Warzone 2 dan MW2 Musim 6: Tarikh pelepasan, pengendali, dan banyak lagi, Warzone 2 Musim 4 Tarikh Siaran dan Butiran – Call of Duty: Warzone 2.0 Panduan – IGN

Tarikh dan perincian Warzone 2 Season 4

Cabaran lengkap, dapatkan pingat, dan buka kunci ganjaran. Memandangkan komuniti Warzone 2 mencecah matlamat pingat komuniti, ciri -ciri baru akan dibuka semasa serangan ke atas acara Vondel untuk semua pengendali, termasuk:

Warzone 2 dan MW2 Musim 6: Tarikh pelepasan, pengendali, dan banyak lagi

Sebelum pembebasan Call of Duty: MW3, diramalkan bahawa Warzone 2 dan MW2 Musim 6 akan dikeluarkan. Notis di papan pemuka Xbox baru yang mengumumkan tarikh akhir musim nampaknya juga mengesahkan musim baru Call of Duty Modern Warfare 2. Sementara itu, Musim 5 WZ2 sudah berada di babak kedua, disebabkan oleh Kemas Kini Musim 5.

Dengan kemas kini musim 5 yang dimuat semula, peminat telah menerima pelbagai kandungan baru, yang menampilkan senjata baru dan kembalinya Royale perisai dan solos yang tidak disengajakan. Walaupun ramai yang bergegas untuk menikmati semua persembahan kemas kini ini, yang lain sudah melihat ke hadapan. Musim baru kemungkinan besar akan menjadi musim penuh terakhir sebelum pembebasan Modern Warfare 3.

Inilah ketika Warzone 2 Season 6 ditetapkan untuk bermula, dan juga apa yang diharapkan dalam kemas kini yang akan datang.

Warzone 2 dan MW2 Musim 6 dijangka tarikh pelepasan

Call of Duty: Warzone 2 Season 6 ditetapkan untuk bermula pada 27 September. Walaupun pemaju belum mengesahkan tarikh, ini adalah ketika undur dalam permainan yang disebutkan dalam Musim 5 Battle Pass akan tamat tempoh. Menurutnya, Musim 5 Warfare Modern 2 dan Warzone akan berlangsung selama 55 hari.

Ini memberi pemain sekitar dua bulan masa lapang, yang merupakan tempoh normal musim MW2 dan WZ2. Walau bagaimanapun, ditemui pada bulan Julai bahawa tarikh akhir WZ2 musim 5 dinyatakan sebagai 20 September, satu minggu lebih awal daripada yang diandaikan sebelumnya. Ia belum terbukti yang mana tarikh -tarikh ini betul pada masa penulisan.

Musim 5 akan menjadi salah satu musim yang lebih pendek tahun ini. Memandangkan kemas kini yang dimuat semula tidak menambah banyak bahan baru, mungkin Infinity Ward banyak menempah untuk musim ini sebelum pelancaran COD: Modern Warfare 3.

Warzone 2 dan MW2 Musim 6 Pengendali yang dijangka

Semasa Call of Duty: WZ2 Musim 6 masih dalam kerja -kerja, kebocoran telah menunjukkan beberapa pengendali crossover serta kegemaran yang kembali. Dataminer Petugas Pasukan Petugas Menemukan menyebutkan beberapa watak tercinta yang disembunyikan dalam fail kemas kini musim 5, menyiratkan kehadiran pengendali baru dalam permainan.

Berikut adalah pengendali bocor yang dijangka berada di Warzone 2 dan MW2 Musim 6:

 • Kapten Harga (Call of Duty 2)
 • Spawn (Komik Imej)
 • Skeletor (Sarjana Alam Semesta)
 • Alucard (Hellsing)

Warzone 2 dan MW2 Musim 6 menjangkakan barang

Dengan pelepasan Call of Duty yang akan datang: Warzone 2 Season, ciri -ciri khusus kemas kini tetap tidak diketahui. Ciri -ciri berterusan tertentu cenderung menemani kemas kini yang besar, memberikan petunjuk kepada pemain yang boleh diharapkan. Ini termasuk penambahan senjata baru, perubahan kepada keseimbangan permainan melalui buffs dan nerfs, dan penambahan pengendali baru, masing -masing dengan set kemahiran mereka sendiri untuk dibawa ke meja.

