Walaupun backlash, CD Projekt Red mengambil sumber dari permainan Witcher yang akan datang untuk sekuel Cyberpunk 2077 – Fandomwire, kedengarannya seperti CD Projekt melancarkan terus ke sekuel Cyberpunk 2077 apabila Phantom Liberty selesai | PC Gamer

Kedengarannya seperti CD Projekt bergulir ke dalam sekuel Cyberpunk 2077 ketika Phantom Liberty selesai

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty pengembangan dikatakan sebagai enjin merah di dalam rumah, kerana pasukan itu mengalihkan keseluruhan tumpuan mereka ke arah seterusnya tajuk, yang akan beralih ke enjin tidak nyata. Pasukan di CDPR juga telah menembak 9% kakitangan mereka baru -baru ini yang diterjemahkan secara kasar kepada sekitar 100 pekerja. . Walaupun permainan mungkin masih mengambil masa beberapa tahun, peralihan ke enjin Unreal juga telah membawa kelulusan dari pemain di mana -mana, dengan banyak yang mengambil ke media sosial untuk menyuarakan pendapat mereka tentang bagaimana ia adalah langkah yang baik.

Walaupun Backlash, CD Projekt Red mengambil sumber dari permainan Witcher yang akan datang untuk sekuel Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 Baru -baru ini menerima DLC baru yang diumumkan untuk permainan, bertajuk Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, . Ini akan menjadi permainan pertama dan mungkin satu -satunya DLC, yang mana seluruh pasukan akan mengalihkan tumpuan mereka pada yang akan datang Witcher permainan. Mengumumkan sama, CD Projekt Red (CDPR), juga mengumumkan bahawa mereka meletakkan sekitar 9% kakitangan mereka, yang dianggarkan 100 orang dalam pasukan. Rekod 260 pemaju dikatakan sedang mengusahakan yang baru Witcher Cyberpunk 2077.

permainan sebelum memulakan kerja di a Cyberpunk sekuel.

. Permainan ini akhirnya dilancarkan pada tahun 2020, setelah sedang dibangunkan selama bertahun -tahun, dan masih dibebaskan dengan beberapa pepijat dan gangguan yang menyebabkan banyak orang percaya bahawa permainan itu dibebaskan belum selesai. Para pihak berkepentingan dan studio bersetuju bahawa ia adalah keputusan terbaik, secara kewangan, untuk melepaskan permainan sementara gembar -gembur berada di puncaknya, kembali pada tahun 2020, walaupun saiz pepijat dan gangguan yang jelas ada dalam permainan. Permainan ini masih berjaya meluluskan 13 juta salinan menjelang akhir Disember 2020.

Ia mengambil masa beberapa tahun lagi untuk permainan mempunyai prestasi yang baik di semua platform dan menurunkan bug dengan minimum. Cyberpunk 2077 kemudian melancarkan PS5 dan Xbox Series X/S pada Februari tahun lepas dan di Gamescom tahun ini, juga menerima pengumuman DLC. Cyberpunk 2077 – Phantom Liberty akan menjadi satu -satunya DLC permainan, yang akan keluar bulan depan, pada 26hb. , Witcher permainan.

Witcher Peminat Siri Permainan, The Twist in the Tale adalah bahawa siri cyberpunk mungkin belum berakhir. Cyberpunk 2077. Walaupun tindak balas itu Cyberpunk 2077 Diterima pada pelancaran untuk pelepasan separuh bakar yang dipenuhi dengan pepijat pada tahun 2020, studio mungkin tidak mempelajari pelajarannya.

CD Projekt Red dikatakan sedang berusaha ke arah permainan Witcher baru

CDPR

Witcher tajuk, yang akan beralih ke enjin tidak nyata. Pasukan di CDPR juga telah menembak 9% kakitangan mereka baru -baru ini yang diterjemahkan secara kasar kepada sekitar 100 pekerja. . Walaupun permainan mungkin masih mengambil masa beberapa tahun, peralihan ke enjin Unreal juga telah membawa kelulusan dari pemain di mana -mana, dengan banyak yang mengambil ke media sosial untuk menyuarakan pendapat mereka tentang bagaimana ia adalah langkah yang baik.

