Warzone 2.0 Ulasan: Pertempuran Royale ini mempunyai krisis identiti, apa yang baru di Warzone 2? | Semua perbezaan utama antara Warzone dan Warzone 2 – Dot Esports

Apa yang Baru di Warzone 2? Semua perbezaan utama antara Warzone dan Warzone 2

“Dengan peta yang luas, saiz Al Mazrah, klandestin berenang di sungai sungai, serangan hendap dan penjelajahan bawah air, serta pergerakan yang lebih cepat dari RHIB atau bot peronda berperisai adalah semua yang mungkin, memperluaskan pilihan tempur anda dengan ketara, menggunakan taktik anda ‘ pembelajaran semula semasa Peperangan Moden II Pertempuran Perang Tanah, “kata Activision.

Call of Duty: Warzone 2.0 mempunyai krisis identiti

Hanya segelintir pasukan yang tinggal di saat -saat akhir kejam ini Warzone 2.0 perlawanan.

Saya takut membuang belakang saya ke dinding, mengintip tingkap yang hancur di dekatnya di ribut toksik yang ditutup. Saya hanya menggunakan topeng gas saya yang terakhir dan kit diri sendiri semasa pertunangan sebelumnya, jadi saya ditinggalkan dengan mengurangkan kemungkinan kelangsungan hidup. Tiba -tiba, musuh mengetuk kepala mereka dari tingkap di bangunan di hadapan ketika saya bergerak di antara penutup, meninggalkan saya terdedah.

Saya membuat beeline untuk beg galas yang telah ditinggalkan berdekatan sebagai peluru yang melepasi saya. Keselamatan: Terdapat topeng gas tahan lama di dalam beg. Ini akan membolehkan saya melalui gas dengan selamat untuk mendapatkan kedudukan yang lebih baik di musuh di hadapan. Tetapi saya meraba -raba melalui butang kikuk ketika saya cuba meletakkan topeng gas dalam inventori saya, dan saya ditembak dari belakang dan cepat jatuh ke tanah.

Semua itu untuk tidak ada.

Sistem inventori adalah salah satu daripada banyak perubahan yang membingungkan kepada Call of Duty Battle Royale yang lebih berbahaya daripada yang baik. Tidak menafikan Warzone 2.0 menyeronokkan, tetapi ia juga mengecewakan lebih kerap daripada yang sepatutnya, kerana beberapa pilihan reka bentuk yang membingungkan. Bukannya menjadi sekuel suped-up, Warzone 2.0 adalah pengalaman yang mengasingkan yang mempunyai gema samar -samar kebesaran dan kesakitan yang semakin meningkat.

Arah yang tidak menentu

Warzone 2.0 tidak terasa seperti sekuel, tetapi sebaliknya, pengambilan baru pada formula asal.

Asal Warzone Adakah kerja yang sedang berjalan dalam proses yang tidak pernah benar -benar mencapai potensi penuh. Itulah sebabnya Warzone 2.0 sangat menjanjikan. Ia akhirnya dapat menangani banyak isu terbesar asal, seperti meta senjata yang tidak seimbang dan mekanik yang terlalu rumit. Ia juga boleh membina idea -idea yang sudah berfungsi dengan baik, seperti penyesuaian senjata dan gelung permainan yang cepat, cair, dan memuaskan.

Sistem inventori baru terasa seperti sesuatu yang keluar dari RPG, kecuali suite pilihan penyesuaian yang kuat tidak sesuai dengan royale pertempuran pantas. Ransel anda boleh mempunyai banyak simpanan, tetapi apabila memerlukan banyak input, ciri ini menjadi lebih banyak beban. Ia mengambil masa yang lama untuk memindahkan barang -barang di sekitar yang anda mungkin akan ditembak di belakang ketika cuba menggantikan satu peralatan dengan yang lain. Malah mengambil barang dari tanah atau dari ransel sangat perlahan, menjadikan anda terbuka lebar untuk serangan.

Oleh itu, agak mengejutkan bahawa rampasan lantai lebih berdaya maju daripada sebelumnya. Ramai pistol rawak bertelur merasa sama seperti senjata loadout. Warzone 2.0 Bagaimanapun, jadi beban tidak berguna. Ini adalah peralihan strategik yang ketara yang menghapuskan apa yang diberikan Warzone identiti uniknya dan tersesat terlalu jauh dari apa yang membuatkan asalnya sangat menyeronokkan.

