Watak | Disney Dreamlight Valley Wiki | Fandom, semua watak di Disney Dreamlight Valley & Cara Membuka Kunci Mereka – Dexerto

Semua watak di Disney Dreamlight Valley & Cara Membuka Kunci Mereka

Sama ada anda peminat watak Pixar seperti Wall-E dan Buzz Lightyear, watak-watak yang lebih moden seperti Mirabel, atau anda lebih suka klasik seperti Mickey Mouse dan Ariel, terdapat banyak wajah yang biasa untuk anda temui ketika bermain Disney Dreamlight Valley.

Watak

Watak Disney Dreamlight Valley, Selalunya disebut sebagai penduduk kampung, adalah wira dan penjahat ikonik dari francais Disney dan Pixar. Mereka dibuka sepanjang permainan, setiap watak mempunyai arka dan pencarian cerita mereka sendiri.

Kandungan

 • 1 peranan
 • 2 senarai watak
  • 2.1 pedang di batu
  • .2 dinding • e
  • 2.3 Lilo & Jahit
  • 2.
  • 2.
  • .6 Ratatouille
  • 2.7 duyung kecil
  • .8 beku
  • .
  • .
  • 2.
  • 2.12 Toy Story
  • 2.13 Cinderella
  • 2.14 Encanto
  • 2.15 Kecantikan dan Binatang

  Pedang di batu []

  Dinding • e []

  Lilo & Stitch []

  Jahitan

  Ralph []

  Vanellope

  Moana []

  Maui

  Moana

  Ratatouille []

  Remy

  Putera Eric

  Ursula

  Beku []

  Anna

  Elsa

  Olaf

  Ibu Gothel

  Donald Duck

  Bodoh

  Minnie Mouse

  Raja singa [ ]

  Nala

  Parut

  Simba

  Buzz Lightyear

  Woody

  Ibu bapanya

  Mirabel

  Si Cantik dan Si Hodoh [ ]

  Senarai watak yang belum dikeluarkan []

  Disney Dreamlight Valley tetapi belum ditambah ke dalam permainan.

  Kandungan Komuniti boleh didapati di bawah CC-BY-SA melainkan dinyatakan sebaliknya.

  Semua watak di Disney Dreamlight Valley & Cara Membuka Kunci Mereka

  Disney Dreamlight Valley mempunyai senarai watak Disney yang cemerlang untuk bertemu, dengan lebih banyak ditambah dalam setiap kemas kini biasa – jadi inilah semua watak yang boleh anda buka dan juga yang akan datang ke Dreamlight Valley tidak lama lagi.

  Sama ada anda peminat watak Pixar seperti Wall-E dan Buzz Lightyear, watak-watak yang lebih moden seperti Mirabel, atau anda lebih suka klasik seperti Mickey Mouse dan Ariel, terdapat banyak wajah yang biasa untuk anda temui ketika bermain Disney Dreamlight Valley.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Jika anda tertanya -tanya watak mana yang boleh anda bawa ke lembah anda dan bagaimana untuk membuka kunci mereka – atau anda ingin melihat watak -watak baru yang ditambah pada masa akan datang – kami telah mendapat anda dilindungi dengan semua yang anda perlu tahu.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Watak seperti Scar dan Woody di Disney Dreamlight Valley

  • Watak terbaru untuk tiba
  • Semua watak di Disney Dreamlight Valley

  Siapa watak terbaru untuk menyertai Disney Dreamlight Valley?

  Diperkenalkan dalam kemas kini DreamsNaps pada 19 Julai, 2023, Watak terkini yang menyertai Disney Dreamlight Valley adalah Vanellope von Schweetz yang comel dari Wreck-It Ralph.

  Dia telah digoda dari saat permainan itu dibebaskan ke akses awal dan peminat teruja untuk membukanya serta merebut beberapa perabot barunya di kedai premium.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Semua watak di Disney Dreamlight Valley setakat ini

  Ada sekarang 29 aksara Tersedia untuk dibuka di Disney Dreamlight Valley. Anda boleh menemui semuanya yang disenaraikan di bawah:

  Watak Francais
  Merlin Pedang di batu
  Mickey Mouse Mickey Mouse & Friends
  Minnie Mouse Mickey Mouse & Friends
  Scrooge McDuck Mickey Mouse & Friends
  Mickey Mouse & Friends
  Donald Duck Mickey Mouse & Friends
  Ratatouille
  Wall-e Wall-e
  Moana Moana
  Maui Moana
  Ursula
  Ariel Duyung kecil
  Anna Beku
  Kristoff Beku
  Olaf Beku
  Ibu Gothel Kusut
  Parut Raja singa
  Simba Raja singa
  Raja singa
  Buzz Lightyear Cerita mainan
  Cerita mainan
  Jahitan Lilo & Stitch
  Ibu bapanya Cinderella
  WRECK-IT RALPH
  Belle Si Cantik dan Si Hodoh
  Binatang Si Cantik dan Si Hodoh

  Cara membuka kunci watak baru di Disney Dreamlight Valley

  Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima

  • Mengembara ke Inside Dream Castle dan melengkapkan garis quest setiap watak.
  • Buka kunci Lembah Dreamlight yang sudah mempunyai watak yang tinggal di dalamnya.
  • Lengkap Misi cerita dan pencarian watak.

  Cara utama untuk mendapatkan watak -watak baru adalah melawat alam mereka di Istana Dream dan menyelesaikan pencarian mereka untuk meyakinkan mereka untuk kembali ke Dreamlight Valley. .

  Artikel berterusan selepas iklan

  Berkaitan:

  11 kulit CSGO paling mahal pada tahun 2023: Pisau, AK-47, AWP & Lagi

  Artikel berterusan selepas iklan

  Cara lain untuk membuka kunci watak adalah membuka kawasan baru di Dreamlight Valley. Sebahagian daripada ini akan mempunyai watak yang menunggu untuk bertemu dengan anda; Sebagai contoh, Ursula akan tersedia sebaik sahaja anda mendapat akses ke Pantai Dazzle dan menyelesaikan usaha gua beliau sementara Kristoff dan Donald Duck akan tersedia apabila anda mendapat akses ke Hutan Valor.

  Watak baru akan datang ke Disney Dreamlight Valley

  Artikel berterusan selepas iklan

  Watak Francais
  Timon Raja singa
  Raja singa
  .
  Ralph WRECK-IT RALPH
  Rapunzel Kusut

  Tiada satu pun dari watak -watak yang akan datang ini mempunyai tarikh pelepasan, tetapi kemungkinan Gameloft akan membawa satu atau dua dari mereka ke permainan dengan setiap kemas kini masa depan.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Kami akan memastikan artikel ini dikemas kini kerana lebih banyak watak dikeluarkan, tetapi semasa anda berada di sini, lawati halaman Disney Dreamlight Valley kami dan lihat beberapa panduan lagi di bawah:

  Disney Dreamlight Valley: Semua rumah watak

  Disney Dreamlight Valley melimpah dengan perkara yang perlu dilakukan, tetapi tidak banyak memuaskan kerana membuat kawan baru dan menambahkannya ke dunia anda sendiri. Memenuhi semua watak Disney yang unik di Dreamlight Valley memerlukan anda melakukan sedikit kerja, walaupun, meminta anda untuk pergi ke alam yang dikasihi, mencari pencarian, dan menjemput sahabat baru anda untuk tinggal di lembah. .

  . Sama ada anda ingin mempunyai kejiranan yang berdedikasi yang penuh dengan rumah atau menyebarkan semua orang di seluruh kawasan yang berbeza, pilihannya terpulang kepada anda-sekurang-kurangnya apabila anda telah membayar Scrooge McDuck beberapa duit syiling untuk membina rumah, iaitu.

  Diberikan, tidak setiap watak mempunyai rumah yang boleh dibina. Beberapa watak sudah mempunyai rumah di lembah pada permulaan permainan, seperti Mickey, Minnie, Goofy, dan Merlin. Yang lain akan tinggal di tempat tinggal yang sedia ada, seperti Pokok Terkutuk Ibu Gothel di Glade of Trust atau Gua Ais Elsa di Hutan Keberanian. Di samping. Begitu juga dengan Putera Eric dan Stitch, terutamanya-kedua-duanya mengambil sedikit usaha daripada biasa.

  Kami telah memutuskan untuk bersiar -siar di sekitar lembah dan mengambil beberapa tembakan dari rumah setiap watak supaya anda dapat melihat apa yang diharapkan apabila anda berkawan dengan setiap mereka. Mudah -mudahan, ini akan memberi anda idea tentang siapa yang anda ingin mengutamakan membuka kunci terlebih dahulu dan di mana anda mungkin ingin meletakkan kediaman mereka berdasarkan estetika struktur. .