Witcher Permainan dan rancangan pelepasan masa depan dari studio juga termasuk pembuatan semula rasmi The Witcher 2007, yang merupakan permainan pertama dalam francais, ketika World bertemu Geralt dari Rivia untuk kali pertama.

Walaupun tindak balas yang diterima di Cyberpunk 2077 semasa pembebasan, sumber peralihan CDPR

Cyberpunk 2077

Keputusan CDPR untuk mengalihkan sumber antara tajuk seterusnya di siri dan yang tidak dirancang sekuel mungkin bukan idea yang cerah untuk studio ke depan. permainan, satu lagi pelepasan kereta permainan mungkin hanya akan membawa tindak balas yang paling teruk, apabila permainan itu dibebaskan. Selepas pemberhentian, studio masih bekerja di permainan dengan bilangan rekod kakitangan yang bekerja di permainan.

CD PROJEKT RED menamatkan enjin merah pada masa yang sama mungkin juga mengadakan era baru dalam permainan jika semuanya ditangani dengan baik dan rancangan masa depan mendapat pengalaman bebas bug apabila dibebaskan. Cyberpunk 2077 Phantom Liberty DLC berjalan secara langsung pada 26 September, permainan terakhir studio yang menggunakan enjin merah dalaman.

Ayoub bekerja dalam industri terjemahan selama hampir 14 tahun sebelum beralih kepada penulisan kandungan. Ayoub berasal dari Chennai, India dan melakukan Sarjana Muda dalam Sains Komputer. Dia suka permainan dan juga telah menulis cerita berita dalam industri permainan untuk dua laman web lain sebelum menyertai Fandomwire Gaming.

Kedengarannya seperti CD Projekt bergulir ke dalam sekuel Cyberpunk 2077 ketika Phantom Liberty selesai

Pengarah Phantom Liberty juga mengambil alih sekuel 2077.

NPC Cyberpunk 2077

(Kredit Imej: CD PROJEKT RED)

CD Projekt Red Membawa Cyberpunk 2077 Pengembangan Phantom Liberty ke Summer Game Fest tahun ini, dan Morgan segera dilanda dengan kawasan barunya, Dogtown. (Dia juga terus memanggil Idris Elba sahabatnya yang baru, dan sangat manis, tiada seorang pun dari kita yang mempunyai hati untuk membetulkannya lagi). . ?

Menurut wawancara dengan Bloomberg, pengarah Gabe Amatangelo akan bergerak ke sekuel.

. Mengarahkan Cyberpunk 2078 (tajuk palsu yang baru saya buat) adalah peranan yang mengagumkan untuk Amatangelo, yang menyertai CD Projekt Red pada Januari 2020, pada tahun terakhir pembangunan Cyberpunk 2077. Dia mengambil alih sebagai pengarah permainan pada Mei 2021, dan tahun ini mengambil gelaran VP. Sebelum menyertai CD Projekt, Amatangelo berkhidmat sebagai pengarah reka bentuk di DLC untuk Dragon Age: Inquisition.

. Senang mendapat pengesahan bahawa ia berada di tangan pengarah permainan yang stabil yang menyampaikan beberapa kemas kini terakhir.

. .

“Berdasarkan hanya pada apa yang sebenarnya saya mainkan, Phantom Liberty setakat ini membantu kedua Cyberpunk 2077,” tulis Morgan dalam pratontonnya. . Sekiranya Kemas Kini Phantom Liberty melakukan perkara yang sama, saya berharap ia akan menjadi sendok yang luas bahawa darah dan wain adalah untuk Witcher 3.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.