Warframe Builder Beta: Perbincangan Umum Warframe, Warframe Builder

Warfraem Builder

Aktif 1 – Virulence
Tumpukan mutasi diperoleh dengan memukul musuh dengan virulensi. Nidus dapat memperoleh sehingga seratus tumpukan mutasi ini, yang memberikan maksimum 250 perisai dan peningkatan kekuatan kemampuan. Nidus juga menjana semula 10 tenaga bagi setiap musuh yang dilanda virulensi, walaupun kesannya dikurangkan oleh beberapa mod yang dilengkapi sebagai sebahagian daripada binaan perang ini.

Warfraem Builder

Pertama sekali, saya Perancis, jadi tolong maafkan bahasa Inggeris saya. Oleh itu, inilah projek yang telah saya kerjakan untuk minggu -minggu terakhir, pembina warframe, atau sekurang -kurangnya, versi beta pembina warframe.

Idea ini cukup mudah, meniru antara muka dalam permainan dalam pelayar web anda dan memberi anda peluang untuk membuat binaan untuk Warframes dan Senjata dan berkongsi dengan orang lain. Saya memanggilnya versi beta, kerana sebenarnya, anda hanya mempunyai kemungkinan untuk membuat binaan untuk Warframes, dan semuanya ada dalam bahasa Perancis. Lebih banyak bahasa dan senjata binaan akan datang pada masa akan datang.

Sebagai pelepasan kerja pertama, ia tidak dapat berfungsi seperti yang diharapkan kadang -kadang. Saya membuat banyak ujian, tetapi ujian skala kecil. Ujian skala yang lebih besar harus membantu mencari masalah terakhir. Itulah yang saya cari sekarang, sebelum saya dapat menambah yang lain. Berikut adalah kemungkinan semasa:

– Buat binaan untuk semua kerangka perang
– Gunakan formas dan reaktor orokin
– Melengkapkan semua mod dan menetapkan pangkat mereka
– Susun mod untuk mencarinya dengan mudah
– Eksport binaan anda untuk membaginya

Ia juga sangat mudah digunakan. Saya akan menambah butang bantuan kemudian dalam aplikasi.

– Untuk menetapkan tahap kerangka perang, klik pada tahap semasa dan taipkan nilai yang anda mahukan
– Untuk menambah atau membuang reaktor orokin, klik pada ikon untuk bertukar -tukar
– Untuk menambah, ubah atau keluarkan polariti, klik forma, dan selepas slot yang anda mahukan (slot mesti kosong)
– Untuk melengkapkan mod, seretnya ke slot. Anda boleh menukar mod yang dilengkapi atau mod dari LSIT dengan mod yang dilengkapi
– Untuk mengalih keluar mod, klik dua kali padanya
– Untuk menetapkan pangkat mod, gerakkan tetikus untuk melihat butang + dan – di sebelah kanan mod
– Anda boleh menatal senarai mod dengan mousewheel hanya semasa anda berada di atas bar scroll. Menggunakan ‘dan’ bawah ‘anak panah scrollbar akan menatal keseluruhan halaman.

Permohonan harus berfungsi pada penyemak imbas terkini ini. Tidak ada sokongan untuk versi lama atau penyemak imbas lain:

– Chrome (disyorkan)
– internet Explorer
– Safari
– Firefox

Seperti yang saya katakan sebelumnya, saya ingin menyingkirkan semua masalah. Sekiranya anda menghadapi masalah, sila hantar di sini dan terangkan masalah supaya saya dapat memperbaikinya. Dalam masa terdekat, saya mungkin memerlukan bantuan untuk terjemahan dalam bahasa lain. Sekiranya anda berminat untuk membantu atau menyokong saya, untuk terjemahan atau untuk apa -apa perkara lain, sila tinggalkan perkataan di sini juga.

Perkara yang paling penting sekarang, pautan:

Dan inilah badak badak yang dieksport yang saya buat untuk ujian

Warfraem Builder

Sekiranya anda suka Warframe-Builder.com dan ingin menyokong saya, beri saya tangan atau kembalikan kebaikan selama lima tahun yang saya bekerja di aplikasi ini (tidak pasti ia adalah cara yang baik untuk mengatakannya, saya selalu buruk untuk meminta bantuan), sila pertimbangkan untuk mencuba Novel kinetik saya, boleh didapati di Steam. Saya mempunyai kekurangan penglihatan yang teruk sekarang dan memerlukan bantuan untuk memulakan sesuatu. Projek ini lebih penting bagi saya, ini bertahun -tahun bekerja. Terima kasih atas bantuan anda.

