Warzone 2.0: Cara Memperbaiki Perkhidmatan Suara Tidak tersedia, Cara Memperbaiki Perkhidmatan Suara Tidak tersedia MW2? Berikut adalah 6 cara! Minitool

Cara Memperbaiki Perkhidmatan Suara Tidak tersedia MW2? Berikut adalah 6 cara

Langkah 1. Jenis panel kawalan di dalam Cari kotak. Pergi ke Perkakasan dan bunyi > Bunyi.

Warzone 2.0: Cara Memperbaiki Perkhidmatan Suara Tidak tersedia

Dalam permainan seperti “Call of Duty: Warzone 2.0, “Komunikasi memainkan peranan penting dalam memastikan semua orang dalam satu pasukan tetap menyedari persekitaran mereka dan mana -mana musuh yang bersembunyi di bayang -bayang yang menunggu untuk memanfaatkan kesilapan mereka. Oleh kerana statusnya sebagai komponen kritikal, sebarang kesilapan yang mengakibatkan kehilangan akses kepada perkhidmatan suara dapat mengeja perbezaan antara kemenangan dan dihantar ke gulag yang dirombak awal.

Ralat “Perkhidmatan Suara Tidak Ada” berlaku apabila “Warzone 2.0 “gagal membaca mikrofon anda atau mengesan masalah dengannya. Sekiranya ini berlaku dan anda memasukkan permainan, anda tidak akan mempunyai pilihan untuk bercakap dengan sesiapa sahaja. Isu ini boleh memberi kesan kepada pemain di semua platform: Xbox, PlayStation, dan PC. Sekiranya anda menghadapi ralat “perkhidmatan suara tidak tersedia” dalam “Warzone 2.0, “Cuba teknik penyelesaian masalah berikut untuk memperbaikinya dan memulihkan komunikasi dengan skuad anda.

Memperbaiki Kesalahan ‘Suara Tidak tersedia’ pada Konsol

Sembang suara anda di “Warzone 2.0 “Mungkin berhenti bekerja dengan beberapa sebab. Pertama, periksa untuk melihat sama ada anda mempunyai mikrofon anda. Sekiranya ini tidak menyelesaikan masalah ini, anda boleh mencuba pilihan penyelesaian masalah yang lain.

Gaming Veryali mencadangkan bahawa pengguna Xbox pergi ke menu “Audio & Muzik” untuk memastikan mereka mempunyai mikrofon Headset dihidupkan. Selepas langkah ini, buka “Warzone 2.0, “Pergi ke” Tetapan Audio “permainan, dan periksa bahawa anda telah memilih mikrofon pada alat dengar anda sebagai” peranti mikrofon.”Dari sana, kembali ke tetapan konsol anda dan pastikan anda mempunyai” alat dengar dan pembesar suara “yang dihidupkan.

Untuk pemain PlayStation, pergi ke tetapan konsol dan pilih “bunyi” dan kemudian “mikrofon.”Dari sana, pastikan anda telah memilih” mikrofon pengawal “sebagai” peranti input “dan bahawa ia tidak disenyapkan. Secara teorinya, anda tidak sepatutnya mempunyai masalah lain ketika melancarkan “Warzone 2.0.”

Memperbaiki ‘Perkhidmatan Suara Tidak tersedia’ pada PC

Pemain PC mungkin perlu melalui beberapa proses lagi untuk menetapkan “Warzone 2.0 “Masalah Perkhidmatan Suara. Menurut Dave Irwin dari PCGamesn, pemain harus terlebih dahulu menyemak tetapan audio mereka dalam permainan untuk memastikan peranti mereka telah disambungkan dan mereka telah menjalankan talk-to-talk. Jika itu tidak menyelesaikan masalah, cuba mulakan semula permainan anda dan kemudian PC anda jika melancarkan semula “Warzone 2.0 “membuktikan tidak berkesan.