Menurut kebocoran terkini, patch bermusim Modern Warfare 2 dan Warzone 2 yang akan datang dijangka memperkenalkan tiga senjata baru dalam Armory Shared Tajuk. Senjata yang dipersoalkan adalah seperti berikut:

 • ISO 9 (SMG)
 • Bruen MK9 (LMG)
 • Dual Kama (huru -hara)

Pas Battle dijangka membawa pelbagai ganjaran dan cabaran kosmetik, mod masa terhad, dan peristiwa yang menjanjikan melukis ke permainan biasa. Seperti musim sebelumnya, perubahan pada peta mungkin dengan kawasan baru dan perubahan rupa bumi.

Dalam Permainan Battle Royale Terakhir, acara terhad masa yang dipanggil Haunting of Verdansk telah diadakan, memberikan rasa yang menggembirakan kepada permainan untuk menghormati Halloween dalam Call of Duty. Sekiranya musim berlangsung semasa Halloween 2023, ia tidak akan mengejutkan jika Activision termasuk satu lagi acara yang menyeramkan dalam permainan.

Walaupun spesifiknya belum diumumkan, unsur -unsur berulang ini memberi petunjuk pada musim yang menarik yang penuh dengan kandungan dan pengalaman segar untuk pemain WZ2.

Call of Duty: MW2 dan WZ2 Season 5 Reloaded Will Live pada 31 Ogos pukul 9 pagi PT di semua platform dan akan tersedia di Windows PC (melalui Battle.bersih dan stim), Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X/S, dan PlayStation 5.

Tarikh dan perincian Warzone 2 Season 4

Adakah anda bersedia untuk musim baru Warzone 2? Lengkap dengan a Peta baru, Beberapa perubahan besar ke landskap Al Mazrah, kenderaan baru dan banyak lagi, Musim 4 mempunyai banyak janji.

Nota patch untuk musim terkini ini akan segera dalam perjalanan, tetapi dalam masa yang sama, di halaman ini Warzone IGN 2.0 Panduan anda boleh menemui semua butiran yang diumumkan setakat ini Apa yang Baru di Warzone 2 Musim 4.

Tarikh Siaran Warzone 2 Season 4

Musim 4 akan hidup di Warzone 2 di 14 Jun 2023 pada 9 pagi pt.

Musim 4 Warzone.jpg

Warzone 2 Season 4 Peta Baru: Vondel

Peta baru vondel.jpg

Jatuhkan panas ke Vondel, Peta baru yang ditetapkan untuk menjadi tuan rumah DMZ, Kebangkitan, dan mod Lockdown yang akan datang dalam Warzone 2 Musim 4.

Vondel adalah Peta bersaiz sederhana Dengan campuran topografi jalan -jalan bandar, terusan, dan struktur besar seperti dewan bandar, stadium bola sepak, dan juga kebun binatang yang ditinggalkan! Dengan debut beberapa kenderaan amfibia baru musim ini, Vondel adalah peta yang sempurna untuk bereksperimen dengan memandu dari darat ke medan berair.

Mod permainan Bilangan pengendali
DMZ 18 pengendali
Kebangkitan semula 72 pengendali
Pertempuran Royale TBA

Warzone 2 Musim 4 Mod Masa Terhad Baru: Kunci Kekunci

Bermula 28 Jun 2023 Anda boleh mengharapkan untuk mencari senarai main baru yang tersedia untuk peta vondel. Penutupan dan penyekatan.

Lockdown mod masa terhad.jpg

Dalam mod masa terhad ini, pelbagai pasukan quad mesti menangkap dan memegang zon di sekitar peta. Dengan loadouts tersuai diaktifkan, terdapat banyak ruang untuk mengelirukan dan bereksperimen.

Kemas kini Warzone 2 Season 4 Resurgence

Kebangkitan semula akan datang ke peta Vondel baru di Warzone 2 Musim 4, dengan penambahan dua ciri baru Untuk membantu peralihan: Pemasa kebangkitan dinamik dan juga Ikon Vengeance.

Warzone 2 Pemasa Kebangkitan

Ciri baru ini secara automatik menyesuaikan pemasa skuad sekiranya satu atau lebih ahli skuad memutuskan pertandingan pertengahan. Pemasa kebangkitan juga akan menyesuaikan semula sekiranya ahli skuad menyambung semula semasa perlawanan yang sama, kembali ke undur “biasa”.

