Warzone Taq v Loadout Best Build and Class Persediaan | Loadout, Best Modern Warfare 2 Taq-V Loadout | Senapang patah kertas batu

Peperangan moden terbaik 2 Taq-V Loadout: Persediaan dan Lampiran Kelas Taq-V Terbaik

Overkill sangat penting sehingga anda dapat membawa senjata jarak dekat juga, seperti SMG. .

Build Warzone Taq V Terbaik mengubah senapang pertempuran yang kuat ini menjadi beban yang sangat tepat yang cemerlang dalam jarak dekat seperti yang berlaku dari jauh.

Warzone 2 Taq-V Loadout: TAQ-V

Diterbitkan: 8 Ogos 2023

Battle Rifles adalah kelas senjata serba boleh yang diperkenalkan di Warzone yang duduk di antara senapang serangan dan penembak curi dari segi kehebatan pertengahan mereka. Yang terbaik Warzone Taq v Loadout tidak terkecuali, walaupun ia juga boleh melakukan pekerjaan yang rapi di tempat dekat.

Dengan tumpuan untuk menambahkan kerosakan tambahan dan julat yang berkesan untuk memanfaatkan ketepatan dan kawalan mundur Taq V yang tinggi, binaan Warzone Taq v ini akan membantu anda memotong sesiapa sahaja yang melintasi pandangan anda-sama ada dalam automatik atau sepenuhnya- mod penembakan automatik. Ada sebab mengapa ia menguasai meta Warzone sebagai salah satu senjata perang terbaik sekarang.

Best Warzone Taq V Membina

The Best Warzone Taq v Membina Tawaran:

  • Muncung: Sakin Tread-40
  • Barrel: 18 “Precision-6 Barrel
  • Cengkaman belakang: Genggaman pertempuran FSS
  • Underbarrel: FTAC RIPPER 56
  • Majalah: 50 pusingan gendang

Menendang dengan muncung, Sakin Tread-40 menyediakan banyak kawalan mendatar dan menegak-yang terakhir adalah penting untuk menjaga tendangan Taq V di bawah kawalan. Menjadi senapang pertempuran, terdapat banyak mundur untuk dikendalikan, jadi Sakin Tread-40 adalah titik permulaan yang sempurna. Kami juga akan menyesuaikan ini untuk penstabilan mundur dan kawalan mundur untuk terus mengekang tendangan.

Sementara itu, 18 “Precision-6 Barrel, menawarkan beberapa peningkatan statistik yang sangat penting dalam jarak kerosakan dan halaju peluru, walaupun ia menghalang tujuan kelajuan penglihatan sehingga ingatlah itu. Walau bagaimanapun, lampiran ini bagus untuk meningkatkan keberkesanannya sekarang sehingga kami mendapat lebih banyak kawalan.

FTAC RIPPER 56 terus meningkatkan penstabilan mundur, serta kestabilan, dengan kos kelajuan iklan. Walau bagaimanapun, kelajuan iklan yang hilang tidak semestinya pemecah perjanjian di Taq V, yang merupakan perkara yang baik kerana ia terus dikorbankan untuk peningkatan kapasiti majalah yang disediakan oleh Drum 50 pusingan. Bagi penalaan pada ripper FTAC, kami telah melakukan keseimbangan antara penstabilan mundur dan kelajuan iklan pada slider menegak, dan kemudian sepanjang jalan untuk mensasarkan kestabilan terbiar.

Akhirnya, menampar cengkaman pertempuran FSS untuk benar -benar memaksimumkan kawalan mundur, dan anda baik untuk. Dalam praktik.

Anda mungkin juga menyedari kekurangan optik dalam binaan ini, yang disebabkan oleh fakta bahawa Taq V mempunyai pemandangan besi yang jelas. Walau bagaimanapun, jika anda benar-benar memerlukan laser FSS ole-v, atau VLK 4.0 Optik Sekiranya anda berhasrat untuk menggunakannya terutamanya di julat, maka cengkaman belakang atau majalah boleh dikorbankan.