Mesej ini terikat dengan kuki, tidak akan muncul lagi melainkan jika anda membersihkan kuki dari laman web ini, jangan risau, itu satu kali mengumumkan.

ru en fr

Maklumat yang tidak betul
Akaun ini dilarang

Novel kinetik saya, Esper – Membuat Anda Live Again, kini boleh didapati di Steam. Sekiranya anda mempunyai akaun Steam dan ingin membantu saya sedikit, pergi ke halaman Steam dan klik pada tag yang paling relevan untuk permainan (seperti novel visual, cerita kaya, dll), ia akan membantu penglihatan pada produk lain halaman. . Terima kasih terlebih dahulu atas sokongan anda dan atas bantuan anda. Cerita asal

 • Pembina
 • Warframes dan Archwings
 • Senjata utama
 • Senjata huru -hara
 • Sentinels dan Kubrows
 • Senjata Sentinel
 • Alat dan pautan
 • Binaan terkini
 • Pembanding senjata
 • Penggodaman
 • Laporan Berita / Bug
 • Tolong
 • Syarat Perkhidmatan

Hak Cipta © 2013 – Hari ini. Hak cipta terpelihara. Untuk kegunaan peribadi sahaja.
Sebarang pembiakan lengkap atau separa dilarang tanpa kebenaran webmaster.
Digital Extreme Ltd, Warframe dan Logo Warframe adalah tanda dagangan berdaftar. Semua hak terpelihara di seluruh dunia. .
Semua karya seni, tangkapan skrin, watak atau ciri -ciri lain yang dikenali dari harta intelektual yang berkaitan dengan tanda dagangan ini juga merupakan harta intelek Digital Extreme Ltd.

Warframe Builder: Bangunan terbaik untuk Nidus, Atlas, Oberon, dan banyak lagi

Pembina Warframe Nidus Excalibur

Mahu menjadi pembina warframe tetapi tidak pasti di mana untuk bermula? Ia difahami, datang ke permainan yang kompleks. Atau mungkin anda ingin mengeluarkan kecekapan maksimum dari kerangka perang yang anda pilih. Itu juga difahami, kerana Warframe membina adalah mengenai menyusun mod di sekitar kebolehan utama dan menyesuaikan gaya bermain anda sesuai. Dengan 34 Warframes dan lebih daripada 500 mod unik yang tersedia untuk dipilih dari Terdapat sejumlah … Hang On, Beri kami sec … membawa satu … er, tidak ada batasan untuk bilangan bilangan perang yang anda boleh buat.

Untuk menjimatkan usaha untuk menambah semua pengganda kerosakan dan pengurangan cooldown sendiri (belum lagi semua reams kertas notepad kami menjimatkan alam sekitar), kami telah mengumpulkan tujuh kerangka perang yang terbaik, masing -masing dengan terperinci Rundown mods yang anda harus melengkapkan dan mengapa. Selain itu, kami telah membuang panduan cepat mengenai cara terbaik untuk menggunakannya sebaik sahaja anda membina mereka.

Selepas lebih banyak permainan hebat yang tidak akan membebankan anda? Lihat permainan PC percuma ini.

Tanpa berlengah lagi, inilah yang dibina oleh Warframe Terbaik:

Nidus Warframe Build – Balanced/4 Forma

Nidus Warframe membina

Nidus adalah peperangan yang sangat serba boleh dengan kebolehan yang sesuai untuk kawalan dan tangki orang ramai. Tetapi dia juga mampu menangani banyak kerosakan dengan persediaan yang betul. Dia bahkan dapat memberikan sokongan kepada pasukan anda dengan kekuatan penyembuhan dan buff kerosakan – binaan perang ini memanfaatkan setiap kemampuan sehingga Anda dapat memberikan sokongan yang baik dalam bentuk apa pun yang diperlukan.

Kebolehan Warframe Nidus

Pasif – Mutasi Adaptif
Sekiranya kesihatan anda dikurangkan menjadi 0, anda akan menjadi tidak terkawal dan mengambil 15 susunan mutasi, memperoleh separuh kesihatan dan menjadi kebal selama lima saat.

Aktif 1 – Virulence
Tumpukan mutasi diperoleh dengan memukul musuh dengan virulensi. Nidus dapat memperoleh sehingga seratus tumpukan mutasi ini, yang memberikan maksimum 250 perisai dan peningkatan kekuatan kemampuan. Nidus juga menjana semula 10 tenaga bagi setiap musuh yang dilanda virulensi, walaupun kesannya dikurangkan oleh beberapa mod yang dilengkapi sebagai sebahagian daripada binaan perang ini.

Aktif 2 – Larva
Menanam raksasa tentakel yang terperangkap yang merebut musuh -musuh yang berdekatan dan menarik mereka ke dalam jisim anggota badan yang menggelegak, menangani kerosakan dalam proses.

