Warhammer 40,000: Darktide Mendapatkan Sistem Kelas yang Diubahsuai Dengan Pokok Kemahiran dan Kebolehan Baru – Gamespot, Warhammer 40,000: Darktide – Laman Web Rasmi

Ini adalah perubahan ketara yang dikatakan oleh pemaju Fatshark telah dalam kerja -kerja sejak sebelum Darktide dilancarkan lewat tahun lepas untuk ulasan pertengahan. . . .

.

pada 18 Ogos 2023 jam 10:13 pagi PDT

Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

Warhammer 40k: Kelas Darktide akan menerima baik pulih yang signifikan dalam masa terdekat, dengan setiap empat peranan unik permainan yang menerima pokok kemahiran yang penuh dengan kebolehan yang baru dan lama.

Pada masa ini, setiap kelas dalam pemaju Fat Shark’s Co-op Shooter-Ogryn, Psyker, Veteran, dan Zealot-dan boleh disamakan sehingga tahap 30. . Sistem itu akan dihapuskan pada bulan Oktober. . Setiap kelas akan menerima pokok kemahiran dengan tiga cawangan utama, salah satunya akan mewakili setiap pilihan kelas yang ada. .

Dalam temu bual dengan PC Gamer, Pengarah Permainan Darktide Anders de Geer berkata pasukan pembangunan di Fatshark pada dasarnya telah mengulangi semula kelas di Darktide, dan setiap kelas akan mempunyai banyak kebolehan aktif baru dan faedah pasif. Beberapa contoh yang digariskan adalah pilihan untuk Ogryns memilih “batu mesra besar” sebagai dibuang dan bukannya kotak bom tangan dan psyker memperoleh keupayaan “daya pencegahan-esque”.

Ini adalah perubahan ketara yang dikatakan oleh pemaju Fatshark telah dalam kerja -kerja sejak sebelum Darktide dilancarkan lewat tahun lepas untuk ulasan pertengahan. Permainan ini kini memegang 74 pada metacritic dan penilaian ulasan pengguna “bercampur” di Steam. Kritikan mengenai ciri -ciri yang hilang dan prestasi teknikal menyaksikan Fatshark tidak lama lagi melambatkan versi Xbox Darktide, yang pada asalnya dijadualkan untuk dibebaskan tahun lepas juga, untuk meningkatkan versi PC. De Geer berkata pasukan itu terpaksa mengulangi apa yang harus dilakukan untuk mengikuti pelancaran permainan yang tidak diterima dengan baik, tetapi terus bekerja pada sistem pokok kemahiran.

. “Beberapa perkara yang akan anda lihat dalam hal ini, kami benar -benar mula bermain -main dengan [sebelum dilancarkan]. . Itu adalah sebahagian daripada mengapa kita masih merasakan bahawa kita perlu melakukan ini. Semua orang dalam pasukan mahu melakukan ini. Kami merasakan ini akan meningkatkan permainan. Kami tidak menemui cara yang betul untuk membawanya ke dalam permainan pada pelancaran, dan kemudian kami terus mengusahakannya.”

Fatshark belum memberikan tarikh pelepasan yang tepat untuk kemas kini pembaikan kelas Darktide, tetapi mengatakan ia harus tiba pada bulan Oktober menjelang ulang tahun kedua permainan. . Senjata dan misi tambahan juga telah ditambah pada tahun lepas, walaupun pelan kandungan bermusim asal Darktide dibatalkan sejurus selepas dilancarkan untuk menangani maklum balas pemain. .

Pertempuran Hibrid

Untuk bertahan di Tertium, pemain perlu menguasai kedua -duanya huru -hara dan Pertempuran berkisar, Beralih dengan lancar antara keduanya kerana keperluan timbul.Setiap pertemuan mengikat anda terhadap pelbagai musuh, masing -masing dengan gaya pertempuran mereka sendiri. .

Gameplay_features

bandar sarang di

Brink keruntuhan

. The Lore of Darktide yang kaya dirasakan di mana -mana dalam permainan – dari saat anda membuat watak anda, ke skala yang luar biasa yang anda akan rasakan ketika menjelajahi tertium, hingga lebih dari 85 000 baris suara bertindak dialog.

Gameplay_features

Mati sendiri

Atau menderita bersama

. Mengembara terlalu jauh, risiko hukuman dengan musuh yang ingin melancarkan atau menangkap penolakan sesat, seperti Hound Chaos Hound atau Moebian Trapper. Sebaik sahaja anda menjadi mangsa musuh seperti itu, hanya rakan sepasukan anda yang dapat menyelamatkan anda! Lebih daripada itu, ketangguhan semula jadi anda – tekad anda untuk meneruskan melalui kesakitan – hanya mengisi semula apabila anda berada di dekat pasukan mogok anda.

Gameplay_features

Huru -hara

Tidak pernah tidur

Ancaman kekacauan tidak begitu mudah dikalahkan dan pertempuran untuk tertium hanyalah permulaan. Pada minggu -minggu, bulan, dan tahun yang akan datang, Darktide Universe akan berkembang, membawa kelas baru, misi, musuh & sekutu, dan banyak lagi!

Gameplay_features

Watak anda

PlayStyle anda

Buat watak anda dari bawah dengan memilih kelas. Anda juga akan memilih backstory watak anda, membina penampilan unik watak anda dalam pencipta watak, dan memilih antara pelbagai garis suara yang akan mempamerkan keperibadian watak anda semasa anda bermain. . Pelbagai senjata yang ada akan diperkukuhkan lagi yang boleh anda mainkan anda .