Warzone Golden Keycard: Di mana untuk mencari dan bagaimana untuk membuka kunci bunker | Lokasi Loadout, Warzone Mercenary Vault: Cara Mendapatkan Kekektasi Emas untuk Masukkan

Cara Mencari Kekektasi Emas di Warzone Dan Mengakses Kubah Mercenary

Peta penuh lokasi bunker pada permulaan Warzone .

Warzone Golden Keycard: di mana untuk mencarinya dan bagaimana membuka kunci bunker

Warzone Golden Keycard: Solider duduk di atas takhta emas

Warzone sentiasa mempunyai kawasan tersembunyi yang terselip dari pandangan dan dipenuhi dengan rampasan yang baik dan peti besi warzone warzone tidak terkecuali. Ditemui di kedalaman Caldera, yang baru -baru ini telah diolah semula untuk Musim 4 dan acara -acara Mercenaries of Fortune, pemain boleh merawat diri mereka dengan beberapa barang – menyediakan mereka mencari kad kunci emas Warzone, tentu saja.

The Warzone Golden Keycard Adakah baru dalam permainan dan akan membolehkan anda membuka kunci salah satu daripada banyak bunker Warzone, tetapi seperti biasa, mendapatkan tangan anda boleh menjadi sangat rumit. Walau bagaimanapun, seperti yang telah dibuktikan oleh video baru.

? Inilah semua yang anda perlu ketahui mengenai item kecil yang berguna ini.

Lokasi Kekektologi Emas Warzone

Jadi, anda ingin mendapatkan tangan anda di beberapa rampasan legenda? Nah, anda akan memerlukan Kad Key Golden Warzone. Nasib baik untuk anda, keycards seolah -olah bertelur di lootboxes dekat dengan semua tujuh bunker – jadi jika anda menjumpai satu, anda akan mahu membuat dash cepat ke peti besi terdekat anda.

Anda juga boleh menangkapnya dengan merampasnya dari pemain yang mati, jadi pastikan mata anda dikupas untuk glint emas itu.

Warznoe Mercenary Bunker Lokasi: Peta Caldera

Lokasi Bunker Mercenary Warzone

Sekarang anda mempunyai kad kunci, ke mana anda pergi? Nah, terdapat tujuh bunker upahan untuk dikunjungi di kaldera, masing -masing dengan set rampasan mereka sendiri. Ini diketengahkan oleh penanda oren, tetapi kami telah melekat lokasi mereka di sini untuk anda juga.

Berikut adalah lokasi bunker bernama:

 • Tenggara Lagoon
 • Timur Loji Kuasa
 • Utara Fields
 • Utara-barat resort
 • Selatan landasan pacu
 • Selatan dok
 • Antara digsite dan lombong

Perhatikan bahawa bunker tidak kelihatan seperti bunker dari offset – mereka kelihatan seperti menetas sedikit dengan tangga. Di sini, anda akan menemui pintu terkunci ke bunker.

Cara Membuka Bunker Mercenary Warzone

Sekarang anda mempunyai kad kunci dan anda tahu di mana bunker itu, semua yang tersisa adalah untuk membukanya. Nasib baik untuk anda, ini jauh lebih mudah daripada bunker yang pernah dijumpai dalam permainan.

Anda tidak akan memasukkan sebarang kod atau mendengar sebarang fail audio, sebaliknya anda hanya perlu menggeser kad kunci di pad dan menonton buaian pintu terbuka.

Jadi di sana anda memilikinya, semua yang anda perlu tahu mengenai kad kunci emas Warzone dan di mana untuk mencarinya. Pastikan anda melindungi diri anda dengan salah satu senjata perang terbaik, walaupun – ia akan pedas.