Ikon Vengeance Warzone 2

Vengeance icon.jpg

Bermula dalam Musim 4, semua perlawanan kebangkitan akan termasuk mekanik baru yang dipanggil Vengeance. Mekanik ini akan meletakkan a Ikon Vengeance ke lawan musuh yang menghapuskan anggota skuad anda. Ikon membalas dendam ini hanya akan bertahan selagi pemasa kebangkitan adalah untuk rakan sepasukan anda.

Ikon Vengeance hanya menunjukkan arah pejuang musuh, bukan lokasi tepat mereka.

Kemas kini Warzone 2 Season 4 DMZ

Banyak Ciri -ciri baru akan diperkenalkan ke mod permainan DMZ dalam musim 4, termasuk sistem menu baru, puak baru, kabus dinamik, debutnya Kenderaan amfibia taktikal Dan banyak lagi.

Phalax Faction.jpg

Warzone 2 Musim 4 Sistem Menu Baru: Pangkalan Operasi Ke hadapan

The sistem menu untuk DMZ mendapat baik pulih pada musim 4. Selamat datang ke Asas operasi ke hadapan, atau dikenali sebagai fob. Dalam menu ini, anda boleh melengkapkan objektif untuk mendapatkan peningkatan yang boleh digunakan untuk permainan DMZ anda. Buka kunci peningkatan berikut dalam menu FOB baru:

 • Stash:
  • Saiz dompet dan stash kunci meningkat.
  • Senjata dan peningkatan yang diinsuranskan dan seludup.
  • Untuk exfil, resipi barter, dan beli diskaun stesen.
  • Membenarkan akses misi segera.

  Semua peningkatan pengendali dalam pangkalan operasi ke hadapan adalah pasif, tidak perlu dilengkapi, dan membolehkan kemajuan yang cekap di semua aspek DMZ.

  Buka kunci jenis misi puak baru yang disebut “Misi Urgent” di DMZ untuk mendapatkan reputasi puak dan membuka kunci lebih banyak misi cerita. Anda juga boleh melihat misi segera anda di menu FOB.

  Warzone 2 Season 4 Faction Baru: Phalanx

  A puak baru akan debut di Warzone 2 DMZ dipanggil Phalanx. Phalanx misteri ini akan diturunkan dengan lebih terperinci pada 9 Jun 2023.

  Warzone 2 Musim 4 Kabut Dinamik Baru

  Kabut mungkin perkara terakhir yang anda fikirkan ketika bermain pertandingan DMZ, tetapi pengenalan kabut dinamik ke WarZone 2 akan mengubah permainan anda dengan cara yang besar. Anda boleh mengharapkan banyak kabus di jalan-jalan peringkat terusan Vondel.

  Dynamic Fog.jpg

  Bukan sahaja tahap kabus yang berbeza -beza mengurangkan penglihatan anda setakat ini, kabus baru ini mempunyai ketumpatan yang berpotensi dipengaruhi oleh faktor lain dalam alam sekitar, seperti tembakan atau letupan.

  Warzone 2 Musim 4 Kenderaan Baru: Kenderaan Amfibia Taktikal

  Kenderaan air telah menjadi komponen besar Warzone 2, tetapi anda tahu apa yang lebih baik daripada kenderaan yang dapat mengangkut anda ke atas air? Kenderaan yang akan membawa anda ke atas air dan tanah.

  Kenderaan amfibia taktikal kenderaan baru.jpg

  Memandu yang baru Kenderaan Amfibia Taktikal (TAV untuk Pendek) Lebih dari air cetek dan jalan -jalan, beralih dengan lancar antara kedua -dua medan.

  Warzone 2 Musim 4 Al Mazrah Sandstorm

  Al Mazrah Sandstorm End.jpg

  Anda boleh mengharapkan Al Mazrah untuk kelihatan sedikit berbeza dalam musim 4. Badai pasir besar telah reda, meninggalkan jalan -jalan dan topografi di pusat bandar. Perhatikan kemusnahan bangunan di Al Mazrah City dan semua bukit pasir baru yang dapat memberikan perlindungan yang berpotensi.

