Watak paling pelik yang dibina di Elden Ring, 5 keseronokan Elden Ring ini pasti akan membantu mengambil bos mana -mana

5 Fun Elden Ring membina untuk mengambil mana -mana bos

Syukurlah, YouTuber dan “Elden Ring” tokoh komuniti Fextralife pergi ke hadapan dan mengambil banyak tekaan daripada membina frost ksatria, terperinci dalam video yang merangkumi segala -galanya dari senjata ke perisai ke mantra. FexTralife mengesyorkan clayman’s Harpoon Spear dilengkapi dengan “Ice Spear” Ash of War, kerana kombo menyediakan permulaan yang kuat dan kuat yang kuat. Dari sana, Pencipta Kandungan menasihatkan pemain untuk menggunakan tombak bersama Carian Knight Shield untuk penafian kerosakan sihir yang luar biasa. Talisman-bijak, Fextralife menggunakan pesona Scorpion Magic, Talisman Greatshield, Carian Filagreed Crest, dan Talisman Sword Curved. Semua bersama, perhiasan mengurangkan kos FP untuk abu perang “Ice Spear” yang kuat, memberikan kerosakan sihir tambahan, sangat mengurangkan kerosakan semasa menyekat dan meningkatkan mana -mana kaunter pengawal yang dilakukan oleh pemain.

Watak paling pelik dibina di Elden Ring

Apabila habuk mula menyelesaikan apa yang pasti akan menjadi salah satu permainan yang paling disayangi tahun ini – jika bukan salah satu permainan yang paling disayangi sepanjang masa – pemain melampaui keajaiban awal dan keindahan “Elden Ring” dan telah bermula memberi tumpuan kepada apa yang dapat mereka lakukan untuk mengatasi banyak cabaran mautnya. Tajuk dunia terbuka yang diiktiraf secara kritikal tidak memberikan kekurangan musuh-musuh yang mematikan dan musuh-musuh yang menakutkan, tetapi, seperti mana-mana permainan jiwa, hanya masalah masa sebelum pemain pergi bekerja merancang beban dan membina yang tidak dapat dihalang.

Dari pvp-centric membina pemain dalam pemain “Sonic the Hedgehog,” ke Mech Suit’build yang hampir tidak terkalahkan, ada cara yang hampir tidak terbatas untuk menyiapkan watak. Walaupun ada yang hanya berguna dalam situasi tertentu – dan yang lain nampaknya lebih bersenang -senang daripada apa -apa lagi – ini adalah beberapa watak yang paling pelik yang membina pemain telah mencuba dalam “Elden Ring.”

Harus pergi pantas!

Pemain mungkin tidak mengharapkan untuk berlari ke Sonic semasa mereka bermain “Elden Ring” – dan mereka boleh menganggap diri mereka bertuah jika mereka tidak. Pembinaan “Sonic” baru -baru ini membuktikan dirinya sebagai pesaing yang layak di kalangan pemain PVP dan nampaknya gerakan Blue Hedgehog sebenarnya diterjemahkan dengan baik dalam permainan darisoftware. Pada mulanya dipamerkan oleh YouTuber Marco Yolo, Pencipta Kandungan memberi peminat melihat betapa kuatnya Blue Speedster boleh menentang bahaya di tanah antara.

Dalam video yang memperincikan eksploitasi mereka, Marco Yolo dapat dilihat berjalan -jalan sebagai versi Sonic yang lucu – namun mengganggu dengan pencipta watak “Elden Ring”. Yang mengatakan, itu bukan hanya watak menyeramkan yang mempunyai musuh dan pemain lain yang berjalan ke arah yang bertentangan – ia bergerak tandatangan Sonic. Marco Yolo menggunakan “Ram Kilat” Ash of War, yang membolehkan pemain membuang diri mereka dalam elektrik dan menggulung ke arah musuh. Bukan sahaja serangan letupan untuk ditonton, tetapi nampaknya “Ram Kilat” tidak mempunyai banyak kaunter. Terlebih lagi, binaan hanya memerlukan “Ram Kilat,” tetapi pemain juga boleh menambah senjata Caestus Lightning untuk serangan yang lebih mengejutkan. Binaan sonik telah muncul lebih banyak dengan pemain PvP, jadi mungkin hanya masalah waktu sehingga pemain lain membuat buku jari membina untuk meletakkan sonik di tempatnya.