Aktif 3 – Pautan Parasit
Nidus dapat menghubungkan dirinya dengan Warframe yang berdekatan, yang meningkatkan kekuatan Nidus dan keupayaan sasarannya selagi mereka tetap dikaitkan. Sebagai alternatif, anda boleh menghubungkan diri anda ke musuh yang berdekatan, yang menangani peratusan kerosakan Nidus yang diterima sementara pautan parasit aktif.

Aktif 4 – Ravenous
Buat kolam yang menanam ulat yang menargetkan musuh dan meletupkan kematian, menangani timbunan kerosakan. Kolam serangan juga menyembuhkan sekutu.

Nidus Warframe membina mod

Aliran primed – secara besar -besaran meningkatkan kolam tenaga anda untuk kegunaan kemampuan lebih banyak
Kesinambungan primed – Tempoh keupayaan tambahan untuk pautan ravenous, parasit, dan larva
Ketabahan sementara – Meningkatkan kekuatan keupayaan
Semakin meningkat – lebih banyak kekuatan keupayaan
Daya hidup – Meningkatkan kesihatan dengan ketara, yang berguna untuk membina Warframe ini kerana Nidus tidak mempunyai perisai dan kolam kesihatan asas yang besar
Kemarahan – Menukar sebahagian besar kerosakan kesihatan yang diterima menjadi tenaga, kemarahan sangat sesuai untuk Nidus, yang gabungan kolam kesihatan yang besar dan kekurangan perisai menarik manfaat maksimum dari mod ini
Regangan – julat lanjutan untuk larva

Mod Exilus
Cunning Drift – Lebih banyak lagi untuk Larva
Mod aura
Unjuran yang menghakis – mengurangkan perisai musuh, yang selalu membantu

Cara Menggunakan Nidus Warframe Build Build

Bermain Nidus adalah mengenai mengumpul susunan mutasi secepat mungkin untuk peningkatan survivabiliti dan kerosakan. Cara terbaik untuk melakukan ini adalah untuk menargetkan kumpulan musuh yang besar menggunakan larva dan kemudian susulan dengan virulensi. Bukan sahaja ini akan memberikan nidus banyak susunan mutasi, ia juga menjana semula banyak tenaga, dengan syarat larva anda merebut musuh yang cukup.

Gunakan pautan parasit untuk membantu anda bertahan terhadap musuh peringkat tinggi-menghubungkan diri anda dengan unit musuh yang berat seperti pengeboman grineer dan anda akan mengambil sedikit kerosakan, dan selalu ada yang dahsyat jika anda perlu meningkatkan kesihatan anda. Melengkapkan Pelancar dan Senjata Kesan-Kesan seperti Lenz juga dinasihatkan kerana binaan Nidus Warframe ini sangat tertumpu pada memerangi pelbagai musuh di ruang yang ketat.

Atlas Warframe Build – Tank/2 Forma

Atlas Warframe membina

Sebelum ini, beberapa Warframe membina menggunakan Atlas, tetapi kemas kini baru -baru ini telah menjadikan ini pilihan Warframe yang lebih popular di kalangan pemain yang tahu. Pembentukan Warframe ini memberi tumpuan kepada kebolehan seperti tanah runtuh dan petrify, yang sesuai untuk menurunkan musuh peringkat tinggi, dengan syarat anda mempunyai mod yang betul dilengkapi.

Kemampuan Warframe Atlas

Pasif – Monolitik
Pasif Atlas dua kali ganda. Pertama, Warframe ini kebal terhadap kesan mengetuk semasa di tanah. Kedua, dan lebih penting lagi, atlas dapat mengumpulkan runtuhan dari musuh dan penggemar yang mati. Runtuhan menyembuhkan atlas jika cedera, tetapi jika atlas berada pada kesihatan penuh maka runtuhan menyediakan perisai yang mereput dari masa ke masa.

Aktif 1 – Tanah runtuh
Atlas mengenakan musuh dalam julat dan menumbuk ia menangani kerosakan kesan. Ini bertindak seperti serangan huru -hara dengan pengganda kerosakan kritikal 200% dan peluang kritikal 5%. Mod pelbagai dapat meningkatkan julat kesan, sementara mod kekuatan dan mod kerosakan asas pada senjata huru -hara yang dilengkapi akan meningkatkan kerosakan tanah runtuh. Memukul musuh berturut -turut dengan tanah runtuh akan memberi ganjaran kepada anda dengan lebih banyak kerosakan, pengurangan tenaga di tanah runtuh, dan jejari yang lebih besar terhadap kesan.

Aktif 2 – tektonik
Atlas mencipta dinding batu yang dapat menyekat api masuk. Dinding memperoleh kesihatan tambahan berdasarkan perisai Atlas dan tidak dapat dilupakan selama empat saat selepas pemutus – apa -apa kerosakan yang diambil pada masa ini akan ditambah ke dinding sebagai kesihatan tambahan. Sekiranya anda menggunakan tektonik sekali lagi semasa berhampiran atlas dinding akan mengubahnya menjadi batu rolling yang menangani kerosakan yang tinggi kepada mana -mana musuh yang hits. Selepas 15 meter, atau selepas ia bertembung dengan alam sekitar, ia akan meletupkan musuh yang berdekatan.