  Warzone 2 Musim 4 Acara Baru: Serangan di Vondel

  Kami tahu anda baru sahaja menemui Vondel, tetapi sudah tiba masanya untuk memukul tanah. Vondel sedang diserang. Di dalam Serangan ke atas acara Vondel, Berjuang kembali Pengendali baru Nikto dan syarikat tentera upahannya untuk menuntut semula Vondel.

  Taxicabs di kanal.jpg

  Acara serangan ke atas Vondel akan dilancarkan 14 Jun 2023 dan berakhir 7 Julai 2023.

  Cabaran lengkap, dapatkan pingat, dan buka kunci ganjaran. Memandangkan komuniti Warzone 2 mencecah matlamat pingat komuniti, ciri -ciri baru akan dibuka semasa serangan ke atas acara Vondel untuk semua pengendali, termasuk:

  • Bot & Trem Teksi
   • Dirancang untuk digunakan selepas tahap I serangan ke atas Vondel selesai, bot-bot auto-pilot ini bergerak di sekitar kanal di laluan yang ditetapkan, dengan pengendali juga dapat “mempercepatkannya” sekiranya kelajuan santai mereka terlalu lambat untuk api aktif.
   • Setelah dibeli di stesen beli atau dijumpai melalui pemusnahan, suar tetulang boleh diletakkan untuk memberi isyarat kepada pengembalian skuad rawak. Ini sedikit seperti “Penyerahan Stesen Beli” tetapi tanpa keupayaan untuk memilih siapa yang akan dihidupkan semula.
   • Bekas yang jarang berlaku yang, apabila dibuka, membuka kunci senjata kegemaran anda dan mendepositkannya untuk anda berkumpul dengan cepat.
   • Dual-Hielded, Tonfa adalah senjata pertahanan pertama dan alat yang kuat untuk menangani serangan yang menghancurkan kepada lawan anda. Menambah langkah penamat baru.

   Warzone 2 Musim 4 Acara Awam Baru: Tinggi Tinggi

   Untuk memulakan debut peta Vondel, anda boleh melompat ke dalam acara awam terbaru dalam Musim 4, “High Stakes”.

   Acara awam yang tinggi.jpg

   Dalam acara umum ini, pada permulaan setiap perlawanan Battle Royale dan Kebangkitan semula, anda dapat melihat beberapa Peti bersaiz loadout menjatuhkan dari langit. Menangkap ciptaan ke Dapatkan Senjata Double XP dan Double Player XP Sepanjang tempoh pertandingan.

   Bonus XP Senjata/Pemain XP ini akan disusun dengan Token XP Double dan Acara XP.

   Warzone 2 Musim 4 Kemas Kini Bermain Peringkat

   A Musim Baru Peringkat Akan dilancarkan bersama Musim 4, dengan banyak ganjaran untuk membuka kunci untuk setiap kejayaan kemenangan yang anda capai:

   Ganjaran Bermain Multiplayer Bermain
   Ganjaran Bagaimana untuk membuka kunci
   5 kemenangan Pelekat Senjata ‘Musim 04 Pesaing’
   10 kemenangan Pro mengeluarkan semula pelan senjata Vaznev-9K
   25 kemenangan Pesona Senjata ‘Tolong Putar’
   50 kemenangan Decal Senjata Besar ‘Lock It Down’
   75 kemenangan ‘MWII Ranking Play Season 04’ Skrin Memuat
   100 kemenangan ‘MWII Season 04 Ranking Veteran’ Senjata Camo
   Battle Royale Ranking Play Rewards
   Ganjaran Cabaran penempatan
   Selesaikan ‘Top 15’ 25 kali ‘Tunai keluar’ decal besar
   Selesaikan ‘Top 5’ 25 kali Pro Isu Lachman Sub Blueprint
   Selesaikan tempat pertama Pesona Senjata ‘Team Wipe’
   Membunuh & Membantu Cabaran
   Ganjaran Bagaimana untuk membuka kunci
   Dapatkan 25 maut atau membantu Pelekat ‘WZ Season 04 Pesaing’
   Dapatkan 250 maut atau membantu Skrin Memuatkan Musim 04 ‘WZ Ranking Play Musim 04’
   Dapatkan 1000 maut atau membantu ‘WZ Season 04 Ranking Veteran’ Camo