Warlock Void 3.0 Bina – Destiny 2 – Mobalytics, Destiny 2 Void 3.0 Panduan: Membina Terbaik, Semua Aspek & Serpihan untuk Semua Kelas – Dexerto

Takdir 2 tidak sah 3.0 Panduan: Membina Terbaik, Semua Aspek & Serpihan untuk Semua Kelas

Contents

Eksotik ini akan membantu anda mendapatkan keretakan lebih kerap kerana ia meningkatkan kadar cas semula apabila cedera kritikal. Di samping itu, anda akan mempunyai lebih banyak survivabiliti dalam penyembuhan keretakan dari pengurangan kerosakan yang diperoleh dari eksotik ini ketika berdiri dalam keretakan.

Warlock Void 3.0 Bina – Destiny 2

Warlock Void 3.0 Builds - Destiny 2

Warlocks adalah tuan asal kekosongan sebelum kekosongan 3.0 kerja semula datang ke takdir 2.

Sekarang dengan sistem warlocks baru telah melangkah ke peranan penyebaran dari dan sasaran yang lemah

Mari menyelam ke dalam binaan mereka untuk PvP dan Pve.

Untuk lebih banyak kekosongan 3.0 Membina, lihat panduan kami mengenai Hunter dan Titan.

Void 3.0 Voidwalker

PvP membina

Warlock Void Baru mempunyai banyak utiliti untuk menghilangkan musuh terutama melalui penggunaan bom bom yang diberi kuasa dan aspek eksklusif warlock.

Ini memberikan Warlock keupayaan untuk menerapkan tekanan dan menafikan kawasan dari pasukan musuh, menubuhkan mudah menolak untuk menamatkan musuh yang rosak dan lemah.

Kebolehan

Super

Bom Nova: Cataclysm – Kedua -dua pilihan bom nova bagus. Saya memberikan sedikit kelebihan kepada bencana kerana pencari yang memberikan potensi membunuh multi yang lebih baik. Kelajuan bom Vortex Nova lebih baik, tetapi Cataclysm membuatnya dalam penjejakan dan mempunyai radius letupan yang lebih besar daripada vorteks.

Keupayaan kelas

Penyembuhan rift -Utiliti Rift Penyembuhan sangat baik untuk dapat melibatkan diri semula dan menahan kawasan.

Keupayaan pergerakan

Pecah meluncur – satu -satunya keupayaan pergerakan yang patut dipilih di sini. Blink terlalu perlahan dari masa siap senjata dan luncur yang seimbang dan lif strafe terlalu lambat. Untuk bergerak lebih cepat, anda boleh melompat, maka selepas anda sampai ke puncak lompatan anda dan turun, aktifkan pecah meluncur kemudian ulangi dengan segera melompat setelah anda menyentuh tanah.

Keupayaan huru -hara

Singularity Pocket -Ini adalah satu-satunya pilihan anda tetapi merupakan pilihan jarak pendek yang baik untuk mendapatkan kerosakan. Utiliti terbaiknya adalah untuk mendorong kembali seseorang yang cuba menggegarkan anda.

Keupayaan bom tangan

Bolt Axion – Bom tangan ini sangat kuat di Crucible sekarang dan aspek pecutan huru -hara yang Warlock mempunyai akses untuk menambah kuasa itu lebih banyak lagi. Aspek ini menambah pencari lain seperti yang dinyatakan dalam keterangan, tetapi juga meningkatkan kelajuan dan kesihatan pencari yang membuat bom tangan lebih cenderung untuk memukul musuh.

Aspek

Anak Dewa Lama

Aspek ini adalah salah satu yang paling kuat dalam permainan dan harus digunakan. Semasa menembak musuh semasa dalam keretakan penyembuhan anda, jiwa yang tidak sah terbang ke arah musuh yang anda memukul dan menangani kerosakan dan melemahkan semua sasaran di kawasan. Sepanjang masa anda memperoleh bom tangan dan tenaga huruf besar semakin banyak kerosakan jiwa yang tidak sah.

Chaos accelerant

Seperti yang disebutkan semasa bahagian bom tangan, aspek ini sup ke atas bom bom axion yang sudah kuat. Bolt Axion yang berlebihan kini menjejaki 3 musuh yang mudah adalah bilangan musuh dalam ujian osiris dan trek lebih cepat, selanjutnya disebabkan oleh serpihan, dan lebih sukar untuk menembak.

Serpihan

Echo leeching

Terdapat utiliti yang baik dalam aspek ini untuk meningkatkan anda dan rakan sepasukan anda dengan kebolehan membunuh diri. Keupayaan huru -hara anda juga disertakan dalam hal ini.

Echo sisa -sisa

Serpihan ini menjadikan bolt aksion anda lebih baik dengan meningkatkan tempoh yang mereka cari selepas sasaran, memastikan pencari mencecah sasaran atau mereka melarikan diri jauh, menyerahkan kawalan peta.

Echo melemahkan

Anda akan mendarat banyak bom tangan dengan binaan ini, dan serpihan ini melemahkan musuh, menetapkannya untuk dibunuh dengan mudah apabila mereka dilanggar oleh Axion Bolt.

Keutamaan stat

Pemulihan

Pemulihan adalah statistik yang hebat secara umum untuk Pvp, tetapi dalam hal Warlock, melabur dalam pemulihan geran rifts lebih cepat dan secara tidak langsung melabur dalam disiplin dan kekuatan disebabkan oleh anak aspek tuhan lama.