Anda dapat melihat MW2 Taq V yang sama dibina oleh ‘Eyeqew’ di bawah, walaupun mereka lebih suka 7.62 peluru halaju tinggi di atas cengkaman pertempuran FSS.

Thumbnail YouTube

Persediaan Kelas Warzone Taq V

Untuk persediaan kelas Warzone Taq V Terbaik, kami mengesyorkan mengambil overkill, masa dua kali, tangan cepat, dan amaran tinggi.

Overkill sangat penting sehingga anda dapat membawa senjata jarak dekat juga, seperti SMG. Malah, kami akan mengesyorkan sama ada Sub Loadout Lachmann Terbaik, atau Loadout Warzone Fennec 45 Terbaik.

. Seterusnya, tangan cepat membolehkan anda memuat semula, menukar senjata, dan menggunakan peralatan lebih cepat, yang bagus untuk ketika anda berada dalam secubit, terutama dengan senapang pertempuran yang agak kikuk seperti Taq v. Terakhir tetapi tidak sekurang -kurangnya, amaran tinggi akan membuat anda tahu jika musuh mensasarkan anda. Perkongsian ini digunakan dalam hampir semua beban untuk alasan; Sukar untuk menolak kelebihan yang besar yang disediakan.

Untuk mengelilingi binaan, anda akan memerlukan beberapa peralatan. Di sini kami akan mengesyorkan gabungan caj gerudi dan flashbang atau asap di slot maut dan taktikal masing -masing.

Alternatif Taq V Terbaik

Sekarang ini Alternatif Warzone Taq V Terbaik adalah Loadout Warzone So-14 Warzone Kami telah memperjuangkan. Senapang pertempuran yang hebat ini boleh dikatakan yang terbaik dalam permainan sekarang, menjadikannya alternatif kelas yang sempurna untuk taq v.

.

Dan itulah loadout Taq V yang terbaik dan membina anda boleh mendapatkan tangan anda sekarang. Jika Taq V bukan untuk anda, maka pastikan anda menyemak beberapa alternatif senapang pertempuran perang terbaik. Semoga berjaya.

Lebih banyak dari beban

Aaron turun ketika Aaron tidak menembak jari kaki dalam Call of Duty MW3 atau di lubang Starfield, anda akan mendapati mereka berpura -pura mereka berada di LOL Worlds di League of Legends, atau menghidupkan semula hari -hari kemuliaan Liga Ahad mereka di FC 24 (dia/ Mereka).

. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Peperangan moden terbaik 2 Taq-V Loadout: Persediaan dan Lampiran Kelas Taq-V Terbaik

Imej Modern Warfare 2 menunjukkan penutup seorang askar yang menatap pemandangan pistol mereka

Mencari beban taq-v terbaik dalam peperangan moden 2? Taq-V adalah salah satu daripada beberapa senapang pertempuran unik yang terdapat dalam Call of Duty: Modern Warfare 2. Dikategorikan oleh kuasa berhenti separuh auto mereka yang tinggi dan mod penuh auto yang tidak tepat tetapi kuat, senapang pertempuran tidak boleh diabaikan dalam MW2.

Taq-V adalah salah satu senapang pertempuran terbaik dalam peperangan moden 2, dan dalam panduan ini kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk memanfaatkan sepenuhnya senapang yang kuat ini. Di bawah ini kami akan membimbing anda melalui lampiran, peralatan, dan faedah yang tepat yang anda perlukan untuk mengumpulkan beban Taq-V yang terbaik yang telah kami lihat setakat ini di MW2.

Nota: Jika anda ingin memulakan menggunakan senapang ini, lihat panduan cepat kami mengenai cara membuka kunci TAQ-V dalam Modern Warfare 2!

Penutupan Taq-V Battle Rifle dalam skrin Gunsmith Modern Warfare 2

Daripada menimbang taq-v dengan laras berat, sebaliknya kami menggunakan gabungan Bore-490 Peranti muncung dan Genggaman harimau FTAC di bawah seluar untuk secara drastik mengurangkan mundur dan sway terbiar dengan serta -merta.