Selain itu, pengenalan pangkalan kubu kuat AI yang terkawal dalam permainan ini, mungkin dalam usaha untuk memenuhi keperluan pendatang baru. “Tidak boleh mengeluarkan pemain sebenar? Di sini, ada AI untuk memotong!”Ini adalah pilihan ganjil yang terasa seperti cara untuk memadamkan aliran perlawanan dan bukan hanya meletakkan 200 pemain di peta.

Kepada merangkak

Peta Al Mazrah yang baru sangat baik tetapi terasa terlalu besar untuk kiraan 150 pemain yang rendah.

Semua ini memuncak dalam beberapa masalah pacing yang mengerikan. Seperti Peperangan Moden II, baru Warzone 2.0 nikmat gaya permainan yang lebih perlahan, menggembirakan pemain yang bermasalah, pesakit sambil menghukum mereka yang lebih suka berlari dan pistol.

Bergerak terlalu banyak membuat anda terdedah, jadi anda terpaksa menahan lebih banyak downtime. Anda mungkin fikir ia sesuai untuk penembak tepat, namun hampir mustahil untuk satu tembakan sesiapa pun walaupun dengan hit langsung ke kepala (kecuali Victus XMR Rifle).

Kiraan 150 pemain terhad juga kelihatan terlalu rendah untuk peta Al Mazrah yang luar biasa. Anda kurang cenderung untuk menjumpai lawan ketika anda berpindah ke Pois yang berbeza. Walaupun senang diberi peluang untuk bertahan lebih lama, pertarungan sebenarnya sedikit dan jauh di antara, terutama jika anda tidak mengejar pemain lain secara aktif.

Permainan ini juga berkongsi sistem minimap yang mengecewakan yang sama seperti Peperangan Moden II – di mana anda tidak muncul di peta, walaupun ketika menembak senjata yang tidak ditindas. Ini menjadikannya terlalu sukar untuk mencari pemain lain, mengakibatkan pengalaman yang membosankan dan perlahan terlalu kerap.

Tetapi di atas segalanya, semua isu ini dibuat lebih teruk lagi kerana masa cepat permainan untuk membunuh (TTK). Sangat mengecewakan untuk dikeluarkan oleh pemain yang hanya berlaku untuk menuju ke arah anda, terutama 10 hingga 20 minit ke dalam perlawanan. Adalah baik untuk mempunyai sedikit masa untuk bertindak balas, supaya tidak menghukum anda kerana berlari, menguruskan inventori, berinteraksi dengan item, atau memohon plat perisai.

Gila Harapan

Seperti banyak permainan perkhidmatan langsung, Warzone 2.0 mempunyai potensi untuk memperbaiki dari masa ke masa, selagi Activision mengambil maklum balas masyarakat.

Warzone 2.0 mempunyai banyak potensi dan sudah pasti akan berkembang jauh dari masa ke masa.

Syukurlah, masih terdapat beberapa ciri yang berfungsi dengan baik Warzone 2., seperti peta Al Mazrah itu sendiri. Peta baru ini lebih mirip dengan Verdansk, dengan pelbagai jenis POI termasuk bandar -bandar padat penduduk, struktur yang rumit untuk menavigasi, dan banyak penutup antara hab utama. Ini adalah langkah utama dari kaldera pada asalnya Warzone.

Terutamanya, Warzone 2.0Senjata Senjata Telah Seimbang dari awal, yang selalu menjadi cabaran dengan permainan seperti ini. Ini adalah kejayaan yang ketara yang menggalakkan pemain untuk bereksperimen dengan binaan yang berbeza, dengan itu menjaga permainan segar untuk kebanyakan masa. Warzone ditawarkan lebih dari 120 senjata utama yang berbeza, tetapi hanya disukai segelintir, menjadikan kebanyakan pilihan merasa berlebihan. Apabila anda berguling dengan senjata yang sama berulang kali, perkara -perkara boleh berasa basi. Warzone 2.0 tidak mempunyai masalah itu.

Baru Warzone 2.0 2v2 gulag juga menggembirakan, memasangkan anda dengan satu lagi rawak selepas kematian pertama anda untuk ditembak tekanan tinggi di pengalihan semula. Skuad terakhir berdiri menyelam kembali ke perlawanan, memberikan pemain baru peluang yang lebih besar daripada gulag 1v1 sebelumnya. Ini salah satu daripada beberapa perubahan yang menyegarkan dan mengalu -alukan yang memberikan permainan yang sedikit berbeza, untuk lebih baik atau lebih teruk.