Disiplin

Dengan aspek accelerant kekacauan anda akan menjadi sangat kuat, dan disiplin membolehkan anda mendapatkannya secepat mungkin. Anda akan mempunyai banyak bom tangan dengan anak dewa lama dan disiplin yang tinggi.

Exotics yang disyorkan

Aspek Ophidian

Seperti ST0MP-EE5 untuk pemburu, Ophidian Aspek adalah permainan neutral yang hebat untuk warlocks. Eksotik meningkatkan kelajuan senjata siap dan tambah nilai serta memanjangkan jarak huru -hara. Eksotik ini menjadikan senjata terasa sangat segar ketika bertukar dan memuat semula.

Stag

Sekiranya anda suka bermain lebih banyak pertahanan dalam keretakan, stag adalah pilihan yang baik untuk anda. Eksotik ini akan membantu anda mendapatkan keretakan sering kerana ia memberi tenaga keupayaan kelas apabila kesihatan rendah dan pemberian kerosakan kerosakan semasa anda berada dalam keretakan. Pengurangan kerosakan ini bahkan berlaku untuk keretakan yang diberi kuasa dan membuka pilihan anda untuk menggunakan penyembuhan atau pemberi kuasa. Sekiranya menggunakan Rift Empowered pilihan seperti The Dead Man’s Tale untuk senjata utama adalah pilihan yang hebat kerana ia akan membunuh dalam 2 tembakan.

Langkah -langkah transversif

Di hujung spektrum yang lain, langkah -langkah transversif adalah untuk mereka yang merancang untuk bergegas ke bawah musuh -musuh yang rosak dan lemah dari bom tangan dan anak tuhan -tuhan lama akibat peningkatan kelajuan pergerakan. Terdapat manfaat tambahan senjata anda yang dimuat semula semasa berlari yang boleh berguna jika anda bergegas ke bawah musuh yang kesihatannya anda menurunkan dengan menembak sebahagian besar majalah anda.

Sarjana Destiny 2 Banner E -mel

Mod yang disyorkan

Abu ke aset

Mod topi keledar afiniti solar. Mod ini memberikan tenaga super untuk bom tangan membunuh. Oleh kerana bom tangan anda sangat kuat dan akan dibuang sering, ini adalah cara yang baik untuk menambah super anda untuk mendapatkannya lebih awal dalam perlawanan.

Kickstart utiliti

Mod item kelas afiniti stasis. Sekiranya anda memberi perhatian, anda akan melihat mod ini ada di mana -mana. Kebolehan kelas pada masa ini begitu kuat dan sering digunakan, dan mod ini adalah cara yang paling berkesan untuk memohon mereka lebih banyak di luar meningkatkan statistik yang mempengaruhi Cooldown.

Strategi Umum

Binaan ini membolehkan anda bermain sangat agresif dan pemangkin untuk menolak pasukan. Aliran utama kit ini adalah menggunakan keretakan, merosakkan musuh dengan senjata anda untuk mengaktifkan anak tuhan -tuhan lama, dan tergesa -gesa ke bawah musuh -musuh yang lemah sekarang dengan bom tangan pengesanan yang kuat untuk menyelesaikannya dengan bom tangan atau senjata jarak dekat.

Sesuatu yang perlu diperhatikan adalah jika jiwa kekosongan anda dari anak tuhan -tuhan lama aktif, ia akan merosakkan musuh dan akan menunjukkan nombor terapung yang akan membolehkan anda melihat di mana musuh melalui dinding sehingga anda tahu tepat di mana mereka berada ketika Anda menolak mereka.

Keupayaan Melee Singularity Pocket adalah alat lain yang kuat dalam kit anda untuk menangani musuh di sampul. Keupayaan mempunyai pengesanan yang cukup kuat sehingga dapat membongkok sudut untuk memukul musuh yang merupakan keupayaan yang baik untuk mengatasi orang -orang di sekitar sudut dengan senapang patah.

PvE membina

Devour tersedia untuk semua kelas sekarang, tetapi paling mudah untuk diaktifkan di Warlock. Untuk PvE di Warlock, anda akan mengaktifkan dan terus memakan diri dengan kebolehan anda.

Kebolehan

Super

Bom Nova: Vortex – Kesan yang berlarutan dari super ini menjadikannya pilihan yang baik untuk memusnahkan kerosakan kepada bos kesihatan yang tinggi atau untuk membersihkan musuh -musuh pertengahan yang berkerumun.

Keupayaan kelas

Penyembuhan rift – Kesihatan tambahan dari keretakan ini sangat bagus untuk terus hidup semasa pertemuan sukar.

Keupayaan pergerakan

Pecah meluncur – pilihan keupayaan warlock terbaik untuk kedua -dua kelajuan dan kawalan. Untuk bergerak lebih cepat, anda boleh melompat, maka selepas anda sampai ke puncak lompatan anda dan turun, aktifkan pecah meluncur kemudian ulangi dengan segera melompat setelah anda menyentuh tanah.

Keupayaan huru -hara

Singularity Pocket – Ini adalah satu -satunya pilihan untuk Warlock dan terbaik untuk melemahkan sasaran atau menolak musuh -musuh yang boleh menangani kerosakan huru -hara besar -besaran atau di luar ledges dengan serta -merta membunuh mereka.

Keupayaan bom tangan

Vortex Grenade – Bom tangan ini bagus untuk kerosakan dan kumpulan musuh untuk menarik mereka ke pusat bom tangan.

