Warzone 2.0 Musim 3 Meta: Dua Sniper Satu Pukulan Penting, Rifle Sniper Warzone Terbaik: Yang Terbaik untuk Digunakan?

Rifle Sniper Warzone Terbaik: Yang terbaik untuk digunakan

Loadout Victus XMR ini paling sesuai untuk pemain yang agresif dan berfungsi dengan baik di Pulau Ashika.

Penembak tepat satu tembakan ini adalah yang baru Warzone 2.0 Musim 3 Meta

Warzone 2 1-Shot Sniper

Penembak tepat satu-shot masuk Call of Duty: Warzone 2.0 . jenis. Sebagai sebahagian daripada kemas kini Musim 3, Activision memperkenalkan keupayaan untuk penembak tepat tertentu untuk menurunkan pemain bersalut penuh dalam satu hit, tetapi dengan kaveat utama: hanya senapang tindakan bolt dengan pusingan letupan dapat memperoleh penghapusan satu tembakan. Namun, ini adalah tambahan yang hebat, kerana ia menjadikan penembak tepat sekali lagi. Tetapi penembak tepat mana yang terbaik untuk mendapatkan penghapusan satu hit, dan bagaimana anda harus membinanya? Ini adalah penembak tepat satu pukulan terbaik di Warzone 2.0 Sehingga Musim 3 (bersama -sama dengan Penulisan yang Disyorkan).

MCPR-300

Loadout MCPR ini berfungsi dengan baik di Pulau Ashika dan Al Mazrah. Ia lebih bertujuan untuk playstyles agresif, tetapi masih mempunyai halaju peluru yang baik.

 • Muncung: Nilsound 90 (-1.40, +1.00)
 • Barrel: 22 “OMX-456 (+0.26, -0.27)
 • Laser: FSS OLE-V LASER (-0.50, -24.68)
 • Cengkaman belakang: Cronen Cheetah Grip (-1.00, +0.45)
 • Peluru: .300 mag letupan (+0.70, +9.00)

Perkara utama yang perlu diingat ketika membina penembak tepat satu tembakan pada masa ini adalah pusingan letupan yang sangat mempengaruhi halaju peluru senjata. Ini bermakna anda ingin membina beban anda untuk mengimbangi penalti halaju peluru perlahan.

Dengan MCPR-300, binaan ini ditujukan sedikit ke arah gaya mainan yang cepat tanpa mengorbankan halaju peluru sebanyak. Mulakan dengan Nilsound 90 muncung Untuk penindasan bunyi yang lebih baik, halaju peluru, pelbagai kerosakan, dan kelancaran mundur. Seterusnya, pergi dengan 22 “OMX-456 Barrel Untuk meningkatkan halaju peluru, pelbagai kerosakan, kawalan mundur, dan ketepatan kebakaran pinggul.

Selepas itu, kami mengesyorkan FSS OLE-V LASER, yang meningkatkan kelajuan Senjata Tujuan Senjata (ADS), yang bertujuan kestabilan, dan kelajuan pecut-ke-api. Kemudian, pergi dengan Cronen Cheetah Grip untuk kelajuan iklan yang lebih cepat dan masa pecut yang lebih baik. Menyelesaikan binaan dengan .300 peluru letupan mag untuk menjamin satu hit downs.

Victus xmr

Loadout Victus XMR ini paling sesuai untuk pemain yang agresif dan berfungsi dengan baik di Pulau Ashika.

 • Barrel: Pelaksana 546 (-0.21, +0.25)
 • Optik: SP-X 80 6.6x (-3.00, -0.60)
 • Stok: XRK RISE 50 (-3.48, -1.24)
 • Cengkaman belakang: Genggaman Bruen Q900 (-0.68, -0.39)
 • Peluru: .50 cal letupan (+0.70, +9.00)

Loadout XMR Victus ini sangat sesuai untuk pemotongan cepat, dan lebih sesuai untuk Pulau Ashika daripada Al Mazrah. Pertama, pergi dengan Executor 546 BarreL Untuk kawalan mundur yang lebih baik, halaju peluru, dan kawalan mundur pinggul. Seterusnya, pergi dengan SP-X 80 6.6x optik, yang menawarkan banyak zum (termasuk 6.6x dan 11.0x).

Ikuti itu dengan XRK naik 50 stok, Untuk kelajuan pergerakan yang lebih cepat, kelajuan pecut, dan masa iklan. Kemudian, kami menasihatkan menggunakan Bruen Q900 Grip untuk kelajuan kelajuan dan kelajuan iklan yang lebih baik. Akhirnya, pergi dengan .Peluru letupan 50 Cal untuk membolehkan turun satu hit.