Sekiranya semua kaedah di atas gagal, Irwin mengesyorkan memeriksa perisian anti-virus anda untuk melihat apakah ia boleh menyebabkan masalah dengan komunikasi suara. Anda juga harus menguji mikrofon anda menggunakan program lain untuk melihat sama ada anda mempunyai isu sejagat atau untuk menentukan “Warzone 2.0 “sebagai pelakunya. Mengemas kini pemandu anda juga boleh membuktikan membantu. Sekiranya tidak ada yang berfungsi, anda mungkin perlu mencuba aplikasi komunikasi lain seperti Discord untuk bercakap dengan rakan sepasukan semasa bermain.

Cara Memperbaiki Perkhidmatan Suara Tidak tersedia MW2? Berikut adalah 6 cara!

Apabila anda bermain Modern Warfare 2 dengan rakan -rakan anda, anda mungkin memenuhi isu “perkhidmatan suara yang tidak tersedia”. Ini sangat mengecewakan kerana ia menghalang anda daripada berkomunikasi dengan pasukan anda. Sekarang, baca siaran ini dari Minitool untuk mencari beberapa penyelesaian.

Masalah “MW2 Voice Service tidak tersedia” menghalang anda daripada berkomunikasi dengan betul ketika bermain permainan multiplayer dengan rakan.

Terdapat banyak sebab mengapa anda mungkin menerima perkhidmatan suara MW2 yang tidak tersedia. Isu ini biasanya disebabkan oleh tetapan audio yang salah dikonfigurasikan, pemacu audio yang tidak berfungsi pada komputer anda, perisian antivirus yang terlalu sensitif, atau peranti input dan output yang salah.

Cara Memperbaiki Masalah “Perkhidmatan Suara Tidak tersedia MV2”?

Sebelum anda mencuba pembetulan di bawah, anda lebih baik memulakan semula PC anda dan periksa mikrofon dan alat dengar anda. Sekiranya ia tidak berfungsi, anda boleh teruskan.

Betulkan 1: Pastikan anda telah mengaktifkan sembang suara

Langkah 1. Pertama, buka MW2 di PC anda.

Langkah 2. Kemudian, pergi ke Tetapan dan pilih Audio.

Langkah 3. Di dalam Tetapan audio seksyen, cari Sembang suara pilihan. Pastikan ia ditetapkan untuk Pada.

Betulkan 2: Peranti audio ujian

Langkah 1. Jenis panel kawalan di dalam Cari kotak. Pergi ke Perkakasan dan bunyi > Bunyi.

klik bunyi

Langkah 2. Pergi ke Rakaman tab. Cari mikrofon anda dan mula bercakap ke dalamnya.

Langkah 3. Jika tahap audio Di sebelahnya meningkat, mikrofon anda mengambil input. Jika tahap audio tidak bangkit, ada yang tidak kena dengan mikrofon anda dan tidak dapat mengambil sebarang input.

Betulkan 3: Benarkan MW2 melalui Windows Firewall

Langkah 1. Jenis panel kawalan di dalam Cari kotak. Pergi ke Sistem dan Keselamatan> Windows Defender Firewall.

Langkah 2. Selepas itu, klik Benarkan aplikasi atau ciri melalui Windows Defender Firewall pilihan.

Klik Benarkan aplikasi atau ciri melalui Windows Defender Firewall

Langkah 3. Di sana, klik Tukar Tetapan butang dan klik Benarkan aplikasi lain ...

Klik Benarkan aplikasi lain ..

Langkah 4. Klik Semak imbas pilihan dan cari folder Cod Modern Warfare II. Buka cod.exe fail.

Langkah 5. Semak kedua -dua Awam dan Persendirian kotak pilihan. Kemudian, klik okey.

Langkah 6. Akhirnya, klik Tambah butang untuk membolehkan permainan melalui firewall windows. Kemudian, mulakan semula komputer anda.

Petua: Hanya bergantung pada Windows Firewall untuk melindungi PC anda tidak mencukupi, disarankan untuk menyokong PC anda dengan kerap. Untuk berbuat demikian, anda boleh mencuba pembantu sandaran yang hebat – Minitool Shadowmaker. Sekarang, muat turun dan cubalah untuk melindungi PC anda.