Murid Naga

Terdapat banyak sekolah sihir yang berbeza di “Elden Ring.”Dari mantera dan sihir glintstone yang lebih biasa kepada mereka dari sekolah -sekolah kilat atau bahkan graviti, pemain yang menginginkan sesuatu yang lebih daripada sekadar huru -hara tidak akan mempunyai kekurangan pilihan. Mungkin salah satu sekolah sihir yang lebih ikonik dalam “Elden Ring” adalah pemain kuasa naga yang dapat menelefon dalam pertempuran. Mulai dari keupayaan untuk meraung api ke wajah musuh untuk menyemburkannya dengan awan pemusnahan merah, pemain dapat bersenang-senang dengan naga sihir dalam permainan. Yang mengatakan, untuk membina naga penuh akan memerlukan sedikit lebih daripada sekadar serangan nafas.

Pemain yang ingin menjadi sengit seperti naga harus bermula dengan melabur tahap up mereka dalam statistik arcane dan iman. Walaupun mana -mana spellcaster boleh membuat kes untuk kepentingan iman dalam membina, Arcane adalah statistik yang tidak bermula seolah -olah semua yang penting sehingga pemain mula memperoleh mantra dan senjata yang memanggilnya. Murid -murid naga yang prospektif juga ingin mencari Seal Perjamuan Dragon kerana ia meningkatkan apa -apa Insan Perjamuan Naga yang digunakan pemain. Pasangan ini dengan jimat roar medallion untuk meningkatkan mantera naga lebih jauh lagi. Sebagai sentuhan terakhir untuk melengkapkan binaan, pemain akan ingin mendapatkan senjata penumbuk naga yang dicantumkan dari Godrick yang diperingatkan.

Saman mech

Terdapat banyak cara yang berbeza untuk menghadapi cabaran dalam “Elden Ring.”Ada yang cuba menangani gelaran dengan memberi tumpuan kepada pembina huru -hara, sementara pemain lain meletakkan usaha mereka ke dalam pilihan jarak jauh atau ajaib – tetapi bagaimana dengan saman mech? Seorang pemain harus berfikir, dan mereka menyedari bahawa mereka tidak mahu dihadkan oleh penetapan fantasi yang berlaku, memilih untuk membuat cara untuk membuat persamaan dengan mecha dalam permainan.

YouTuber Adam Barker menyiarkan video yang menunjukkan betapa kuatnya binaan mech boleh berada di “Elden Ring” – terutamanya ketika menentang orang lain di PvP. Saman mech membina bergantung pada beberapa item tertentu untuk berfungsi dengan baik, tetapi apabila ia berlaku, penyerang menyerang menjadi penyerang pemain lain. Barker bermula dengan memakan item aromatik Ironjar, yang menjadikan badan watak menjadi keluli, dan kemudian diikuti dengan sebotol Physik yang mengagumkan yang mengandungi air mata tersembunyi Cerulean dan CrimsonWhorl Bubbletear. Kesannya adalah watak yang bergerak perlahan -lahan, hampir tidak ada kerosakan, dan mempunyai FP tanpa batas untuk satu masa. Sebaik sahaja penggemar ditumpuk, Barker mula menggunakan mantera kegilaan yang tidak dapat dielakkan untuk menembak rasuk laser dari mata mereka dan membuat kerja pendek dari mana -mana pemain yang tidak bernasib baik. Walaupun Barker tidak memamerkan seluruh binaan, selamat untuk menganggap pemain itu menyusun banyak daya hidup dan kekebalan untuk menentang diri mereka sendiri.

