menambah pelbagai kelebihan pada perlawanan. Contohnya, seseorang membolehkan anda menghubungkan muktamad anda, sementara yang lain memberikan rangsangan serangan.

Yasuo mendedahkan

  • Katarina
  • Ekko
  • Ahri
  • Illaoi
  • Jinx

Selain itu, jika kita perlu meramalkan apa watak lain akan menyertai permainan ini, kami mengharapkan watak -watak League of Legends seperti Vi, Caitlyn, Pantheon, Miss Fortune, Lee Sin, Warwick, dan Akali untuk tersedia di Projek L Down the Road. Setiap watak -watak ini sesuai dengan permainan pertempuran dengan sempurna. . Begitu juga, Caitlyn boleh menjadi watak berasaskan zoner/perangkap, memandangkan dia menggunakan sniper dan perangkap untuk mengganggu lawan dalam liga.

Satu perkara yang hebat mengenai IP League of Legends ialah hampir setiap watak dapat menyertai permainan pertempuran. Oleh itu, terpulang kepada pemaju ketika datang ke senarai tambahan dan siapa yang mereka mahu tambahkan dan bereksperimen dengan.

Agon League of Legends Gaming Monitor dilancarkan

Kewujudan Projek L oleh Riot Games adalah pertama disahkan semasa EVO 2019 oleh salah seorang saudara meriam. Kemudian, semasa perayaan ke-10 League of Legends, Tom Cannon secara rasmi mendedahkan permainan. Video itu mempunyai rakaman kerja jinx yang sedang berjalan melawan Katrina dan seni konsep untuk Darius. Semak di sini: