Warzone 2 Nuke Guide | PC Gamer, Warzone 2: Bagaimana untuk mendapatkan nuke | Senapang patah kertas batu

Cara Mendapatkan Warzone 2 Nuke: Cara Menang Seketika Dengan Nuke Taktikal

Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Warzone 2 Nuke? . Kekacauan yang dibawa ke Royale Pertempuran Warzone 2 tidak dapat dipertikaikan, jadi tidak hairanlah ramai pemain terdesak untuk mendapatkan butiran tentang cara mengakses senjata permainan yang merosakkan ini.

Cara Mendapatkan Nuke dalam Call of Duty: Warzone 2

Letakkan jalan anda untuk kemenangan dengan Warzone 2 Nuke anda sendiri.

Warzone 2 Nuke Guide - Operator memegang pistol dalam pesawat exfil

(Kredit Imej: Activision Blizzard)

Call of Duty: Warzone 2 Nuke pada mulanya adalah khabar angin sehingga seseorang meletupkannya Tiga Hari Selepas Pelancaran. Ia jauh dari Nuke di Warzone Asal, satu peristiwa yang digunakan untuk dan menyambut era Perang Dingin dengan versi ’84 yang dirombak. Kali ini, ia tidak mempunyai akibat yang berkekalan.

The Warzone 2 Nuke berfungsi sama dengan taktikal lama nuke Killstreak dalam hal itu, sebaik sahaja ia dimatikan, ia akan menjadi permainan untuk semua orang dalam perlawanan. Tidak seperti The Killstreak walaupun, anda perlu mencari beberapa item tertentu semasa permainan -dan menangkis orang lain dengan idea yang sama. Namun, jika anda mati untuk menang tanpa mengira kos, inilah cara mendapatkan nuke di Warzone 2.

Cara Mendapatkan Nuke di Warzone 2

Sekiranya anda ingin mengaktifkan Nuke di Warzone 2, anda perlu melakukan sedikit kerja keras terlebih dahulu. Terdapat beberapa peringkat yang anda perlukan untuk menyelesaikannya untuk membawa kehancuran total kepada semua orang di peta Al Mazrah dan kerja berpasukan yang baik akan dimainkan.

Inilah caranya untuk mendapatkan Warzone 2 Nuke:

 • Menang Lima Perlawanan Warzone 2 berturut -turut
 • Mulakan kontrak pencarian juara
 • Cari tiga elemen yang membentuk nuke
 • Tunggu tapak bom muncul di peta
 • Mempertahankan bom terhadap pemain lain selama dua minit.

Sekiranya langkah pertama tidak menghalang anda dan anda berjaya berkumpul Lima kemenangan berturut -turut, anda akan mempunyai kontrak khas yang dipanggil Pencarian juara muncul di suatu tempat di peta. Setelah ini telah dimulakan, anda perlu Kumpulkan tiga komponen Nuke, .

Langkah -langkah ini mungkin kelihatan agak mudah sehingga anda menyedari bahawa pemain lain dapat mengambil unsur -unsur ini dari anda. Dalam hal ini, mereka lebih cenderung untuk memburu anda kerana anda akan ditandakan pada peta untuk setiap pemain lain untuk melihat dengan mahkota emas yang besar, selagi anda mempunyai komponen nuke dalam milik anda.

Sebaik sahaja anda mempunyai ketiga -tiga item, tunggu tapak bom muncul di peta, kemudian jalankan anda apabila ia muncul dan Kumpulkan Nuke . Sekarang anda perlu melengkapkan Nuke untuk memulakan Pemasa dua minit.

Anda belum keluar dari hutan lagi -sekarang anda perlu mempertahankan bom terhadap pemain lain sehingga ia meletupkan. Sebaik sahaja, skrin anda akan berkelip putih dan perlawanan akan berakhir, mengisytiharkan anda dan skuad anda. . ?

Warzone 2 Loadouts: Senjata dan Lampiran Terbaik
Warzone 2 DMZ: Panduan Mod Baru
Warzone 2 Perks: Bagaimana Pakej Perk bekerja
Panduan Peta Warzone 2: Tempat Drop Terbaik di Al Mazrah

Cara Mendapatkan Warzone 2 Nuke: Cara Menang Seketika Dengan Nuke Taktikal

Sekumpulan tentera dengan punggung mereka ke kamera berdiri bersebelahan di teluk pesawat dan bersedia untuk melompat keluar dari pesawat di Warzone 2.0

Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Warzone 2 Nuke? . Kekacauan yang dibawa ke Royale Pertempuran Warzone 2 tidak dapat dipertikaikan, jadi tidak hairanlah ramai pemain terdesak untuk mendapatkan butiran tentang cara mengakses senjata permainan yang merosakkan ini.

.

Tiga askar di Warzone 2.0 Crouch di atas bukit dan berpose di hadapan kamera

“Pencarian Champion tersedia”.

Ini kemudian mengarahkan anda ke peta Tac, di mana anda perlu melihat logo Warzone Emas di suatu tempat di Al Mazrah. .

Selepas mengaktifkan usaha juara, pelacak kontrak akan muncul di sebelah kiri skrin dengan empat kalangan. Selepas masa yang singkat, bulatan pertama akan menunjukkan simbol kimia, yang kemudiannya akan muncul di peta anda. . Setelah mencari elemen pertama, ia akan terus menandakan yang seterusnya di peta anda.

Anda akan ditandakan di peta dengan mahkota emas yang besar semasa anda memegang salah satu unsur yang diperlukan untuk membina nuke. Ini menjadikan anda kelihatan kepada semua pemain lain di lobi anda. Unsur-unsur juga nampaknya mengganggu peta anda (serupa dengan kesan kaunter-UAV), menjadikannya lebih sukar untuk menjejaki ke mana anda pergi.

Sekiranya anda berjaya mengumpul ketiga -tiga elemen, ia akan muncul dengan mesej baru yang memberitahu anda untuk “menunggu tapak bom mendedahkan”. Selepas beberapa minit simbol radioaktif yang besar akan muncul di peta yang menunjukkan lokasi tapak bom anda.

Pergi ke tapak bom dan deposit setiap elemen. Sekiranya anda berjaya bertahan dalam serangan pemain yang mungkin memburu anda pada ketika ini dan mendepositkan semua elemen, anda boleh melengkapkan Nuke (ini bertindak seperti menafikan bom untuk mencari dan memusnahkan).

.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Yang membungkus panduan kami mengenai semua yang kami tahu mengenai Warzone 2 Nuke. Sekiranya anda mahukan peluang berjuang untuk mendapatkan Warzone 2 Nuke, anda perlu menggunakan senjata terbaik di Warzone 2. Untuk mencari senjata yang sesuai dengan PlayStyle anda, pastikan anda juga menyemak jadual Statistik Senjata Warzone 2 kami.

Activision Blizzard kini menjadi subjek beberapa tindakan undang -undang, pertikaian buruh dan tuduhan gangguan di tempat kerja. . Berita terkini selalu dapat dijumpai di bawah tag Activision Blizzard kami.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Activision Ikut
 • Battle Royale Ikut
 • Blockbuster Ikut
 • Call of Duty: Warzone 2.
 • Free-to-Play Ikuti
 • Penembak: Orang pertama ikut

Ikuti semua topik Lihat 2 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Hayden adalah penulis panduan untuk RPS, setelah menyertai pasukan pada September 2021 selepas beberapa bulan bebas untuk thegamer. Mereka adalah peminat besar permainan survival, terutama yang memberi tumpuan kepada undead. . Pejalan kaki. Shamblers. Apa sahaja yang anda panggil mereka, Hayden pasti peminat.