Waktu pelepasan Starfield untuk Pas Game dan keluar dari akses awal – Polygon, Starfield Time Time: Bilakah Starfield dilancarkan di rantau anda? | Senapang patah kertas batu

Waktu pelepasan Starfield: Bilakah Starfield dilancarkan di rantau anda

Starfield kini boleh didapati dalam akses awal, dan bagi mereka yang bermain permainan asas – pada lulus permainan atau sebaliknya – Starfield akan dikeluarkan pada hari Selasa, Sept. 5, atau Rabu, Sept. 6, Bergantung pada wilayah anda.

Pukul berapa Starfield dilepaskan pada lulus permainan dan keluar dari akses awal?

Sekiranya anda membeli sesuatu dari pautan poligon, Vox Media boleh mendapat komisen. Lihat pernyataan etika kami.

Kongsi cerita ini

 • Kongsi ini di Facebook
 • Kongsi ini di Twitter

Berkongsi Semua Pilihan Perkongsian Untuk: Pukul berapa Starfield dilepaskan pada lulus permainan dan keluar dari akses awal?

Karya seni dari Starfield dari angkasawan lelaki dan perempuan dan mech, semuanya mengelilingi kapal angkasa yang mengangkat dari planet merah

Starfield boleh didapati sekarang untuk mereka yang telah membeli edisi tertentu permainan.

Bagi mereka yang membeli edisi premium – sama ada fizikal atau digital – anda akan mempunyai lima hari akses awal, serta pelbagai tambahan digital.

Mereka yang mengambil StarfieldEdisi biasa atau mengakses permainan asas melalui langganan pas permainan, sementara itu, perlu menunggu tarikh pelepasan utama September. 6.

Edisi mana yang anda jalani, kedua -duanya dibebaskan pada masa yang sama di seluruh dunia – yang bermaksud tidak ada rantau tunggal yang akan melihat permulaan kepala.

Kami Starfield Panduan Pra-Pesanan mempunyai lebih banyak edisi yang tersedia, termasuk edisi Constellation yang dijual, yang juga memberi anda akses awal.

Waktu pelepasan Starfield: Bilakah Starfield membuka kunci pada lulus permainan dan keluar dari akses awal?

Starfield kini boleh didapati dalam akses awal, dan bagi mereka yang bermain permainan asas – pada lulus permainan atau sebaliknya – Starfield akan dikeluarkan pada hari Selasa, Sept. 5, atau Rabu, Sept. 6, Bergantung pada wilayah anda.

Ini akan hidup pada tengah malam GMT di seluruh dunia, yang sepadan dengan masa pelepasan berikut:

Peta global menunjukkan masa pelepasan untuk Starfield

 • 5 p.m. Pdt pada Sept. 5 untuk pantai barat Amerika Utara
 • 8 p.m. Edt pada Sept. 5 untuk pantai timur Amerika Utara
 • 1 a.m. BST pada Sept. 6 untuk u.K.
 • 2 a.m. CEST pada Sept. 6 untuk Barat Tanah Besar Eropah
 • 9 a.m. JST pada Sept. 6 untuk Jepun

Pendek kata, Starfield akan tersedia pada masa yang sama di seluruh dunia, menjajarkan dengan tengah malam GMT. Mereka di Eropah akan melihat pelancaran pada waktu awal sejurus selepas tengah malam pada hari Rabu, sementara orang -orang di Amerika boleh bermain pada petang Selasa.

Akhirnya, ketahui bahawa pra-beban tersedia sekarang, memberi anda masa yang cukup untuk membuat ruang (lebih daripada 100 GB) pada pemacu anda untuk permainan ruang besar Bethesda.

Permainan Pass Ultimate

Harga yang diambil pada masa penerbitan.

Waktu pelepasan Starfield: Bilakah Starfield dilancarkan di rantau anda?

Sarah Morgan dari Starfield berdiri di bilik di sebelah perapian

Ingin mengetahui masa pelepasan Starfield untuk rantau anda? Selepas minggu akses awal yang popular, Starfield kini dilancarkan untuk orang ramai. Sekiranya anda telah menahan edisi premium digital yang luar biasa dan telah menunggu pelepasan biasa untuk menyimpan wang di dalam poket anda, maka tunggu hampir berakhir. Sekiranya anda tertanya -tanya ketika Starfield melepaskan di rantau anda, maka anda berada di tempat yang betul.

Dalam panduan ini, kami akan memecahkan masa pelepasan Starfield, yang meliputi apabila ia akan dibuka di rantau anda. Kami juga akan meliputi saiz muat turun Starfield, supaya anda dapat membersihkan banyak ruang pada cakera keras anda untuk menyimpan. keluasan ruang!