Frost Knight

Banyak beban di “Elden Ring” akan cuba memanfaatkan sepenuhnya serangan tertentu atau jenis kerosakan, gear berpusat dan statistik di sekitar cara yang dapat meningkatkan roti dan mentega binaan. Salah satu kesan status yang paling berguna dalam permainan ini adalah rumit, dan sementara banyak musuh, bos, dan bahkan pemain lain tidak bersedia untuk mempertahankan serangan berais, mendapatkan binaan radang yang tepat masih boleh menjadi rumit.

Syukurlah, YouTuber dan “Elden Ring” tokoh komuniti Fextralife pergi ke hadapan dan mengambil banyak tekaan daripada membina frost ksatria, terperinci dalam video yang merangkumi segala -galanya dari senjata ke perisai ke mantra. FexTralife mengesyorkan clayman’s Harpoon Spear dilengkapi dengan “Ice Spear” Ash of War, kerana kombo menyediakan permulaan yang kuat dan kuat yang kuat. Dari sana, Pencipta Kandungan menasihatkan pemain untuk menggunakan tombak bersama Carian Knight Shield untuk penafian kerosakan sihir yang luar biasa. Talisman-bijak, Fextralife menggunakan pesona Scorpion Magic, Talisman Greatshield, Carian Filagreed Crest, dan Talisman Sword Curved. Semua bersama, perhiasan mengurangkan kos FP untuk abu perang “Ice Spear” yang kuat, memberikan kerosakan sihir tambahan, sangat mengurangkan kerosakan semasa menyekat dan meningkatkan mana -mana kaunter pengawal yang dilakukan oleh pemain.

Hasilnya adalah watak yang kukuh yang dapat memasangkan banyak radang dingin dan susulan dengan kaunter pengawal yang kuat. Walaupun Fextralife mengakui terdapat beberapa peluang dengan talismans dan perisai, ini akan memberi pemain yang baik ke arah yang betul.

Meriam kaca telanjang

Mungkin berlaku kepada kebanyakan pemain. Mereka tergantung di tapak rahmat, menyesuaikan gear atau hanya berehat dari tindakan tanpa henti selama beberapa saat-dan kemudian mereka melihatnya. Garis Putih Pemain lain, Phantom secara ringkas melihat dari dunia lain. Hanya ada sesuatu yang salah – pemain itu telanjang. Walaupun ramai pemain mungkin melihat pemain lain berlari -lari dengan tidak lebih daripada saman ulang tahun mereka, sebenarnya ada alasan yang sah untuk mempertimbangkan untuk mengetepikan pakaian yang menjengkelkan itu. Terdapat jimat dalam “Elden Ring” yang memberi ganjaran kepada pemain untuk pergi ke dalam perjalanan sebagai kosong sebagai hari mereka dilahirkan, dan cukup kuat untuk menjaga beberapa pemain telanjang melalui sebahagian besar perjalanan mereka di tanah antara.

Seperti yang terperinci oleh YouTuber Penguinz0, pembentukan meriam kaca telanjang mungkin hanya helah untuk memberi peluang kepada pemain – jika mereka boleh mengelak cukup untuk mengelakkan kematian cepat. Untuk menjadikan kerja membina sedikit lebih mudah, pemain harus menjejaki “quickstep” abu perang yang akan membuat mengelakkan lebih banyak pengampunan. Dari sana, pemain akan mahu mengeluarkan semua perisai dan senjata tambahan mereka dan melengkapkan pesona penari biru. Pesona secara eksponen meningkatkan kuasa serangan apabila beban melengkapkan semakin rendah, jadi berjalan dengan telanjang dengan hanya satu senjata akan menghasilkan beberapa nombor kerosakan yang sangat baik. Pemain boleh, tentu saja, biola dengan talismans tambahan atau sekeping perisai tunggal, tetapi ingat, berat tambahan rosak terlepas.