Betulkan 4: Jalankan Cod Modern Warfare 2 sebagai Pentadbir

Langkah 1: Cari CSGO di desktop anda. Klik kanan untuk dipilih Sifat.

Langkah 2: Kemudian, klik Keserasian tab dan periksa Jalankan program ini sebagai pentadbir pilihan.

Betulkan 5: Kemas kini atau memasang semula pemacu audio

Langkah 1. Klik kanan Mula dan pilih Pengurus peranti.

Langkah 2. Berkembang Pengawal Bunyi, Video, dan Permainan.

Langkah 3. Klik kanan peranti audio anda seperti Audio Realtek, peranti audio definisi tinggi, dan klik Kemas kini pemacu.

Langkah 4. Klik cari secara automatik untuk perisian pemacu yang dikemas kini. Windows akan mula mengesan, memuat turun, dan memasang pemacu yang lebih baru untuk peranti audio anda.

Betulkan 6: Sediakan penyelesaian sementara

Sekiranya anda masih menghadapi masalah, terdapat penyelesaian alternatif untuk anda. Untuk pemain Xbox dan PlayStation, sembang kumpulan mudah melalui sistem harus membolehkan anda berkomunikasi dengan rakan sepasukan yang anda jemput untuk menyertai pesta anda. Sebagai alternatif, pemain PC boleh menggunakan aplikasi seperti Discord, yang membolehkan mereka bersuara dengan satu sama lain. Kemudian, hubungi sokongan MV2 untuk melihat apakah mereka dapat memberikan bantuan.

Teamspeak vs Discord: Mana yang lebih baik untuk anda?

Teamspeak vs Discord: Mana yang lebih baik untuk anda?

Catatan ini memberikan beberapa maklumat mengenai TeamSpeak vs Disord. Setelah membaca siaran ini, anda dapat mengetahui mana yang lebih baik dan yang harus anda pilih.

Perkataan terakhir

Sebagai kesimpulan, siaran ini telah menunjukkan 6 penyelesaian untuk paging fail Warzone Fail. Sekiranya anda mempunyai penyelesaian yang lebih baik untuk memperbaikinya, anda boleh membaginya di zon komen. Selain itu, jika anda ingin mencari program sandaran percuma, Minitool Shadowmaker dapat memenuhi keperluan anda. Ia dapat membantu anda membuat sandaran tingkap, fail, folder, cakera, dan partition. Sekarang, muat turun dengan mengklik butang berikut.

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Reddit

Mengenai Pengarang

Setelah menjadi editor di Minitool sejak menamatkan pengajian sebagai majoriti Inggeris, Daisy mengkhususkan diri secara bertulis mengenai sandaran data, pengklonan cakera, dan penyegerakan fail serta pengetahuan dan isu komputer umum. Pada masa lapangnya, Daisy menikmati berlari dan pergi bersama rakan -rakan ke taman hiburan.

Perkhidmatan suara MW2 tidak dapat diperbaiki ralat

Inilah panduan mengenai cara memperbaiki kesilapan suara peperangan moden 2.

Oleh Shreyansh Shah Dikemas kini terakhir 28 Dis, 2022

Cara Memperbaiki Perkhidmatan Suara Kesalahan Tidak tersedia di MW2

Oleh kerana Modern Warfare 2 kini boleh didapati di semua platform, pemain bergegas untuk memainkannya. Semasa pada awalnya, banyak permainan gagal untuk mengelakkan serangan pepijat dan kesilapan. Walaupun tidak banyak, kesilapan seperti perkhidmatan suara tidak tersedia di MW2. Oleh kerana pemain bertekad untuk meneroka dunia Cod MW2 sambil mencari untuk mengejar Pasukan Petugas 141, mereka ingin memperbaiki kesilapan ini. Sekiranya anda juga mencari perkara yang sama, anda tidak perlu melihat lebih jauh seperti yang anda ada. Dalam panduan ini, kami akan membantu anda memperbaiki ralat suara ini yang membuat anda pergi bisu semasa bermain permainan. Oleh itu, mari kita lihat panduan ini dan selesaikan ralat.