Aktif 3 – Petrify
Musuh dalam pelbagai kemampuan kon ini akan berubah menjadi batu untuk jangka masa yang singkat. Walaupun petrified mereka tidak dapat bergerak atau menyerang dan akan menerima lebih banyak kerosakan dari semua sumber. Titisan runtuhan adalah apa yang menjadikan atlas sebagai asas yang kuat untuk membina tangki perang tangki dibina, dan Petrify adalah cara yang baik untuk memastikan titisan runtuhan. Runtuhan memberikan 50 perisai atau 50 kesihatan jika anda tidak berada di maksimum. Musuh yang dibunuh oleh tanah runtuh sementara petrified akan menjatuhkan 75 kesihatan atau 75 runtuhan perisai. Atlas dapat memperoleh sejumlah 1,500 perisai dari runtuhan dengan perisai yang merosakkan pada kadar 5 perisai setiap saat – kerosakan ini dijeda selama dua saat setelah mengambil runtuhan.

Aktif 4 – Rumblers
Atlas akan memanggil dua golem batu yang akan menyerang musuh. Pelakon awal juga akan membuang semua musuh yang dekat dengan atlas untuk jangka masa yang singkat. Gunakan keupayaan sekali lagi semasa penggera digunakan dan mereka akan meletupkan kerosakan letupan terhadap sebarang musuh dalam jarak.

Warframe Tanks Atlas Mods

Daya hidup – Lebih banyak kesihatan untuk survivabiliti
Serat keluli – Lebih banyak perisai untuk survivabiliti
Aliran primed – Membina ini sentiasa menggunakan kebolehan sehingga kolam tenaga yang lebih besar sangat penting
Hunter Adrenaline – Menukar peratusan kerosakan kesihatan yang diterima menjadi tenaga
– offset beberapa kesan jangka masa negatif dari kepakaran yang singkat dan ketabahan sementara sehingga Petrify masih bertahan untuk jangka masa yang baik
Ketabahan sementara – Menambah kekuatan keupayaan memberikan tanah runtuh lebih banyak kerosakan
Kepakaran yang pantas – Meningkatkan kecekapan keupayaan supaya kebolehan dapat digunakan dengan kurang dari kos
Regangan – Menambah lebih banyak julat untuk memancarkan dan kerosakan kesan untuk tanah runtuh

Mod Exilus
Power Drift – Menambah Kerosakan Keupayaan Tambahan Untuk Tanah Tanah Tanah

Caj keluli – kerosakan huru -hara yang disediakan oleh mod ini juga berlaku untuk tanah runtuh

Cara Menggunakan Tangki Atlas Warframe Membina

Apabila Warframe membina, binaan atlas ini sangat mudah digunakan. Hit musuh dengan Petrify terlebih dahulu untuk mengubahnya menjadi batu, kemudian susulan dengan tanah runtuh untuk timbunan pembunuhan cepat – pastikan untuk mengumpulkan mana -mana runtuhan yang jatuh untuk perisai dan kesihatan tambahan. Senjata huru -hara yang disokong dengan banyak mod dan mod kerosakan unsur akan menimbulkan kerosakan tanah runtuh melebihi mod kekuatan keupayaan yang dilengkapi. Malangnya, pada masa penulisan, sentinel dengan mod vakum tidak dapat mengambil runtuhan, yang menjadikan secara manual mengumpulkan sumber yang berharga agak meletihkan. Satu perkataan berhati -hati terhadap senjata huru -hara: Elakkan apa -apa yang dibina untuk kesan status kerana ini tidak menjejaskan musuh petrified.

Oberon Warframe Build – Perhubungan/3 Forma

Oberon Warframe membina

Oberon adalah Warframe Sokongan Teratas yang cemerlang di Buffing Allies dengan perisai dan menyembuhkan mereka dari masa ke masa. Di samping itu, Oberon dapat melepaskan semua perisai musuh dengan keupayaan perhitungan, yang membina kerangka perang ini akan memberi tumpuan.

Kemampuan Warframe Oberon

Pasif – Beastmaster
Oberon Buffs Pets Friendly dengan kesihatan tambahan, perisai, dan perisai. Haiwan peliharaannya juga menerima pemulihan segera sekali setiap misi.

Aktif 1 – Smite
Kerosakan Tawaran yang menyebabkan sasaran ditebang, mengalami proc radiasi, dan keliru – mereka akan memancarkan bola yang menangani kerosakan pada musuh yang berdekatan.