Bagaimana mencari kad kunci emas di Warzone dan mengakses peti besi bayaran

Warzone Season 4

Yang terbaru Warzone Kemas kini – Musim 4, aka Mercenaries of Fortune – baru sahaja hidup, dan ia dilengkapi dengan senarai ciri -ciri segar yang panjang. Selain daripada peta Keep Fortune yang baru, Caldera juga menerima facelift, kini termasuk Vaults Mercenary. Kubah tersembunyi ini terdapat di dalam bunker yang diperkenalkan semasa musim 2, tetapi mereka datang dengan sentuhan tambahan: anda memerlukan kad kunci emas untuk masuk. Dalam panduan ini, kami akan menunjukkan kepada anda di mana untuk mencari semua tujuh peti besi, bagaimana untuk mendapatkan kad kunci emas, dan apa yang ada di dalamnya.

Call of Duty: Warzone Lokasi Vault Mercenary

Semasa Musim 4 UPEN UPDATE Fortune, tujuh peti besi boleh didapati di seluruh kaldera. Lokasi tersebut disenaraikan di peta di bawah. Perkara lain yang perlu dipertimbangkan ialah setiap peti besi (sekurang -kurangnya, yang boleh diakses setakat ini) hanya boleh dimasukkan menggunakan kad kunci emas. Anda masih boleh menggunakan sistem transit tanpa kad kunci.

Peta penuh lokasi bunker pada permulaan Warzone Musim 4.

 • Vault 02 – Docks: Bunker ini boleh diakses melalui menetas di dok perindustrian, dekat dengan beberapa pondok hijau, pagar, dan trak.
 • Vault 03 – Landasan: Anda boleh menemui bunker ini di dalam bangunan besar dengan antena di atas. Masukkan bangunan, menuju ke sudut timur laut dan anda akan menemui pintu hijau dengan menetas yang menuju ke bunker.
 • Vault 05 – lombong: Untuk mencari bunker ini, menuju ke barat lombong ke kawasan lombong fosfat, di mana anda akan menemui menetas seterusnya.
 • Vault 08 – Lagoon: Bunker ini ditemui di Clear Water Lagoon, dekat dengan pesawat yang terhempas dan satu set pondok. Cari menetas di sebelah pantai, betul -betul di sebelah pondok kecil dengan bumbung jerami.
 • Vault 10 – Bidang: Anda boleh menemui bunker ini di ladang yang berlimpah, tepat di belakang bangunan biru dan silo yang besar. Menetas di antara tompok rumput.
 • Vault 12 – Loji Kuasa: Untuk sampai ke bunker ini, kepala melalui air terjun ke tenggara bangunan loji kuasa utama. Buat jalan anda ke dalam dan ia akan membawa kepada menetas.
 • Vault 14 – Resort: Bunker ini terletak di Royal Cabana Resort, ke barat daya menara penembak curi kuning yang besar, dekat dengan beberapa pokok dan semak.

Di mana untuk mencari a Warzone Kekektologi Emas

Keycards Golden bertelur di dada dan sebagai rampasan lantai.

Sebelum mengakses salah satu peti besi baru, anda perlu mendapatkan tangan anda pada kad kunci emas. Ini ditemui di seluruh dunia sebagai titisan yang jarang berlaku dan kadang -kadang bertelur dari dada atau sebagai lantai lantai. Pertaruhan terbaik anda adalah untuk menyelesaikan kontrak pemulung, yang nampaknya menghasilkan hasil yang lebih baik daripada hanya membuka dada seperti biasa. Anda juga boleh mendapatkan kad kunci emas dari pemain musuh dengan merampas badan mereka.

Ambil kad kunci emas ke menetas, jatuh ke bawah, dan pergi ke kiri atau kanan di mana anda akan menemui pintu terkunci. Berinteraksi dengannya dan anda akan menggunakan kad kunci emas untuk membuka pintu.

Apa yang ada di dalam Kaldera Mercenary Vaults?

Bunkers mengandungi dada yang jarang berlaku dengan wang tunai, faedah, senjata, pembunuh, dan barang lain.

Di dalam setiap peti besi adalah sejumlah besar rampasan, dari wang tunai, kepada pembunuh, senjata, faedah, peningkatan medan, dan barang -barang berguna yang lain. Pastikan untuk ditebus sebelum pergi.

.