Warframe – Tenno United Free Color Palette, Paris Skin, Grand Finale sebagai Tenno Kami Berdiri Bersama. Mulai sekarang hingga 6 Julai, kami meraikan Tenno United! Hiaskan kerangka perang dan senjata anda dengan palet warna merah/putih/biru dan kulit Abra Paris dan cincin dalam perayaan dengan bang dengan bunga api akhir besar! Seolah -olah itu tidak mencukupi, kami mendapat 50% daripada item terpilih di pasaran! Log masuk ke Warframe pada bila -bila masa sebelum 6 Julai pukul 2 p. m. EDT untuk menuntut barang Tenno United percuma anda. Selamat Tenno United! | Facebook, All Star Days 2023 Item di Shop Ticker In Warframe – Inventori Penuh dan Harga – Gamepur

All Star Days 2023 Item di Shop Ticker di Warframe – Inventori Penuh dan Harga

Acara Star Days dikendalikan oleh ticker di Hub Fortuna Terbuka Dunia. Anda boleh menemuinya dengan melawat tab Navigasi di kapal anda dan menuju ke Venus.

Facebook

Н н о наниalu фото

Baiklah, tidak seperti semua jackasses yang tidak bersyukur, saya berterima kasih kepada anda. Saya juga membuat semula Paris hanya untuk menggunakan kulit, walaupun saya mempunyai Paris Prime dan jarang menggunakan busur. Ini adalah isyarat yang bagus yang tidak perlu dilakukan. Abaikan anak -anak bas pendek yang menangis. Momm y tidak memberi mereka topi keledar yang tahan lama hari ini.

Dan itu bukan bendera saya atau bendera Kanada. Itu bukan bendera sesiapa pun.

Selamat datang ke 2015! Tempat memakai anda bebas.sakit hati dan merasa malu untuk apa sahaja! Saya mangsa, anda mangsa, dan semua orang adalah mangsa! Serius. Berapa banyak daripada anda bangun dan tertanya -tanya bagaimana anda dapat merasa mangsa hari ini? Orang terlalu sensitif.

Pelangi untuk hak gay berlalu?
Bolehkah bunga api digunakan sebagai bom untuk korpus dan juga perayaan Julai
Saya akan kulit untuk Paris Perdana bukan untuk Paris biasa ini sangat adil
Ohhh betul! Hanya ada satu negara di bumi.

Warna adalah dari Fly Perú, Job De (Y)

Namun belum ada palet Konfederasi LOL.

Perkara pertama 4 Julai yang mereka lakukan. Mempunyai pallette yang sama menjadikannya 75 plat dan tidak ada yang lain yang percuma. Bunga api tunggal adalah kredit 5k dan grand final masih menelan belanja sebanyak plat. Sebelum anda bercakap, sila sedar sebahagian besar barang -barang yang dibatalkan dari tahun -tahun sebelumnya. Doktor haiwan lebih teruk

Kalian perlu bersantai. Barang percuma adalah barang percuma, berhenti mengeluh tentang siapa flaf ada di sana. Sheesh.

Tunggu, bukan kalian Kanada?
ᛗᛁᚲᚺᛇᛚ ᚼᛅᚠᚢᚱ ᛅᚴᚴᛅᚱᛏ ᚾᛅᚠᚾ
Saya mahukan warna merah dan emas warna hitam.
Woot, Rock Palet Percuma
Barang percuma
9 dari Tenno

Mengapa dunia harus “meraikan” pesta yang bukan untuk kita? Saya harap anda juga bersetuju dengan “Fiesta Nacional Española, atau” Semana Santa “, atau” Feria de Abril “. dan sepadan dengan dunia.

Dengan segala penghormatan, tetapi jika anda akan “meraikan” sesuatu dengan orang, mereka tidak sesuai sama ada tahu apa yang “Parti, yang juga dibuat dengan pihak utama negara lain.

All Star Days 2023 Item di Shop Ticker di Warframe – Inventori Penuh dan Harga

Acara Star Days bertema Valentine tahunan kembali ke Warframe. Acara ini akan bermula pada 1 Februari dan berlangsung sehingga 15 Februari, memberi pemain pada semua platform banyak masa untuk mendapatkan barang yang mereka mahukan dari kedai. Pemain boleh mendapatkan pelbagai jenis kosmetik dan barang kegemaran peminat dari acara sebelumnya, seperti Eros Wings Ephemera dan The Ticker Floof. Ini semua item Star Days 2023 dan bagaimana untuk membuka kunci mereka di Warframe.

Setiap hari bintang 2023 item

Ticker akan mempunyai senarai lengkap item hari bintang yang boleh anda peroleh dengan dagangan dalam bon hutang. Acara Star Days 2023 menampilkan item baru dan kegemaran kembali. Ini adalah senarai lengkap dan kos untuk acara tersebut.

  • Palet Warna Cherub – 25 bon hutang keluarga
  • Eros Arrow Skin – 1 Bon Hutang Latihan
  • Eros Wings Ephemera – 35 Bon Hutang Latihan
  • Frostfall Ephemera – 5 Bon Hutang Perubatan
  • Ignis Wraith Blueprint – 25 Pendahuluan Bon Hutang

Cara Membuka Kunci Item Hari Bintang di Warframe

Acara Star Days dikendalikan oleh ticker di Hub Fortuna Terbuka Dunia. Anda boleh menemuinya dengan melawat tab Navigasi di kapal anda dan menuju ke Venus.

Ticker akan membolehkan anda berdagang bon hutang untuk setiap item yang dia ada semasa acara itu aktif. Bon hutang ini adalah salah satu ganjaran utama untuk melakukan pemburuan karunia di dunia terbuka Orb Vallis. Sekiranya anda memerlukan mata wang untuk item tertentu, pergi ke Eudico. Dia akan mengemukakan siri misi yang boleh anda ambil. Setiap tugas akan menunjukkan kepada anda mana bon hutang boleh menjadi ganjaran yang berpotensi untuk menyelesaikannya.

Pastikan untuk menjalankan misi di Orb Vallis, dapatkan bon hutang, dan bercakap dengan ticker untuk mencari kosmetik bertema Valentine yang sempurna. Acara ini terhad, jadi jalankan seberapa banyak misi sebelum acara Star Days berakhir pada 15 Februari.

Mengenai penulis

Aidan O’Brien

Aidan O’Brien telah bermain permainan selama lebih dari tiga dekad dan telah menulis tentang mereka selama lima tahun. Apabila tidak diserang oleh ciptaan Hidetaka Miyazaki, dia menikmati menghabiskan terlalu banyak masa di Warframe, Destiny 2 dan mana -mana ARPG lain dengan mengisar pepejal. Semasa tidak menulis, dia melakukan sihir di belakang layar untuk kumpulan Gamurs.

Lebih banyak cerita oleh Aidan O’Brien

David Rodriguez

. Karya beliau juga muncul di NTF Gaming, OpenCritic, dan Metacritic. Di luar cintanya untuk permainan, anda dapat menangkapnya memuji kebaikan pawagam aksi klasik dan kelas elegan awal tahun 2000-an.