Wap Summer Sale: Tarikh Rasmi Terungkap, Wap Summer Sale 2023 bermula minggu depan. Permainan apa yang akan dijual? (dikemas kini)

Jualan Summer Steam 2023 bermula minggu depan. Permainan apa yang akan dijual? (dikemas kini)

Habitat Hemisfera Utara Nikmati Musim Hangat dan semua faedah yang disertakan dengannya. Selain dari perhimpunan BBQ dan berjalan di taman pada waktu petang yang hangat, pemain PC mempunyai satu lagi acara untuk menantikan. Sudah tentu, kita bercakap mengenai Steam Summer Sale 2023 Start Date, apabila kedai Valve akan dibungkus dengan diskaun pada beribu -ribu permainan.

Jualan Musim Panas Steam: Tarikh Rasmi Terungkap

Jualan Summer Steam akan berlangsung dari 29 Jun hingga 13 Julai 2023 yang merupakan runtime 2 minggu biasa untuk jualan bermusim.

Awal tahun ini Valve keluar dan mengumumkan tarikh untuk semua pesta stim penting dan jualan bermusim.

Sekiranya anda ingin mendapatkan nilai terbaik untuk wang anda maka jualan ini adalah pilihan terbaik anda untuk mendapatkan tawaran yang baik.

Pemain sekarang mempunyai beberapa notis awal apabila bersiap sedia untuk membuka dompet mereka dan merebut beberapa tawaran hebat kerana Valve telah menyediakan garis masa apabila jualan utama di Steam akan berlangsung pada tahun 2023.

Akan ada penjualan yang signifikan setiap musim, seperti yang telah diputuskan tahun lepas, jadi perhatikan musim bunga, musim panas, musim luruh, dan musim sejuk yang signifikan. Akan ada beberapa diskaun dan acara bertema, seperti pesta teka-teki yang menarik, pesta novel visual, dan shmup fest. Di samping itu, Valve memberikan maklumat mengenai pesta seterusnya yang akan datang, di mana anda boleh memainkan pelbagai demo percuma permainan yang akan datang. Inilah yang perlu anda ketahui mengenai Jualan Musim Panas Steam seterusnya.

Bilakah Jualan Musim Panas Steam?

Jualan Summer Steam akan berjalan dari 29 Jun hingga 13 Julai 2023. Walaupun beberapa tawaran stim hanya berlangsung beberapa hari, jualan stim bermusim utama, seperti musim panas, musim sejuk, dan musim luruh, biasanya berterusan selama dua minggu. Pemain akan menerima diskaun terbaik semasa jualan penting ini

Awal tahun ini Valve keluar dan mengumumkan tarikh untuk semua pesta stim penting dan jualan bermusim, senarai yang telah disediakan di bawah:

 • : 20 Februari – 27
 • Jualan Spring: 16 Mac – 23
 • Fest Teka -teki: 24 April – 1 Mei
 • Sukan Fest: 15 – 22 Mei
 • Fest Seterusnya: 19 Jun – 26
 • Jualan Musim Panas: 29 Jun – 13 Julai
 • Stealth Fest: 24 Julai – 31
 • Pesta Novel Visual: 7 Ogos – 14
 • Strategi Fest: 28 Ogos – 4 September
 • Shmup Fest: 25 September – 2 Oktober
 • Fest Seterusnya: 9 Oktober – 16
 • Return of Steam Scream Fest (Halloween): 26 Oktober – 2 November
 • Jualan Musim Luruh: 21 November – 28
 • Jualan Musim Sejuk: 21 Disember – 4 Januari 2024

Injap Memberi Pemain Steam Mengintip Tajuk -tajuk yang akan datang melalui Pesta Seterusnya. Banyak demo, aliran langsung, dan acara pemaju biasanya dimasukkan. Tahun ini, akan ada dua perayaan seterusnya. Yang pertama akan berlaku pada bulan Jun, dan yang kedua akan berlaku pada bulan Oktober. Mereka telah menjadi peluang yang hebat untuk pemain untuk belajar tentang permainan bebas yang mereka mungkin tidak diketahui, dan mereka juga boleh menjadi untuk anda.