5 Fun Elden Ring membina untuk mengambil mana -mana bos

Jadi, anda telah mendapat Elden Ring, huh? Memutuskan untuk mengambil pengembaraan di tanah antara? Anda bukan veteran seperti jiwa tetapi anda telah memainkan permainan video atau dua, dan khabar angin yang sukar tidak mencukupi untuk menakutkan anda. Tetapi sekarang anda beberapa cara ke dalam permainan, anda masih mencari bos yang membuktikan terlalu banyak untuk anda.

Elden Ring

Baik tidak takut. CogConnected ada di sini dengan senarai 5 cincin elden terbaik untuk membantu anda mengambil bos mana -mana. Sama ada perkara anda adalah sihir, senjata besar, serangan pantas, atau sesuatu di luar, kami mungkin mempunyai binaan yang menarik minat anda. Sekarang, ini tidak boleh dikatakan tetapi binaan ini mungkin akan mengandungi beberapa spoiler. Jadi, jika anda lebih suka meneruskan perjalanan anda sendiri, anda mungkin ingin menunggu untuk membaca ini. Walau bagaimanapun, jika anda hanya tertanya-tanya di mana anda boleh mendapatkan beberapa senjata kick-ass dan bagaimana untuk membina watak anda di sekelilingnya, kemudian teruskan.

Beberapa senjata yang termasuk dalam binaan dalam senarai ini bukanlah yang paling mudah diakses oleh watak permainan awal. Namun, orang -orang di antara kamu yang akan masuk ke NG+ akan senang memilikinya dalam senjata anda untuk menghadapi cabaran yang akan datang. Oleh itu, berani mencemarkan jika anda mempunyai api cita -cita, mari kita masuk ke tanah antara dan checkout beberapa membina.

1. Pahlawan Frost

Adakah anda mempunyai cinta musim sejuk? Adakah anda hanya mempunyai keinginan yang pelik untuk membekukan segala -galanya di kawasan umum anda? Adakah obsesi ini dengan salib sejuk ke cincin elden? Berita baik. Ada binaan yang sempurna untuk anda. Lihat, Elden Ring mempunyai banyak jenis kesan status. Tidak ada yang mungkin tidak dihargai sebagai kesan status radang.

Frostbite adalah kesan status khas yang boleh digunakan untuk musuh dengan serangan yang kerap oleh senjata dengan kesan status yang dilengkapi. Sebaik sahaja anda memohon kepada musuh, mereka mengalami kerosakan besar. Tetapi itu bukan semua. Di samping itu, untuk tempoh kesan frostbite, musuh juga menerima debuff yang meningkatkan semua kerosakan yang diambil sebanyak 20%. Lihat ke mana kita pergi dengan ini?

Walaupun Frost boleh digunakan untuk banyak senjata, ada yang sangat bagus. Belum lagi ia datang dengan abu perang terbina dalam yang sesuai untuk binaan ini. Sudah tentu, senjata ini adalah Hatchet Icerind. Ditemui di Liurnia of the Lakes Temple District, kapak cahaya ini bukan sahaja menyebabkan pembentukan radang tetapi dilengkapi dengan abu perang: hoarfrost stomp.

Stomp adalah yang mustahil, spamable, frostbite yang menimpa abu perang. Tambahan pula, hanya kos 10FP. Ia menimbulkan lebih dari 100 radang radang setiap hit dan boleh menyerang musuh yang lebih lemah. Terhadap bos, anda boleh spamnya apabila selamat, memohon debuffs radang besar, dan membukanya untuk serangan. Petua untuk membuat kombo ini lebih berkesan adalah untuk melengkapkan shard Alexander Talisman yang akan meningkatkan kerosakan kemahiran anda sebanyak 15%. Juga, anda akan mahu tahap ketangkasan, ketahanan, dan kecerdasan untuk membina ini.

2. Kamehame-Comet membina

Setakat ini salah satu bahagian pertempuran cincin Elden yang paling indah, dari perspektif visual, adalah mantra. Tambahan pula, terdapat sedikit yang dapat menangkap kuasa yang dicerminkan oleh salah satu mantra yang paling kuat dalam permainan: Comet Azur. Sekiranya anda berpikiran bahawa anda ingin menjadi penyihir yang paling kuat dari usia, anda perlu mempunyai komet azur dalam koleksi mantra anda.