Aspek

Anak Dewa Lama

Kuat di PvP dan PVE, aspek ini dapat menangani kerosakan kepada kumpulan musuh yang besar di kawasan dan membolehkan anda menangani kerosakan tambahan kepada mereka semua. Kerosakan kutu juga menghalang musuh dengan perisai daripada memulihkannya.

Makan kekosongan

Penggunaan aspek ini adalah bagaimana memakannya akan diaktifkan. Semua Kemampuan Membunuh Akan Mengaktifkan Makan. Setelah memakan aktif mana -mana membunuh, walaupun dari senjata, akan terus memakan aktif. Memilih pilihan ini atas Accelerant Chaos pada dasarnya membuka 2 pilihan serpihan kerana ia memberikan serpihan tambahan dan serpihan tidak perlu dibelanjakan untuk gema kelaparan untuk mendapatkan akses untuk memakannya.

Serpihan

Echo ketekunan

Serpihan ini akan meningkatkan pemasa Devour hingga 15 saat menjadikannya lebih mudah untuk memastikan ia aktif.

Echo ketidakstabilan

Memakan diaktifkan melalui kemampuan membunuh, dan bom tangan anda akan menjadi keupayaan utama untuk melakukannya. Dengan bom serpihan ini tidak hanya akan mengaktifkan memakannya, tetapi ia akan memberikan pusingan yang tidak menentu senjata anda untuk membersihkan musuh dengan cepat.

Echo melemahkan

Musuh akan dilemahkan oleh bom tangan anda dengan serpihan ini yang membolehkan anda menangani lebih banyak kerosakan kepada mereka. Bom tangan anda sering disediakan dengan anak tenaga dewa lama yang diberikan.

Echo sisa -sisa

Bom bom adalah bahagian penting dalam kit ini, dan serpihan ini memancarkan bom tangan vorteks anda dengan memilikinya bertahan lebih lama. Ini menjadikannya hebat untuk menangani kerosakan melalui kerosakan bom tangan dan kesan melemahkan yang digunakan oleh echo yang melemahkan

Keutamaan stat

Pemulihan

Tenaga rift diperoleh melalui pemulihan, dan statistik ini memberikan kelangsungan hidup umum. Pemulihan adalah penting untuk warlocks.

Disiplin

Bom adalah penting untuk membina ini kerana utiliti yang mereka bawa dari kerosakan. Mereka melemahkan sasaran, memberi makan, dan memberikan pusingan yang tidak menentu kepada senjata kekosongan anda.

Exotics yang disyorkan

Dosa Nezarec

Ini adalah eksotik terbaik untuk warlock kekosongan. Dengan eksotik ini dilengkapi keupayaan kekosongan anda membunuh meningkatkan kadar regenerasi untuk semua kebolehan anda sehingga anda akan mempunyai akses cepat ke keretakan dan bom tangan yang membina ini berkisar.

Lunafaction Boots

Kerosakan bos adalah di mana kasut ini bersinar kerana mereka sangat meningkatkan kelajuan tambah nilai kepada semua orang yang berdiri dalam keretakan anda. Ini membolehkan seluruh pasukan anda mengeluarkan lebih banyak kerosakan kerana kurang dimuat semula senjata.

Stag

Eksotik ini akan membantu anda mendapatkan keretakan lebih kerap kerana ia meningkatkan kadar cas semula apabila cedera kritikal. Di samping itu, anda akan mempunyai lebih banyak survivabiliti dalam penyembuhan keretakan dari pengurangan kerosakan yang diperoleh dari eksotik ini ketika berdiri dalam keretakan.

Mod yang disyorkan

Abu ke aset

Mod topi keledar afiniti solar. Pembunuh bom tangan akan datang dalam troves dengan binaan ini dan mod ini menambah regenerasi super ke senarai manfaat bom tangan membunuh untuk anda.

Bolstering detonasi

Void Affinity Gauntlets Mod. Tenaga Keupayaan Kelas untuk Rifts diberikan semasa menangani kerosakan bom tangan, jadi tambahkan satu lagi ke senarai manfaat bom tangan jika anda menggunakan mod ini.

Pengebom

Mod item kelas afiniti solar. Mod ini membantu meningkatkan kadar cas semula bom tangan anda semasa menggunakan keretakan anda. Ini akan menjadikannya sedemikian

Strategi Umum

Anda boleh mendapatkan tanpa menembak pistol anda dengan binaan ini. Anda mendapat begitu banyak faedah dari bom tangan jadi cuba menggunakannya untuk membunuh musuh untuk mengaktifkan memakan. Survivability berasal dari keretakan dan memakan.

Kesalahan datang melalui bom tangan. Jika anda menggunakan semua pilihan yang disyorkan untuk mod dan dosa Nezarec, bom tangan akan memberi makan, memberikan pusingan senjata yang tidak menentu, memberikan tenaga keupayaan kepada semua kebolehan termasuk untuk bom tangan baru, memberikan tenaga keupayaan tambahan kepada keupayaan super dan kelas, dan sasaran yang lemah untuk menangani kerosakan tambahan kepada mereka.

Kelas ini hampir memainkan sendiri, satu -satunya perkara yang perlu anda bimbang adalah memakan aktif, menggunakan keretakan jika anda mengikat, dan membuang bom tangan anda di cooldown kerana ia akan kembali lebih awal daripada yang anda fikirkan dan boleh keluar cooldown dalam masa kurang dari 10 saat dengan binaan ini.

Terima kasih untuk membaca! Lihat panduan kelas Destiny 2 kami yang lain di sini.