Oberon menguduskan tanah di sekelilingnya menyebabkan musuh yang masuk untuk mengambil kerosakan radiasi setiap setengah saat. Sekutu yang berdiri di atas tanah suci akan dibersihkan kesan status.


Apabila dilemparkan, sekutu dalam pelbagai Oberon akan sembuh setiap saat untuk tempoh pembaharuan. Sekutu yang sudah penuh kesihatan akan dibersihkan dengan kesan status. Sekutu dan Oberon juga akan menerima perisai bonus jika mereka bergerak ke tanah suci sementara penggemar pembaharuan aktif.

Aktif 4 – Perhitungan
Oberon mengangkat musuh ke udara dan membantingnya menyebabkan penonjolan radiasi dan kerosakan berurusan. Keupayaan ini juga mengurangkan perisai musuh dan dengan kekuatan keupayaan 170%+ ia dapat menghapuskan perisai musuh sepenuhnya dalam dua pelakon. Musuh yang dibunuh oleh perhitungan juga mempunyai peluang 50% untuk menjatuhkan orb kesihatan.

Oberon Warframe membina mod

Daya hidup
– Kolam tenaga yang lebih besar untuk kemampuan
Kemarahan – Ekonomi Tenaga Lebih Baik
Regangan – Meningkatkan pelbagai kebolehan Oberon, yang penting untuk perhitungan kerana ia akan menyapu lebih banyak musuh
Semakin meningkat – Kekuatan keupayaan Buff untuk lebih banyak kerosakan dan pelucutan perisai
Ketabahan sementara – Buff Kekuatan Keupayaan Tambahan
Menyelaraskan – Kos tenaga yang lebih rendah untuk kemampuan
Kesinambungan primed – Kemampuan bertahan lebih lama

Mod Exilus
Cunning Drift – Meningkatkan Julat Keupayaan
Mod aura
Kekuatan Kuasa Berkembang – Kekuatan Keupayaan Buffs sebanyak 25% dengan cara status Procs and Stacks Jika pemain lain dalam kumpulan anda mempunyai mod ini dilengkapi

Cara Menggunakan Perhubungan Oberon Warframe Membina

Apa yang menjadikan Oberon ini sebagai salah satu yang dibina oleh Warframe Terbaik adalah keupayaannya untuk sepenuhnya mencincang Armor musuh. Perhitungan dan smite adalah kebolehan penting untuk buff – bekas perisai jalur manakala yang terakhir sangat berkesan terhadap musuh dengan perisai yang rendah. Melengkapkan senjata kesan status (sebaik -baiknya virus) dan mula menyebarkan procs untuk kekangan kekuatan keupayaan 25% yang hampir tetap dari kuasa yang semakin meningkat – anda boleh mencetuskan ini lebih kerap dengan melengkapkan sentinel dengan Artax. Pembentukan Warframe Oberon ini sangat berkesan terhadap Grineer berkat kelemahan mereka terhadap kerosakan radiasi.

Excalibur Warframe Build – Blade Chromatic/3 Forma

Excalibur Warframe membina

Pembentukan Warframe Excalibur ini memberi tumpuan kepada keupayaan bilah yang tinggi, yang sangat popular di kalangan pembina Warframe kerana jumlah kerosakan yang tinggi yang ditangani dengan kombinasi dengan mod tambahan, bilah kromatik.

Kebolehan Warframe Excalibur

Pasif – Swordsmanship
Menyerang lebih cepat dan melakukan lebih banyak kerosakan apabila menggunakan pedang.

Aktif 1 – Slash Dash
Dash antara musuh, menyerang mereka dengan bilah yang tinggi.

Aktif 2 – Buta Radial
Musuh dalam pelbagai keupayaan ini akan dibutakan selama tempoh yang singkat, yang menyebabkan mereka tidak dapat menyerang.

Aktif 3 – Javel Radial
Melancarkan javelin di sasaran anda berurusan kesan, tusukan, dan kerosakan slash. Javelin radial juga menargetkan sasaran ke dinding atau menghancurkannya jika kerosakan tidak mencukupi untuk membunuh.

Aktif 4 – Bilah Tinggi
Saman bilah yang tinggi, yang mengambil tempat senjata huru -hara anda. Serangan dengan pedang ini akan menghantar gelombang tenaga yang merosakkan musuh di jalan mereka. Kerosakan ini adalah keupayaan tidak hanya dipengaruhi oleh mod kekuatan keupayaan Excalibur, tetapi juga mod pada senjata huru -haranya, seperti mod kerosakan asas, mod kelajuan serangan, mod peluang status, dan mod peluang kritikan.