Warzone 2.0 Cuba untuk memenuhi khalayak yang lebih luas dengan meminjam idea dari persaingannya, tetapi ia menyampaikan hodgepodge idea -idea yang nampaknya melupakan apa yang membuat asal Warzone Begitu ikonik.

6/10

Call of Duty: Warzone 2.0 tersedia untuk PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S, dan PC. Songsang mengkaji permainan di PS5.

Songsang Etos ulasan permainan video: Setiap Songsang Ulasan permainan video menjawab dua soalan: Adakah permainan ini bernilai masa anda? Adakah anda mendapat apa yang anda bayar? Kami tidak mempunyai toleransi untuk pencarian yang tidak berkesudahan, mekanik kikuk, atau pepijat yang mencairkan pengalaman. Kami sangat peduli dengan reka bentuk permainan, bangunan dunia, arka watak, dan bercerita. Songsang tidak akan pernah menumbuk, tetapi kami tidak takut untuk menumbuk. Kami suka sihir dan fiksyen sains dalam ukuran yang sama, dan seberapa banyak yang kita suka mengalami cerita dan dunia yang kaya melalui permainan, kita tidak akan mengabaikan konteks dunia nyata di mana permainan itu dibuat.

Apa yang Baru di Warzone 2? Semua perbezaan utama antara Warzone dan Warzone 2

Terdapat banyak perbezaan dari permainan asal.

Selepas berbulan -bulan khabar angin, kebocoran, dan spekulasi, Call of Duty: Warzone 2 akhirnya diturunkan kepada dunia di Call of Duty: Seterusnya pada Sept. 15.

Walaupun tumpuan asal dihidupkan Peperangan moden 2 dan komponen berbilang pemainnya, Warzone 2 Berjaga-jaga dengan entri baru ke francais dan juga mendapat letupan maklumat dan juga beberapa permainan langsung dari 200 pencipta kandungan yang hadir.

Ini bukan sekadar pengembangan atau kemas kini yang asal Warzone permainan dari 2020. Warzone 2 adalah pengalaman baru yang dibina dari bawah ke atas enjin yang sama seperti MW2, Dan terdapat banyak perbezaan antara permainan baru dan tajuk asal.

Berikut adalah semua perbezaan utama antara Warzone permainan.

Loadouts berbeza

Perubahan terbesar dan paling mungkin adalah pembelian beban penuh yang berbeza adalah berbeza Warzone 2. Sekarang, pemain boleh menuju ke “The Shop” untuk membeli senjata yang dibuat khas dan barang-barang terhad yang lain.

Secara fungsional, “kedai” berfungsi dengan tujuan yang sama seperti stesen membeli di Warzone. Tetapi dalam Warzone 2, Stok yang ditawarkan adalah cara yang berbeza -tetapi dengan beberapa item yang kembali yang pemain akan sangat akrab.

Anda masih boleh membeli rakan sepasukan, dan anda juga boleh membeli peralatan seperti topeng gas, killstreaks, perisai, dan banyak lagi. Tetapi beban sebenar tidak lagi. Kali ini, anda hanya boleh membeli senjata tersuai yang dibuat sebelum perlawanan.

Berikut adalah cara anda boleh mendapatkan beban di Warzone 2, Menurut Activision:

  • “Kedai-Pemain boleh menggunakan wang tunai dalam pertandingan di kedai-kedai (nama baru untuk stesen beli) untuk membeli senjata utama mereka dari beban mereka yang dibuat.
  • Loadout Drop Public Acara – Loadout Drops akan jatuh ke Al Mazrah di pertengahan pertandingan Battle Royale. Walau bagaimanapun, ini tidak terhad atau diberikan kepada skuad individu, tetapi sebaliknya boleh diakses oleh mana -mana pemain.
  • Benteng dan laman hitam – Pemain juga boleh mendapatkan beban mereka dalam permainan awal sebagai ganjaran untuk membersihkan kubu kuat atau laman hitam.”

Taktikal, Bunuh Dala, dan Kemudahan tidak tersedia di stesen Beli. Taktik dan bunuh diri boleh didapati sebagai rampasan tanah “sangat biasa”, tetapi faedah tidak akan tersedia di Warzone 2 Pada pelancaran.