Ditemui di kampung pertapa di MT. Gelmir, Comet Azur adalah letupan besar tenaga yang dapat memusnahkan bar kesihatan bahkan bos yang paling sukar. Memasangkannya dengan kakitangan menjadikannya lebih berdaya maju sebagai pembunuh bos. Walau bagaimanapun, dengan jumlah kakitangan dalam permainan, yang sepatutnya anda pilih? Walaupun banyak kakitangan akan bekerjasama dengan binaan, kita harus mengesyorkan tidak lain daripada: kakitangan Glintstone Azur.

Walaupun meningkatkan kos fp sihir, kakitangan ini akan membolehkan anda membuang mantra pada kelajuan yang meningkat, sebanyak 8%. Di samping itu, ia menimbulkan ketangkasan spellcasting anda. Ini adalah kakitangan yang baik untuk mana -mana ahli sihir yang ingin menjauhkan musuh dari mereka dengan melemparkan torrent mantra pada mereka. Combo Azur Comet Your anda dengan mana -mana mantra yang akan terhuyung -huyung atau mengunci musuh dan kemudian meletupkannya ke smithereens dengan komet anda. Oleh itu, untuk membina ini, anda benar -benar akan mahu meningkatkan kecerdasan anda sebagai komet azure memerlukan 60 kecerdasan untuk digunakan. Meletakkan mata ke dalam fikiran juga merupakan keperluan untuk spam spam. Sayangnya Icon Talisman Godfrey tidak berfungsi dengan Comet Azur. Sebaliknya kami mengesyorkan Charm Scorpion Magic untuk meningkatkan kuasa serangan sihir anda.

Akhirnya, tentu saja, sekeping penting untuk menambah binaan ini adalah mahkota Glintstone Azur. Sekiranya anda ingin menjadikan komet azur anda dengan kuat mungkin membuang mahkota ini. Tingkatkan kerosakan anda lebih banyak lagi. Dan menonton bunga api.

3. Slayer Tuhan

Anda seorang yang sederhana. Anda melihat pedang besar, anda suka. Anda mahukan kerosakan besar. Tidak lebih. Di situlah Greatsword Allah Slayer masuk. Ia mempunyai keupayaan dot-dame, kelajuan serangan yang baik, dan hanya kelihatan hebat. The Greatsword God-Slayer adalah senjata yang hebat untuk peminat besar.

Elden Ring

Ditemui di Menara Ilahi Caelid ini Greatsword Colossal lebih cepat daripada kebanyakan. Walaupun ia kurang kerosakan daripada senjata kolosal yang lain, ia memperdagangkan kerosakan pecah besar untuk kelajuan dan titik ajaib. Alat yang paling penting: Queens Black Flame. Bukan sahaja pedang mempunyai kelajuan serangan yang tinggi (untuk greatsword, bagaimanapun) tetapi banyak langkahnya memberikan lengan besar untuk memastikan anda tidak terhuyung-huyung dari serangan anda.

Untuk membina ini, mengejutkan, anda akan mahu memberi tumpuan kepada ketangkasan dan iman. Walau bagaimanapun, meletakkan mata ke dalam kekuatan dan semangat juga akan membantu daging membina sedikit lagi. Melengkapkan diri dengan Warrior Jar Shard, atau Shard of Alexander Talismans. Ini akan menjadikan urusan keterampilan api permaisuri anda lebih banyak kerosakan kepada musuh. Di samping. Dengan binaan ini, anda akan membunuh bos dalam masa yang singkat, membakarnya dan kemudian berayun untuk membunuh.