Excalibur Warframe membina mod

Daya hidup – Lebih banyak kesihatan untuk … hidup
Semakin meningkat – Lebih banyak kerosakan untuk bilah yang tinggi
Bilah kromatik – Mod Augment ini akan menyebabkan jenis kerosakan bilah yang ditinggikan untuk berubah bergantung kepada warna tenaga Excalibur: Putih adalah kerosakan sejuk, merah adalah kerosakan kebakaran, hijau adalah kerosakan toksin, dan biru adalah kerosakan elektrik. Mod ini juga akan meningkatkan peluang status Blade yang ditinggikan sebanyak 50%, yang ditumpuk dengan sebarang mod peluang status pada senjata huru -hara anda juga. Keupayaan ini akan mengalirkan tenaga semasa aktif dan menyahaktifkan jika tenaga anda habis
Hunter Adrenaline – Penjanaan semula tenaga sangat penting untuk pisau kromatik
Kesinambungan primed – Mengurangkan longkang tenaga semasa menggunakan bilah yang tinggi
Aliran primed – Kolam tenaga yang lebih besar untuk menggunakan bilah yang tinggi
Menyelaraskan – Mengurangkan kos tenaga untuk kebolehan dan kurang longkang pada bilah yang tinggi
– tidak sepenuhnya diperlukan, tetapi menambah survivability, yang boleh menjadi masalah dengan binaan perang ini

Mod Exilus
Drift Power – Lebih banyak kerosakan untuk pisau yang tinggi
Mod aura
Caj keluli – namun lebih banyak kerosakan untuk pisau yang tinggi

Cara menggunakan bilah kromatik Excalibur Warframe membina

Pembentukan Warframe Excalibur ini sangat mudah: Aktifkan bilah yang tinggi dan bunuh segala -galanya dengannya. Pekerjaan selesai. Anda juga harus melengkapkan senjata huru -hara anda dengan mod mod beban kerana ini menambah banyak kerosakan dan berfungsi dengan baik dengan mod bilah kromatik kerana ia meningkatkan bilah yang tinggi hingga 100% peluang status. Perlu juga diperhatikan bahawa anda boleh menggabungkan kerosakan unsur dari bilah kromatik dengan elemen pada senjata huru -hara anda – contohnya, kerosakan toksin dan senjata huru -hara dengan kerosakan kebakaran akan bergabung untuk membuat kerosakan gas.

Loki Warframe Build – Penyinaran Senjata/1 Forma

Warframe Loki membina

Loki adalah perang stealth yang cemerlang dalam melintasi masa yang lama. Dia dapat mengalihkan perhatian musuh dengan umpan dan melucutkan senjata untuk membuat mereka lebih mudah.

Kemampuan Warframe Loki

Pasif – Dinding bergelut
Loki boleh digantung dari dinding lebih lama.

Aktif 1 – Decoy
Buat umpan holografik bahawa musuh aggros. Umpan itu mempunyai kesihatan dan perisai sendiri sehingga dapat dimusnahkan.

Aktif 2 – Ketidakhadiran
Menjadi tidak dapat dilihat oleh musuh. Juga menggunakan pengganda kerosakan stealth untuk semua serangan huru -hara yang dibuat oleh loki sementara tidak kelihatan. Musuh masih akan bertindak balas apabila Loki menyerang mereka supaya terus bergerak antara hits.

Aktif 3 – Tukar Teleport
Loki menukar kedudukan dengan sasarannya – ini juga membingungkan mereka dan menjadikan mereka tidak dapat menyerang untuk jangka masa yang singkat.

Aktif 4 – Senjata Radial
Melucutkan senjata semua musuh dalam julat dan menimbulkan kerosakan kesan. Musuh yang dilanggar oleh pelucutan radial tidak lagi dapat menggunakan senjata jarak jauh mereka dan akan menggunakan senjata huru -hara.

Mod Build Warframe Loki

Daya hidup – Lebih banyak kesihatan, tidak pernah menjadi perkara yang buruk
Regangan – Lebih banyak julat untuk pelucutan radial
Overextended – Lebih banyak lagi untuk melucutkan senjata
– Kolam tenaga yang diperluas untuk cast keupayaan tambahanMenyelaraskan – Keupayaan membuang kos kurang tenaga
Bakat semulajadi – Memendekkan masa pelakon semua kebolehan, terutamanya berguna untuk pelucutan radial dan kebolehlihatan
Penyinaran melucutkan senjata – Sebab semua musuh yang dilanggar oleh pelucutan radial untuk mengalami proc radiasi, menjadikan mereka menyerang satu sama lain sementara juga dilucutkan senjata
Kesinambungan primed – Meningkatkan tempoh kebolehlihatan dan menjadikan radiasi proc dari penyinaran penyinaran bertahan lebih lama.