Perlu diingat, meta sniper mungkin akan berubah sepanjang minggu dan bulan yang akan datang sebagai Activision mengubah cara senjata tertentu melaksanakan.

Rifle Sniper Warzone Terbaik: Yang terbaik untuk digunakan?

Gambar yang menunjukkan senapang sniper emas dari call of duty warzone

10 November 2022: Dengan minggu terakhir Warzone dijalankan, kami telah menyesuaikan senarai kami untuk mempamerkan senapang sniper peperangan terbaik untuk menggunakan.

Oleh kerana kuasa dan fleksibiliti senapang Marksman Kar98k, senapang sniper dalam Call of Duty Warzone jarang ditampilkan dalam metagame terima kasih kerana kekurangan mobiliti mereka. Walaupun begitu, mereka masih pilihan kuat jika anda sedang mencari pistol untuk menguasai duels jarak jauh.

Dengan sejumlah 13 penembak tepat untuk dipilih dan dengan musim 5 dijalankan, pemain sedang memburu senapang sniper peperangan terbaik untuk menggunakan

Kemas kini Musim 3 memperkenalkan perubahan yang meluas kepada beberapa penembak tepat yang popular, mengakibatkan peralihan yang ketara dalam metagame jarak jauh. Oleh kerana perisian Raven terus menyesuaikan senjata api perang terbaik, kami masih mencari yang sangat Sniper Warzone Terbaik untuk menggunakan. Selepas beberapa ujian, periksa yang merupakan sniper terbaik untuk digunakan dalam musim 5 di bawah!

Apakah sniper Warzone Terbaik?

Memandangkan musim 5 meta terus berkembang, terdapat banyak penembak tepat yang memberi impak.

HDR dan AX-50 dari peperangan moden terus membuktikan popular manakala senapang anti tangki Gorenko juga memberi impak kepada duels jarak jauh yang kompetitif.

 • Baca lebih lanjut: Bilakah acara XP berganda seterusnya untuk Vanguard dan Warzone?

Senarai Tier Sniper Rifle Warzone

Walaupun senarai ini mempamerkan sniper yang terbaik dan terburuk yang ditawarkan oleh Warzone, ia tidak meletakkan senjata terbaik di senjata yang mana di mana senapang Warzone terbaik dimainkan. Inilah pandangan yang lebih dekat pada penembak tepat!

S-tier

 • AX-50
 • Rifle 3-line
 • Gorenko Anti-Tank Rifle
 • ZRG 20mm
 • Kar98k (Vanguard)

Penembak tepat ini kini menguasai meta jarak jauh terima kasih kepada perubahan yang dibuat oleh perisian Raven. Berbekalkan output kerosakan yang besar dan keupayaan untuk menghapuskan sasaran dengan peluru tunggal ke kepala, ini adalah senapang terbaik untuk digunakan jika anda ingin memilih orang dari jauh.

A-peringkat

Set penembak tepat ini masih pilihan yang kuat tetapi nerfs untuk kerosakan mereka meletakkan mereka sedikit di bawah peringkat tertinggi. Jika anda selepas alternatif kepada penembak tepat yang menguasai meta, orang -orang seperti Pelington 703 dan Vanguard Kar98k menawarkan lebih banyak cabaran semasa perlawanan.

B-tier

Beberapa senapang ini pernah merangkak ke meta sebelum diganti dengan alternatif yang lebih baik. Sifat separa automatik M82 menjadikannya teman yang berguna untuk digunakan terhadap mana-mana kenderaan yang akan datang tetapi menentang pembangkang, mundur yang tinggi menjadikannya sangat sukar untuk dikawal.

Penambahan terbaru Type 99 tidak membungkus pukulan tetapi dengan kelajuan penglihatan yang perlahan dan kekurangan mobiliti, ia baik dalam pertarungan jarak jauh tetapi jatuh pendek di mana reaksi cepat membuat perbezaan.

C-tier

Walaupun menjadi salah satu penembak tepat mudah alih, Dragunov adalah sniper terburuk untuk digunakan di Warzone dengan jarak jauh. Dengan begitu banyak pilihan unggul yang tersedia, kami mengesyorkan tinggal jauh dari sniper ini jika anda ingin peluang meraih perjalanan ke helikopter kemenangan.

Di sana anda memilikinya, itulah senarai peringkat sniper Warzone Sniper kami! Untuk lebih banyak Warzone, lihat senapang serangan Warzone Terbaik untuk digunakan bersama dengan SMG Warzone Terbaik.

Untuk lebih banyak artikel seperti ini, lihat halaman Call of Duty Warzone dan Panduan kami.

Gfinity Esports disokong oleh penontonnya. Apabila anda membeli melalui pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui lebih lanjut. Mencari produk tertentu? Lawati StockInformer.co.UK / Stockinformer.com.