Perubahan merampas

Warzone 2 Mempunyai sistem ransel baru. Dalam Battle Royale, kotak bekalan akan mengeluarkan barang yang dapat dipilih oleh pemain. Tetapi apabila anda berinteraksi dengan mana -mana bekas rampasan lain, seperti beg duffel atau kes perubatan, mereka akan berfungsi dalam menu rampasan mereka sendiri.

“Apabila pemain mati, mereka akan menggugurkan senjata utama mereka di atas tanah dan ransel mereka, yang mengandungi kandungan mereka yang lain, dan diakses melalui menu rampasan,” kata Activision.

Berenang, kenderaan baru, dan bot

Al Mazrah menampilkan beberapa sungai dan kawasan yang dilanda air untuk diterokai. Dengan Warzone 2 dan MW2’s mekanik berenang baru, termasuk keupayaan untuk menembak pistol di bawah air, ada lebih banyak variasi dalam landskap daripada sebelumnya. Dan itu termasuk bot untuk melintasi air.

“Dengan peta yang luas, saiz Al Mazrah, klandestin berenang di sungai sungai, serangan hendap dan penjelajahan bawah air, serta pergerakan yang lebih cepat dari RHIB atau bot peronda berperisai adalah semua yang mungkin, memperluaskan pilihan tempur anda dengan ketara, menggunakan taktik anda ‘ pembelajaran semula semasa Peperangan Moden II Pertempuran Perang Tanah, “kata Activision.

Terdapat kenderaan unik “sedozen” yang unik di Warzone 2.0, Dan mereka semua boleh disesuaikan. Bukan itu sahaja, tetapi sesetengah kenderaan perlu digabungkan untuk terus menggunakan kerana mereka akan kehabisan gas selepas penggunaan lanjutan.

Split Gas Circles

Lingkaran gas yang menceroboh kini akan berpecah kepada pelbagai kawasan, memberikan pemain pilihan kawasan yang selamat untuk dijalankan ketika permainan berterusan.

“Ribut yang tercekik secara beransur -ansur merangkumi landskap Al Mazrah, anda mungkin sudah biasa dengan dinding pencerobohan dari masa anda di Verdansk dan Caldera,” kata Activision. “Kali ini, bagaimanapun, mengharapkan variasi dalam keruntuhan bulatan. Satu kejadian yang mungkin mungkin disebabkan oleh anomali corak cuaca yang melampau yang mengakibatkan zon selamat berpecah kepada pelbagai kalangan sepanjang perlawanan yang disusun semula ke dalam zon selamat tunggal kerana perlawanan semakin dekat dengan bulatan akhir.”

Dua-VS-Dua Gulag

Di gulag 2.0, bermula dengan senjata adalah perkara masa lalu. Anda bermula dengan penumbuk anda dan perlu merampas senjata anda untuk melawan sama ada pemain musuh atau musuh terkawal AI yang mempunyai kunci yang anda perlukan untuk melarikan diri dari penjara.

“The Gulag akan menjadi persekitaran dua-VS-Dua di mana Duos berpasangan secara rawak mesti menyelaraskan untuk menurunkan pembangkang mereka,” kata Activision. “Semua pemain akan menerima beban yang telah ditetapkan – pada pelancaran, ini akan menjadi pistol atau senapang patah, bom tangan yang mematikan, dan bom tangan taktikal – dengan senjata yang sangat berkesan dan gear yang diletakkan ke arah pusat peta.”

Perubahan terbesar, bagaimanapun, adalah kemasukan musuh AI, yang akan bertelur di gulag dengan anda.

“The Gulag juga akan termasuk penjara, yang akan muncul di tengah -tengah perlawanan untuk membantu mempercepatkan pertempuran,” kata Activision. “Mengalahkan Jailer akan mengembalikan semua empat tahanan Gulag kembali ke Battle Royale, yang menawarkan dilema: lakukan kedua -dua duos bersetuju untuk menunggu dan melawan musuh yang kuat ini bersama -sama, atau melakukan satu tamak dan cuba pergi untuk kemenangan penghapusan?”

Tidak lagi bendera lebih masa untuk ditangkap, sama ada, jadi perkhemahan tidak akan berfungsi.