Mod Exilus
Cunning Drift – Jangkauan Lanjutan untuk Pelucutan Radial
Mod aura
Apa sahaja yang anda sukai. Caj keluli berfungsi dengan baik

Cara Menggunakan Pembinaan Warframe Senjiram Penyinaran Loki

Pembentukan Loki Warframe ini cemerlang untuk menyebarkan dan melemahkan kumpulan musuh yang besar, menjadikannya lebih mudah bagi pasukan anda untuk bekerja pada musuh yang lebih sukar. Sekiranya survivabiliti adalah masalah maka anda sentiasa boleh menjadi tidak kelihatan dan menggunakan umpan, serangan stealth, dan pergerakan cepat untuk mengambil musuh peringkat tinggi tanpa mengambil terlalu banyak kerosakan. Bahagian Ninja, Sokongan Bahagian – Apa Yang Tidak Suka?

Ivara Warframe Build – Prowl and Covert Lethality/3 Forma

Ivara Warframe membina

Ivara boleh dikatakan sebagai Warframe Stealth Terbaik kerana dia boleh kekal tidak dapat dilihat selama -lamanya, meletakkan musuh untuk tidur, mengalihkan perhatian mereka, dan menangani kerosakan besar -besaran dengan Artemis Bow. Pembentukan Warframe Ivara ini akan memberi tumpuan.

Kebolehan Warframe Ivara

Pasif – Sentry
Mendedahkan semua musuh sehingga 20 meter jauhnya di minimap; Anda boleh menggunakan mod seperti radar musuh atau rasa musuh untuk meningkatkan julat.

Aktif 1 – Gegaran
Ivara mempunyai pilihan empat anak panah untuk dipilih. Anak panah jubah akan menyebabkan Ivara dan mana -mana sekutu dalam jejarnya menjadi tidak kelihatan. Anak panah Dashwire akan membentuk zipline yang dapat dilalui oleh Ivara dan sekutunya. Anak panah bunyi akan menyebabkan musuh bergerak ke arah kawasan kesan untuk menyiasat. Anak panah tidur akan meletakkan musuh tidur yang menyebabkan mereka terdedah kepada serangan pemenang.

Aktif 2 – Navigator
Mengawal anak panah dan mengarahkannya ke arah sasaran. Projektil memperoleh kerosakan 100% sesaat di udara (sehingga maksimum 500%), yang dapat ditingkatkan dengan kekuatan keupayaan.

Aktif 3 – Prowl
Ivara menjadi tidak kelihatan, mendapat kerosakan bonus pada kepala dan membolehkan anda menjemput musuh. Kelajuan pergerakan dikurangkan semasa berkubah. Perhatikan bahawa peluru melompat, gelongsor, atau pecut akan membatalkan prowl – rolling dan melompat tidak akan. Prowl mengalirkan tenaga anda semasa aktif dan ketika anda melakukan serangan huru -hara jubah. Kemampuan tempoh dan mod kecekapan dapat mengurangkan longkang ini. Jelas, senjata yang tidak disahkan akan memecahkan kesan jubah ini.

Aktif 4 – Artemis Bow
Gunakan busur yang tinggi yang memadamkan voli anak panah tetapi mengalirkan tenaga dengan setiap pukulan. Kerosakan busur Artemis dipengaruhi oleh kekuatan keupayaan dan mod anda yang dilengkapi.

Ivara Warframe membina mod

Menyelaraskan – Mengurangkan kos tenaga untuk mengaktifkan prowl dan melakukan serangan huru -hara semasa bercampur
Perlembagaan – Mengurangkan longkang tenaga pada prowl
Kesinambungan primed – Selanjutnya mengurangkan longkang tenaga pada prowl. Tempoh keupayaan juga akan membuat musuh tidur lebih lama ketika menggunakan anak panah tidur
Berfikiran sempit – Lebih banyak tempoh dan kecekapan tenaga
Regangan – Mengatasi statistik julat negatif dari pemikiran sempit supaya anak panah tidur mengekalkan beberapa kawasan kesan
Aliran primed – Kolam tenaga yang lebih besar supaya anda dapat menggunakan prowl lebih lama
Kepakaran yang pantas – Lebih banyak masa dalam Prowl
Menyusup – Memberi Ivara penggemar 25% untuk kelajuan pergerakan apabila bercampur (tidak sepenuhnya diperlukan dan boleh ditukar)

Mod Exilus
Cunning Drift – Mengaitkan Kesan Pelbagai Negatif dari Minda sempit
Mod aura
Apa sahaja yang anda sukai. Radar musuh sesuai untuk kebolehan seperti sentry

Cara Menggunakan Lethality Prowl and Covert Ivara Warframe Membina

Binaan ini bertujuan untuk digunakan dengan pisau yang dilengkapi dengan mod lethity cover. Kenapa? Mod senjata mematikan ini menambah 100 kerosakan asas kepada serangan huru -hara dengan keraguan atau kerosakan yang mematikan ketika melakukan pemenang, yang menjadikannya penambahan yang sangat licik untuk digunakan selaras dengan prowl. Lebih -lebih lagi, dengan anak panah tidur, ia akan membunuh musuh dengan serta -merta tidak kira tahap mereka. Keupayaan menjemput Ivara sementara di Prowl akan sangat membantu untuk misi bertahan, membolehkan anda mencuri modul sokongan hidup dengan mudah. Salah satu nasihat jika anda menggunakan Ivara untuk jenis misi ini: Bawa sentinel dengan vakum sebagai pergerakan perlahan dalam prowl akan membuat pengumpulan modul sokongan hayat membosankan.