Ini masih melambatkan statistik pengendalian pistol sedikit, sebab itulah kami telah mengimbangi mereka dengan FSS OLE-V LASER, Laser yang boleh dilihat hanya semasa iklan anda, dan yang meningkatkan iklan Taq-V dan masa pecut kembali ke tahap yang boleh diterima-dengan bonus tambahan untuk penurunan yang lebih tinggi.

Oh, tetapi kami belum selesai memperbaiki mundur Taq-V! Tambah Taktik Stok Brute . Anda mungkin menganggapnya berlebihan, tetapi untuk senapang pertempuran punchy sangat penting untuk dapat menduduki dua tembakan pertama. Akhirnya, tambahkan optik pilihan anda. Kami suka menggunakan Holotherm SZ Dengan senapang pertempuran kami, kerana ia memberikan penglihatan yang jelas dan zum yang sedikit dipertingkatkan daripada pemandangan titik merah yang popular.

Taq-V Loadout Senjata Menengah Terbaik

Taq-V berfungsi dengan baik pada jarak pertengahan hingga panjang, yang bermaksud memilih senjata menengah yang ideal adalah pistol yang dapat mengendalikan pertemuan jarak dekat yang sering terjadi dalam pertandingan pantas MW2 yang agresif. The Expedite 12 adalah senapang yang kuat yang memberi anda kuasa yang melampau di jarak ultra-dekat. Sekiranya anda mencari sesuatu yang sedikit kurang melampau, Lachmann Sub adalah pilihan semasa kami untuk SMG terbaik dalam Modern Warfare 2 sekarang, dan dengan mobiliti yang tinggi dan kerosakan, ia dapat menangani kebanyakan ancaman yang tidak dapat dilakukan oleh Taq-V.

Persediaan Kelas Taq-V Terbaik: Perks dan Peralatan

Selain dari standard Berlebihan Perk yang diperlukan jika anda ingin mengambil dua senjata utama ke dalam peperangan, anda masih mempunyai tiga slot yang tersisa untuk mengisi dengan faedah terbaik dalam peperangan moden 2. Untuk persediaan kelas Taq-V ini, kami akan mengesyorkan anda mengambil Skuad bom Perk, untuk membantu anda terus hidup dalam menghadapi spam bom tangan musuh. Selepas itu bonus kegemaran kami dan faedah utama untuk digunakan dengan Taq-V adalah Berdarah sejuk, kerana menghalang anda dari radar musuh; dan Mata burung, yang memanjangkan pandangan radar anda sendiri dan memberi anda kesedaran yang lebih besar mengenai kedudukan musuh.

dan Flashbang Untuk membantu menangani musuh di bilik atau di sekeliling sudut – atau hanya untuk memulakan sebelum anda mensasarkan Taq -V anda – dan tidak ada kelemahan untuk membina Taq -V anda.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

. Lihat di mana Taq-V berada dalam senarai peringkat Modern Warfare 2 Best Guns kami, dan kemudian baca pada senjata peringkat atas lain seperti M4, isyarat 50, atau taufan FSS. Sebagai alternatif, anda boleh mempersiapkan kedatangan medan perang yang lebih terbuka dengan Warzone 2 yang akan datang.0 Tarikh Siaran.

Activision Blizzard kini menjadi subjek beberapa tindakan undang -undang, pertikaian buruh dan tuduhan gangguan di tempat kerja. Senapang patah kertas rock akan terus menulis tentang isu -isu ini, serta meliputi permainan Blizzard Activision sebagai sebahagian daripada komitmen kami untuk menampung subjek yang menarik kepada pembaca kami. Berita terkini selalu dapat dijumpai di bawah tag Activision Blizzard kami.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. .

  • Activision Ikut
  • Call of Duty: Modern Warfare II (2022) Ikuti
  • Infinity Ward Ikut
  • Penembak Ikut

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Ollie adalah Sheriff of Guidestown di RPS, dan sejak menyertai pasukan pada tahun 2018, dia menulis lebih daripada 1,000 panduan untuk laman web ini. Dia suka bermain permainan yang kompetitif dan kilang Sims, mencederakan dirinya bermain badminton, dan menguburkan mukanya dalam bulu hangat dua kucingnya.