Veteran Sejati Tahu bahawa Jualan Musim Panas Steam dan Jualan Musim Sejuk Tahunan boleh menampilkan beberapa diskaun yang paling drastik. Oleh itu, anda harus berhasrat untuk memelihara belanjawan permainan anda untuk kedua -dua tawaran itu jika anda mempunyai anggaran yang ketat dan hanya mahu krim diskaun tanaman.

Jualan Summer Steam 2023 bermula minggu depan. Permainan apa yang akan dijual? (dikemas kini)

Wap Summer Sale 2023 bermula minggu depan. Permainan apa yang akan dijual? (dikemas kini)

Jualan Summer Steam tahun ini akan datang minggu depan! Inilah yang perlu anda ketahui.

Habitat Hemisfera Utara Nikmati Musim Hangat dan semua faedah yang disertakan dengannya. Selain dari perhimpunan BBQ dan berjalan di taman pada waktu petang yang hangat, pemain PC mempunyai satu lagi acara untuk menantikan. Sudah tentu, kita bercakap mengenai Steam Summer Sale 2023 Start Date, apabila kedai Valve akan dibungkus dengan diskaun pada beribu -ribu permainan.

Bila Tepat Jualan Summer Steam 2023 Bermula?

Waktu menunggu hampir berakhir kerana Steam Summer Sale 2023 bermula 29 Jun pukul 6 petang GMT (1 petang di EST atau 10 pagi PST). Jualan selesai 13 Julai pada masa yang sama, memberi anda lima belas hari untuk melayari dengan teliti dan tentukan permainan mana yang hendak dibeli. Masih ada masa untuk membunuh, jadi kami mencadangkan melayari halaman kami yang didedikasikan untuk tawaran permainan terbaik, kerana kedai -kedai lain juga menawarkan beberapa diskaun.

Kecuali penurunan harga yang menggoda, pelanggan mungkin menjangkakannya dengan alasan yang berbeza. Acara ini biasanya menawarkan lencana, profil, dan kad perdagangan stim yang berkaitan. Itu lebih banyak alasan untuk bersiap sedia untuk apa yang akan datang. Walau bagaimanapun, lebih mudah dikatakan daripada dilakukan. Jualan Musim Panas Steam terkenal dengan harga yang rendah. Sangat mudah untuk melampaui overspend dan terbawa -bawa dengan jumlah tawaran hebat. Itulah sebabnya kami mengesyorkan menyediakan bukan sahaja Waller anda tetapi senarai membeli -belah.

Permainan apa yang disahkan untuk jualan musim panas stim 2023?

Beberapa jam yang lalu, Saluran YouTube Steam rasmi menyiarkan treler acara itu, yang menyenaraikan permainan Summer Summer 2023 yang disahkan secara rasmi. Sekiranya anda mempunyai minit ganti, anda juga boleh menontonnya dan menyemak dan mengetahui lebih lanjut mengenai penjualan terbesar di kedai Valve.

Banyak tajuk popular membuat penampilan dalam video, yang bermaksud bahawa mereka pasti akan dipaparkan dalam jualan yang akan datang. Untuk kemudahan anda, kami telah mengumpulkan semuanya ke dalam satu senarai:

 • Anno 1800
 • Smalland: bertahan hidup liar
 • The MageSeeker: A League of Legends Story
 • Firaun: era baru
 • Karat
 • Vertigo 2
 • Sel mati
 • Terra Nil
 • Tamadun Sid Meier VI
 • Sifu
 • Stardew Valley
 • Sempadan
 • Sekiro: Shadows Die Twice – Goty Edition
 • Jumlah Perang: Warhammer III

Sekiranya ada sesuatu yang menarik minat anda, jangan ragu untuk menggunakan gg.Tawaran untuk membuat amaran harga. Dengan berbuat demikian, anda akan diberitahu dengan serta -merta jika permainan yang anda ingin beli memenuhi kriteria untuk perjanjian yang sempurna.

Apa tawaran jualan musim panas stim lain yang kami harapkan tahun ini?