DITULIS OLEH

Ryan Kelly

Pertama mula bermain permainan video di N64 dan GameCube dan saya masih menikmati bermain permainan tersebut hari ini. Saya memainkan takdir pada pelepasan awalnya pada tahun 2014 dan beralih dari konsol ke PC apabila dilepaskan Destiny 2. Destiny 2 dan Valorant adalah dua permainan kegemaran saya untuk bermain kerana saya suka bermain -main dengan binaan dalam takdir dan barisan/ strategi dalam valorant.

Takdir 2 tidak sah 3.0 Panduan: Membina Terbaik, Semua Aspek & Serpihan untuk Semua Kelas

kekosongan kuasa di takdir 2

Bungie

Takdir 2 tidak sah 3.0 Tiba untuk menggoncang kuasa graviti sihir angkasa bahkan lebih dari sebelumnya di alam semesta fps bungie. Berikut adalah takdir terbaik 2 kekosongan 3.0 membina, bersama dengan setiap aspek dan serpihan yang dibuang untuk ukuran yang baik.

Destiny 2 telah berkembang banyak sejak dilancarkan pada tahun 2017, dan sementara di luar cahaya menyaksikan penambahan subclass keempat, Destiny 2 yang akan datang: DLC Lightfall menambah subclass Strand baru yang pasti akan mengembangkan repertoar permainan lebih jauh lagi.

Artikel berterusan selepas iklan

Yang pertama untuk mendapatkan 3.0 Rawatan tidak sah, tetapi itu diikuti oleh solar dan arka pada musim yang diikuti – dan juga stasis. Sekiranya anda ingin membengkokkan kuasa kosmik kekosongan, tidak pernah ada masa yang lebih baik untuk mencipta letupan ungu yang mematikan.

Artikel berterusan selepas iklan

Berikut adalah takdir terbaik 2 kekosongan 3.0 Membina untuk berkumpul di hadapan Destiny 2: Lightfall, termasuk semua aspek dan serpihan yang terdapat di seluruh kelas Titan, Hunter, dan Warlock permainan, dan yang terbaik untuk setiap satu.

Artikel berterusan selepas iklan

Kandungan

 • Apa yang tidak sah 3.0 di takdir 2?
 • Semua tidak sah 3.0 aspek dan serpihan
 • Cara membuka kunci kekosongan 3.0 aspek dan serpihan
 • Takdir terbaik 2 kekosongan 3.0 membina
  • Pemburu
  • Titan
  • Warlock

  Apa yang tidak sah 3.0 di takdir 2?

  Unsur kekosongan pada dasarnya seperti memanfaatkan kekuatan lubang hitam, terutama graviti. Ia memberi tumpuan kekuatan menghancurkan musuh, sementara juga menghancurkannya dengan letupan yang tidak menentu. Takdir terbaik 2 kekosongan 3.0 binaan dapat membantu meletupkan berpuluh -puluh musuh ketika tetap tidak dapat dilihat atau hampir tidak terkalahkan.

  Dengan kekosongan 3.0 Berkuatkuasa sepenuhnya, penggemar dan debuff berikut boleh digunakan untuk watak anda (deskripsi ihsan Bungie).

  Artikel berterusan selepas iklan

  “>

  Buff/Debuff Penjelasan
  Menindas Sasaran diambil dari kemampuan aktif apabila ditindas. Semasa ditindas, sasaran tidak dapat mengaktifkan sebarang kebolehan atau mod pergerakan. Para pejuang adalah bingung.
  Melemahkan Sasaran mengambil kerosakan yang meningkat, telah melambatkan pergerakan, dan tidak disengajakan.
  Tidak menentu Sasaran akan meletup dalam letupan tidak sah apabila mengambil kerosakan tambahan. Sekiranya sasaran mati sebelum tidak menentu telah mengambil kerosakan yang cukup untuk meletup, letupan berlaku pula.
  Tidak dapat dilihat Pemain itu hilang dari penglihatan dan tidak muncul di radar.
  Overshield Pemain memperoleh penghalang pelindung yang segera ditumpuk di atas kesihatan dan perisai yang ada dan memintas kerosakan masuk. Overshield mengurangkan kerosakan yang diambil dari pejuang PVE.
  Memakan Pemain itu segera dipulihkan kepada kesihatan penuh setelah mengaktifkan memakan dari mana -mana sumber dan diberikan tenaga bom tangan. Apabila pemain mendapat apa -apa membunuh dengan aktif yang aktif, mereka dipulihkan kepada kesihatan penuh, diberikan tenaga bom tangan, dan pemasa buff mereka dilanjutkan.

  Jika anda baru menjadi takdir, unsur-unsur bukan void yang lain adalah:

  Berkaitan:

  Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

  Artikel berterusan selepas iklan

  Semua tidak sah 3.0 aspek dan serpihan

  Penjaga boleh menyesuaikan subkelas kekosongan mereka dengan pelbagai cara dengan kuasa kekosongan 3.0, dan itu dilakukan melalui aspek (khusus kelas) dan serpihan (sejagat). Kedua -dua ramuan ini penting untuk mewujudkan takdir muktamad 2 kekosongan 3.0 membina.