“Sekiranya pasukan mahupun Jailer tidak dihapuskan selepas tempoh masa yang singkat, semua empat pengendali kalah,” kata Activision.

Kubu kuat ai dan tapak hitam

Kubu kuat dan tapak hitam yang dikawal oleh AI ditemui di sekitar Al Mazrah. Kawasan ini penuh dengan musuh AI yang mempertahankan lokasi yang anda dan pasukan anda boleh memilih untuk melawan mereka untuk mencari “rampasan yang mengagumkan” di dalamnya. Sebagai alternatif, mereka boleh diabaikan sepenuhnya, kerana “AI tidak akan secara aktif mengejar anda atau skuad anda, dan anda boleh memilih untuk tidak berinteraksi dengan mereka,” menurut Activision.

“Terdapat lebih banyak daripada pengendali manusia yang aktif dalam Al Mazrah Warzone; Ini adalah dunia yang hidup dan bernafas dengan sejumlah pejuang AI yang bersedia untuk mempertahankan tanah mereka, semuanya disatukan ke dalam kain dunia, “kata Activision. “Jika anda memilih untuk melibatkan pejuang AI, mengharapkan jenis pertempuran yang berbeza berbanding pemain berbanding pemain.”

Senarai main orang ketiga

MW2’s Senarai main orang ketiga juga akan datang Warzone 2, dimasukkan ke dalam permainan pada putaran mingguan semasa musim 01.

“Peralihan dalam perspektif ini benar -benar dapat mengubah asas Battle Royale di Panggilan tugas, Membenarkan taktik penglihatan yang berbeza dan rasa permainan yang diubah, tetapi masih aksi, “kata Activision. “Peperangan moden 2 Pemilik sudah dapat merasai orang ketiga sekarang melalui multiplayer permainan.”

Penulis Kakitangan & Call of Duty Lead. Penulis profesional selama lebih dari 10 tahun. Kekasih Destiny 2, Metal Gear, Pokémon, Resident Evil, Final Fantasy, Marvel Snap, dan banyak lagi. Talian Balik Sebelumnya termasuk PC Gamer, Red Bull Esports, Fanbyte, dan Esports Nation. Dogdad ke Yogi the Corgi, Fan Sports (NY Yankees, NY Jets, NY Rangers, NY Knicks), Fanatik Paramore, Peminat Cardio.

Activision membuat Warzone 2.0 lagi seperti Warzone 1

Call of Duty Warzone 2.0

Activision membuat perubahan ketara pada Warzone 2.0, dan banyaknya kelihatan seperti kembali ke Warzone 1.

Semasa Modern Warfare 2 dan Warzone 2.0 Menikmati pelancaran besar -besaran akhir tahun lalu, ketidakpuasan pemain telah berkembang sejak itu. Walaupun kami tidak mempunyai nombor pemain serentak di konsol, menurut Steamdb, nombor pemain Modern Warfare 2 telah menurun dengan mantap selepas puncak pada awal November.

Dalam catatan blog, Activision menggariskan apa yang mengubah Warzone 2.0 pemain boleh mengharapkan ketika musim 2 dilancarkan pada 15 Februari.

Inilah Ian Higton kami meletakkan Warzone 2.0 melalui langkahnya.

Activision telah mengumumkan kembalinya gulag 1v1 dari Warzone selepas kritikan Warzone 2.0’s 2v2 gulag. Gulag baru mendapat mekanik Warzone Luar Biasa yang asal – titik kawalan bendera gaya dominasi – sebagai pengganti penjara. Sebagai sebahagian daripada ini, Activision telah “menyunting” gulag yang sedia ada untuk pergaduhan 1v1 yang lebih baik, tetapi peta 1v1 yang berdedikasi dalam kerja -kerja untuk musim depan.

Sekiranya anda memenangi gulag dan kembali ke perjuangan, anda mendapat ganjaran tunai yang lebih besar daripada sebelumnya. Ini untuk membantu pemain yang melancarkan semula kembali ke permainan dengan lebih cepat. Sementara itu, gulag kini akan menanam wang tunai sebagai rampasan tanah untuk menggalakkan penjelajahan.