Tidak ada cara untuk meramalkan tepat Tawaran Jualan Summer Steam yang tepat 2023. Satu ramalan boleh dibuat, walaupun, sebagai stim akan berleluasa dengan diskaun 10% kecil yang jarang menimbulkan minat seseorang. Dengan itu dikatakan, kami tidak keberatan melihat sedikit penurunan harga pada BattleBit Remastered ketika melayari Tawaran Jualan Musim Panas Steam. Lagipun, ia adalah versi baru dari FPS MMO yang sangat menyeronokkan.

Pemain telah cukup bernasib baik dengan siaran baru, kerana banyak tajuk yang sangat dijangka berjaya menghasilkan maklum balas positif. Salah satu contoh yang lebih mengasyikkan dalam trend ini ialah Street Fighter 6 yang luar biasa. Entri baru dalam siri permainan pertempuran dapat dinikmati bersendirian dan dalam syarikat rakan dalam talian atau tempatan, menjadikannya tajuk yang sangat dikehendaki. Mungkin, akan ada tanda-tanda pada percubaan Outlast, pengorekan, umur keajaiban 4, pembuatan semula kejutan sistem, dan w40k boltgun.

Adakah dek stim akan dijual buat kali kedua?

Seseorang mungkin berfikir bahawa mengharapkan dek stim yang dijual terlalu berani dengan andaian, walaupun untuk jualan musim panas. Walau bagaimanapun, jika anda melihat masa lalu, hipotesis ini mula menjadi lebih logik. Semasa jualan musim bunga tahun ini, harga pegang tangan Valve adalah 10%. Oleh itu, selamat untuk mengandaikan bahawa perjanjian yang sama akan kembali musim ini.

Walau bagaimanapun, pasaran untuk konsol mudah alih telah berubah dengan ketara sejak jualan terakhir. Dengan pembebasan Rog Ally, Valve mendapat pesaing baru. Akibatnya, pemain PC berharap dapat melihat diskaun dek stim mencapai 15% atau bahkan 20%.

Bilakah jualan stim seterusnya selepas itu?

Mereka yang suka merancang terlebih dahulu mungkin sudah ingin tahu tentang penjualan stim seterusnya. Lebih baik mengeluarkan notepad, perancang, dan kalendar Google, kerana Valve telah menyediakan sekumpulan acara.

 • Stealth Fest (24 Julai, 2023 – 31 Julai, 2023)
 • Visual Novel Fest (7 Ogos, 2023 – 14 Ogos 2023)
 • Strategi Fest (28 Ogos, 2023 – 4 September 2023)
 • Shmup Fest (25 September, 2023 – 2 Oktober 2023)
 • Fest Seterusnya: (9 Oktober 2023 – 16 Oktober 2023)
 • Scream Fest (26 Oktober 2023 – 2 November 2023)
 • Jualan Autumn 2023 (21 November, 2023 – 28 November 2023)

Dari senarai yang disediakan di atas, anda dapat melihat bahawa jualan utama seterusnya akan dijual musim luruh, yang akan berlaku antara 21-29 November 2023. Itu banyak masa untuk peluang seterusnya untuk mendapat manfaat daripada diskaun yang besar. Nasib baik, akan ada beberapa perayaan yang akan memberikan pilihan tawaran yang lebih sempit.

Sekiranya jangkaan terlalu meletihkan, anda boleh meluangkan masa menatal melalui tawaran terendah sejarah. Mereka akan menduduki anda untuk seketika, kerana pasaran digital memfailkan harga rendah untuk permainan PC. Nasib baik, GG.Tawaran mengumpulkan mereka semua di satu tempat.

Siapa yang menantikan Jualan Musim Panas Steam yang akan datang 2023? Adakah anda telah menulis senarai permainan yang anda harap dapat membeli dengan penurunan harga yang signifikan? Pastikan anda berkongsi pendapat anda di bahagian komen di bawah. Anda juga boleh menukar senarai membeli -belah anda dengan GG.Tawaran pengguna pada perselisihan rasmi kami.