  Aspek

  “>

  Kelas Nama aspek Kesan
  Pemburu Penjahat yang bergaya Mengalahkan sasaran kekosongan (lemah, ditindas, atau tidak menentu) memberikan kebolehlihatan dan kekejangan. Walaupun tidak kelihatan dan selepas pelaksanaan yang bergaya, serangan huru -hara anda seterusnya melemahkan musuh.
  Pemburu Senjata Trapper Pemain boleh mengaktifkan cepat untuk menghabiskan caj huru -hara mereka dan menyelam ke tanah, mewujudkan awan asap atas kesan. Musuh yang ditangkap di awan lemah dan sekutu menjadi tidak kelihatan. Di samping itu, bom snare, apabila melekat pada permukaan atau musuh, menyebabkan sekutu berdekatan menjadi tidak kelihatan.
  Pemburu Langkah Vanishing Mengelak menjadikan pemburu tidak kelihatan.
  Titan Bastion Pemutus barikade menjana pembabitan untuk diri sendiri dan sekutu berdekatan. Mereka yang bunkering di belakang perisai akan menjana semula overshield dari masa ke masa dan melanjutkan tempoh overshield.
  Titan Perobohan terkawal Memukul sasaran dengan keupayaan yang tidak sah atau letupan yang tidak menentu akan menjadikannya tidak menentu.
  Titan Bulwark ofensif Walaupun anda mempunyai overshield atau berada di dalam wad subuh, bom tangan mengenakan lebih cepat dan anda telah meningkatkan kerosakan huru -hara. Anda juga mendapat pelindung perisai tambahan untuk perisai sentinel anda Super.
  Warlock Chaos accelerant Tahan butang bom tangan untuk berlebihan vorteks, bolt axion, hamburan, dan bom magnet. Bom magnet berlebihan ke supernova genggam.
  Warlock Anak Dewa Lama Letakkan keretakan anda untuk memanggil jiwa yang tidak sah. Apabila anda merosakkan musuh dengan senjata anda, jiwa kekosongan anda akan melancarkan dirinya ke arah mereka dan meletupkan berdekatan, melampirkan tendrils penyaliran yang menangani kerosakan dan melemahkan sasaran. Apabila Soul Void anda merosakkan, ia mengembalikan sama ada huru -hara dan tenaga bom tangan (jika menjalankan penyembuhan rift), atau kesihatan (jika menjalankan pengertian rift) kembali kepada anda. Mengalahkan musuh yang sedang dikeringkan Grants Rift Energy.
  Warlock Makan kekosongan Mengalahkan musuh dengan kemampuan yang tidak sah untuk mengaktifkan memakan.

  Serpihan

  “>

  Nama fragmen Kesan Perubahan stat
  Echo of dilation Semasa berjongkok, menyelinap lebih cepat dan mendapat resolusi radar yang dipertingkatkan; Mobiliti, dan Bonus Intelek. +10 Mobiliti dan Intelek
  Echo domineering Setelah menindas sasaran, dapatkan banyak mobiliti yang meningkat untuk tempoh yang singkat dan senjata yang dilengkapi anda dimuat semula dari rizab; Bonus Disiplin. +10 Disiplin
  Echo of Exchange MELEE Final Blows Grant Grenade Energy. Tiada
  Echo pengusiran Kebolehan tidak sah Membunuh menyebabkan musuh meletup; Bonus Intelek. +10 Intelek
  Echo of Harvest Mengalahkan sasaran yang lemah dengan pukulan akhir ketepatan akan mewujudkan satu orb kuasa; Penalti Intelek. -10 Intelek
  Echo ketidakstabilan Mengalahkan sasaran dengan bom tangan memberikan pusingan yang tidak menentu kepada senjata kekosongan anda; Bonus kekuatan. +10 kekuatan
  Echo leeching Melee akhir pukulan memulakan regenerasi kesihatan untuk anda dan sekutu yang berdekatan; Bonus ketahanan. +10 Ketahanan
  Echo kekaburan Finisher Final Blows Grant Invisibility, Bonus Pemulihan. +10 pemulihan
  Echo peruntukan Merosakkan musuh dengan bom tangan memberikan tenaga huru -hara; Penalti kekuatan. -10 kekuatan
  Echo sisa -sisa Kesan bom tangan yang berlarutan telah meningkatkan tempoh. Tiada
  Echo of Reprisal Pukulan terakhir semasa dikelilingi oleh pejuang memberikan tenaga super. Tiada
  Echo rintangan Buffs void yang digunakan telah meningkat tempoh; Penalti Mobiliti. -10 Mobiliti
  Gema kelaparan Mengambil orb sebuah geran kuasa memakan; Penalti Pemulihan. -10 pemulihan
  Echo melemahkan Batal bom melemahkan musuh; Disiplin penalti. -20 disiplin

  Cara membuka kunci kekosongan 3.0 aspek dan serpihan

  Walaupun aspek stasis dan serpihan untuk stasis dibuka melalui melawat NPC yang tidak dikenali selepas melengkapkan Destiny 2: Beyond Light, jika anda telah memainkan Destiny sebelum ini, anda akan segera mendapat akses kepada semua kekosongan 3.0 aspek Ketika cahaya tiba, serta beberapa serpihan.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Anda boleh mendapatkan akses kepada lebih banyak serpihan sebagai pertukaran untuk berkilau dengan melawat Ikora Rey di Menara. Pemain baru boleh mendapatkan aspek dan serpihan mereka melalui pengalaman cahaya baru yang bermula.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Takdir 2 tidak sah 3.0 membina

  Berikut adalah takdir terbaik 2 kekosongan 3.0 Membina Kami telah menemui sejauh ini di tiga kelas utama permainan: Hunter, Titan, dan Warlock.