Isi kandungan

Cara Memperbaiki Perkhidmatan Suara Kesalahan Tidak tersedia dalam Peperangan Moden 2

Perkhidmatan suara peperangan moden 2 tidak tersedia

Semasa bermain Modern Warfare 2, komunikasi adalah aset yang hebat dan yang perlu memandangkan bantuan yang dapat anda dapatkan dari rakan sepasukan anda. Oleh kerana permainan pada hari -hari awalnya, kesilapan seperti ini dapat muncul dan Infinity Ward telah mengakui bahawa mereka menetapkannya. Walau bagaimanapun, ia boleh mengambil sedikit masa dan terdapat beberapa pembetulan berpotensi yang boleh anda cuba untuk diri sendiri. Berikut adalah cara untuk memperbaiki perkhidmatan suara yang tidak tersedia di MW2.

Semak sambungan mikrofon

Pastikan mikrofon anda disambungkan dan dihidupkan semasa anda bermain permainan. Anda boleh mengenal pasti ini dengan mudah dengan memainkan sesuatu yang lain di peranti anda. Bersama -sama dengan itu, pergi ke tetapan audio peperangan moden 2 dan pastikan tetapan sembang suara anda diaktifkan dan berfungsi. Mudah -mudahan, ini akan membantu anda memperbaiki perkhidmatan suara yang tidak tersedia di MW2. Sekiranya tidak, cubalah salah satu penyelesaian lain.

Mulakan semula Permainan & PC anda

Walaupun bunyi ini seperti penyelesaian sementara, mereka terbukti agak baik kerana gangguan itu juga merupakan sementara. Sebagai Infinity Ward berfungsi untuk menyelesaikan ralat ini sepenuhnya, penyelesaian sementara tetapi kerja mungkin semua yang anda perlukan untuk mendapatkan beberapa masa permainan. Cukup mulakan semula PC anda dan kemudian pergi ke permainan lagi. Sebaik sahaja pelayan bersambung, gangguan akan hilang buat masa ini jika tidak baik.

Kemas kini pemandu GPU

Oleh kerana kami cuba memperbaiki perkhidmatan suara yang tidak tersedia di MW2, kami perlu memastikan bahawa pemandu GPU dikemas kini. Pemacu GPU adalah salah satu komponen utama permainan PC dan mereka perlu dikemas kini secara berterusan. Untuk memperbaikinya, hanya pergi ke laman web pemacu GPU anda untuk memeriksa dan memuat turun kemas kini. Pengguna Nvidia boleh mengklik di sini dan pengguna AMD dapat mengikuti ini pautan.

Jalankan MW2 sebagai pentadbir

 • Klik kanan pada ikon Modern Warfare 2 dan pilih Sifat.
 • Navigasi ke Keserasian tab.
 • Periksa Jalankan program ini sebagai pentadbir kotak dan kemudian klik pada butang OK.

Sebaik sahaja anda berbuat demikian, ia harus memperbaiki perkhidmatan suara yang tidak tersedia di MW2.

Benarkan MW2 melalui Firewall

 • Buka Perlindungan Firewall & Rangkaian dari Keselamatan Windows anda.
 • Cari dan klik Benarkan aplikasi melalui firewall.
 • Cari fail MW2 dalam senarai.
 • Jika anda tidak dapat menemuinya, ikuti langkah -langkah ini –
  • Klik pada Tukar Tetapan.
  • Klik pada Tambahkan aplikasi lain.
  • Semak imbas fail MW2 anda dan kemudian Tambah permainan ke senarai pengecualian.

  Sekiranya itu tidak berfungsi untuk anda, semua yang anda boleh lakukan hanyalah menunggu patch. Oleh kerana Infinity Ward sudah menetapkan ralat ini, jangan ragu untuk menghubungi Sokongan MW2. Ini mungkin membantu anda dan devs membetulkan ralat dengan cepat

  Itu sahaja yang ada pada bagaimana untuk memperbaiki perkhidmatan suara yang tidak tersedia di MW2. Semasa anda berada di sini, pastikan anda menyemak kami MW2 Panduan di sini di Tweak Gamer.