WARZONE META Cadangan: Vargo S Loadouts Untuk Penguasa

Loadout Warzone Vargo S terbaik

Oleh itu, dapat disimpulkan bahawa Vargo S telah memasuki peringkat meta dalam Warzone Musim 5, muncul sebagai senapang serangan yang betul. Oleh kerana semua penggemar ini, pistol kini mempunyai masa ke masa (TTK) sebanyak 688ms untuk badan atas, yang boleh dianggap agak kompetitif untuk AR.

WARZONE META Cadangan: Vargo S Loadouts untuk Penguasaan ke atas Musuh Dalam Musim 5

Musim 5 Patch of Call of Duty: Warzone telah hidup sejak sekian lama dan pemain mempunyai masa yang cukup untuk menyesuaikan diri dengan meta baru.

Patch terkini telah membawa banyak kandungan baru kepada permainan, termasuk mod permainan, acara masa terhad, barangan kosmetik, senjata, dan banyak lagi. Bersama -sama dengan ciri -ciri ini untuk mengunyah, playerbase juga menyaksikan peralihan besar dalam meta dari musim sebelumnya.

Patch dilengkapi dengan beberapa penyesuaian semula kepada statistik senjata yang ada, yang merupakan sumber utama perubahan dalam meta musim ini. Cukup beberapa senjata yang berdaya maju pada musim lalu telah melihat nerfs yang teruk, sementara yang lain telah diberkati dengan buffs mengalu -alukan.

Salah satu pistol yang telah menerima penghujung penggemar dari pemaju adalah Vargo S Assault Rifle (AR). Persembahan sokongan penembak curi ini dari musim lalu telah menyaksikan rangsangan drastik, dan oleh itu, ia pasti dapat bersaing dengan senjata api meta musim ini.

Loadouts terbaik untuk Vargo S di Warzone Musim 5

The Vargo S of Call of Duty: Warzone telah ditambah ke permainan dalam Musim 4, dengan patch juga menambah dua lagi senjata, UGM-8 LMG dan Marco 5 SMG. Tetapi tidak seperti rakan -rakannya, yang dengan serta -merta menjadikan tempat mereka di meta, Vargo S tidak mempunyai masa yang baik musim lalu.

Senjata itu cukup menggembirakan semasa pembebasannya kerana ia tidak dapat mematikan jumlah kerosakan yang sesuai untuknya dalam musim 4. Walaupun menjadi AR, prestasi jarak jauh pistol itu juga tidak sampai kepada tanda, dengan itu memaksa pemain hanya memanfaatkannya sebagai platform sokongan sniper.

Walau bagaimanapun, pemaju akhirnya melakukan senjata api ini beberapa keadilan dalam patch musim 5, dan telah menyediakannya dengan beberapa peminat yang sangat diperlukan. Nilai kerosakan minimum telah dirangsang dari 20 hingga 22, dan pengganda kerosakan leher juga meningkat dari 1.3 hingga 1.5. Bersama -sama dengan ini, pelbagai lampiran juga telah diserang sedikit sebanyak.

Oleh itu, dapat disimpulkan bahawa Vargo S telah memasuki peringkat meta dalam Warzone Musim 5, muncul sebagai senapang serangan yang betul. Oleh kerana semua penggemar ini, pistol kini mempunyai masa ke masa (TTK) sebanyak 688ms untuk badan atas, yang boleh dianggap agak kompetitif untuk AR.

AR keseluruhan terbaik membina vargo s

 • Booster Recoil
 • Barrel – Mirzoyan 414mm adat
 • Optik – .5x
 • Stok – Mirzoyan Anc
 • Underbarrel – M1941 berhenti tangan
 • Majalah – 7.62x54mmr 60 gendang bulat
 • Subsonik
 • Cengkaman belakang
 • Perk 1 –
 • Perk 2 – Dalam tangan

Binaan ini untuk vargo s dioptimumkan untuk pertengahan hingga ke arah jarak jauh dalam trio dan quads. Walau bagaimanapun, jika pengendali bermain solos atau duos, mereka boleh memilih 8mm Mauser 40 pusingan mags untuk mendapatkan nilai TTK yang lebih baik dan julat yang berkesan.

SMG membina untuk vargo s

Bagi mereka yang ingin menggunakan Vargo S dengan binaan SMG, yang terbaik dalam kes itu adalah seperti berikut:

 • Muncung – Booster Recoil
 • Barrel – Gabrielyan LW 298mm
 • Optik –
 • Stok – Mirzoyan Anc
 • Underbarrel – Persengketaan M1930 bersudut
 • Majalah – 8mm mauser 40 pusingan
 • Peluru –
 • Cengkaman belakang – Cengkaman grooved
 • Perk 1 – Penting
 • Perk 2 – Dimuat sepenuhnya

The Vargo S pasti boleh pergi ke kepala ke atas rakan meta di Warzone Season 5. Bagi pemain yang ingin mencuba sesuatu yang berbeza dari meta biasa permainan, pistol ini pasti merupakan pilihan untuk mencari.

Loadout Warzone Vargo S terbaik

Imej menunjukkan senapang serangan vargo pada latar belakang kelabu

Dengan Musim 5 dalam ayunan penuh, Vargo S tetap menjadi pilihan yang baik walaupun dibayangi oleh senapang serangan Warzone terbaik untuk digunakan.

Sekiranya anda masih ingin mencuba AR ini, terus menatal untuk Loadout Warzone Vargo S terbaik untuk menggunakan!

Rifles Assault (AR) di Warzone terus menguasai meta terima kasih kepada tahap mundur dan minimum mereka yang sangat rendah. Apabila pemain meneruskan pencarian mereka untuk senapang serangan Warzone Best yang akan datang dengan Musim 5 yang sedang dijalankan, Vargo S boleh bertindak sebagai pilihan yang sangat rendah.

Musim terakhir termasuk senapang tenaga EX1 selain perubahan peta kaldera yang penting yang dapat mempengaruhi kadar permainan. Di samping dos yang diharapkan mengimbangi senjata, ada kemungkinan Vargo S dapat meningkat populariti.

Terima kasih kepada Gunsmith, terdapat kombinasi lampiran tanpa batas untuk memaksimumkan prestasi tetapi adakah Vargo S bersaing dengan senjata perang terbaik? Dengan itu, cari Loadout Warzone Vargo S terbaik Bersama -sama dengan lampiran terkuat untuk digunakan dalam panduan ini yang mengandungi semua yang ada untuk mengetahui mengenai AR.