  Pemburu

  Destiny 2 Void Hunter Build

  Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

  Takdir 2 tidak sah 3.0 pemburu membina

  Kekuatan takdir ini 2 kekosongan 3.0 membina datang dari keupayaannya untuk menyelinap dari musuh terima kasih kerana tidak dapat dilihat. Mengelak untuk tidak dapat dilihat dapat memberikan rangsangan besar terhadap lawan manusia dan AI dalam kandungan PVP dan PVE masing -masing, walaupun kami memilih Shadowshot: Deadfall Super untuk bekas kerana ia membolehkan pengguna mengetuk lawan dari super mereka.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Jalankan ini dengan Graviton kehilangan, untuk meningkatkan tempoh kebolehlihatan anda dan pada dasarnya memberi anda tambah nilai dan tidak dapat dilihat dengan dodge roll anda.

  Artikel berterusan selepas iklan

  • Aspek: Penghukum yang bergaya, langkah lenyap
  • Huru -hara: Bom Snare
  • Bom tangan : Vortex Grenade
  • Serpihan: Peleburan, lintah, kegigihan, melemahkan
  • Mod: Memfokuskan mogok, kickstart utiliti

  Titan

  Takdir 2 titan tidak sah membina

  Takdir 2 tidak sah 3.0 Titan membina

  Membatalkan Titans dengan 3.0 Kemas kini pada dasarnya boleh menjadi tidak dapat dikalahkan dalam pelbagai cara. Terdapat banyak cara untuk mencetuskan overshield, dan binaan ini sesuai untuk kandungan PVE atau pertandingan PVP terima kasih kepada gabungan letupan dan kebolehan pertahanannya.

  Gunakan barikade perhimpunan untuk bekas, dan barikade yang menjulang tinggi untuk yang terakhir, dan bersiaplah untuk membuang perisai anda.

  Artikel berterusan selepas iklan

  • Aspek: Benteng, benteng serangan
  • Huru -hara: Pelindung pelindung
  • Bom tangan : Vortex Grenade
  • Serpihan: Kegigihan, kelaparan, melemahkan
  • Mod: Siphon Harmonik, Kickstart Utiliti

  Warlock

  Destiny 2 Void 3.0 Build for Warlocks

  Takdir 2 tidak sah 3.0 Warlock membina

  Kekosongan Warlocks boleh secara berkala memakan, yang bermaksud mereka dapat menghirup kesihatan musuh sambil memusnahkan berpuluh -puluh orang yang kegelapan sekaligus.

  Sepasang takdir ini 2 kekosongan 3.0 Membina dengan dosa Nezarec untuk menjaga kebolehan datang dan memastikan bom tetap, keretakan, dan bom Nova.

  Artikel berterusan selepas iklan

  • Aspek: Anak tuhan -tuhan lama, memberi makan kekosongan
  • Huru -hara: Singularity Pocket
  • Bom tangan : Vortex Grenade
  • Serpihan: Ketidakstabilan, kegigihan, sisa, melemahkan
  • Mod: Abu ke aset, pengebom

  Di sana anda memilikinya, takdir terbaik 2 tidak sah 3.0 membina. Untuk lebih banyak petua dan panduan yang meliputi semua perkara takdir, lihat lebih banyak kandungan panduan kami di Dexerto.

  Destiny Terbaik 2 Void Warlock Membina Untuk PvP dan PVE

  Leverage Kekuatan Makan untuk Keluar Iklan dan Mengecual.

  Destiny Best 2 Void Warlock Membina untuk Pvp dan Pve: A Warlock menunjukkan jiwa yang tidak sah

  Diterbitkan: 5 Apr, 2023

  The Destiny Terbaik 2 Void Warlock Membina akan mempunyai penjaga anda mengambil sesiapa yang melangkah ke dekatnya. Kelas Elemental Void mempunyai beberapa binaan yang paling kuat dalam permainan dalam, dan sebagai hasilnya, adalah pilihan popular untuk Warlock di semua mod.

  Takdir 2 memperkenalkan kekosongannya 3.0 membaik pulih ke permainan PC percuma beberapa musim yang lalu, dan walaupun sejak itu telah memperkenalkan Solar 3.0 dan arka 3.0 Overhauls, ramai pemain bersetuju bahawa kelas Void Elemental boleh menawarkan pemain beberapa binaan yang paling kuat dalam permainan, dan walaupun dengan subclass Strand yang diperkenalkan apabila tarikh pelepasan cahaya bergulir, tidak boleh menjadi satu untuk mengawasi mata anda.

  Warlock kekosongan ini membina memanfaatkan kuasa aspek dan serpihan, yang Bungie diperkenalkan untuk subclass Elemental Void sebagai sebahagian daripada pembaikan subkelasnya pada pelancaran pengembangan Witch Queen. Tetapi, dengan mengimbangi senjata baru -baru ini, lebih banyak senjata di kolam renang, dan pengenalan kaunter melalui arka dan overhaul solar, kini adalah masa yang baik untuk meninjau semula subclass elemen yang tidak sah. Walaupun perlu diperhatikan jika anda terbuka untuk cuba membatalkan membina subkelas yang lain, Destiny 2 Void Hunter kami membina dan membatalkan Titan membina panduan adalah apa yang anda akan cari.

  Best Warlock Pvp Best Best: The Sharpshooter Secant Membina

  Tujuan binaan ini adalah untuk memanfaatkan kuasa perisai eksotik filamen secant. Geran ini memakan keupayaan kelas Rift yang memberi kuasa kepada pemain, menjadikan kepingan perisai beberapa yang paling kuat untuk diselaraskan secara langsung dengan kekosongan 3.0 Pembaikan.