Bercakap tentang wang tunai, Activision berkata ia sedikit dikurangkan ganjaran tunai untuk menyelesaikan kontrak, sambil meningkatkan nilai terendah tumpukan tunai dari rampasan tanah hingga $ 800, dan dari daftar tunai hingga $ 500 (sebelumnya $ 100 minimum). Anda kini akan mencari wang tunai dari rampasan tanah, bekas dan kotak bekalan kubu putih, tetapi tidak lagi dalam kotak bekalan asas dan legenda. Idea ini adalah untuk membuat “permainan yang lebih cepat dan lebih konsisten dalam mengejar sumber”, Activision menjelaskan.

Bergerak ke rampasan dan inventori, Warzone 2.0 akan beralih dari rampasan tingkap/menu ke rampasan terapung yang kini akan keluar dari semua bekas di dunia, sama dengan rompakan dari kotak bekalan.

Idea di sini adalah untuk meningkatkan kadar permainan dengan meminimumkan masa yang dibelanjakan menavigasi antara muka pengguna dan mendapatkan pemain kembali dalam tindakan lebih cepat. Perubahan selamat datang, memandangkan maklum balas negatif kepada Warzone 2.Sistem Penjagaan 0.

Ransel yang berkaitan, sederhana dan besar tidak lagi tersedia, dan pemain yang dihapuskan akan menjatuhkan rompakan ke tanah dan bukannya ransel yang penuh dengan rampasan. Ini bermakna setiap pemain akan mempunyai ransel yang sama sepanjang keseluruhan permainan, yang, harapan Activision, kemudiannya akan mengurangkan kesan penumpukan bekalan perubatan, peralatan dan pembunuh.

Inilah perubahan utama ke Warzone 2.0: pakej perkhemahan yang disesuaikan. Ini adalah satu lagi perubahan yang mengubah keputusan yang signifikan dan kontroversial untuk Warzone 2.0, walaupun semakan itu tidak tepat seperti yang bekerja di Warzone 1.

“Ciri ini akan dilancarkan dengan kolam yang sedikit dikurangkan dari faedah yang tersedia, yang mana kita perlahan -lahan memperkenalkan semula dari masa ke masa,” kata Activision. “Kami ingin menavigasi ciri khusus ini dengan teliti, memastikan semua faedah yang tersedia memberikan utiliti yang mencukupi dan tetap menjadi pilihan yang berdaya maju/seimbang.”

Sebagai sebahagian daripada perubahan beban yang datang ke Warzone 2.0, senjata utama akan lebih murah dari stesen membeli “sehingga pemain dapat mengejar kemenangan dengan senjata yang paling dikehendaki”.

Harga penanda drop loadout telah dikurangkan sedikit sehingga skuad dapat membeli beban penuh mereka pada kadar yang lebih cepat. Pada “masa yang sangat jarang berlaku”, pemain mungkin menjumpai satu semasa menjarah. Acara awam drop loadout kedua telah ditambah, yang bermaksud titisan kini akan berlaku pada lingkaran pertama dan kelima setiap perlawanan.

Perubahan lain termasuk semua pemain yang bermula dengan rompi tiga plat, yang bermaksud pelbagai saiz jaket tidak akan wujud lagi. “Penyeragaman ini akan membawa rasa yang lebih dipercayai untuk setiap pertunangan dari perjalanan,” kata Activision. “Kami akan terus melihat data mengenai mengoptimumkan downtime dan meningkatkan keupayaan untuk pulih dari penglibatan sebelumnya.”

Pada pergerakan, dari Musim 2 pemain akan dapat melangkah melalui pintu semasa menyambung cara mereka jika mereka berlari. Perubahan ini merangkumi sedikit peningkatan kepada kelajuan pergerakan semasa penyaduran untuk membiarkan pemain dapat menutup lebih cepat pada saat -saat keperluan.

Stesen beli telah dibuat lebih mudah untuk diakses, dengan lokasi bertelur tambahan, spawn statik di seluruh peta, dan penanda drop loadout mempunyai stok tanpa had di semua stesen.

Dan akhirnya, di kubu kuat, mengharapkan perubahan kepada ganjaran, serta pelarasan tambahan terhadap kerosakan AI.

Kepada saya, semua perubahan ini pasti menunjukkan arah permainan permainan Warzone 1 yang lebih cepat, dan mencadangkan Activision mahu Warzone 2.0 Untuk mengambil langkah sedikit, mungkin dalam usaha untuk meyakinkan peminat untuk melompat kembali. Musim 2 juga membawa peta kecil baru serta kembalinya kebangkitan.

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!