Warzone Best Swiss K31 Loadout: Cadangan Persediaan Kelas Swiss K31 kami dan Bagaimana Membuka Kunci K31 Swiss dijelaskan |, Best Swiss K31 Loadout di Warzone | Senapang patah kertas batu

Loadout dan Persediaan Kelas Swiss K31 Terbaik dalam Call of Duty: Warzone

The 24.9 “Recon Combat Barrel adalah kemasukan penting dalam binaan ini. Kawalan sway terbiar anda akan berkurangan, tetapi penambahan halaju peluru adalah suatu keharusan untuk menguatkan muncung lebih jauh lagi. Plus, kemas kini keseimbangan awal musim 4 menyentuh lampiran ini, meningkatkan keuntungan halaju peluru dari 43% hingga 50%.

Warzone Best Swiss K31 Loadout: Cadangan Persediaan Kelas Swiss K31 kami dan Cara Membuka Kunci K31 Swiss dijelaskan

Cara Memanfaatkan sepenuhnya K31 Switzerland dalam Call of Duty: Warzone.

Panduan oleh Diego Nicolás Argüello Penyumbang
Dikemas kini pada 26 Jul 2021
Ikuti Call of Duty: Warzone Caldera

Bina Ops Hitam yang Sempurna: Perang Dingin dan Warzone Swiss K31 Loadout dengan kelas kami membuat cadangan.

The Swiss K31 di Warzone menyertai PPSH-41 dalam menendang Musim 3 dengan beberapa senjata baru.

Sekiranya anda mencari senapang sniper baru, Swiss K31 adalah pilihan sekolah yang menarik dan lama. Ini adalah senapang sniper tindakan bolt, jadi orang yang sudah biasa dengan senapang penembak dan penembak tepat yang serupa akan merasa betul di rumah.

Kadar kebakaran lebih cepat daripada pemukul berat lain seperti ZRG 20mm, sebagai contoh, yang dikompensasi oleh kerosakan yang kurang mengagumkan apabila mensasarkan di bawah kepala.

Musim terbaru Warzone telah mengambil pemain sepanjang tahun 1984 – dan ini adalah senapang sniper yang sering anda lihat. Halaman ini merangkumi Cara Membuka Kunci K31 Switzerland dan juga Loadout Swiss K31 Terbaik untuk mempersiapkan diri untuk medan perang.

 • Cara Membuka Kunci K31 Swiss di Warzone
 • Loadout dan Lampiran Warzone K31 Terbaik Swiss K31
 • Persediaan, Perks dan Peralatan Kelas Swiss K31 Best Warzone Swiss K31

Melakukan ini di 15 perlawanan, bagaimanapun, sedikit memakan masa. Kecuali anda telah mengetepikan hujung minggu ke pelbagai perlawanan maraton, kami mengesyorkan mengambil senarai main pasukan Deathmatch dan mod yang lebih pendek seperti Nuketown 24/7 untuk menyelesaikan cabaran secepat mungkin.

Seperti biasa, jika anda memilih Warzone, kami tidak dapat mengesyorkan mod rampasan cukup – dengan cara itu anda boleh menghidupkan semula sepanjang perlawanan sekiranya pemain musuh membawa anda tiba -tiba.

Sebaik sahaja anda telah menyelesaikan cabaran, permainan akan memberitahu anda tentang senjata baru anda di halaman ganjaran selepas perlawanan. .

Loadout dan Lampiran Warzone K31 Terbaik Swiss K31

K31 Swiss adalah tambahan yang menyegarkan kepada senarai senjata, tetapi penting untuk diingat kedua -dua kelebihan dan batasannya. Ia membawa mundur yang rendah dan ketepatan yang besar, tetapi beberapa aspek seperti Aim Down Sight Speed ​​dan Kawalan Sway Idle adalah keutamaan dari segi perancangan loadout.

Berikut adalah cadangan kami untuk beban Swiss K31 yang optimum, serta tahap yang sepadan untuk setiap:

 • Muncung: GRU Suppressor (dibuka pada tahap 46)
 • Barrel: 24.9 “Recon Combat (Buka Kunci pada Tahap 30)
 • Laser: SWAT 5MW Laser Sight (Buka kunci pada tahap 31)
 • Underbarrel: Bruiser Grip (Buka Kunci di Tahap 33)
 • Cengkaman belakang: Genggaman Ular (Buka Kunci di Tahap 44)

Walaupun kami sebelum ini memilih moderator bunyi, kami kembali ke landasan dengan Penindas Gru. Ia datang dengan peningkatan kawalan mundur menegak, kedua -dua halaju peluru dan pelbagai kerosakan, dan penambahan penindasan bunyi. Matlamat anda turun kelajuan penglihatan dan kestabilan akan terkena sedikit hasilnya, tetapi hanya sedikit, jadi tidak perlu dibimbangkan.

The 24.9 “Recon Combat Barrel adalah kemasukan penting dalam binaan ini. Kawalan sway terbiar anda akan berkurangan, tetapi penambahan halaju peluru adalah suatu keharusan untuk menguatkan muncung lebih jauh lagi. Plus, kemas kini keseimbangan awal musim 4 menyentuh lampiran ini, meningkatkan keuntungan halaju peluru dari 43% hingga 50%.

Ya, kita tahu bahawa menambahkan laser ke senapang sniper terdengar tidak masuk akal, tetapi sebenarnya bermanfaat di sini. Memilih untuk Penglihatan laser 5mw akan meningkatkan tujuan penglihatan secara eksponen, dengan hanya sedikit penurunan untuk mencapai kelajuan pergerakan berjalan.

Kami biasa mengesyorkan optik dan bukannya undergarrel, tetapi sejak skop lalai Swiss K31 telah diperbaiki, kini anda boleh menggunakan slot ini untuk Genggaman Bruiser. Ini akan meningkatkan kelajuan pergerakan dan mensasarkan kestabilan.

Akhir sekali, Cengkaman ular sangat sesuai untuk meningkatkan tujuan penglihatan lebih banyak lagi. Anda akan kehilangan sedikit pecut ke masa kebakaran, tetapi tidak ada apa -apa berbanding dengan keseimbangan yang diberikan kepada beban secara keseluruhan. Akibatnya, K31 Swiss kini akan lebih cepat daripada sebelumnya.

Persediaan, Perks dan Peralatan Kelas Swiss K31 Best Warzone Swiss K31

Inilah pilihan kami untuk item terbaik – seperti peralatan dan faedah – untuk membuat persediaan kelas Swiss K31 terbaik di Warzone:

 • Berdarah sejuk (dibuka pada tahap 29)
 • Perk 2: Overkill (dibuka di Tahap 38)
 • Perk 3: Tracker (Buka Kunci di Tahap 51)
 • Menengah: FARA 83 (Buka kunci dengan menyelesaikan cabaran di mana anda perlu mendapatkan dua headshot membunuh dalam 15 perlawanan yang berbeza menggunakan senapang serangan)
 • Taktikal: Sensor degupan jantung (dibuka pada tahap 1)
 • Maut: Claymore (Buka Kunci di Tahap 1)

Kerana anda akan menggunakan senapang sniper di warzone, sama ada untuk menampung rakan sepasukan atau sama seperti anda mempertahankan tempat anda sebelum lingkaran ditutup lagi, Berdarah sejuk ia adalah kemestian. Ini akan membolehkan anda tidak dapat dikesan oleh sistem penargetan AI, serta optik terma dari musuh.

Seperti biasa kami mengesyorkan memilih Berlebihan Sebagai perkampungan kedua. Pada kesempatan ini kami pergi ke Fara 83. Ini adalah senapang serangan yang serba boleh yang harus meliputi segala -galanya dari jarak jauh ke jarak jauh, dan berpasangan dengan binaan cepat untuk penembak tepat ini.

Untuk perceraian ketiga, kami pergi Pelacak lebih daripada yang lain terima kasih kepada keupayaan untuk melihat jejak langkah musuh.

Akhir sekali, Sensor denyutan jantung adalah sahabat yang hebat untuk percikan ketiga, yang membolehkan anda mengawasi musuh yang belum anda lalui. Tetapi sekiranya ada orang yang berjaya menyelinap melepasi kawasan anda, mempunyai Claymore diletakkan berhampiran anda harus menyediakan untuk membantu tangan.

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Blockbuster Ikut
 • Call of Duty: Perang Dingin Ops Hitam Ikuti
 • Call of Duty: Warzone Caldera Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • Penembak Ikut
 • Xbox One Ikuti
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik lihat 5 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Diego adalah penulis lepas dari Argentina yang telah belajar bahasa Inggeris terima kasih kepada permainan video. Dia terlepas sebahagian besar klasik, tetapi dapat memusnahkan azab, persona, kegelapan dan pinballs selama berjam -jam. Mungkin di Twitter sekarang.

Logo Eurogamer.net

Beli barang dengan glob pada mereka

Dan barangan Eurogamer yang indah di kedai rasmi kami!

Eurogamer.net Merch

Bad Puns and Video Games sejak tahun 1999.

Eurogamer.bersih dimiliki oleh Gamer Network Limited, syarikat Reedpop dan anak syarikat Reed Exhibitions Limited.

© 2023 Gamer Network Limited, Gateway House, 28 The Quadrant, Richmond, Surrey, TW9 1DN, United Kingdom, didaftarkan di bawah nombor syarikat 03882481.

Hak cipta terpelihara. Tidak ada bahagian dari laman web ini atau kandungannya yang boleh diterbitkan semula tanpa kebenaran pemilik hak cipta.

Loadout dan Persediaan Kelas Swiss K31 Terbaik dalam Call of Duty: Warzone

Cara Menjalankan Kelas K31 Swiss dengan Loadout Terbaik di Warzone.

Swiss K31 Sniper Rifle in Call of Duty: Warzone

Panduan oleh penyumbang undang -undang James
Sumbangan tambahan oleh Charlie BigGerstaff
Dikemas kini pada Disember. 7, 2021
Ikuti Call of Duty: Warzone Caldera

Ingin mengoptimumkan k31 Swiss anda? Teruskan membaca. Di Warzone, ada yang cukup padat ketika datang ke meta sniper. Anda mempunyai beberapa untuk cepat -cepat, dan beberapa untuk meletupkan musuh dari jarak jauh. K31 Switzerland duduk dengan kukuh di sisi bekas, dengan kelajuan iklan hampir secepat Kar98k dan kerosakan yang lebih tinggi. Inilah cara membina Loadout Swiss K31 Terbaik di Warzone Pacific.

Di halaman ini:

K31 Switzerland ini mempunyai penindas Gru, 25.9 inci Recon Combat, Royal and Cross 4X, 7 Round Mag, dan lampiran Bungkus Ular

 • Persediaan Loadout Swiss K31 Terbaik
 • Perks dan peralatan Swiss K31 terbaik
 • Cara Membuka Kunci K31 Switzerland

Kelas ini ada di sini untuk memaksimumkan halaju peluru Switzerland sementara memelihara statistik mobiliti pepejal yang tersedia untuknya. Saya mempunyai Diraja & Kross 4x Optik kerana ia menjadikan anda sasaran-bawah pandangan sedikit lebih cepat. Ini menjadikannya lebih sukar untuk ditangkap oleh musuh ketika anda menembak mereka dari jauh.

The Penindas Gru sudah tentu klasik – ia meningkatkan halaju peluru dan julat anda sementara menjauhkan anda dari radar musuh. Seperti kebanyakan senjata, sangat penting untuk melepaskan radar ketika anda menembak untuk mengelakkan diri dari pihak ketiga.

Kami memaksimumkan halaju peluru di sini dengan 24.9 “Recon Combat Barrel. Ini menjadikan sway anda sedikit lebih banyak, tapi mari kita jujur ​​- anda akan menembak dengan cepat dan menempatkan semula dengan K31 Swiss, jadi anda semoga anda tidak akan terbiar lama.