  Dengan Rift Memperkasakan Sekarang Memberi Makan, anda akan memasangkannya dengan Anak Aspek Dewa Lama, yang memberikan jiwa yang tidak sah yang mempercepat kesihatan regen selagi anda membunuh. Selanjutnya, Feed the Void bermaksud mengalahkan pemain dengan kebolehan yang tidak sah juga akan memberi makan, yang bermaksud semua pukulan akhir memulihkan kesihatan dan memanjangkan pemakan. Ini bermakna selagi anda dapat mengekalkan keupayaan kelas anda dengan cepat dan membunuh dengan kebolehan yang tidak sah, anda akan terus menghirup kesihatan dari mereka yang membunuh, menjadikannya sangat sukar untuk membuat anda turun di PVP.

  Ini adalah pendekatan yang sedikit diubah suai untuk membina yang dikongsi oleh YouTuber Cammycakes Gaming. Ini adalah binaan yang sangat baik yang memberi ganjaran kepada permainan yang agresif kerana pembunuhan anda akan terus memulihkan kesihatan, yang bermaksud anda sering akan mempunyai kelebihan dalam 1v1s.

  Destiny Best 2 Void Warlock Membina Untuk Pvp dan Pve: A Void Warlock Usses The Void Soul in Combat

  Kelas: Voidwalker

  • Bom Nova: Cataclysm
   • Bom nova bergerak perlahan dan mencari sasaran, dan letupan menghancurkan projektil yang lebih kecil.

   Statistik penting

   Kebolehan kelas

   • Grenade: Vortex Grenade.
   • Keupayaan kelas: Memperkasakan Rift diperlukan untuk mencetuskan perkampungan eksotik. Kerosakan ini meningkatkan kerosakan senjata untuk semua di dalamnya sebanyak 20%.
   • Lompat: Berkedip, kerana ia menjadikannya lebih sukar bagi musuh -musuh untuk tembakan sementara udara.
   • Huru -hara: Pilihan pilihan.

   Aspek

   • Anak Dewa Lama (2 slot serpihan):
    • Letakkan keretakan anda untuk mencipta jiwa yang tidak sah. Apabila anda merosakkan sasaran dengan senjata, jiwa kekosongan anda terbang kepada mereka dan mengalirkannya, melakukan kerosakan dan melemahkannya.
    • Kerana anda telah memperkasakan Rift yang dilengkapi, apabila sasaran sedang dikeringkan, anda diberikan kesihatan (jika menjalankan Rift Memperkasakan). Mengalahkan sasaran yang dikeringkan oleh tenaga kekosongan anda memberi tenaga keupayaan kelas.
     • Ini akan mempercepatkan kadar di mana anda boleh sekali lagi menggunakan rift memberdayakan anda untuk memastikan kitaran berjalan.

     Makan kekosongan (2 slot serpihan): mengalahkan sasaran dengan keupayaan tidak sah untuk mengaktifkan memakan. Semasa memakan aktif, pukulan akhir memulihkan kesihatan dan memanjangkan makanan.

     Serpihan

     • Echo tuaian: Mengalahkan sasaran yang lemah dengan pukulan akhir ketepatan akan mencipta kuasa. -10 Intelek.
     • Echo melemahkan: Bom tangan kekosongan anda melemahkan sasaran. -20 disiplin.
     • Echo of constence: Buffs void yang digunakan untuk anda (kebolehlihatan, overshield dan memakan) telah meningkatkan tempoh. -10 Mobiliti.
     • Gema kebuluran: Mengambil dan Orb Power Grants memakan. -10 pemulihan.

     Perisai eksotik

     Filamen Secant: Geran Rift yang memberdayakan anda memakan.

     Gunakan mod yang menyokong jenis senjata yang anda gunakan di PvP. Bagi pemain yang berpengalaman, ini sering bermaksud mengutamakan meriam tangan, senapang, dan pelancar roket. Anda juga mahu menggunakan yang berikut:

     • Siphon Harmonik: Pukulan akhir senjata pesat dengan kerosakan yang sepadan dengan jenis subkelas anda buat orb kuasa.
     • Caj Swift: Keuntungan yang dikenakan dengan cahaya selepas mengalahkan pejuang dengan cepat dengan senapang nadi, sidearm, atau senapang submachine.
     • Kebakaran bertenaga tinggi: Didakwa dengan cahaya memberikan bonus untuk kerosakan senjata, tetapi setiap musuh yang dikalahkan menggunakan timbunan yang dikenakan dengan cahaya.
      • Apabila dipasangkan dengan caj Swift, anda sepatutnya dapat membuat kitaran yang terus memberi yang dikenakan dengan bonus cahaya dan senjata dalam kitaran.
      • Ingatlah bahawa dengan aspek -aspek tertentu yang dilengkapi, bom tangan anda melemahkan musuh dan membunuh musuh yang lemah dengan ketepatan hits geran orbs. Ini akan memberi anda lebih banyak peluang untuk dikenakan Cahaya untuk mengekalkan kitaran.

      Destiny Best 2 Void Warlock membina PvP dan Pve: A Void Warlocks membuang keupayaan supernya

      Senjata

      Untuk memanfaatkan mod Siphon Harmonik, anda akan cuba untuk melengkapkan senjata kinetik dan berat yang sesuai dengan jenis subclass anda, yang dalam kes ini akan menjadi tidak sah. Anda juga ingin menggunakan senjata yang memberikan peluang untuk membunuh ketepatan untuk memanfaatkan kesan Echo of Harvest. Untuk mencetuskan Swift Charge, anda akan mahu mempunyai senapang nadi, sidearm, atau pistol submachine dilengkapi kerana anda akan dikenakan cahaya apabila anda mengalahkan penjaga menentang mereka. Walaupun Bungie terus tweaking senjata individu, kelas senjata, dan faedah, meriam tangan roll kegemaran anda, senapang, dan senapang sniper juga biasanya pilihan kuat.