Imej yang menunjukkan masa semakan global untuk Starfield

Pastikan untuk menggunakan penukar zon waktu ini untuk memeriksa masa yang tepat di kawasan anda.

Sudah tentu, ramai yang menikmati Starfield sepanjang minggu lalu terima kasih kepada tempoh akses awal yang popular, yang bermula pada 1 September. Ini hanya tersedia untuk mereka yang membeli edisi premium digital, atau peningkatan yang berkaitan untuk mereka yang mempunyai Xbox Game Pass.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Itu membungkus panduan kami pada masa pelepasan Starfield. Sudah tentu, anda boleh merancang watak anda dengan panduan kami di All Starfield Ciri -ciri dan All Starfield Latar Belakang, serta senarai kami yang terbaik di Starfield. Anda juga boleh mengetahui lebih lanjut mengenai banyak sistem Starfield, seperti cara perjalanan pantas dan bagaimana untuk mendapatkan pek rangsangan di Starfield.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Bethesda Game Studios Ikuti
 • Bethesda Softworks Ikuti
 • Orang pertama mengikuti
 • Terbuka dunia ikut
 • Terbuka dunia ikut
 • PC Ikut
 • RPG Ikut
 • Fiksyen sains mengikuti
 • Fiksyen sains mengikuti
 • Penembak: Orang pertama ikut
 • Pemain tunggal ikut
 • Starfield Ikut
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik Lihat 8 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Hayden adalah penulis panduan untuk RPS, setelah menyertai pasukan pada September 2021 selepas beberapa bulan bebas untuk thegamer. Mereka adalah peminat besar permainan survival, terutama yang memberi tumpuan kepada undead. Zombi. Pejalan kaki. Shamblers. Apa sahaja yang anda panggil mereka, Hayden pasti peminat.

Tarikh Siaran ‘Starfield’: Inilah ketika ia dilancarkan di zon waktu anda

Tarikh pelepasan Starfield di zon waktu anda

Starfield akhirnya dapat dicapai. Permainan Peranan Sci-Fi Bethesda Softworks (RPG) pertama kali diumumkan pada tahun 2018, dan selepas lima tahun treler dan penggoda, ia akan dikeluarkan dalam masa beberapa hari. Sekiranya anda ingin melompat pada masa ini, inilah ketika Starfield melancarkan di zon waktu anda.

 • Baca lebih lanjut: 8 permainan PC terbaik yang perlu anda mainkan pada tahun 2023

Perlu diingat bahawa Starfield mempunyai dua tarikh pelepasan. Itu kerana akses awal ditawarkan melalui versi pricier permainan, yang bermaksud beberapa peminat boleh mula bermain beberapa hari sebelumnya Starfield melancarkan sepenuhnya.

Walaupun tarikh pelepasan untuk Starfield perubahan bergantung pada versi yang anda miliki, masa ia dilancarkan pada kedua -dua hari tetap sama. Mana -mana hari anda merancang untuk memulakan pengembaraan anda, periksa di bawah untuk melihat bila Starfield akan dimainkan.

Tarikh pelepasan, masa, dan akses awal Starfield

Tarikh pelepasan Starfield di Timezones. Kredit: Bethesda Softworks

Mereka yang telah membeli edisi standard Starfield, Atau merancang untuk bermain melalui lulus permainan, perlu menunggu sehingga 5/6 September untuk bermain. Walau bagaimanapun, Starfield Akses awal dijual melalui edisi premium digital dan edisi konstelasi permainan.

Bagi mereka yang mempunyai akses awal, Starfield akan tersedia untuk bermain dari 31 Ogos di Amerika Utara dan Selatan, jam 5 petang PDT / 6PM CST / 7PM CDT / 8PM EDT. Di tempat lain, akses awal Starfield akan bermula pada 1 September pukul 1 pagi BST / 2AM CEST / 5:30 AM IST / 8AM CST / 9AM JST / 10AM AEST.

Starfield kemudian akan dilancarkan sepenuhnya pada 6 September, pada masa yang sama (1am BST / 2AM CEST / 5:30 pagi IST / 8AM CST / 9AM JST / 10AM AEST). Seperti akses awal, perbezaan zon bermakna Starfield akan melancarkan hari awal di Amerika Utara dan Selatan, mendarat pada 5 September pukul 5 petang PDT / 6pm CST / 7PM CDT / 8PM EDT.

Mana -mana versi Starfield Anda sendiri, kami mengesyorkan memuat turun permainan lebih awal untuk mendahului saiz fail 139 GB. Sekiranya anda belum melakukannya, inilah caranya Starfield pada xbox dan pc.

 • Topik-topik yang berkaitan
 • Bethesda Softworks
 • Pc
 • Starfield
 • Xbox Series s
 • Xbox Series X
 • Xbox Series X | S