Akhirnya, 7 pusingan Majalah sangat bagus untuk memberi anda sedikit lebih fleksibiliti dalam pergaduhan penembak tepat sebelum perlu dimuat semula, dan Bungkus Ular Meningkatkan kelajuan iklan anda bermakna anda sememangnya dapat mensasarkan dan menembak anda sebelum musuh anda lakukan.

Senjata sekunder

Milano dan Perang Dingin AK-47 adalah dua sniper terbaik yang menyokong Warzone sekarang. Pergi dengan salah satu daripada ini, dan anda akan mempunyai salah satu beban yang paling kuat dalam permainan. Sekiranya anda tidak menyukai perasaan mereka, MP7 adalah pilihan yang baik. Kami fikir AK-74U juga direndahkan sebagai sokongan sniper.

Loadout Swiss K31 Terbaik dengan faedah dan peralatan

Berikut adalah faedah dan peralatan terbaik untuk pergi bersama Swiss K31:

EOD adalah yang bagus dan sederhana. Musuh sering akan menolak dengan semtex atau termite ketika cuba mengambil kedudukan, dan EOD dapat menghentikannya dari menjadi hukuman mati, membiarkan anda hidup lebih lama. Amped juga sesuai untuk situasi seperti ini – jika anda menembak dengan K31 Switzerland anda dan seseorang mula berseri anda dari sisi, dengan cepat bertukar ke sekunder anda dan mencabar mereka kembali boleh menjadi perbezaan antara kehidupan dan kematian.

Hantu berada di kebanyakan kelas hari ini, dan untuk alasan yang baik. Selepas mendapat Berlebihan Untuk memastikan anda mempunyai pistol sokongan sniper yang baik, ambil Hantu untuk memastikan anda berada di luar radar musuh ketika mereka menggunakan UAV dan sensor degupan jantung.

Thermite Berkhidmat dengan tujuan yang baik dalam Warzone pada masa ini, yang sangat berkesan terhadap kenderaan serta bertindak sebagai alat penafian kawasan yang kuat terhadap pemain manusia untuk tempoh masa yang berpanjangan. .

Dalam mod berasaskan skuad, a Sensor denyutan jantung adalah cara terbaik untuk pergi, kerana skuad keseluruhan tidak mungkin dihantui sepenuhnya. Ia sangat kuat dan membolehkan beberapa usaha hebat apabila anda berkomunikasi dengan rakan sepasukan anda di lokasi musuh, jadi berikannya jika anda ingin menjadi orang yang membuat panggilan itu.

Cara Membuka Kunci K31 Swiss di Warzone

Swiss K31 pada asalnya merupakan sebahagian daripada Pass Battle Musim 3. Sekiranya anda tidak membukanya, anda mempunyai beberapa pilihan cabaran sekarang. Yang pertama adalah Dapatkan dua kepala kepala membunuh dengan senapang sniper dalam 15 perlawanan yang berbeza di Warzone atau Multiplayer Perang Dingin. Yang ini cukup mudah dilakukan dalam Perang Dingin, di mana anda akan mempunyai banyak peluang kepala setiap permainan. Hanya masuk ke mod dengan permainan yang lebih cepat seperti Team Deathmatch dan Fire Away. Jika anda tidak memiliki Perang Dingin, berpegang pada rampasan supaya anda dapat bertelur dan respawn dengan beban anda di tangan. Ingatlah, Kar98k secara teknikalnya adalah senapang penembak jitu. Cuba ZRG atau Pelington untuk cabaran ini.

Anda juga mempunyai pilihan untuk membuka kunci swiss di zombi. Cabaran yang ada pada Bunuh 5 atau lebih musuh dengan pembunuhan kritikal menggunakan senapang sniper dengan cepat 100 kali. Sekiranya anda seorang zombi prodigy, anda mungkin boleh mendapatkan ini dilakukan dengan cepat dalam wabak. Jika tidak, berpegang pada multiplayer.

Itu segalanya untuk beban Swiss K31 terbaik! Semasa anda mengisar untuk tahap tersebut, mengapa tidak melihat podcast Audio Bang Warzone, atau mengambil pilihan anda dari seluruh meta dengan senarai Warzone Best Guns Tier.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.