      Best Warlock Pvp Best Best: The Void Vortex Vortex Membina

      Sebagai voidwalker, bom vorteks boleh menjadi sangat kuat. Ini Membina Leverages Consraverse Hold, yang menyebabkan pemain menentang kerosakan yang masuk ketika mengecas bom tangan tidak sah mereka. Ia juga menjadikan tenaga bom tangan kembali membalikkan tenaga bom tangan pada hit. Dengan faedah Accelerant Chaos, yang membolehkan pemain menagih bom tangan mereka untuk menjadikan mereka lebih mematikan, sangat bagus untuk mengambil gerombolan iklan kami. Aspek Gema Sisa meningkatkan tempoh bom tangan.

      Ia juga menyediakan beberapa cara untuk mendapatkan telaga elemental untuk membantu anda terus memulihkan kemampuan kelas anda. Pembinaan mengambil isyarat dari binaan dari YouTubers Divide dan Plunderthabooty. Rampasan menawarkan pengambilan yang diubahsuai pada binaan teras yang sama.

      Destiny Best 2 Void Warlock Membina untuk PvP dan Pve: A Void Warlock melemparkan bom tangan

      Kelas: Voidwalker

      • Bom Nova: Cataclysm
       • Bom nova bergerak perlahan dan mencari sasaran, dan letupan menghancurkan projektil yang lebih kecil.

       Statistik penting

       • 100 Ketahanan.
       • 100 disiplin.

       Kebolehan kelas

       • Grenade: Vortex Grenade.
       • Keupayaan kelas: Penyembuhan rift, yang menyembuhkan penjaga dan sekutu yang ada di dalamnya.
       • Lompat: Pilihan Pilihan Pemain.
       • Huru -hara: Pilihan pilihan.

       Aspek

       • Chaos accelerant (1 slot serpihan):
        • Tekan bom tangan: Tahan butang lemparkan bom tangan untuk menagih bom tangan anda, menjadikannya lebih mematikan dan lebih berkesan.
         • Pengubahsuaian Bom Vortex: Meningkatkan saiz dan tempoh letupan dan menarik sasaran.
          • Pemain telah menggambarkan bom tangan ini sebagai “bom mini.”

          Serpihan

          • Echo pengusiran: Kemampuan kekosongan Final pukulan menyebabkan sasaran meletup. +10 Intelek.
          • Echo sisa: Kesan bom tangan yang berlarutan (vorteks, dinding, lonjakan, dan bolt axion) telah meningkatkan tempoh.
          • Echo of constence: Buffs void yang digunakan untuk anda (kebolehlihatan, overshield dan memakan) telah meningkatkan tempoh. -10 Mobiliti.

          Perisai eksotik

          • Perlawanan Pegang: Pemain akan menahan kerosakan yang masuk ketika mengecas bom tangan yang tidak sah, dan dibebankan bom tangan void kembali tenaga bom tangan pada hit.

          Mod perisai

          Mod yang menaikkan statistik anda sangat berguna untuk membina ini. Anda juga ingin menggunakan yang berikut untuk memaksimumkan manfaat telaga elemen:

          • Baik dari ketabahan: Mengambil elemen yang tidak sah mengurangkan kerosakan yang diambil dari pejuang.
          • Siphon Harmonik: Pukulan akhir senjata pesat dengan kerosakan yang sepadan dengan jenis subkelas anda buat orb kuasa.
          • Ordinan Elemental: Mengalahkan seorang pejuang dengan bom tangan menanam sumur unsur yang sesuai dengan jenis tenaga subclass anda.
           • Ini adalah bagaimana anda akan mendapat sumur elemen yang tidak sah yang akan mengurangkan kerosakan dari musuh, yang merupakan satu lagi perkembangan yang kuat apabila dipasangkan dengan peminat kesihatan dari memakan.
           • Memberi peluang lain untuk menanam telaga elemen.

           Senjata

           • Pastikan untuk melengkapkan senjata yang tidak sah di slot senjata kinetik dan berat anda untuk memanfaatkan siphon harmonik.

           Destiny Best 2 Void Warlock Membina Untuk PvP dan Pve: A Void Warlock menyerang musuh

           Anda akan sentiasa mahu menyesuaikan Destiny 2 Warlock mereka untuk memberikan manfaat maksimum, jadi anda sentiasa boleh bereksperimen dengan serpihan dan mod perisai untuk mengetahui apa yang terbaik untuk anda. Untuk idea -idea segar tambahan, lihat Destiny Best 2 Warlock Bina, Destiny Best 2 Titan kami dibina, dan Destiny Best 2 Hunter kami membina. Kami juga mempunyai panduan untuk membangunkan Destiny Best 2 yang dibina secara umum, dengan beberapa pandangan tentang apa yang harus dicari dan diharapkan.

           Whitney Meers Pada tahun 2009, Whitney menenggelamkan kerjaya undang -undangnya untuk menjadi wartawan permainan video, yang memberi tumpuan kepada Destiny dan Destiny 2, terutamanya, bersama permainan seperti Valheim dan Tamadun 6. Ciri -ciri kerja beliau di Newsweek, USA Today/untuk kemenangan, TheGamer, HuffPost, dan banyak lagi.

           Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.