Inaros Warframe Build – Lethality Covert/2 Forma

Inaros Warframe membina

Inaros adalah tangki yang sangat kuat dan kendali orang ramai dengan beberapa kebolehan penyembuhan untuk anda dan sekutu anda. .

Keupayaan Warframe Inaros

Pasif – Undying
Ketika berdarah setelah diturunkan Inaros dapat mengalirkan kesihatan dari musuh dan akhirnya menghidupkan semula dirinya, walaupun ini hanya berfungsi pada musuh-musuh yang rendah. Di samping.

Aktif 1 – Desiccation
Musuh buta dengan pasir dalam serangan kerucut. Ini juga menangani kerosakan dari masa ke masa – 25% daripadanya dikembalikan kepada anda sebagai kesihatan. .

Aktif 2 – Makan
Perangkap sasaran anda dalam pasir menjadikan mereka tidak dapat bergerak atau menyerang, menangani kerosakan sesaat, dan penyembuhan inaros sekaligus. Sekiranya musuh dibunuh oleh keupayaan ini, mereka akan menjadi bayangan pasir dan menyerang musuh, tetapi ini tidak begitu kuat atau berguna.

Aktif 3 – Ribut Pasir
Menjadi badai pasir yang membuang mana -mana musuh dalam jejari di sekitar semasa menangani kerosakan slash – ini akan menggunakan tenaga setiap saat yang aktif.

Aktif 4 – Swarm Scarab
Caj keupayaan untuk berdagang kesihatan untuk perisai scarab yang keras – pada masa ini Inaros tidak dapat bergerak dan akan meningkatkan nilai amour asasnya sehingga 100%, kehilangan 29 kesihatan sesaat dalam proses yang mudah sembuh. Gunakan keupayaan sekali lagi untuk menukar 25% perisai scarab dan 25 tenaga untuk menjatuhkan sasaran dalam kawanan scarab. Mana -mana musuh yang ditangkap tidak dapat menyerang atau bergerak dan akan mengambil kerosakan yang menghakis, sementara sekutu dalam julat akan sembuh.

Inaros Warframe membina mod

Daya hidup – Tambahkan ke kolam kesihatan yang sudah besar, dengan Max Rank Vitality anda akan mempunyai sejumlah 4,620 kesihatan
Serat keluli – Meningkatkan perisai asas untuk rintangan kerosakan yang lebih baik
Aliran primed – Kolam tenaga yang lebih besar untuk kemampuan
Hunter Adrenaline – kerana Inaros tidak mempunyai perisai semua kerosakan yang dia terima akan menjadi kesihatan, yang berfungsi dengan baik dengan mod ini
Overextended
Regangan – Lebih banyak lagi untuk pemusnahan
Swarm negasi – Mod Peningkatan ini Perubahan perisai scarab scarab sehingga ia juga menghalang kesan status. Ia juga akan menghalangnya daripada ditebang, yang boleh sangat berguna ketika melawan musuh yang lebih tinggi
Kesinambungan primed – Meningkatkan tempoh orang buta dari pemusnahan yang bermaksud lebih banyak masa untuk melaksanakan pemenang pada musuh yang menderita

Mod Exilus
Cunning Drift – Lebih banyak lagi untuk pemusnahan
Mod aura
Sehingga anda, tetapi mod kesihatan seperti badan dan peremajaan sentiasa berguna untuk membina tangki tangki seperti ini

Cara Menggunakan Build Warframe Inaros Lethality Covert

Pembentukan Warframe Inaros ini boleh membunuh musuh di mana -mana peringkat jika mereka terjejas oleh pemusnahan terima kasih kepada pemenang – pisau dengan kelembutan rahsia yang dilengkapi diperlukan untuk ini. Menjaga stok perisai scarab scarab secara besar-besaran akan meningkatkan survivabiliti anda dan dengan swarm penolakan, anda bahkan boleh mengelakkan diri daripada tersingkir, yang sesuai untuk tangki serangan musuh peringkat tinggi. Pasif yang tidak berdosa dan kesihatan yang disediakannya dari penamat adalah bonus yang kemas juga.

PCGamesn Pihak Berkuasa Global Kegemaran Anda di PC Permainan, Perkakasan, dan Separuh Hayat 3.