4. Swarm anak panah

Walaupun ia mungkin tidak begitu kuat seperti yang dibina dalam senarai ini, banyak pemain suka menjadi pemanah. Binaan ini menyediakan cara yang menyeronokkan untuk bermain, bergerak di sekitar bos, mencari momen yang hebat untuk menyerang dengan keselamatan relatif. Izinkan saya memperkenalkan anda kepada Bowbow Cawangan Merah. Dengan gerakan yang cepat menembusi, anda akan menenggelamkan musuh anda dengan anak panah status.

Elden Ring

Perkara yang unik mengenai shortbows ialah mereka membolehkan anda melepaskan tembakan melompat-dan-roll. Sebaik sahaja anda menguasai ini, anda akan dapat menembak beberapa anak panah seolah -olah pada masa yang sama. Di samping itu, siswa cawangan merah dilengkapi dengan abu perang. Membenarkan pemain membakar banyak anak panah menjadi musuh.

Ditemui di pelbagai lokasi, satu adalah Modal Diraja, Shortbow Cawangan Merah membolehkan pemain playstyle berkisar yang cepat namun berkesan. Namun aspek terbaik senjata ini adalah seberapa cepat anda dapat menggunakan kesan status. Menggunakan anak panah darah, atau jenis status yang lain, anda boleh lada bos dengan cepat melakukan potongan besar kerosakan sebelum mereka semakin dekat. Di samping itu, tembakan Dodge membolehkan anda berjuang dengan cukup dekat dan secara peribadi.

Binaan ini memberi tumpuan kepada ketangkasan, kekuatan, dan ketahanan. Melengkapkan anak panah STING Talisman dan Millicent’s Prosthesis dapat membantu anda menangani banyak kerosakan dengan cepat.

5. Kelebihan pendarahan

Anda semua tahu ini akan datang. Terakhir, tetapi tidak semestinya, adalah binaan berdarah. Walaupun berdarah sangat berkesan pada banyak senjata, mungkin yang paling berkesan adalah katanas. Walau bagaimanapun, satu katana sangat gila menggunakan Bleed. .

Elden Ring

Ditemui di Gereja Repose di puncak gunung Giants, Sungai Darah adalah Katana yang sangat kuat. Datang dengan Ash of War Signature, Morpse Piler, Senjata Ini Menggunakan Kerosakan Pendarahan Seperti Tidak Lain. A Ash of War, kerosakan yang besar, kelajuan serangan, dan kerosakan berdarah menjadikan senjata ini menjadi ancaman kepada hampir mana -mana bos. Malah ia juga boleh mengejutkan Melania, bilah Miquella. Ia menghancurkan musuh dan membuat anda merasa kuat.

Binaan ini berfungsi dengan baik dengan tumpuan ketangkasan dan arcane. Pembuangan pendarahan akan skala dari arcane dan kerosakan akan skala dengan baik dari ketangkasan. Di samping itu, melengkapkan Talisman Gembira Lord of Blood dan topi keledar topeng putih akan meningkatkan kerosakan anda dengan gabungan 30% setiap kali anda mencetuskan berdarah. Jadilah bos dengan sungai berdarah darah membina.

Berseronok

Di sana anda memilikinya, lima binaan untuk membantu anda menakluki mana -mana bos dan juga bersenang -senang. Tanah antara berbahaya jadi mudah -mudahan binaan ini akan memberi anda tangan. Walau bagaimanapun, cara terbaik untuk belajar adalah dengan melakukan, jadi menguasai kemahiran dan senjata dalam binaan ini pasti akan mengambil sedikit masa. Walau bagaimanapun, apabila anda melakukannya, ia harus lancar berlayar. Nasib baik, berani dicemari, dan ingat untuk bersenang -senang di luar sana.

Terima kasih kerana menyimpannya di CogConnected.

  • Untuk video yang menakjubkan, pergi ke halaman YouTube kami di sini .
  • Ikuti kami di Twitter di sini .
  • Halaman Facebook kami di sini .
  • Halaman Instagram kami di sini .
  • Dengarkan podcast kami di Spotify atau di mana sahaja anda mendengar podcast.

Sekiranya anda peminat cosplay, lihat lebih banyak ciri cosplay kami di sini .